دوستان بازی من مورد پیدا کرده
داخل بازی نمیتونم هرو پیک کنم هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
به خاطر همین همین امروز 4 روز بن شدم=((
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بازی من مورد پیدا کرده
داخل بازی نمیتونم هرو پیک کنم هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
به خاطر همین همین امروز 4 روز بن شدم=((
دقیقا منم همین مشکل رو دارم 3 روز بن شدم ..... فکر کنم نت دوباره پوکیده
دوستان
آیا راه حلی واسه از بن در اومدن هست ؟!
6 روز بن شدم :(:(:(
سلام
ایتمbloodstoneبه غیر از اینکه زودتر respawnمیشیم چه کار دیگه ای انجام میده؟
bloodstone با 8 تا شارژ شروع میشه و هر دشمنی که تو محدوده 1600 تایی شما باشه و بمیره 1 عدد شارژ میشه
با هر بار شارژ یک مانا per sec زیاد میشه
در صورتی که شما همراه با این آیتم بمیرید اطرافیان شما تا رنج 1675 تایی قادر به پر شدن healeshoon هست که 400 تا به صورت کلی و 30 عدد به ازای هر شارژ
زمانی که بمیرید به ازای هر شارژ 25 تا از Goldetoon رو از دست میدید
برای هر بار زنده شدن به ازای هر شارژ 4 ثانیه زودتر به بازی بر میگردید
زمانی که در محلی مرده باشید میتونید تمام Exp هایی که تا 1800 یاردی جسد شما هستند رو بگیرید
با یک اکان دیگه که محمد جان فایده نداره : دی
پدر یارو شاید در اومده باشه Win جم کرده باشه بعد بره با اکانت 0 با گاو بازی کنه ؟ :دی
درسته ولی حسش نبود تایپ کنم دیگه :دینقل قول:
یه قابلیت اکتیو هم تو مپ 6.78 بهش اضافه شده که میشه باهاش خودکشی کرد . یعنی رو ایتم کلیک میکنی بعد میزنید یه جایی رو زمین هیرو میره اونجا میمیره و به دشمنان هم گلد و اکس پی، نمیده 300 ثانیه هم کولدانشه.
سلام.من تو Dota 2 چند تا باگ دارم میدونید چه طوری حل میشن؟
1-بعضی از spell ها رو نمی بینم.مثلا تیر Mirana برام دیده نمیشه...و یا وقتی Creep رو Last Hit میکنم اون صدا و نمایش عدد Gold دیده نمیشن.
2-بعضی وقت ها بعضی Spell ها با 1-2 تاخیر Cast میشن.در حالی که lag ندارم ولی مثلا وقتی با butcher هوک میندازم butcher 2 ثانیه!سرجاش می مونه و بعد هوک میندازه.بعضی وقت ها spell میزنم و CD نمیره!ولی وقتی بخوام دوباره بزنم تازه CD شروع میشه!
ممنون میشم جواب بدید.
من چطور میتونم از این آلارم جدید استفاده کنم x
سلام.از امروز صبح solo match رو میزنم ولی match پیدا نمیکنه تا 11 دقیقه هم گذاشتم پیدا نمیشه ولی find match معمولی 3 دقیقه پیدا میکنه چرا اینطور شده!؟
سلام..
http://upload.tehran98.com/img1/rdk7d6cunaa9g397m42.jpg
هر کاری کردم حل نشد... کمک لطفا
من جاهای دیگم امتحان کردم..بازم اینجوری بود!
سلام
من یه مشکل تو دوتا 2 پیدا کردم ، خیلی جدی خواهشا راهنمایی کنید ،
بعضی وقت ها رو یه آیتم کلیک میکنم برای خریدنش آیکون آیتم گیر میکنه به نشانگر ماوس یا روی صفحه میمونه ،
هیچ جوری هم نمیتونم برش دارم و اینونتوری هم قفل میشه و نمیتونم آیتم ها رو جا به جا کنم !
چطوری میشه این حالت رو برطرف کرد ؟!!
راهی هست که dota2 کرش نشه ؟ خسته شدم وسط جنگ کرش شد بازی بردرو باختیم
عاقا یه سوال فوق فنی...موقع لود شدن پلیرا کنار اسمم یه ستاره میاد اون چیه؟
کسی راه حای برای دانلود ریپلی هایی که ارور -Replay Pending- میده نداره؟
فکر کنم منظور ایشون اوایل شروع بازی همونجا که وایمیسید تا بقیه Ready و به قولی کانکت شنه، تو استیت هم مینویسه -Waiting for loaders-، همیشه هم کنار اسمم ستاره خاکستری رنگ میاد دلیلشم نمیدونم .(لیدر پارتی هم نبودم)نقل قول:
يعني واقعا اين برات سواله ؟!!! بابا وقتي هاست باشي اينجوري ميشه ديكه يعني مثلا ليدر كسايي هستي كه تو بارتين
اها اون فكر كنم لول شما از بقيه بالا تره كنار اسمتون ستاره مياد
ستاره بغله اسمتون یعنی اینکه اون اکانت ماله شماست.
به لیدر بودن ربطی نداره.
سلام دوستان من یه coureir immortal yak دارم می خواستم بدونم اگه با این ایتم Strange Modifier: Couriers Purchased اینو برای coureir استفاده کنم می تونم به تعداد کی بالاتر trade کنم ممنون میشم جواب بدید >:D<
سلام
من داشتم یه بازی دانلود میکردم یه چند باری پاز داده بودم اما این سری از اول شد.راهی داره که از ادامش دانلود کنم؟تو فلدر اسیم رو دیدم هنوز اون مقداری که دانلود کردم هست،یعنی درست میشه؟
البته ببخشید که اینجا گفتم :)
پس بعضی از coureir yak هستش طرف زده که تو تورنومت استفاده کره و ارمور میده قضیه اون چیه ؟؟؟؟:(
اون ها unusal هستن که توی box در میاد و شانسش الان 1% هستش ( یکی از ادد لیست ها 200 box باز کرد تا اینکه تونست 4-5 coureier بدست بیاره و 2 تا EF بودن که بین 70-130 کی بودن ) که اونم باز efectesh شانسی هستش به طور مثال ممکنه یه افکت روش باشه که 5-6 کی باشه یا ممکنه شانس طرف خوب باشه یه efecte عالی باشه و 40-50 کی باشه ، اگر توی تورنمنت هم courier گیرت بیاد که به قول خودمون شناسنامه دار میشه یعنی تاریخ و ایدی مچ بازی و.....روش زده میشه
سلام دوستان من می خوام ایتم NaVi Pennant رو بگیرم کارایی این ایتم چی هست ؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم بعد هر گیم یا ایتم rare میده با uncoomon درسته ؟؟؟