برای همین هم هست که روی پودج این ایتم رو میبندن ، تا جونش سریع پر شه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از وقتی ویندوز 8 ریختم میخوام برم تو دوتا 2 یک پنجره کوچیک ازاستیم وا میشه و میگه first time play و یه مدت همونجا میمونه چجوری میشه رفعش کرد (رو بقیه بازیها هم این شکلیه)
سلام دوستان.
من 40 دلار وارد اکانت استیمم کردم و وقتی وارد دوتا میشم و یک ایتمی رو میخوام بخرم این اررور رو میده:
there seems to have been an error initializing or updating your transaction. please wait a minute and try againor contact support for assistance.
تو یک سیستم دیگه و با یک اینترنت دیگه هم تست کردم نشد .
با شیلتر شکن هات اس پات شیلد هم تست کردم نشد.
استیم گارد رو هم تازه 5 روزه فعال کردم.
وقتی که میخواستم 40 دلار رو وارد استیم والتم بکنم ازم ادر خیابا وشهر رو به علاوه ایالت و کشوری رو که توش زندگی میکنم و زیپ کد پرسید و چون ایران رو نداشت من یک سری حروف الکی اونجا نوشتم و ایالت us رو انتخاب کردم ادامه دادم.بعدش 40 دلار وارد اکانتم شد.
کسی میدونه باید چه کار کنم؟
سلام. من نتم 256 (32 kb) هست و یه زمون میخواستم دوتا2 بازی کنم که بعدش اون قضیه ی ضعیف شدن نت و بالا رفتن پینگ و ... پیش اومد، من کلا دوتا2 و استیم رو پاک کردم!
حالا اگه ببینم پینگم بازی رو میکشه، دوباره میخوام بازی رو بخرم. حالا نمیشه شما یه چند تا آی پی بهم بدید تا تست کنم ببینم پینگم چقدره و تایم اوت میده یا نه؟( مثل همون آی پی هایی که میلاد یا سعید داده بودند، فقط یکم بیشتر و کامل تر)
خیلی ممنون :x
New Sea - 103.10.124.148
Old Sea - 103.28.54.1
US West - 192.69.96.110
US East - 208.78.164.1
Luxembourg : Eu West - 146.66.152.1
Austria : Eu East - 146.66.155.1
Stockholm : Russia - 146.66.156.2
South America - 209.197.29.2
South Africa - 152.111.192.2
الان بهترینش که برای خود بنده ج میده Eu East و russ هستش
ممنون از راهنماییتون
new sea رو که کلا تایم اوت داد
OLD sea پینگم 312 شد و بدون تایم اوت
US west هم کلا تیم اوت داد
US east دوباره همش تایم اوت
EU west بدون تایم اوت، پینگم 146
EU east بدون تایم اوت، پینگم 134
russia بدون تایم اوت، پینگم 147
South america بدون تایم اوت، پینگم 309
south africa بدون تایم اوت، پینگم 292
پینگ هایی که نوشتم، میانگین پینگم بودند. حالا میشه بازی کرد؟
یه سوال دیگه : اگه بخوام برای مثال با چند نفر ایرانی بازی کنم، پینگم پایین تر میاد دیگه؟؟ (ایران آی پی مشخصی نداره؟)
بازم ممنونم
توی Eu east میتونی بازی کنی البته بستگی داره isp تو چی باشه من رفیق داشتم با پینگ 400 بازی میکرد نه لگ داشت نه دلی ولی خودم با مخابرات پینگ 4.2.2.4 ام 30 هست ولی لگم *_*
اگه هم با ایرانی ها بازی کنه فرقی نمیکنه چون سرور ثابته ! ایرانم فک کنم اول آی پیش 46 باشه دقیق نمیدونم ولی فک کنم همینه
اینجوری معلوم نمیشه از منم میزنه 150 میرم تو منو گیم زده 250 توی بازی هم 210
یک سوال داشتم میخواستم بدونم جطوری میشه در Tournoment ها شرکت کرد؟ Torunoment خارجی از این های که تیکت میاد می خوام با تیمم شرکت کنم
من که همیشه پینگم دور و بر 250 بود امروز صبح در کمال نا باوری به 130 رسید ! کلی خوشحال شدیم و پیش خودمون گفتیم دیگه مشکل دیلی حل شد . . .
