کامپندیومتو لول 50 کنی آپگرید میشه عاطر
نمایش نسخه قابل چاپ
کامپندیومتو لول 50 کنی آپگرید میشه عاطر
درود.
ببخشید راهی هست با تنظیمات مودم پینگ بیاد پاینن ؟!
سلام
دوستان می خواستم بدونم 6 هیرو ls چطوری عمل میکنه ؟
منظورش Life Stealer ه فکر کنم
ultimate اش یا همون 6 اش روی کریپ های(خودی/دشمن) کار میکنه و روی هیرو های خودی
وقتی وارد یه هیرو خودی میشیفایل پیوست 2743 میتونی تا هر وقت که میخوای بمونی و موقعه ای که بیای بیرون به تمامی unit / hero های حریف نزدیک خودت دمیج میدی
اگه وارد یه کریپ بشی فایل پیوست 2746 وقتی در میای خوده کریپ از بین میره و Hp ت پر میشه
وقتی توی هیرو یا کریپ هستی فایل پیوست 2742 Hp regen و Mana Regen معمولی رو خواهی داشت
__________________________________________________ _________________________________
فایل پیوست 2744 ?PROBLEM
(البته نوشته ها درسته فکر نکن بخاطر troll ها یه چی برا خودم نوشتم)
بستگی به مقدار hp یونیت یا همون کریپ داره ، اگر به طور مثال بری توی بدن کریپی که توی جنگله مثل center هستش hp شما کامل پر میشه اما اگر توی یونیت لاین باشی به قول شما 10 تا هم ممکنه پر نکنه ، ربطی به زمان نداره
و اینکه شما میتونید تیو پرندهایی که با ulti vsage هم تشکیل میشن ulti بزنید
من شنیدم هرچی زودتر در بیای از کریپ hp بیشتر پر میشه
سلام....من یوزر و پسوردمو میزنم و تو استیم میرم ولی مشخصاتمو تو dotalounge هرچی میزنم میگه غلطه بارها پسوردمو عوض کردم مشکل از چی میتونه باشه؟؟ببخشید که اینجا مینویسم و این مربوط به استیمه....
سلام به نظرم مشکل بر میگرده به تاریخ سیستمت تازیخ سیستمتو با ساعتش Fix کن ببین درست میشه یا نه
سلام دوستان. Sepehr_R برای شما مشکلشو کامل توضیح نداده. چند روزه هر موقع که میره تو استیم میزنه یکی با آی پی از آمریکا وارد اکانتش شده! هر چقدر هم رمز رو عوض میکنیم دوباره دفعه ی بعد یکی رفته تو اکانت! چیکارش کنیم؟
یک نکته ای رو هم بگم که قطعا خیلی ها توش مشکل دارند
اینجور سایت ها از قبیل Dota2lounge و Dota-Trade نیاز به لاگین در سایت استیم دارند و من اولین بار که میخواستم در استیم لاگین کنم به هیچوجه روی دکمه لاگین که کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمیفتاد اصلا هیچی نمیشد انگار نه انگار
از 10-20 نفر کسایی که نیمه حرفه ای هستند پرسیدم و هیچ کدومشون جواب درستی برای این مشکل نداشتند
بالاخره یک لینک توی استیم پیدا کردم که مشکلات لاگین کردن رو توش نوشته بود و خیلی هم زیاد بود نزدیک به 500 خط و از اونجایی که زبان من هنوز حرفه ای نشده ولی خوب هست متنو خوندم و اولین و ساده ترین کاریو که میشد بکنم کردم یعنی
آپدیت Java - Adobe-Flashplayer و مشکل حل شد مخصوصا Java دوستان جاوا تون همیشه آپدیت باشه که خیلی به مشکل برمیخورید
ممنون
مرسی از همگی مشکل dotalounge برطرف شد ولی اون که تو استیم میرم میگه یکی با ای پی امریکا رفته تو اکانتم من بودم یانه رو چی کار کنم؟؟بنده بی فندق شکن میرم......
