سلام
من دیشب چهارتا از بازیهای دوستام رو تماشا کردم، که دوتا از بازیها کسترهای خیلی بدی داشت، و دوتا دیگه از بازیها کسترهای فوق العاده خوبی داشت
اگه اجازه بدید، اول میخوام از گزارشگر و ناظر Meteor تشکر کنم که بسیار عالی و با سلیقه و با لحن زیبا بازی رو گزارش میکرد
دوم میخوام از دو کستر Pedo^Arash و Punisher یه کم انتقاد کنم:
1 - این دو دوست عزیزمون تو کست هایی که داشتن مرتباً ار الفاظ رکیک و بچه گانه و دور از شان مسابقات، استفاده میکردن
2 - کسترها اطلاعات کافی در مورد دوتا نداشتن، برای مثال به هیروی Dragon Knight میگفت Death Knight!!!
3 - کیفیت صدای خیلی بدی داشتن، حتی مواقعی که کستر داشت با کسی چت میکرد صدای کیبوردش پخش میشد. همچنین کسترها مرتباً دیسکانکت میشدن و صداشون هم مرتباً قطع و وصل میشد
4 - کستر اکثر درگیری ها رو نشون نمیداد و در واقع مجبور بودیم دوربین رو بذاریم رو Free Camera و خودمون بازی رو تماشا کنیم
5 - تحلیل های کسترها کاملاً غیر حرفه ای بود و به جای زیاد کردن جذابیت بازی، از جذابیت بازی کم میکرد
برای این مواردی که عرض کردم مثال هم میتونم بیارم تو ریپلی ها، اگه لازم شد بفرمایید
امیدوارم تو مسابقات بعدی کسترها رو با دقت بیشتر انتخاب کنید تا وقتی ریپلی ها رو دانلود میکنیم و دوباره تماشا میکنیم، صدای کستر رو قطع نکنیم!!!
ممنون

LinkBack URL
About LinkBacks