از ساعت 3-4 بعد از ظهر پینگ به طرز هولناکی دیگه از 350 پایین نمیاد :d فکر کنم مخابرات خواسته یه آبی قبل از مردن بهمون بده ...
سلام دوستان....این چند روزه میخوام دوتا 2 بازی کنم پینگم که صدو خورده ای ولی پاکت لوز بالای 10 درصد دارم چن ثانیه صفر میشه دوباره بالا میره تا 39 درصد هم رفته بود...بازی طوری میشه که انگار کامپیوترم بازی رو نمیکشه انگار شما دم به دیقه دارین بلینک میکنین!!!تیکه تیکه میشه داره میره رو اصابم...این پاکت لوز به چه دلیل بالا میره و چی کار باید کرد؟؟
سلام به همه دوستان من2تا بازی زدم دوتاشم بردیم ولی هیچ پوینتی بهم اضاف نشد در ضمن وقتی هم متچ میشم رفتم تو بازی یه ارور میده که منم okمیزنم در ضمن زمانی که داره متچ میشه اولاش finding matchام سب بئد ولی الان قرمز شده لطفا یکی جواب بده
با تشکر امین
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1- ulti هیروی Nature's Prophet چطوری عمل میکنه همرو میزنه ولی یونیت تارگتیه و مثل zues که اونم به همه دمیچ میزنه نیست
2-ulti هیرو Tusk چطوری دمیچ میزنه ؟ اخه دیدم یه بار میزنه انگار نه انگار یه باز میزنه یارو درجا دفن میشه :|
3-ulti هیرو Shadow Demon چطوری دمیج میزنه ؟
با سلام .
یه سوال در مورد شرط بندی یا همون bet تو سایت dota 2 lounge داشتم . میخواستم بدونم مقدار جایزه ای که برمیگردونه بر اساس rarity آیتم یعنی ( common - uncommon - rare - mythical - legendry - ancient - immortal ) هست یا بر اساس قیمتشون تو مارکت . چون چند بار آیتم های خیلی با ارزش مثل stache رو دیدم که تو شرط بندی گذاشته بودن .
کسی اطلاع داره جواب بده ممنون میشم .
با سلام من در این سایت Custom Maps دوتا 2 برای تست ثبت نام کردم میخواستم بدونم چطوری میشه بازی کرد؟ d2modd.in
سلام دوستان اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
برای گنک کردن اون علامت ضربدر که روی مپ نشون مین از چه کلیدی باید استفاده کرد (منظورم Ctlr+Click نیست)
الت+کلیک راست رو جایی که میخوای
اگه ایتم ASUS ROG DreamLeague Season 1 که همراه با کتاب هست رو بخرم دقیقا یه ایتم هایی میده؟؟؟؟
دوستان تاریخ رسمی ای که Dota 2 عرضه شد کی بود ؟ اون موقع هم رایگان بود ؟ یا اگر پولی بوده چند بوده؟
سلام
امروز یه زنگ به پشتیبانی PA زدم و یه کم داد و بیداد کردم این چه وضعه پینگه این هم نتیجش (:
این نشان دهنده اینه که اگه اینا بخوان نت با پینگ 20 هم میتونن بدن.
http://8pic.ir/images/ilz2ao7dv5j9f0thxgsx.jpg
http://8pic.ir/images/m8bfhqncinj74dzr85wh.jpg
سرور هم سرور Eroupe West
سلام میگم چتوری پینگ رو بالای صفحه نشون میدین
خیلی ممنون از شما
سلام دوستان من ورژن 580 دوتا 2 رو دانلود کردم ولی احساس میکنم که با این ورژن نمیشه بازی کرد لطفا به صورت کامل توضیح میدین که من الان چجوری باید دوتا 2 رو به صورت کامل با استیم بالا بیارم؟
:):)
اگر امکانش هست و دسترسی دارین لطفا من رو داخل skype & garena & yahoomaessenger ادد کنید
اخه انگار خیلی راه دارم :D
یک سوال داشتم Fake hook چطوری هست؟ Q+S?? ایا (:
اقا من دیروز یه key4 دادم یه گیفت Cs go گرفتم ولی امروز نه گیفت هست نه Key ها :(
الان شما بگید من چیکار کنم.