بازی های دیگه رو چک کنید مشکل از گرافیک نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا با این LP چی کار کنم
هر روز میشم
این استیم گور به گور شده lost connect میشه 10 دقیقه فقط خودمو کشتم تا درست شه بازی رو بردم ولی 6 تا lLP شدم
کاریش نمیشه کرد یا باید برم والو رو به فحش ببندم x-(:hardcoreplz::frageplz:
اخیرا تست کردی؟ کار میکنه؟
من 6 هفته پیش تقریبا خواستم با این روش از LP بیام بیرون ولی نشد. رفتم سایت Dev.dota2 دیدم نوشتن تازه اینجوری شده و اونجا بعد از چند روز تقریبا 20-30 صفحه ملت اومدن پست گزاشتن از Valve خواستن درستش کنه، ولی از اون موقع lp نشدم که تست ککنم فیکس شده یا نه.
کسی match id بازی ti رو داره؟ از قسمت ti برداشتن پیداش نمیکنم
عذر میخوام من فکر می کردم منظورتون کلا ti 3 2 4 1 هست من هم نتونستم ti 1 رو پیدا کنم ولی بازیه فینالشو به صورت ویدیو دارم اونم فقط بازی آخرش اگه لازم دارید آپلود کنم؟
البته تو youtube هست اکثر بازیاش ولی فکر کنم بازی های ti 1 کلا برداشته شده باشن از سرور.
cdn.dota2.com/apps/dota2/international2011_static/index.htmlاینجا باید باشه
آقا یه سوال من دوتا رو راحت ران میکنم ولی میخوام گیمی واچ کنم یا فایند متچو اکسپت کنم گیم بدون هیچ اروری بسته میشه !
کسی راه حلی جز Verify Game Cache داره بگه چون اینم کار نمیکنه ^^
سلام یه سوال در مورد mmr دارم
که solo mmr حساب هست یا party mmr ؟
یا مجموعش
سلام,خواستم بپرسم سایت دوتاباز برای دوتا 2 Chat channel نداره؟؟
آقا کسی نمیدونه که چیکار کنم scroll ام تو دیدن ریپلی درست شه ؟ ( چند وقته نمیشه zoom کنم تو دیدن رپلی ها و حتی تو بازی )
سلام من دوتا2 رو دانلود کردم رفتم تو قسمت Play و تریننیگ مچ هم رد کردم فک کنم 3 مرحله بود ولی الان تو قسمت پلی بازم فایند مچ نداره !
از استیم دانلود کردی؟
اگه دانلود کردی ممکنه یه جای دانلود ایراد داشته باشه ولی بهتره از بازی بک اپ بگیری و اون رو verify کنی.
درود
آقا استیم من وقتی میرم تو بازی ، هر بازی 2-3 بار از بازی میزنه بیرون ! بدون هیچ اروری و دیسکانکت میشم.. باید دوباره بازی رو اجرا و Reconnect کنم
کسی میدونه چه مرگـشـه؟
من همون rr.ds هستم اما شرمنده رمزمو یادم رفت:دی
نه درست شد فاین مچ رو پیدا کرد.
یه سوال دیگه الان من میخوام اسممو عوض کنم واسه گیم باید چه کار کنم؟!
دستت در نکته درست شد اسمم راستی پیینگ چند فیکس هست!؟ اخه من پینگ 360 میرم یه کم دالی میزنه
زیر find match وسط تقریبا گزینه Regions رو بزن و قسمت بالا تیک Automatically Pick Regions ..... رو بزن بهترین پینگ شما رو انتخاب میکنه یا اینکه زیر هر سرور خودش پینگ رو زده خودتون پایین ترین رو انتخاب کنید
و یک کار دیگه که باید انجام بدین برید توی بازی و : Setting /Game/Network و Network Quality رو بذارید روی Low ، این کار برای کسانی که نت با محدودیت حجمی دارند بسیار مناسبه و باعث میشه کمتر حجم استفاده بشه و مقدار ارسال و دریافت کمتری صورت بگیره به همین خاطر شما با پینگ بالاتر هم میتونید راحتر بازی کنید.
انلاین بشه چشم ازش میپرسم
بازم ممنون 2 تا سوال دیگه هم دارم شرمنده.
1.من بخوام ریپلی ببینم باید چی کار کنم.
2.من بعضی از جاها شنیدم ممکن دوتا 2 از رو pc بپره راسته؟! اگر اینجوری هست باید بک اپ بگیرم؟! و توضیح بگ اپ گرفتنو بدید لطفا.
ممنون.
1. میری روی پروفایل شخصی که می خوای رپلی اون رو ببینی و انتخاب کنی خودش قشنگ پایین {وسط} دانلود زده دانلود میکنی یا ممکنه بهت id match بدن که میری توی بازی گزینه های بالا watch\recent game/filter/ match id رو میزنی و بازی مورد نظر رو میاره و دانلود میکنی
2. درسته ، شما همیشه بکاپ داشته باش اما خوب کپی کل پوشه استیم با بازی که داخلشه رو یه جا نگه داری کنید کافیه با این حال باز من روش بکاپ رو میگم
از برنامه استیم بالا سمت چپ : steam Backup and restore games.../Backup currently installed
تو استیم واسه من یه دوتا 2 تست اومده این چیه قضیش؟!
اقا من یه مشکلی پیدا کردم....بعضی هیرو ها مثه این عکس تو بازی کچل میشن!!!چرا؟؟!شما هم این مشکلو دارین؟؟!!!http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01407342042.png
سلام
آقا این آپدیتی که امروز اومد برای استیم برای من دانلود نمیشه همینجوری وقتی رو دانلود کلیک میکنم فایل پیوست 3008
با فیلتر شکنم تست کردم باز آپدیت نمیشه
آره دوستان من هم 200 بار گذاشتم دانلود شه هم با شیلتر شکن هم خالی برا هر کدوم هم 20 دقیقه وقت گذاشتم اما دانلود نمیشه :-s
ایدفعه خیلی اذیت کرد.
من دیشب ساعت یک سیستمو روشن گذاشتم صبح دان شده بود.
شما سیستمو روشن کنید بعد استیمو از تسک منیجر اندپروسه بزنین دوباره بازش کنین شاید فرجی شد.
دوستانی که مشکل دارن download region رو تغییر بدن
steam / setting/Download/download region
آقا من تو دانلود یا آپدیت مشکلی ندارم ولی تو بازی هی DC میشم(lost connection to steam) کلا نت ایران مشکل پیدا کرده این چند روزه؟
نمیدونم چشه.....این چه وضعشه آخه؟کم کم همه هیروها دارن کچل میشن برا من:|http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01407404986.png