مهمان عزیز اگر شما این صفحه را مشاهده می کنید به این معنی است که هنوز ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید.

برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید

The International 2019 - بحث + گفتگو پیرامون مسابقات

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 41

Threaded View

FCB The International 2019 - بحث... 07-02-2019, 10:05 AM
Sharingan این چینم ما رو رسوا کرده ,... 07-02-2019, 02:42 PM
FCB تیم Forward Gaming بدلیل... 07-26-2019, 06:58 AM
Sharingan Alliance جایرو :)) 08-22-2019, 03:31 AM
Gashtal سلام به همگی :sm (193): بازی... 08-24-2019, 09:44 PM
Sharingan Liquid به 2 دلیل باخت , W33... 08-26-2019, 12:22 AM
Sharingan شما بازیه آخر رو نگاه کن... 08-28-2019, 07:50 PM
پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #32
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط ba4ma3n نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    درسته که جنگ روانی کرد اما واقعا خوب بازی کردن و من که فن لیکوییدم واقعااااا اصن تو یه لول دیگه داشتن پلی میدادن نسبت به لیکویید
    به نظرم قهرمانی حقشون بود خوب بازی کردن خدایش
    اون جنگ روانی که میگی خیلی راحت میشه با mute کردنشون متوجهش نشد اما تیپ ها اسپری ها این چیزاشو دیگه نمیشه ignore کرد/تازه وقت دست دادن پلیرای OG بغلم میکردن پلیرای لیکوییدو که من تو اون لحظه دلم میخواست اونجا بودم جای بغل کردن نفری یکی میخوابوندم زیر گوششون فقط میخواستن بیشتر حرصشونو در بیارن.
    بنظرم ولو باید یه سری قوانینی بزاره و اخلاق رو مدنظر قرار بده یا حداقل موقع ti چت ویل تیپ اسپری تمام این مزخرفاتو اپدیت بده قطع کنه و گر نه این یه متا میشه بقیه تیما یاد میگیرن همین کارو مقابل همدیگه انجام میدن و تو اینده نزدیک کل پلیرا میشن توکسیک(به معنای واقعی)امیدوارم ولو متوجه این نکته بشه.
    شما حالا ببین در طول فصل آتی که خبری از این چیزا نیست چطوری بازی می کنند. فصل قبل OG ضعیف ترین عملکرد یک تیم پس از قهرمانی در TI رو داشت. همه میگفتن چون دیگه انگیزه ندارند درحالیکه بعضی اوقات واقعا تلاش می‌کردند. اما دلیل اصلیش این بود که خبری از چت ویل و اسپری و... در طول فصل نبود. بخاطر همین جمله fluke ti win سر زبونها افتاد...اصلا اولین تیمی که در دوتا ۲ با جنگ روانی تورنمنت می‌برد VP بود که پشت سر هم قهرمان major میشدند. OG هم از همین فرصت استفاده کرد و قبل از TI8 انقدر party mmr رفتند تا voice line هیروهاشون رو برای اسپم توی تورنمنت باز کنند. مصاحبه های TI8 مخصوصا notail رو پیشنهاد میکنم شما حتما ببین. رسما اغراق میکنه که اون تیمی برنده است که از نظر روانی در شرایط بهتری باشه...شما فکر میکنی واسه چی میان روانشناس استخدام میکنن یا قبل از بازی وقت میزارن برای اون تیم خاص (نه فقط EG) چت ویل و... آماده میکنن؟ عکسش توی ردیت هست دیگه که توی تنظیمات بازی در حال اماده کردن چت ویل قبل از بازی هستند.
    در رابطه با بازی هم این OG نبود که در سطح دیگه بود بلکه Liquid بود که در سطح دیگه بود اینجور مواقع باعث میشه ما خودمون رو گول بزنیم بگیم اوه طرف چه بازی‌ای داشت درحالیکه این تیم مقابل بود که پایین تر از حد خودش ظاهر شد. دیگه بالاخره من هم یکم دوتا بلدم و هم چیزی که زیاد می‌بینم تورنمنت دوتا هست.
    اما Valve هم هیچ کاری نخواهد کرد چون براش مهم نیست. اگر هم شما دیدی که جدیدا سیستم MM رو تغییر داد به خاطر این بود که بازی Fortnite امسال ۳۰ میلیون جایزه گذاشته بود و رکورد رو برای مدتی شکست. Valve این کار رو کرد که بازیکنای از دست رفتش برگردن و جذب بازیکنش تا TI10 بیشتر بشه که پول بیشتری دربیاره...وگرنه این همه سال این همه آدم دارن فریاد میزنن که چمیدونم آقا اسمورفرها رو فلان کنید و به هر کسی role خودش رو بدید و tutorial خوب بزارید و... چطور یکدفعه توی برهه TI و تورنمنت Fortnite یادش افتاد؟ خیر عزیز. بخاطر همین من آخر حرفهام گفتم دنیا کلا اینطوری شده. چون اخلاق برای کسی پول یا قدرت نمیاره که توضیح چرایی اون هم خارج از حوصله هست.
    ببخشید اگر زیاد نوشتم.

پ.ن: آمار چت ویل TI9 رو ببینید: اینجا
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 3 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ba4ma3n (08-26-2019),bayani (08-26-2019),Fery (08-27-2019)