والا بنظر من که مشکل از نته اما اگه 100% مطمعنید که نت سالمه اینکارارو بکنید شاید درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- از خود دوتا 2 برید رو setting => options پایین to advanced options بعد گزینه i have low-end network رو تیک بزنید.
2- از خود استیم setting رو باز کنید برید رو in-game و تیک گزینه enable the steam overlay while in-game رو بردارید.
3-جدیدا یه سری هکر ها سکریپت جدید ساختن که تو بازی ادم رو dc میکنه، اگه تو بازی زیاد صحبت نمیکنید همرو (مخصوصا تیم حریف) mute کنید. البته این اسکریپت جوریه که برعکس مشکل شما بعدش میشه ریکانکت کرد ولی گفتم که ذکر کرده باشم...
4-قند شکن؟
موقع بازی با CMD از یه چی مثل 8.8.8.8 پینگ بگیرید تا صرفا موقع دیسکانکت شدن از بازی مطمعن بشید اینترنت خودتون قطع نمیشه و مشکل از استیمه یا یه صفحه پیجی چیزی سایت های بین الملل باز کنید ببینید باز میشه؟
دراخر که خداییش من راه حل درست حسابی برا این مشکل بلد نیستم، اگه مشکل از نت باشه که باس با isp تماس بگیرید اگه مشکل از استیم باشه که خب باید برای میلیون ها ادم دیگه که بازی میکنن هم پیش بیاد....
حتما چک کنید درایوراتون بروز باشه یا انتی ویروستون مداخله نکنه و استیم و دوتا 2 رو تو لیست مطمعنش قرار داده باشید و خلاصه PC رو به راه باشه.