@reza توصیه های میلاد رو گوش کن. درست میگه اما خب یک نکاتی هست
ssd باعث میشه بازیت زودتر بالا بیاد حالا چه موقع لانچ اولیه باشه یا داخل بازی جدید رفتن مثل draft یا حتی آماده سازی بازی برای تماشا. تغییرش هم کاملا محسوسه. زودتر لود میشه. جدای از اینا هم اگر روش ویندوز نصب کنی که خیلی خوب میشه اما فضا یکم بیشتر میخوای
در رابطه با افت فریم هم کاری که میلاد گفت رو بکن و برو داخل یک بازی واچ بده task manager هم باز کن ببین کدوم قطعه به ۱۰۰٪ استفاده میرسه مشکل از همونجاست. البته فکر کنم فقط task manager ویندوز ۱۰ میزان استفاده کارت گرافیک رو نشون بده و ورژنهای قبلی فقط هارد و رم و پردازنده بود.
حالا اگر حدسم درست بود و ویندوز ۱۰ هم نداشتی یک برنامه هست gpu-z (با اون برنامه معروف cpu-z فرق داره) دانلود کن داخل برنامه تب دوم بخش حسگرها یا سنسورها اونجارو مانیتور کن یا اگر حوصلت نگرفت اون تیک log to file رو بعد از ۱۰ ۱۵ دقیقه واچ دادن بزن ذخیره کن ببین مشکل از چیه. احتمال زیاد گرافیکته
برای خرید ssd هم wd green نخر black بخر که معمولا مشکی ها گرونن (حالا باز قیمت بگیر من چک نکردم) و ببین اگر میتونی یک samsung بگیر من خودم دارم راضیم و ssd های samsung از خوبای این بازار هست. حالا لپ تاپ رو من خیلی خوب نمیدونم.
adata هم خوبه اما جدیدا LTT داخل یوتیوب یک ویدئو داشت از دغل بازی adata من یکم شخصا اعتمادم از دست رفت بهشون
اگر هم لپ تاپت زیاد روشنه جای نگرانی نداره هیچیش نمیشه فقط حواست باشه که خنک باشه. ما هممون سیستم هامون واسه خودش یک پا سرور هست![]()