عزیز شروع شده :| ........... منم سره یکیشون b*t گذاشتم دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان ، سوال فنی!
آیا میشه یه اکانت استیم رو کلا پاک کرد؟! و اگه میشه چطوری؟! چنتا اکانت بی مصرف و الکی مونده رو ایمیل های من خو اینارو چیکار کنم :|
دوستان من از یه شاپ ست خریدم کد رهگیری بهم داده با این کد باید چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید .
سلام
چطوری competion point (درستشو یادم نیست) بیشتری بگیره ادم .مگه نباید اون مجسمه از هیرو ها میاد رو بزنی بهت سکه بده ؟واسه من نمیده وقتی میزنمشون
راهنمایی کنید
ببخشید این smurfing چی هست لطفا اموزشش رو بذارید
:D عزیز smurfing چیز خاصی نیست
smurf به کسی گفته میشه که یه اکانت لول بالا داره ولی برای امتحان کردن meta(روش های) جدید و ... یه اکانت جدید میسازه و با اون بازی میکنه و به قول خیلی ها یه 2nd acc میسازه.
smurfing بیشتر توی بازی هایی که رده بندی داره رایجه ، دلیلش هم اینه که شما شاید بتونید ایندفعه توی league بهتری بیفتی یا MMR یا کلا وضعیت بهتری پیدا کنی.
دوستان ببخشید من امروز هرچقدر تلاش کردم بوکم رو باز کنم این eror رو میده
Couldn't load the compendium test file: scripts/tournaments/2733/22_datafile.txt
کسی میدونه برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
یه سوال دارم
دیروز با دوستام رفتم بصورت پارتی بازی کردم بعد چرا اطلاعات مسابقه مون توی Dotabuff ثبت نشد ؟
چرا نمیشه ریپلی های ti5 رو دانلود کنم؟
تا 60-70 درصد میره بعد ارورر میده Download erorr:0
سلام شرایط بازی تو مود ابیلیتی درافت چطوریه ؟؟
خودمون میتونیم اسکیل هارو انتخاب کنیم
مثلا اسکیل 3 الکمیست +اسکیل 2 ریکی + اسکیل 3 بلود سیکر +اسکیل 4 لنسر
ميگم كسي نميدونه براي Abodon كه ميوفتيم چه كار بايد بكنيم به غير از بازي باallrandom مثلا نميشه درصدش رو كم كرد اخه من بخاطر اينترنت چند وقته ميوفتم تو abodon لولم اكانتم خيلي بالاست حيفه ام مياد بيوفتام
اگر كسي ميدوني برا درصدش چه كنم لطفا راهنمايي كنه ممنون ميشم
کسی جریان 6g آپدیتی که واسه من اومده رو میدونه؟!:(
وقتی دوتا 2رو اپ میکنم این پیام میاد مال چیه؟چیکار باید بکنم؟فایل پیوست 3635
ویرایش:و باز هم توسط خودم درست شد:|
کسایی که این مشکلو دارن برن این فیلمو ببینن حتما حل میشه مشکلشون:https://www.youtube.com/watch?v=Sy_0B2z9U7o
تورو خدا جواب منم بدين؟
سلام . ببخشید ولی املای درستش abbadon ـه . به معنی ـه ترک کردن و محل نذاشتن
راستش اگه اینترتتون مشکل داره پیشنهاد میکنم بازی نکنید که اعصابتون توی all random خراب نشه . من هم مدتی اینترنتم مشکل داشت به همین وضعیت دچار بودم . هیچ راهی هم برای فرار ازش یا کم شدن درصدش و اینا نیست .
نمیدونم جوابت رو گرفتی یا نه :-/
ممنونم دوست عزيز
ولي مگه ميشه بازي به اين خوبي رو ترك كرد وقتي حدودا سه چهار ماه ديگه ميشه حدودا دوسال بازي كردي
فقط ميخواستم بدوم درصدش كم نميشهحتما بايد راهي داشته باشه
اخه خيلي جريمه بديه من هيچ وقت بازي ترك نكردم يا بخدا هيچ وقت تو رreport نيوفتادم ولي منصفانه نيست من بخاطر اينترنتم توي اين مزخرف بيوفتم
كاشكي بشه يه طوري درستش كرد:(
سلام کسی میدونه کلیپ های wtf دوتا2 رو از کجا میتونم دانلود کنم
سلام , کسی ارسال ایتم از طریق لینک Trade رو بلده ؟
وارد پروفایل طرف بشین ( پروفایل استیمش ) حالا یا از طریق مرورگر یا از طریق خود استیم . توی پروفایلش یه گزینه به نام more هست ( اگه اشتباه نکنم ) که اونو بزنین چند گزینه ظاهر میشه یکیشون offer a trade هست . اونو بزنین . بعد میتونین آیتم های پیشنهادی خودتون و آیتم هایی که ازش میخواین رو انتخاب کنین و accept کنین .
سلام من یه سوال دارم:(
من اینترنتم محدوده مثلا 10 گیگ میگیرم اما
این روسیه های فلان فلان نشده هی با voice حرف میزنن:-s:-s:-s
نتم 2 روز نکشیده تموم میشه
چیکار کنم
تنظیماتی چیزی نداره کلا دیگه نزارم صدا voice بیاد صدای بازی باشه با صدای هیرو ها اما صدای اونا که حرف میزنن نباشه
مرسی اگه پاسخ بدین:>
چرا داره voice خاموش كني بالا سمت چپ اون هست كه ميزنه چقدر مردي يا هيرو گشتي لول هاي هيروي دشمن با دوستت رو نشون ميده اونجا عكس يه بلندگو هستش اگر روش بزني قرمز ميشه يعني خاموش ولي اگر سفيد بود يعني روشنه اينطوري ميتوني voice رو خاموش كني البته منم هم voice هم ميدم هم ميشنوم زياد ترافيك نميبره
سلام می خواستم چند تا سوال بپرسم:
1-توی اول بازی دوتا 2 که بازی استارت میشه مد رو باید چه جوری داد؟
2-نحوه این بتل پوینت و آیتم گیری چیه یک توضیح ساده بدین چون من تازه دارم دوتا 2 بازی می کنم.
3-توی دوتا یک دستور هایی هست مثل -switch که باید اول بازی -so داد ولی اینجا تو دوتا2 چه جوریه؟
4-و در آخر درخواست یک آموزش کلی و ساده و قابل فهم برای مبتدی ها از دانلود استیم و نصب دوتا 2 تا نحوه ی مد ها و... به صورت جامع و کلی بزارید.( و نه به صورت پراکنده در تایپک های متفاوت و در صفحه های طولانی و کسل کننده)
من منتظر جواب هستم همین امروز استیم رو دانلود کردم و دوتا 2 رو تا این 2 ماه پیش فقط با bot بازی می کردم.
زود تر آموزش رو قرار بدین تا ما هم از حالت مبتدی با خوندم آموزش یه چیزی بلد باشیم و اگه این آموزش با این شرایط هست لطفا لینک تایپش رو بگید.
با تشکر
سرور دوتا 2 (lod)
با سلام
میخواستم ببینم کسی مشتاق هست برای سرورهای خصوصی ؟ ایا از این سرور ها بوده قبلا اینجا یا نه؟
اگر علاقه مند هستید پاسخ بدید!