پرسش و پاسخ در مورد نصب و اجرای دوتا 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 934

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط q_vanguard_p نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    سلام
    دوستان من ی مشکل تو دوتا2 پیدا کردم هرکاری میکنم حل نمیشه
    استیم وقتی میخاستم دوتا2 رو اجرا کنم بسته میشد
    verifty file dota 2 انجام دادم بازم درست نشد
    کلا استیم رو پاک کردم بجز فایل (steamapps) و استیم رو دوباره از اول نصب کردم باز هم تا روی پلی دوتا2 میزنم استیم بسته میشه
    مجبور شدم کلا استیم و دوتا2 رو پاک کنم و اکانتمم پاک کنم ولی بازم تعجب میکنم چرا مشکل حل نشده
    الان ی استیم اپدیت جدید نصب کردم اکانت جدیدمم واردش شدم اما بمحض اینکه dota 2 رو جستجو میکنم و گزینه نصب (انلاین بوسیله استیم) رو میزنم دوباره استیم بسته میشه
    یا حتی از طریق backup/recovery هم عمل کردم تا میخام ریکاوری کنم دوتا2 رو استیم بسته میشه؟
    چیکار باید بکنم ؟ گرافیک رو اپدیت کردم - visual c++ را همه رو اپدیت کردم - میزان استفاده از رم توسط هارد هم افزایش دادم
    فکر میکنم استیمم مشکل داره نمیتونه هیچبازی ای رو دانلود کنه چه برسه اجرا کنه - تا دانلود میزنی بسته میشه
    هرکاری که بگین کردم کمک کنید بچها دمتون گرم
    سلام
    شما استیم رو سعی کن کامل پاک کنی و در یک درایو دیگه نصب کنی. قبلش هم میتونی محتویات فولدر Appcache رو پاک کنی و استیم رو Run as admin کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh1 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    سلام ببخشید من دوتا۲ رو از استیم دانلود کردم ینی اول استیم رو نصب کردم بعد از فروشگاه استیم دانلودش کردم حالا ک میرم تویه برنامه خیلی کند عمل میکنه و هنگ میکنه درستم نمیشه اصلا نمیشه باهاش بازی کرد لطفا میشه کمک کنید بگید مشکلش چجوری حل میشه؟ مشکل از اینترنتمم نیست
    سلام
    وقتی که بازی را اجرا کنید دکمه ویندوز + R را بزنید و دستور perfmon.msc را تایپ کنید و برید بخش performance و 1 دقیقه صبر کنید و اسکرین بگیرید و اینجا بفرستید.
    احتمال خیلی زیاد مشکل از سخت افزار شما باید باشه
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ba4ma3n (07-09-2019)

کلمات کلیدی این موضوع