آقا این حرفا چیه منو اد کن توی steam تا جایی که در توانم باشه کمک می کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
به جز اینکه به پلیرای قدیمی داده میشه
ارزش و قیافه ایتم هم باتوجه به تعداد گیفت هایی که شما اهدا کردید تغییر میکنه مثلا اگه شما کسیو اینوایت نکرده باشید ارزشش Rare هست ولی هرچه تعداد بیشتریو اینوایت کرده باشید ارزش ایتم به Mythical و سپس به Legendary تغییر میکنه قیافشم خوشگل تر و نورانی تر میشه.
البته یه چیز رو هم سردرنیوردم من خودم بالای 30 تا گیفت داشتم همشو اهدا کردم ولی این نوشته فقط 13 تا اهدا کردی . . .
زیر اواتار هرکس ای دی استیمش رو نوشته .
ماله ایشون هم اینه: hassann45
درست حرف شما من با آیدی اصلی بالای 50-60 گیفت دادم legendary گرفتم ولی زده 23 تا بعضی ها اصلا نمیگیرن بعضی ها use نمیکنن و..
ولی این فکر نکنم همین جوری بزای قشنگی باشه یه کاری میکنه شاید تو up بعدی بشه :|
سلام
کسی میدونه این آیتم به چه دردی میخوره ؟!
http://static.dota-trade.com/images/...86a70b9d7d.jpg Bloodstone of the Precursor
کسی راه حلی برای حل مشکل Replay Unavailable نداره؟
سلام دوستان من شمشیر juger fireborn odachi دارم بعد خواستم اینو strange کنم ایتم strange modifire multi hero گرفتم بعد که می خوام use کنم این ارور میده you have nothing that this can be applied to خواهش میکنم راهنمایی کنید چه کار کنم؟؟:(
درود،
دوست عزیز آیتم های معمولی رو اصلا نمیشه Strange کرد،
آیتم Strange از اول همینطور بوده،آیتم هایی که از جعبه ها درمیآد استنرج هستند.
این modifire هم که گرفتید احتمالا مربوط به Multi hero وید هست و شما هم آیتم استرنجی از وید ندارید که بتونید از modifire استفاده کنید .
در ضمن فقط بر روی آیتم های استرنج میشه modifire use کرد.
سلام. کسی میدونه استیم چجوری لول اپ میشه ؟
ONly Solo Queue چیست ؟
سلام دوستان من می خوام یه کارتو وارد کنم این پیغام و میده you have already stamped plyed into your compendium ترجمه کردم میگه شما این کارتو دارین اما من این کارتو تو کتاب ندارم :( میشه بگین چه کار کنم ؟؟؟
سلام بچه ها من یک مشکلی دارم وقتی میرم توی بازی چند دقیقه که بازی میکنم دوتا 2 یک هو گیر میکنه همینجوری بعدش هم تا کامپیوتر را ریست ندم کاریش نمیشه کرد یک بار تا 30 مین هم صبرکردم ولی درست نشد
ویندوز هم عوض کردم دیشب اما درست نشد کسی میدونه مشکل چیه
مشخصات
:ویندوز 7
رم:2
گرافیک 1
cpu:2 هسته 3 گیگا هرتزی
اگه کسی میدونه لطفا بگه
من نمیدونم چرا یه 7-8 روزی میشه که این بازی قاتی کرده یعنی من lvl 80 هستم همش منو میندازه با lvl 15 یا lvl 20 از 25 دیگه بالا تر نمیره بعد کسانی که مقابل من هستند معمولا از lvl 100 بالا ترند تا lvl 205 هم دیدم. قبلا اصلا ای جوری نبود من نه ban شودم نه این که chat ban باشم ولی نمیدونم چرا این جوری شده. کسی راهمنایی چیزی می تونه بکنه؟
کسی میدونه این که میگن یه آیتم 1 کی میارزه یا 2 کی یعنی چی ؟!
هر کی معادل چند دلاره ؟ از کجا میشه کی خرید ؟
اگه کسی میدونه یه توضیحی بده ، ممنون
سلام
من یک مدت فنم تکون نمیخورد که دروس شد اما یکی از پره های فنه گرافیکم افتاد و بازیا یک ذره کند شدن (میدونید تو دوتا 2 این یعنی چی دیگه) حالا یک نرم افزار nvidiaInspector کرفتم که سرعته فنو زیاد کتم اما زده ممکنه pc صدمه ببینه و من میترسم ok کنم بعد اگه ok کردم رو جه تنظیماتی بزارم ؟ لطفا راهنمایی کنید
کلا میتونم بگم key ها یک نوع پول محسوب میشه تو ترید کردن !!
مثلا شما وقتی یک ست هیرو یا یک آیتم به قیمت مثلا 6 $ رو بخواید با کسی ترید کنید چون انتقال پول سخته و بعضا امکان مبادله پول بین اشخاص در نقاط مختلف جهان وجود نداره
، از استور استیم ( Store) شما key تهیه میکنی و معادل اون وجه پرداختی
key میدی مثلا 6 $ میشه 2 تا key همرا با چند تا آیتم اضافه که شما باید اضافه کنید تا ارزش ترید بالاتر بره (sweet)
یا فقط 3 تا key بدی و آیتم رو بگیری هر کی معادل 2.49$ و برای تهیه آن هم میتونید از فروشگاه های استیم در ایران مانند همین ایران اسکایپ و ... تهیه کنید.
سلام
الان من میخوام برا یکی دوتا ۲ رو فعال کنم چجوری باید اوکی کنم؟ گیفت هست؟؟ رفتم تو قسمت Free games استیم get dota ر. زدم ولی باید منتظر بمونه تا نوبتش بشه! الان چی کار کنم؟
سلام دوستان من چند تا سوال دارم
اول اینکه قرار بود کتاب به 2.600.000 برسه ایتم immortal بده حالا این ایتم چه جوری میده ؟؟؟ واسه کسایی که تازه کتاب می خرن هست ؟؟ یا بعد گیم ایتم immortal میده ؟؟؟
بعد اگه همه ی کارت های کتابو تکمیل کنیم تاثیری توی ایتم drop شدن داره یا نه ؟؟
می خواستم بدونم اگه تعداد win با lose برابر باشه تاثیری توی ایتم دادن داره یا نه ؟؟؟:-/