مشکل از اینترنتون هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل از اینترنتون هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (01-15-2020)
میشه کاری کرد که dota2 روی سیستم باram2 بالا بیاد؟؟؟؟البته اگه آفلاینم هم بشه بازی کرد خوبه!
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بالا اومدنش که فکر کنم بیاد ولی بازی کلا لگ میشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام من دیروز دوتا رو آپدیت کردم که حج 40 مگ داشت بعد که توی بازی میرم تا منو میاد بعد بدون هیچ اروری میپره بیرون ویندوز عوض کردم دوتا رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشده کسی میدونه علت چیه مشخصات سیستم منم cpui7 با رم 8 گیگ و گرافیک انویدیا 330m هست
کسی نیست جواب بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی رو از استیم Verify کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (11-06-2020)
سلام
من یه لب تاب hp دارم که مدت زیادی هست دوتا بازی میکنم البته همه گزینه های آپشن در حالت low
ولی یه چند روز هست یه مشکلی پیش اومده وقتی هیروها همه با هم میجنگند شدیداً fps من افت میکنه و کاملا لب میشم
البته دقت کردم سی پی یو دستگاه هم انگار خیلی آروم کار میکنه در حلب که قبلاً دوربرد ۹۰ میشد نمیدونم مشکل چیه
من خط آخر صحبتتون رو متوجه نشدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اگه همچنان با verify کردن جواب نگرفتی و کلوز میشه، برو تو launch option و هرچی کامند هست پاک کن و بنویس: safe- ببین درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteتو قسمت Launch option بزنید:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
prewarm-
high-
novid-
map dota-
dx9-
با این تنظیمات رو پایین ترین سیستم هم میشه بازی کرد (حالا دیگه رم 2 مطمئن نیستم)
اونقدر سوالات سیستمی زیاد شده باید یه تاپیک واسه تنظیمات سیستمای ضعیف بزنم
FCB (11-06-2020),Milad._.R (11-06-2020),Mohammad.S (11-07-2020),Sharingan (11-06-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©