پس میتونست بنویسه Od یا KOTL بجای اینه در کل آموزش خوبیه خوش اومد موفق باشی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس میتونست بنویسه Od یا KOTL بجای اینه در کل آموزش خوبیه خوش اومد موفق باشی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
واسه این هیرو هم داگون علیه !
Erago (07-22-2015)
من manta به جای dagon پیشنهاد می کنم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
manta دقیقا به چه دردش میخوره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : عجب آموزشیه لامصب شاید به زودی یکی دیگه بنویسم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
من armlet و daedlaus رو پیشنهاد میکنم خیلی روش جوره :smile104::hurrhurrplz:
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
''iMM (07-22-2015)
pl ارتو بزنه؟ اون ارته حتما نوب بوده اصلی ترین دشمن pl ارته وقتی طرف pl میره و حریف ارت میره برگاش میریزه با یکشم اصلیش معلوم میشه
چی فانتوم عین کوریر میخوره فکرکن داره یکیو میزنه ده پانزده تا هم ایلوژن بایه شیش نمونه اگه پنج تا باشن که رررررررمپییجThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Armiro : 09-06-2019 در ساعت 03:53 PM دلیل: نوشتن اشتباه کلمه
عالییییییییییییییییییییه با بتل فیوری وسیلور اج هیچکس تاکید میکنم هیچکس نمیتونه بزنتت
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©