نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین من کاملا میگم ogحقش بود حالا چرا
چون در کل ogتیم سطح یک هست غیر از این بود پارسال قهرمان نمی شد . و این عمل کرد ضعیف هم درخواست خودشون بود (البته یه کمی هم ربط به نبود anaباشه) پارسال بعد از پخش مستند true sight به نوتیل گفتن که شما الان برنده tiشدین و همه تیم ها به چشم یه تیم قوی نگاه میکنن و... شما چیکار میکنین و نوتیل هم به خنده گفت اینقد میبازیم که نگاه ها از روی ما برداشته شه . البته خودم اینو زیاد جدی نگرفته بودم تا وقتی که میجر اخر بود فک کنم که og دعوت مستقیم نگرفته بود سر همین چند تا بازی رو به راحتی بردن بعدش که دعوت مستقیمشون قطعی شد لوز دادن که دوباره روی تیمشون فکوس نشه .
خوب حالا خود تی عای
هرچند هم بگیم با استفاده از جنگ روانی برده قبول اما حداقل اش اینه که وقت گذاشته روان شناس اورده روی حساب کتاب عکس پروفایل گذاشته تیپ به موقع کرده و از چت ول مناسب استفاده کرده و همه همه اینارو تمرین کرده و خوب طبیعاتا اگه از این کار هم نتیجه گرفته حلالش باشه مگه تیم های حریف اش نمی تونستن از چت ول و اسپری و تیپ و... استفاده کنن و مگه شرایط نا برابر بوده؟؟
دوم : تیم او جی صد در صد خیلی بیشتر از همه رقیباش تمرین داشته و همه درفت هارو تست کرده و سخت تلاش کرده حداقلش اینو از روی اون همه کاغذی که نوتیل با خودش میبرد میشه فهمید یا اون لحظه ای بازی داشت شروع میشه توی ورسوس اسکرین anaرو نشون داد با ioپونزده تا وین استریک داره این یعنی یه تمرین وحشتناک که تونسته اینقد خوب بشه که 15تا وین استریک بگیره و اینقد توی درفت هاشون مسلط بودن که کاپیتان های مثلا بزرگی مثل کروکی و سولو و... هم نتونستن ببرنش _و حتی اگه دقت کنین هرقدر که بازی رو عقب می افتادن اصلا خودشون رو گم نمیکردن چون استاتژی خودشون رو داشتن و مسلط بودن و نهایتا حریف هاشون رو هم به سخره میگرفتن
سوم : تیم های سکرت و ورتوس بسیار مغرور شده بودن و مطمعنم با اعتماد به نفس کاذب اومده بودن اون از ورتوس با نتایج افتضاح اونم از سکرت که کل زورش فقط توی گروپ استیج بود مید وان هم توی تی عای امسال و پارسال midzeroبود و اونم از پیک های خنده دار پاپی کلا ستا تیم بود که لیاقت فینال داشت بترتیب همین og و بعد lgdو tncبود لیکویید کاملا بی لیاقت بود تو فینال اگه میخواست اینجوری تو فینال باشه کاش تو همون بازی اول حذف میشد که حداقل یه فینال بهتر داشتیم نه یه فینال مسخره در حد بازی های تورنومنت های ایران که گاهی یه تیم mmr1000میخورن یه تیم ایمورتال و دیواین اصلا حالمو بد کرد لیکویید کاش که ال جی دی حداقل تو فینال بود شاید به گیم 5 میرسید نه مثل لیکویید که 4تا گیم یه طرفه به سمت او جی دیدیم اونم از تحقیر ای که لیکویید تو گیم 4 شد
در کل اگه بقیه تیم ها بخوان تو همین استایلشون بمونن او جی سال بعد هم تی عای وینر بشه حق مسلمشه در حال حاظر هم بهتر از ترکیب او جی و بهتر از پلیر های اوجی فک نمیکنم بشه پیدا کرده حتی سومیل و سامنوس که این همه طرفدارشون بودم هم درحد تاپسون نبودن
شما بازیه آخر رو نگاه کن دوباره , Liquid داره Barracks پوش میده , کاملا بازی رو جلو هست , یهو Io میشه 15 و بازی تموم میشه.
OG یک سرو گردن از همه بالاتر بود , ولی Io اذیت کننده Unbalance هست.