سلام دوستان ... یه مشکلی برای اپدیت دوتا 2 پیدا کردم اونم اینه که موقع اپدیت دوتا 2 disk usage روی 0 byte میمونه چه کنم ؟
سلام دوستان ... یه مشکلی برای اپدیت دوتا 2 پیدا کردم اونم اینه که موقع اپدیت دوتا 2 disk usage روی 0 byte میمونه چه کنم ؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک اسکرین شات بدید لطفا تا بشه بهتر متوجه منظورتون شد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام در سیستم من هم play dota خاموشه
ویرایش توسط max2326 : 06-14-2019 در ساعت 12:21 PM
حل شد مشکل از نت بود سپاس
erebor (07-02-2019)
سلام
دوستان من ی مشکل تو دوتا2 پیدا کردم هرکاری میکنم حل نمیشه
استیم وقتی میخاستم دوتا2 رو اجرا کنم بسته میشد
verifty file dota 2 انجام دادم بازم درست نشد
کلا استیم رو پاک کردم بجز فایل (steamapps) و استیم رو دوباره از اول نصب کردم باز هم تا روی پلی دوتا2 میزنم استیم بسته میشه
مجبور شدم کلا استیم و دوتا2 رو پاک کنم و اکانتمم پاک کنم ولی بازم تعجب میکنم چرا مشکل حل نشده
الان ی استیم اپدیت جدید نصب کردم اکانت جدیدمم واردش شدم اما بمحض اینکه dota 2 رو جستجو میکنم و گزینه نصب (انلاین بوسیله استیم) رو میزنم دوباره استیم بسته میشه
یا حتی از طریق backup/recovery هم عمل کردم تا میخام ریکاوری کنم دوتا2 رو استیم بسته میشه؟
چیکار باید بکنم ؟ گرافیک رو اپدیت کردم - visual c++ را همه رو اپدیت کردم - میزان استفاده از رم توسط هارد هم افزایش دادم
فکر میکنم استیمم مشکل داره نمیتونه هیچبازی ای رو دانلود کنه چه برسه اجرا کنه - تا دانلود میزنی بسته میشه
هرکاری که بگین کردم کمک کنید بچها دمتون گرم
ویرایش توسط q_vanguard_p : 07-05-2019 در ساعت 03:11 PM
سلام ببخشید من دوتا۲ رو از استیم دانلود کردم ینی اول استیم رو نصب کردم بعد از فروشگاه استیم دانلودش کردم حالا ک میرم تویه برنامه خیلی کند عمل میکنه و هنگ میکنه درستم نمیشه اصلا نمیشه باهاش بازی کرد لطفا میشه کمک کنید بگید مشکلش چجوری حل میشه؟ مشکل از اینترنتمم نیست
شما استیم رو سعی کن کامل پاک کنی و در یک درایو دیگه نصب کنی. قبلش هم میتونی محتویات فولدر Appcache رو پاک کنی و استیم رو Run as admin کنی
وقتی که بازی را اجرا کنید دکمه ویندوز + R را بزنید و دستور perfmon.msc را تایپ کنید و برید بخش performance و 1 دقیقه صبر کنید و اسکرین بگیرید و اینجا بفرستید.
احتمال خیلی زیاد مشکل از سخت افزار شما باید باشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ba4ma3n (07-09-2019)
البته کاری که اقای fcbگفتن انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید اما راه حلی که من به شما پیشنهاد میکنم اینه که برید قسمت لایبرری و از اونجا روی دوتا2 کلیک راست کنید و سپس اخرین گزینه رو بزنین و قسمت set launch کلیک و بنویسید -dx9و البته ممکنه سخت افزار شما هم ضعیف باشه مشخصات سیستم اتون رو بنویسید و برید از قسمت تنظیمات دوتا2 بخش ویدیو تنظیمات گرافیکی رو تا جایی که بازی روون شه پایین بیاریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان من از پریروز وقتی بازی رو اجرا میکنم اون لوگوی قرمز که تموم میشه بازی کرش میکنه و میفته بیرون
وریفای و اینا هم زدم ولی درست نشد چیکار کنم؟
Just Dota 2!
Sharingan (09-12-2019)
عکس از ارور بزار شاید بتونم راهنماییت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (09-12-2019)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©