اگه زمانی که این پننت رو داری بازی های تورنومنتی که Navi توشون بازی داره رو نگاه کنی یه شانس کوچیکی داری که آیتم ببری.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یک مدتی هست تو بازی که میرم تو اسکوبورد کنار اسمم یک ستاره سفید هست کسی میدونه این ستاره برای چی هست یا چیز خاصی هست یا نه
اون ستاره به معنای اینه که اون اکانت مال شماست;;)
واسه من که توی تمام بازی ها اون ستاره هست
چند دقیقه پیش به من یه کار از بازی کنه mufc داد من هم use کردم حالا چی میشه؟
تو بازی امروز به من از این plyer card داد به چه دردی می خوره ؟؟؟:-/
من چند وقته نمی تونم trade کنم eror میده هم با free gate هم با psiphon تست کردم eror میده میشه برنامه ای معرفی کنید که راحت trade کنیم در ضمن من نمی خوام proxy بخرم ممنون
دوست عزیز من هر روز دارم تردد میکنم تقریبا مدام هم اینکارو میکنم با پ.ر.و.ک.س.ی هم این مشکل رو هست شما باید اینکار رو چندین باز انجام بدین یعنی چنید بار دو طرف اینوایت کنن تا فیکس شه . با همون free gate هم میشه تنها راهشم همینه که چندین بار اینکار رو انجام بدین تا اخرش درست شه و ارور نده
سلام دوستان در بازی دوتا وقتی در قسمت find match می رم با مشکل "you are in the low priority matchmaking pool for 1 days due to abandoned games "مواجه می شوم و در بازی آنلاین هم خیلی گیر می کنه وبعضی اوقات از بازی خارج می شه لطفا کمکم کنید ممنون
شما ریپورت شدی به یکی از دلایل زیر
- ترک کردن بازی
- فحش دادن
- خراب کردن بازی
و مواردی از این قبیل و باید 1 روز صبر کنید تا تایم بنتون تموم بشه همچنین این رو هم بگم دفعه بعدی اگر ریپورت بشید تایمش بیشتر میشه
Low priority یا همان بن چه مشکلاتی واسه شما ایجاد میکنه ؟
- Find match بسیار دیر
- با بازیکنان فوق العاده نوب Match میکنه
- Exp نمیده
آیتم هم نمیده
سلام میشه این چیزی که fps و ping رو نشون میده جاش تغیر داد؟
من نمیدونم چرا تو این یه هفته هر 10 تا بازی 1 بازی رو dc میشم بعد rec نیست همون به 30 ثانیه هم نمیکشه نتیجه بازی میاد تو View all games بعضی وقتا تیم ماور بازنده میکنه بعصی وقتا اونارو :| جریان چیه؟
اینم عکس بازی دقیقه 8 تموم شده ولی از قبل بازی safe نشده !!!!!!!!!فایل پیوست 1340
سلام دوستان من امروز بالاخره تونستم بازی رو از استیم دانلود کنم و واردش بشم . اما وقتی بازی میکنم توش مشکل گرافیکی داره ! که من هرچی فک میکنم دلیلشو نمیفهمم . یه عکس از همین مشکل هم الان میذارم اینجا . دوستانی که تخصص دارن لطفا کمک کن
http://www.uploadtak.com/images/x8955_dota2.jpg
اقا من تو سایت iranskype قیمت book زده 35 تومان بعد که میری پرداخت کنی زده 358/780 یعنی 870 تک تومان اضافه داره من تو کارتم 35 تومان بیشتر ندارم کتابو می خوام:(
slm
man ye moshkel daram ke vaghti to baziam ye dafe mipare biron eror time out mid bad reconect ham nemishe dota 2 ro ke dobare bazi mikonam find match miad !! :-?
سلام دوستان من 2تا اکنت دارم می خوام از این اکنت به اکنت دیگم ترید کنم می خواستم ببینم راهی هست واگه به دوتا کامپیوتر نیازه تو ی کامپیوتر جدید 15 روز واسه ترید طول میکشه مرسی اگه جوابم رو بدین
احتمال زیاد بهگ هستش که تو این اپدیت اخری اینجوری شده ... به جز این دوتا باگ دیگم هست که من از خارجیام پرسیدم همین مشکلو داشتن :
1. باگ ایتم که ایتم رو صفحه گیر می کنه و باید دوباره دوتا رو باز کنی
2. بسته شده خود به خود دوتا :| من تو هر بازی دوبار اینجوری میشم :|
کسی نیست
راهی نیست دوست عزیز ، شما باید صبر کنید یا یک فرد مورد اعتماد پیدا کنید برای انتقال ، اگر می خواهید ایتم ها رو به ایدی جدید انتقال بدین فقط فقط باید صبر کنید که 15 روز تموم شه
.................
مشکل بسته شدن خود به خود بازی و... مربوط به این اپدیت نیست مال من مربوط به قبل از این اپدیت هم بوده
2 مورد پیش میومد :
یکی اینکه از سرور میومدین بیرون که کاملا امکان بازگشت وجود نداشت و این مشکل از دیسی شدن سرور هستش نه از شما !
یکی هم اینکه خود بازی دوتا هنگ میکرد و کاملا بازی از رجستری بسته میشد و باید دوباره بازی رو بیارید بالا و کانکت شین به بازی ، که این مشکل کم پیش میاد و مشکل هم هنوز معلوم نیست از چیه
من نمیدونم چی شده هرچی بازی میکنم از دیروز دیگه تو View all games نمیاد ! نمیدونم باگه یا :|
سلام من یه تازه واردم
هم به انجمنتون
هم به خود دوتا
من دوتا دو رو تو استیم دارم
در مورد نصب و اجراشم مشکلی ندارم
فقط میخوام یه نفر در مورد بازی از اول همه چی رو توضیح بده اگه میشه
در ضمن نمیدونم درسته که این سوالو اینجا پرسیدم یا نه ؟!؟! ولی بهر حال هنوز با انجمن آشنا نیستم
کسی اطلاع داره این آیتم چیه !؟
http://forum.dotabaz.com/attachment....1&d=1373454386
فایل پیوست 1341
باو حداقل بم فش بدید که حس کنم حسابم کردن