خب یه چیزی
اگه مشکل از سخت افزارم باشه اولا از کجا باید مطمئن بشم ؟
ثانیا وقتی گرافیک بازی رو بیارم پایین باید درست بشه دیگه ؛ نه ؟
ولی بازم درست نشد :|
نمایش نسخه قابل چاپ
برایه ساختن یک تیم در دوتا 2 چی کار باید بکینیم؟ منظورم مثل کلن و ایناست .
سلام خدمت دوستان گرامی
بنده حدود 4 سال هست که روزی کم کم 5 ساعت دوتا بازی میکنم، یه سوال داشتم
خواستم بدونم این پوف میپو رو ( خودم خیلی با میپو بازی میکنم و 194 وین با این هیرو دارم) اون روز یکی از دوستای خارجیم به من گفت با برنامه توی 1 ثانیه همه میپو هارو پوف میکنه در حالی که بنده کلی طول میکشه تا با 5 tab همه رو پوف کنم،خواستم اگه میتونین لطف کنین و این برنامه رو لینکش رو بدین ( برای دوتا 2) هر چی گشتم برای دوتا2 پیدا نکردم. ممنون میشم جواب بنده حقیر رو بدید/ تشکر،موفق باشید
تشکر دوست عزیز، اسم برنامه meepo key يا meepo bot هست اما بنده نسخه ای که برای دوتا2 باشه رو هنوز پیدا نکردم،شاید دوستان عزیز دیگه بتونن کمکمون کنن که من ممنون میشم چون حدود 1 هفته رو گشتم اما پیدا نکردم
باز هم ممنون عزیز:x
دوست عزیز میشه توضیح بدید که یعنی چی میشه توی 1 ثانیه با tab انجام داد؟ تشــــکر
من دکمه ی quick cast برای لول poof رو روی دکمه ی 2 تنظیم کردم . که یعنی وقتی موس رو ببرم روی یکی از میپو ها و دکمه 2 رو فشار بدم دیگه نیاز به کلیک کردن نیست . خودش پوف میکنه . برای اینکه راحت تر بتونم همه رو پوف کنم این کار رو میکنم. موس رو میبرم روی میپو اصلی بعدش دکمه ای که باعث میشه همه ی یونیت های دیگه ام به جز هیروی اصلیم انتخاب بشن ( برای من T ) هست رو میزنم. 2tab2tab2tab2 و همه ی میپوها پوف میشن به میپو اصلی . برای بازی کردن با هیروهایی مثل میپو و تینکر و وقتی هیرو arc warden بیاد برای همچین هیروهایی باید تنظیمات دکمه هاتون رو عوض کنین . برای تیکنر که همه چی رو باید روی quick cast تنظیم کنید :D
سلام من میرم تو سایت دوتا buff و هرچی ایدی خودمو searh میکنم پیدا نمیکنه !؟ مشکلش چیه!؟
ای دی استیمتو سرچ کنی مستقیم میاد !
نیک نیم رو سرچ نکن !
البته باید تیک مخصوصش توی دوتا اوکی باشه
من ایدیمو سرچ کردم ولی بازم نیومد مینیوسیه anymouse یه سوال دیگه هم داشتم این که چه جوری میشه یه clan بسازی تو دوتا2!؟
اقا کسی نیست جواب مارو بده!؟
املاییش یادم نیس ولی اون بالا سمت راست میری توی Cumminuty بعد سمت چپ اونجا هستش Create a new team
ادد کردن هم تست کردم باید نیک نیم رو سرچ کنی !
سلام
لطفا کمک کنید من موندم چه کنم.پوشه استیم من 84.7 gb حجم درایو C رو برده و تقریبا دیگه جا برا اپدیت هم ندارم:|
http://8pic.ir/images/sdob2osughduf37ws91a.png
2 حالت داره :
1- فقط دوتا 2 داری : یه آپدیت از دوتا 2 بگیر و ریپلای هایی که دانلود کردی رو هم کپی کن بعد استیم رو Uninstall کن و پوشه رو هم Delete کن و دوباره همه چیزو نصب کن !
2- بازی های دیگه هم نصب داری : دیگه راهی وجود نداره و همین اندازه حجم میگیره ، فقط اگه درایو های دیگه ویندوزت جای بیشتری داره کل پوشه استیم رو Cut کن اونجا !
بنده یه پیشنهاد دیگه هم دارم ، اگر بیش از 2-3 بازی داری معلومه از حجمی که گفتین درست هستش و شما کل پوشه رو از درایو c انتقال بده به درایو دیگه که جا داری ، هم به این خاطر که جا داشته باشی هم برای امنیت فایل ها و بازی ها ، چون ممکنه مشکل پیش بیاد و بخوای ویندوز عوض کنی یا ویندوزت بالا نیاد ، اون وقته که باید همه رو دوباره دانلود کنی !
اقا شرمنده شاید این سوال مربوط به اینجا نشه میخواستم بدونم نت هایه خوب واسه بازی کردن دوتا2 چیه؟
به تاپیک زیر مراجعه کنید و شهر و منطقه خودتون رو در پستی که میزنید بگین تا دوستانی که نزدیک شما هستن بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنند
بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی
سلام
میخواستم بدونم میشه تو دوتا 2 کاری کرد که همه پلیرا ایرانی باشن؟ سروری چیزی داره؟
البته سرور دوبی هم که پینگش تقریبا با یورو یکی هست همه ایرانی هستن
سلام به همگی
این آقا اومده برای ترید میگه به جا آیتمی که داری پول دریافت کن میخواستم ببینم کلاه برداریه یا نه...ممنون میشم جواب بدین
اینم عکس
http://upload7.ir/imgs/2014-08/07851...5244_thumb.jpg
اقا برایه ساختن یه گروپ چی کار باید کرد تو دوتا2؟
سلام
من از امروز صبح هر چی تو دوتا دو میرم تو بازی نمیره لودینگ نمیشه چیکار کنم؟ الان 2 روزه نمیتونم بازی کنم
دوستان این اصطلاح که میگن ایتم با اسکیل Orb میشه یعنی چی ؟
یعنی همزمان کار نمیکنن ، مثلا آیتم های http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...minator_lg.png و http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...solator_lg.png که با هم عمل نمیکنن و در هر اتک شما یا لایف استیل میشی یا آرمور حریف کم میشه !
آقا من تازه شروع کردم دوتا2 رو لول بیستم. کسی هست نوب باشه یکم باهم بازی کنیم. فک کنم البته تاپیکو اشتباهی اومدم :d
عزیزان چند وقتیه که می بینم taunt هیرو هایی که دارم کار نمی کنن تو بازی ، هر دکمه ای هم که تنظیم کردم کار نکرد می خواستم بدونم ایا بقیه مثله منن و taunt هاشون کار نمیکنه ؟
سلام
میشه چند تا کاربرد quick cast رو بگید؟ ممنون
اقا من با رفیقام میخوایم لن بازی کنیم و 10 نفر میشیم باید loby بسازیم!؟