احتمالا مربوط به سرویس دهنده اینترنت هست (هر روز یه جای استیمو فیلتر میکنن ) .... از استیم بیا بیرون بعد قند شکن رو روشن کن بعد وارد استیم شو برای دانلودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا مربوط به سرویس دهنده اینترنت هست (هر روز یه جای استیمو فیلتر میکنن ) .... از استیم بیا بیرون بعد قند شکن رو روشن کن بعد وارد استیم شو برای دانلودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (08-27-2018)
سلام
آقا استیم من انگار فقط با دوتا مشکل داره، من استیمو ریستارت کردم، ریجنو تغییر دادم، وریفای هم زدم ولی آپدیت نمیشه ولی مثلا smite رو می تونم دان کنم راحت...
چیکار کنم؟
قند شکن امتجان کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من چند روز پیش تو تنظیمات نمایش دوتا سایز صفحه رو گذاشتم رو 4.3 حالا دوتا یه پینجره سیاه سمت چپ مانیتور از میشه و نمیتونم درستش کنم
لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
خیلی ممنون
.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من بعد اپدیت امرئز دوتا اجرا نمیشه میگه که دستگاه با قابلیت پخش 3d ندارید میشه راهنمایی کنید
سلام. دوتای من دیگه نه آپدیت میشه نه نصب . هر کار کردم آپدیت نمیشد . اون بالا مینوشت که داره از نت کم میشه ولی هیچ درصدی از دوتا آپدیت نمیشد . هر جا هم دنبال جواب گشتم پیدا نکردم . دوتا رو رموو کردم از یه جا بک آپ دانلود کردم بک آپ هم نصب نکرد حتی یه درصد . بقیه بازی های استیم نصب میشن فقط دوتا اینجوری میکنه . تو رو خدا اگه میدونین این دوتا چشه کمکم کنین
بگیر کل پوشه استیم رو حذف کن بعد از خود استیم دانلود کن چرا رفتی بکاپ دانلود کردی و کار خودت رو سخت کردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر هم نمیتونی دانلود کنی از یه بنده خدای دیگه ای کل پوشه استیم اش رو کپی کن داخل pcخودت بعد از روی نسخه ای که کپی کردی دوتا دو رو ران کن تمام
قند شکن امتجان کنید یا اینکه استیم رو از اول نصب کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راجع به بک اپ هم احتمالا بک اپ رو از جای معتبری دانلد نکردید اگه بتونید از دوستتون بگیرید که دوتا2 بازی میکنی و بازیش up to date هست خوبه
کپی کردن پوشه استیم گاها کلی مشکلات بوجود میاره، بهترین راه برای نصب دوتا بعد از دانلد از خود استیم اینه که از یه اشنایی یا یه جای معتبری بک اپشو بگیرید و اونرو Restore کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خشته نباشید چند روزی هس که وقتی دوتا بازی میکنم بعد از 30 دقیقه تقریبا وسط گیم دیسکانکت میشه البته نتم ه یچ مشکلی نداره منظورم خوده استیم هس استیم رو میبنمدم دو باره باز میکنم باز نمیشه الان نمیدونم مشکل از سرور استیم هس یا استیم من مشکل داره ممنون میشم یه راه حل درست بدین این مشکلو حل کنیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©