نه فک نکنم . زدم پینگو چند دقیقه رفت حتی یدونه هم time out نداده !
(win+r رو فشار بدید و ping sto.valve.net -t رو وارد کنید )
واقعا یه مرض دیگه ای داره که فک کنم از استیم یا دوتا 2 هست ! شاید باید یه region خوب انتخاب کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا یکی که بلده همشو یجا بگه اینا چین ؟
captains mode , random draft , abilit draft , least played , captains draft , all random deathmatch
Captains mode این مد بیشتر برای بازی های مسابقات استفاده میشه هر تیم یک کاپیتان انتخاب میکنه و 5 تا هیرو رو بن و 5 تا هیرو رو پیک میکنند.
random draft بازیکنای هر تیم نوبتی 1 هیرو از بین 50 هیرو انتخاب میکنند.
ability draft هر بازیکن 4 تا اسکیل برای هیروشون انتخاب میکنند.
least played تمام بازیکنا 40 تا هیرویی که زیاد بازی کردن رو نمیتونن انتخاب کنند.
captains draft کاپیتان هر تیم 3 تا هیرو بن میکنند بعد نوبتی هیرو پیک میکنند از بین 27 هیرو.
all random همه ی هیرو ها شانسی برای تمام بازیکنان .
all random dm تمام هیرو ها شانسی هر کی میمیره هیروش عوض میشه تیمی 40 بار بمیره میبازه.
سلام دوستان من دیروز خواستم دوتا دو رد اپدیت کنم وقتی رفتم توی استیم هیچ گیمی من نداشتم تدی منو بازی ها بعدش دوباره دوتادو رو نصب کردم که اپدیت کنم 3 گیگ اپدیت خواست
بعدش امروز خواستم دوباره بزارم اپدیت 8 گیگ اپدیت میخواست یعنی کلا دوتا ۲ پاک شده
چیکار کنم ؟ ایا این 8 گیگ اپدیته یا برای منه این مشکل
نمیدونم ولی این 8 گیگ معلومه یا حذف شده یا آدرس محل نصبو نمیدونه !
حوب برو ببین دوتا 2 هست یا نه :
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\bin\win64
فککنم اون clear catch رو بزنی اینطوری میشه یعنی اطلاعاتت حذف میشه !البته مطمعن نیستما:sm (75):
بنظرم دوتا خیلی بیشتر از گذشته داره برای هر دست گیم از حجم اینترنتم کم میکنه ؟
کسی متوجه این قضیه شده ؟ یا من اشتباه میکنم ؟
لطفا یکی کار بلد جواب بده ! الان یه دو سه هفته ای هست که هم حجم بیشتر مصرف میشه هم پینگ بالاتر رفته و لگ بیشتره !!!!!!!!!!
من همون شرایط قبلی رو دارم الان 2 هفته هست هر بازی لگ دارم از هیچی هم نیست فقط میتونه از خود دوتا 2 باشه .
اگر کسی میتونه کمک کنه
واقعیت اینه که پینگ فقط از نظر سرور مربوط به بازی میشه و اگه با تغییر سرور درست نشه مربوط به اینترنته
در مورد حجم مصرفی هم باید بگم دوتا2 از پچ7 کلا بیشتر حجم مصرف میکنه تقریبا بین70 تا 90 مگابایت بسته به کیفیتی که انتخاب شده متناسب با سیستمتون اگه احساس میکنید زیاد حجم میخوره توی تنظیمات قسمت Advance و network گزینه ی I have a low-end network رو انتخاب کنید حجم مصرفی کم میشه
بیشتر از این راهی بلد نیستم
دادا همون که گفتی سرور بستگی داره پینگ همونو رو کدوم سرور میذارید شما منم بذارم ؟
اصن چطور میشه انتخاب کرد رو کدوم سرور باش! یبار اوا نصب اومد که اون بالاش نوشته بود انتخاب سرور خودکار که من اونو انتخاب کردم ! مشکل نت و سیستم ندارم پس الان سرور رو چطور حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟
یه کمی پایین تر از play dota توی منوی اصلی پایین راست یه گزینه هست region احتمالا برای شما رو Auto باید باشه بذاریدش روی هر کشوری که پینگ توش کمتر از 300 باشه(حداقل) اگه هیچ کودوم کمتر300 نیست مشکل از سرویس دهنده ی اینترنتتونه زنگ بزنید پشتیبانی بهش بگید پینگم بالاس
دشمن فانتوم اساسین چه هیرو های است؟
هیرو های که میس میدن؟
سلام. mmr چیه ؟
مثا یکی میگه من 4k mmr ام یعنی چی ؟
چطور بفهمم من چندم ؟
بعد از اینکه به لول 21 برسه اکانت ات رنک مچ باز میشه و تو ده تا بازی tbdمیکنی تا رنک رو تشخیص بده و کالیبر کنه به اون عددی که میده ام ام ار میگن منظور از 4kیعنی اینکه طرف 4000تا ام ام ار داره
ام ام ار هم دو نوع داریم پارتی و سولو
پارتی باید دو سه نفری به بالا توی یه پارتی برین و رنک بازی کنید تا باز بشه سولو رو باس خودت بری تا باز کنی
سلام دوستان . ممنون میشم راهنماییم کنین .