من الان رفتم توی اکانتم دیدم افراد روسی توی فهرست دوستانم .هستن 15 نفر هم دعوت به دوستی شده بودند و بازی ghost recon phantoms هم نبود فهمیدم کسی هک کرده. رفتم پاسورد رو عوض کردم. بعد اومدم ترید کنم دیدم steam guard غیر فعال شده . فعال کردم میگه 15 روز دیگه میتونی ترید کنی. الانم اعصابم خورده
هک به معنای واقعی توی استیم امکان پذیر نیست ، این چیز در صورتی اتفاق میفته که یوزر پسورد رو جای دیگه ای زده باشین یا فایلی دانلود کرده باشین و بازش کرده باشین
من میخام بیام تو لابی
باید کسی رو ادد کنم تا بتونم لابی رو پیدا کنم؟
steam: angryman1375
ببخشید من رمز استیمم رو گم کردم چطور میتونم دوباره واردش بشم ایمیلم رو دارم؟
یه پسورد الکی بزن بعد ارور میده و یه لینک بهت میده پایین ارور ، برو توی اون لینک ، ساپورت استیم هستش 3 گزینه داره با توجه به اینکه پسورد یا اکانتت رو یادت رفته یا تغییر رمز ، یکیش رو انتخاب کن (معلومه گزینه هاش نیاز نیست حتما انگلیسیت خوب باشه ) ، همه شرایط هستش اصلش اینکه میاد به ایمیلت ، باید ایمیلت رو یادت باشه که باهاش اکانت ساختی
یه راه دیگه :
پایین یوزر و پسورد وارد کردن 3 گزینه هستش اخرین گزینه رو انتخاب کن ( retrieve a lost account ) بعد 2 تا گزینه میاره اگر اکانتت رو میدونی اولی انتخاب کن و بعد وارد کن و ادمه یه کد می خواد از ایمیلت دریافت کن و ادمه قضیه معلومه
اگر اکانت یادت نیست دومی رو انتخاب کن و اون ازت ایمیل باید بخواد و .....
من خودم با لینک ترید میتونم چند بار هم انجام دادم یکار دیگه هم هست که یکی شمارو ادد میکنه و به شما میگه شما رفیق من رو ادد کنید!! و سپس خفتتون میکنه!
سلام
من یه اکانت دارم که رنکش 300 هست با کلی ایتم و ست از این چیزا
کتابم دارم
میخواستم بفروشم
برای فروشش باید چی کار کنم ؟
شما در قسمت بازارچه پست بذارید و فروش خود رو اعلام کنید که اگر کسی خواست یا اددتون کنه یا باهاتون تماس بگیره
کلیک کنید
اقا ما این ست گرفتیم http://www.8pic.ir/images/nr9r9ousrkd4r2mk8nvp.png ولی اصلا افکتاش تغیر نکرده چی کار کنم:(((؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم به جواب نیست خودم فهمیدم.
دوستان اگه ما واسه هیرو مون 2 تا Daedalus ایا درصد کریتیکالش یا میزان شانسش با هم جمع میشه ؟
2- اگر خود هیرو هم اسکیل کریتیکال داشته باشه ایا این با اون جمع میشه درصدش یا میزان شانسش؟
2 آیتم یا اسپله کریتیکال هیچوفت با هم Active نمیشن ولی در کل Chance اش زیاد میشه.
و اینم بگم که Chance اشون با هم جمع نمیشه.
برای مثال اگه بگیریم Daedalus به شما 25 % شانس کریت بده , 2 تا Daedalus به شما 50 % نمیده.
احتماله 25 % دوم از اون 75 % قبلیه.
یعنی شما اتک میدی , 25 % شانس داری که کریت بزنی , پس 75 % هم شانس داری که کریت نزنی , حالا اگه اون 75 % اتفاق افتاد و شما کریت نزدی , 25 % امکان داره که دوباره تو این 75 % کریت بزنی.
نه اشتباه میکنید. Chance ها جمع میشن یه نگاه به Mythbusters - Ep. 34 بندازید توی 3 تا تست 100 تا اتک میده. کسی که 1دونه داره 20 تا کریت میده کسی که 2 تا داره 40 تا کریت میده کسی که 3 تا داره 60 تا کریت میده.
البته با crystal تست میکنه که باز هم از قانون همون Daedalus پیروی میکنه.
یعنی اگه 4 تا deadlious ببندیم 100% شانسه ؟ من که فکر نمیکنم اینطوری باشه
اگه توجه کنی نوشته : Average 20 - 40 - 60
یعنی به طور میانگین و تقریبا.
همین ثابت میکنه که به طور 100 % با هم استک نمیشن.
چون اگه 100 % بود دیگه کلمه ی Average استفاده نمیشد.
الان شما برو تویه Lobby , چهار تا آیتمه Daedalus ببند , هر کدوم 25 % Chance داره پس طبق نظریه ی شما 25 ضرب در 4 = 100 پس باید همه ی اتک های شما کریت بخوره.
از هر 6 تا اتکت حدود 4 تاش کریت میخوره , پس 100 % نیست.
صرفا به یه کلیپ که ماله 1 ساله پیشه تکیه نکن و اول امتحانش کن.
http://dotabaz.com/uploads3/ez%20win.png