The International 2019 - بحث + گفتگو پیرامون مسابقات

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 41

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #31

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    7053
    نقل قول نوشته اصلی توسط FCB نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    من نظر شخصیم رو میگم:
    بنظر من روانشناسه کار خودش رو کرد...(همون خانمه بود که بعد از برد اومد روی استیج)
    Astralis هم پارسال godlike بودند توی cs ولی بنطر من تفاوت اونها با OG این بود که اونها واقعا بازی میکردن و مستحق بودند (حتی یک بازی هم نباختند)...OG فقط جنگ روانی انجام میده واسش هم مهم نیست جلوش کی هست و چی هست
    اوج حس رهایی از فشار و کینه رو در Liquid میشه توی بازی چهارم دید. وقتی که mid درگیر شدند و تقریبا تا تاور ۳ دنبال gyro کردند...اینجور مواقع آدم انقدر تحت فشار هست و حرصش گرفته که میخواد فقط بی کله دنبال هیرو حریف کنه و بکشتش...
    به خاطر همین هم تاوری که راحت میتونستن بعد از اون فایت بگیرن نشد بگیرن و gh دزدکی تاور رو زد و بعدش مرد و بعدش هم تاور خودشون از دست رفته بود و چند تا کیل هم دادند...
    جدای از بحث رو مخ بودن و بنر کاشتن توی بازی و اسپری های چرت و پرت یک نکته خیلی مهم هم metaی این پچ هست...طوری که OG پیک میداد واقعا تا پیک آخر نمیشد فهمید کدوم هیرو در کدوم پوزیشن خواهد بود...tiny هم میتونه ۲ باشه هم ۳ و هم ۴. io مثلا میتونه ۱ ۴ ۵ باشه
    البته بحث draft قابل گشایش و رمزگشایی یا همون crack هست که تو سه سری بازی آخرشون هر سه تیم مقابلشون تونستن اینکار رو بکنند یعنی هم EG و هم LGD و همینطور Liquid. ولی آخر سر اگر آدم بخواد جلوی اون حجم از aggressiveness و cheeky بودن فقط سکوت کنه (کاری که همه تیم های حرفه‌ای میکنن) اینها همه یکجا جمع میشه و بدون اینکه متوجه بشی عصبیت میکنه و باعث میشه بعدا تمرکزت رو از دست بدی...هر سه تیمی که نام بردم بازی اولشون جلوی OG رو بردن چون با آمادگی و آنالیز کامل آماده بودن مخصوصا EG که جدای از بحث طرفداری واقعا stomp کرد. ولی هر سه تیم بازیهای بعدی رو باختن که حالا اگر نگیم همش بخاطر جنگ روانی چون بی انصافیه ولی بیشتر به همون خاطر بود. من حالا بازیشون جلوی LGD رو ندیدم ولی بازی دوم با EG توی hard lane s4 داشت با ogre با void trade hit می کرد! هیچ عقل سلیمی این کار رو نمیکنه مگر اینکه عصبی شده باشه...بنظر من تنها یک تیم می‌تونست اینجوری ti ببره که اونم OG بود و این کار رو کرد...آخر از همه تنها چیزی که تو این دنیا سود نداره اخلاق هست و فقط هدف وسیله رو توجیه میکنه...
    درسته که جنگ روانی کرد اما واقعا خوب بازی کردن و من که فن لیکوییدم واقعااااا اصن تو یه لول دیگه داشتن پلی میدادن نسبت به لیکویید
    به نظرم قهرمانی حقشون بود خوب بازی کردن خدایش
    اون جنگ روانی که میگی خیلی راحت میشه با mute کردنشون متوجهش نشد اما تیپ ها اسپری ها این چیزاشو دیگه نمیشه ignore کرد/تازه وقت دست دادن پلیرای OG بغلم میکردن پلیرای لیکوییدو که من تو اون لحظه دلم میخواست اونجا بودم جای بغل کردن نفری یکی میخوابوندم زیر گوششون فقط میخواستن بیشتر حرصشونو در بیارن.
    بنظرم ولو باید یه سری قوانینی بزاره و اخلاق رو مدنظر قرار بده یا حداقل موقع ti چت ویل تیپ اسپری تمام این مزخرفاتو اپدیت بده قطع کنه و گر نه این یه متا میشه بقیه تیما یاد میگیرن همین کارو مقابل همدیگه انجام میدن و تو اینده نزدیک کل پلیرا میشن توکسیک(به معنای واقعی)امیدوارم ولو متوجه این نکته بشه.

2. 2 کاربر مقابل از ba4ma3n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (08-26-2019),Fery (08-27-2019)