ممنون ولی آخرش روی کدوم حالت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون ولی آخرش روی کدوم حالت ؟
آقا راستی این تنطیمات کجا هستن توی دوتا 2 یا استیم یا ویندوز ؟ آخه تو دوتا2 ندیدم اینارو :d
توی دوتا ۲ هستن ، این چیزایی که گفتین زمانی اتفاق میفته که اینترنت شما نمیکشه و زمانی که روی low بذارید سند و رسیو شما کمتر میشه و بهتر ج میده ، یه دلیلشم اینکه همین الان مال شما خودش روی high هستش و مشکل دارین پس باید تغییرش بدین که تست کنید ببینیم مشکل شما حل شده یا نه
موفق باشید .
فایل پیوست 2199سلام به همه عزیزان من تو این آپدیت به مشکل خوردم نمیدونم چه کار کنم هارد و خالی کردم از قندشکن هم استفاده نکردم لطفا کمک کنید تاحالا 3بار تا 300 مگ رفتم ممنون میشم
استیم رو change usre کنید و کل پوشه استیم رو کپی کنید توی یه درایو دیگه که جا داره برای بعدا ، بعد استیم رو از درایو جدید بیارید بالا و انلاین بشید
روی بازی توی استیم کلیک راست کنید و properties/Local file/Verify integrity of game cache
توجه : قبلش یه کپی که توی درایو قبل داشتین نگه دارید که اگر اتفاقی افتاد ، استیم و بازی رو داشته باشید .
در کل چه عواملی باعث dly میشن من چرا با پینگ 120 dly دارم؟ از نت بعید میدونم باشه
تاپیک زیر رو یه مطالعه کنید :
آشنایی و جلوگیری از Lag & dly ناگهانی در بازی
آقا تنظیماتی که گفتید رو انجام دادم ولی مشکل پا برجاست راستی علت دیسکانکت شدن به مدت 10 ثانیه چیه؟ یعنی وقتی بازی میکنم برای 10 ثانیه هی دیسکانکت میشه دوباره برمیگرده
دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم نشد اینم عکسفایل پیوست 2200
آره مخابرات هستم ):
متاسفانه خودمم از دیشب هر 1 دقیقه توی بازی network .... میده و هیچ کاری از ما بر نمیاد باید بسوزیمو بسازیم تا فیکس شه
به این تاپیک مراجعه کنین شاید مشکلتون حل بشه
http://forum.dotabaz.com/thread1511.html
درود.
خسته نباشید !
نوروزتون پیروز :D
میگما !
من تو بازی میخوام یه تیم بسازم...
create رو که میزنم رو Creating Team میمونه :(
همینجوری میمونه !
هی داره لود میشه !
چه کنم؟
سلام
دوستان این کتاب ها که تو یسری از پروفایل ها است از کجا گیر میارن ؟
2- ایا دیدن مسابقات لیگ ها ایتمی به ما میده؟؟ چون دیدم ثبت میکنه ما کودوم مسابقش رو دیدیم
Book هایی که میبینید مربوط به ti3 هستن و مربوط به 2014 هم میدن و در مورد تیم ها وقتی یک سری اطلاعات پر کردین به شما ایتم هایی که در نظر گرفتن میده ، و وقتی موجود باشه از تردد یا شارپ خود دوتا یا از دوستانی که اتیم میفروشن ، تهیه کنید .
2. بله ایتم میده به صورت random ، با friest blood یا double یا.....
توی ti3 اینقدر واسش سود داشت که در موردش دوباره وسوسه بشه ، این خصلت valve هستش :D
دلیله بد بودن جوایز دایرتاید این بود که اینا اصلا نمیخواستن برگذارش کنن.
و دوم اینکه یه Event مجانی بود.
مطمئنن برای TI4 ما Compendium و یا چیز های جدیدتری خواهیم دید , شک نکنید
الان شما نگاه کن , تویه اینترنشنال 3 , مبلغه جایزه از 1.4 میلیون دلار به بیش از 2.8 میلیون دلار رسید , یعنی با خرید کتاب جایزه ی مسابقه بیش از 2 برابر شد!
حالا شما اینم در نظر بگیر که 1/3 پولی که شما برای Compendium دادی مستقیم به بخشه جوایز میره , یعنی اگه کتاب 6 دلار باشه و شما بخری , 2 دلارش میره برای جایزه ی کلی.
با وجود این 1.43 میلیون دلاری که با خرید کامپندیوم به جایزه اضافه شده بود , میشه نتیجه گرفت که چیزی در جدود 4.2 میلیون دلار مردم پول کتاب دادن.
حالا از این در آمد 4.2 میلیون دلاری Valve مبلغ جایزه که چیزی حدود 2 میلیون دلار هست ( 3 تیمه اول با هم ) رو کم کنین میبینین که Valve حتی بیش از 2 میلیون دلار هم سود کرده @};-
مطمئنان کامپندیوم رو خواهیم داشت.
http://dotabaz.com/uploads3/Comepndium.png
دوستان چطوری تو بازی چندین مدل کریپ جنگلی رو یک جا جمع میکنن ؟ و بعدش شروع به فارم کردن میکنن؟
پاسخ داده شده ، مدیران لطفا پاک کنید .
اگه باگ بود که فیکس میشد
pull هم برای زمانیه که میخواید Natural ها با کریپ ها درگیر بشند
وقتی شما میخواید Naturals رو زیاید کنید به اصطلاح میگن stack کردن
توی public بگید pull میره یونیت ها رو درگیر میکنه بگید bug هم نمیفهمه منظور تون چیه
بگذریم
اصطلاح brian یعنی چی؟؟
به یارو میگم چرا گنک نمیدی میگه No brian
یا شاید هم brain درست یادم نیست چطور نوشته میشد
کسی خبر داره این آپ چی داره؟؟؟ 188 فکر نکنم باگ یا ست باشه
یا کتاب اینتر نشناله یا هیروی جدید
http://www.uploadax.com/images/81429579227072673524.png
خواستم بدونم اگه بخوایم با یه تیم تو یه تورنومنت شرکت کنیم باید چیکار کنیم ؟؟؟
آقا 2 تا سوال !
1- ult هیروی obsidian چکار می کنه؟!
2- این آیتم چکار می کنه ؟!
فایل پیوست 2217
سلام
دوستان این ایتم Hood of Defiance چه کاری انجام میده؟