شما حالا ببین در طول فصل آتی که خبری از این چیزا نیست چطوری بازی می کنند. فصل قبل OG ضعیف ترین عملکرد یک تیم پس از قهرمانی در TI رو داشت. همه میگفتن چون دیگه انگیزه ندارند درحالیکه بعضی اوقات واقعا تلاش میکردند. اما دلیل اصلیش این بود که خبری از چت ویل و اسپری و... در طول فصل نبود. بخاطر همین جمله fluke ti win سر زبونها افتاد...اصلا اولین تیمی که در دوتا ۲ با جنگ روانی تورنمنت میبرد VP بود که پشت سر هم قهرمان major میشدند. OG هم از همین فرصت استفاده کرد و قبل از TI8 انقدر party
mmr رفتند تا voice line هیروهاشون رو برای اسپم توی تورنمنت باز کنند. مصاحبه های TI8 مخصوصا notail رو پیشنهاد میکنم شما حتما ببین. رسما اغراق میکنه که اون تیمی برنده است که از نظر روانی در شرایط بهتری باشه...شما فکر میکنی واسه چی میان روانشناس استخدام میکنن یا قبل از بازی وقت میزارن برای اون تیم خاص (نه فقط EG) چت ویل و... آماده میکنن؟ عکسش توی ردیت هست دیگه که توی تنظیمات بازی در حال اماده کردن چت ویل قبل از بازی هستند.
در رابطه با بازی هم این OG نبود که در سطح دیگه بود بلکه Liquid بود که در سطح دیگه بود
اینجور مواقع باعث میشه ما خودمون رو گول بزنیم بگیم اوه طرف چه بازیای داشت درحالیکه این تیم مقابل بود که پایین تر از حد خودش ظاهر شد. دیگه بالاخره من هم یکم دوتا بلدم و هم چیزی که زیاد میبینم تورنمنت دوتا هست.
اما Valve هم هیچ کاری نخواهد کرد چون براش مهم نیست. اگر هم شما دیدی که جدیدا سیستم MM رو تغییر داد به خاطر این بود که بازی Fortnite امسال ۳۰ میلیون جایزه گذاشته بود و رکورد رو برای مدتی شکست. Valve این کار رو کرد که بازیکنای از دست رفتش برگردن و جذب بازیکنش تا TI10 بیشتر بشه که پول بیشتری دربیاره...وگرنه این همه سال این همه آدم دارن فریاد میزنن که چمیدونم آقا اسمورفرها رو فلان کنید و به هر کسی role خودش رو بدید و tutorial خوب بزارید و... چطور یکدفعه توی برهه TI و تورنمنت Fortnite یادش افتاد؟
خیر عزیز. بخاطر همین من آخر حرفهام گفتم دنیا کلا اینطوری شده. چون اخلاق برای کسی پول یا قدرت نمیاره که توضیح چرایی اون هم خارج از حوصله هست.
ببخشید اگر زیاد نوشتم.
پ.ن: آمار چت ویل TI9 رو ببینید:
اینجا