استیم رو لپتاپم درست کار میکنه ولی رو کامپیوترم کار نمیکنه . هی ارور میده . ایدی و رمزو که میزنم میخوام دوتا 2 رو پلی کنم یه صفحه سفید میاد ارور میده . یا میره داخل موقع فایند مچ یا دمو ارور میده
نمیدونم باید چ چیزی رو کامپیوترم عوض کنم
دوستان من چند وقت یا بار دوتا 2 از روی استیم پاک میشه ! ( مثل همین الان ! )
دیشب داشتم دوتا 2 بازی میکردم و بعد از چند دست لپ تاپ رو خاموش کردم و الان صبح رفتم توی آیدی دوتا 2 پاک شده !
الان هم مجبورم بک آپ ریستور کنم ...
جالب اینه که یه بک آپ ماله 4 5 ماه پیش هم ( قدیمی ) رو ریستور کنم , اوکی میشه ...
سلام . دوتا 2 رو حذف کرده بودم الان دارم نصب میکنم دوباره . شب ک میذارم دانلود (برای دانلود رایگان شبانه) صب بیدار میشم میبینم فقط مثلا 300 مگ دانلود شده !!!
نمیدونم چرا قطع میشه دانلودش ہمشکل از نت شبانه نیست چون همشه فیلم میذارم دانلود )
چیکار کنم قطع نشه و کامل دانلود شه ؟ اون تیک lounch game as soon as its ready رو هم میزنم . ولی تیک زو میزنم بعدش باید اون صفحه کوچیک دانلود رو ببندم یانه ؟ اصن به اون تیک ربطی داره یا نه
ممنونم
دوستان جطوری میشه یه کاری کرد که دیگه آیدی بک نخوره ؟!
مثلا من که آیدیم رو 2 بار به استیم تیکت زدم و پس گرفتم قطعا زمانی که آیدی رو بفروشم میتونم برگردونم !! ( مثال بود سو تفاهم نشه که همچین آدمیم :| )
لطفا سریعتر جواب بدید ...
ببخشید اون ارور تو دانلود دوتا 2 رو اشتباه گفتم این ارور رو میده : Disk write error
این کسی میدونه چرا ارور میده ؟ الان 10 روزه روزی کلا 500 مگ دانلود میشه بعد این ارور میده
دوستانی که تجربه این ارور رو دارن چطوری رفع میشه ؟ همیشگی نیست گاهی اوقات هنگام فیند دادن این ارور میاد
پنهان کننده: عکس از ارور
دوستان مشکل Disk Write Error رو بعد کلی گشت تو سایتای خارجی پیدا کردم
تست کردم امشب گذاشتم کل دوتا رو یکجا نصب کردمb-)
-1 ) win+R رو زده این رو بنویسید steam://flushconfiq (البته اولش اینکارو کنید چون اگر دانلود نصفه باشه از نو شروع میکنه :sm (152):)
-2 ) اگر آنتی ویروس (بخصوص 360) دارید کلا ببندید
-3 ) استیم رو از admisiter run کنید
-4 ) اگر مشکل حل نشد region رو هم عوض کنید
دوستان الان دوتا 2 رو بعد نصب باز کردم بازی اول پینگ 800 شد 3 بارم مودم رست کردم باز 700 800 بود لیو دادم :(
خیلی گشتم نه آپدیتی نه آنتی ویروسی هیچی باز نیست ! نتم هم 1مگ هست که کلا 4% اش استفاده میشه تو بازی
ناموسا این مشکل عمومی نیست کسی میدونه چه کنم ؟؟؟؟؟ بار اولم نیس ک با این نت و سیستم دوتا پلی میدم همین یه هفته قبل بود
اول که normal match رو میزنی یه صفحه میگه رجن رو انتخاب کن زدم رو اتوماتیک ! (همیشه رو این میزنم)
تو تنظیمات کیفیت رو حداقل گذاشته و نتورک رو رو low end network گذاشتم هیچی فرق نکرد !
خوب دانلود کرده و نصب کردم ! اولش برای هرچی به نت وصل میشه اجازه میخواد منم برای استیم و کروم و تلگرام (فقط اینا) اجازه دادم . حالا فقط این شکل هست ! اصلا نمیفهمم چیه و کدوم برنامه ها الان با نت کار میکنن چطور بدونم ؟
http://uupload.ir/files/ak8v_untitled.png
برای خودم نبود . ظاهرا یک برانامه ای نصب کرده که با دوتا 2 جور در نمیاد
تاپیک زیر رو مطالعه کنید :
آشنایی و جلوگیری از Lag & dly ناگهانی در بازی
سولوم،
چند وقت پیش isp عوض کردم به مخابرات. پینگش بد نیست ولی dly دارم! حالا دقیق نمیدونم ولی فک کنم تو بازی حدود 0.5-0.8 ثانیه هستش و خیلی اذیت میکنه... حوصلشم ندارم دباره برم عوض کنم isp رو :D
حالا یه سرچ زدم کلی سایت بره کاهش dly و پینگ اومد، چون شخصا خودم استفاده نکردم ازشون نمیدونم کدوم بهتره... کسی استفاده کرده ازشون؟ کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:sm (136):