نوشته اصلی توسط
FCB
من نظر شخصیم رو میگم:
بنظر من روانشناسه کار خودش رو کرد...(همون خانمه بود که بعد از برد اومد روی استیج)
Astralis هم پارسال godlike بودند توی cs ولی بنطر من تفاوت اونها با OG این بود که اونها واقعا بازی میکردن و مستحق بودند (حتی یک بازی هم نباختند)...OG فقط جنگ روانی انجام میده واسش هم مهم نیست جلوش کی هست و چی هست
اوج حس رهایی از فشار و کینه رو در Liquid میشه توی بازی چهارم دید. وقتی که mid درگیر شدند و تقریبا تا تاور ۳ دنبال gyro کردند...اینجور مواقع آدم انقدر تحت فشار هست و حرصش گرفته که میخواد فقط بی کله دنبال هیرو حریف کنه و بکشتش...
به خاطر همین هم تاوری که راحت میتونستن بعد از اون فایت بگیرن نشد بگیرن و gh دزدکی تاور رو زد و بعدش مرد و بعدش هم تاور خودشون از دست رفته بود و چند تا کیل هم دادند...
جدای از بحث رو مخ بودن و بنر کاشتن توی بازی و اسپری های چرت و پرت یک نکته خیلی مهم هم metaی این پچ هست...طوری که OG پیک میداد واقعا تا پیک آخر نمیشد فهمید کدوم هیرو در کدوم پوزیشن خواهد بود...tiny هم میتونه ۲ باشه هم ۳ و هم ۴. io مثلا میتونه ۱ ۴ ۵ باشه
البته بحث draft قابل گشایش و رمزگشایی یا همون crack هست که تو سه سری بازی آخرشون هر سه تیم مقابلشون تونستن اینکار رو بکنند یعنی هم EG و هم LGD و همینطور Liquid. ولی آخر سر اگر آدم بخواد جلوی اون حجم از aggressiveness و cheeky بودن فقط سکوت کنه (کاری که همه تیم های حرفهای میکنن) اینها همه یکجا جمع میشه و بدون اینکه متوجه بشی عصبیت میکنه و باعث میشه بعدا تمرکزت رو از دست بدی...هر سه تیمی که نام بردم بازی اولشون جلوی OG رو بردن چون با آمادگی و آنالیز کامل آماده بودن مخصوصا EG که جدای از بحث طرفداری واقعا stomp کرد. ولی هر سه تیم بازیهای بعدی رو باختن که حالا اگر نگیم همش بخاطر جنگ روانی چون بی انصافیه ولی بیشتر به همون خاطر بود. من حالا بازیشون جلوی LGD رو ندیدم ولی بازی دوم با EG توی hard lane s4 داشت با ogre با void trade hit می کرد! هیچ عقل سلیمی این کار رو نمیکنه مگر اینکه عصبی شده باشه...بنظر من تنها یک تیم میتونست اینجوری ti ببره که اونم OG بود و این کار رو کرد...آخر از همه تنها چیزی که تو این دنیا سود نداره اخلاق هست و فقط هدف وسیله رو توجیه میکنه...