دوستان من همیشه خدا ترید بنم از new device کسی راهی بلده ما بن نشیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من همیشه خدا ترید بنم از new device کسی راهی بلده ما بن نشیم؟
Aㄨ: سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی دو تا سوال داشتم
۱_ دوتا دو به مولتی اکانت شدن گیرمیده ؟
۲_ من در آخر بعضی از بازیهام آیتم جایزه میگیرم هر کاری میکنم نمیتونم استفاده کنم میشه بگید چه طور فعالشون کنم
ممنون میشم اگه جواب های من تازه وارد رو بدید
مر۳۰
سلام جاش همینجا هست.
نه گیر نمیده ولی ایملاتون باید درست باشه و متفاوت.
بعضی آیتم ها برای عوض کردن شکل و شمایل هیرو ها استفاده میشه مثلا شما یه HEAD از هیرو جاگرنات جایزه میگیری روش کلیک میکنی میری به بخش loadut وآیتم رو تو حالت USE قرار میدین. بعضی آیتم ها بصورت ابزار استفاده میشن تغییر نام آیتم/سوکت دار کردن ...
سلام به همگی
من دیروز ویندوز رو عوض کردم بعد از اون تو دوتا دیلای داره و دی سی میشه و اعصاب ادمو خورد میکنهx-(
میخواستم ببینم شما راه حلی بلدین به ما بگین؟
ممنون میشم
لطفا جواب بدین:(
یه مشکل هم دارم
پینگ تو صفحه که فایند مچ میکنی اونجا حدود 200 هست اما تو بازی میره بالای 450:(
اینو من چیکار کنم؟
سلام دوستان
تقریبا دو روزی میشه که وقتی میرم تو دوتا و یه دست پلی کنیم بازی اونقدر dc میشه که میتونم بگم هر 10 ثانیه یه بار dc میشه که رسما میرینه به اعصاب ادم و هم تیمی ها هم یه دل سیر فوش میدنو report میکنن چون فقط وا میستم یه گوشه و فقط دیسی میشم :)
میخواستم بدونم که مشکل از نت ماست یا کلا دوتا ما ریده؟:(
داش منم همین مشکل رو دارم
نت تو کدوم شرکته؟
مخابرات :) توف توش
دیکه این دی سی ها به حایی رسیده که دارم با بوتا پلی میدم اونم افلاین :d
اول سلام
خدمتتون عارض شوم که من از همان اول شروع dota 2 یه مشکلی داشتم
می دانید که گاهی اوقات بعد از بردن مسابقه gift برای شما ارسال می گردد و شما با راست کلیک کردن روی آن می توانید آن را دریافت کنید.چندین بار است که آن به من داده شده ولی وقتی کلیک راست می کنم هیج گزینه ای برای من نمی آید لطفاً مرا کمک کنید
با سلام خدمت شما .
مدتی است که آن gift ها حذف شده اند . و اگر در inventory شما موجود میباشند احتمالا بیخودی وجود دارند . بعید بدانم فایده ای داشته باشند . در ضمن ، احتمال دارد شما به قسمتی رسیده باشید که برای باز شدن هدیه بعدی باید به lvl خاصی برسید . روی gift که بروید مشاهده میکندید که نوشته شده است مثلا باید به لول فلان برسید تا برایتان باز شود . با درود و تشکر ، خدانگهدار :D
منم مخابراتم:ِD
وقتی دی سی میشم این ارور میاد
http://upload7.ir/uploads//aa4f29a55...e7fc0ee65f.jpg
سلام
من تازه بازی های رنکم تموم شده و بهم عدد داده
الان میخوام بدونم عدد رنک هر چی بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟؟
نمیدونم یعنی مثل کنکوره یا مثل کارنامه ؟ :D
رنکم هم ایناست :
pmmr : 1226
smmr : 1055
الان از نظر بازی بدم یا خوبم ؟ در چه سطحی هستم ؟
بماند که هر وقت بازی میکنیم یک تیم چرت بهمون میخوره که نه کاور میدن و نه ساپورت میکنن ... همش هم فید میدن :|
از نظر من در وضعیت بدی هستی :d
همه که از 3000 شروع نکردن :|
زیاد پشت سر هم رنک نرو مثلا سه تا نرم برو بعد یکی رنک. کم کم میای بالا.
بله حق با شماست . همه از 3000 شروع نکردن . یه سری از +5000 شروع کردن ! دوست عزیز برای اینکه رنک 1000 تا زیاد بشه باید شخص 40 تا بازی رنک رو ببره بر فرض اینکه winrate این دوستمون 66% باشه . باید 160 تا بازی کنه تا رنکش تازه به 3000 برسه . تازه اگه winrate ـش اینقدر بالا باشه
به نظر من خیلی راحت تره که یک اکانت جدید بسازه .
دوستان درست میگن منم 2600 بودم نشد یه 3000 برسونم هیرو میگرفتم که 30 کیل میگرفتم 2 بار میمردم اما هم تیمی ها اینقدر feed میدادن که نمیشه برد و....
ممنون از راهنماییتون دوستان
من 20 روز دیگه سربازم :)
نمیسرفه دوباره بسازم و تا لول 20 ببرم اکانت رو فقط برای رنکش :)
گور باباش :) ولش یکم دیگه بازی کنیم :)
دوستان من تازه دوتا 2 رو شروع کردم
کلا فقط اموزش هاشو تموم کردم و و 3 بار بازی کردم که همرو باختم
نمیدونم از چه هیرویی استفاده کنم
هیرویی که تو اون 3 تا دستی که باختم ورداشتم wraith kinug بود یکی از دوستام گفت خوبه
به نظرتون برای تازه کاری مثل من چه هیرویی بهتره ؟
برای شروع به نظر من هیرویی پیک بدید که لول فرار مناسب داشته باشه
مثل ریکی که لول نامرعی داره از اول بازی
هیرو اسنایپر هم هیرو بسیار خوبی هست برای شروع
به دلیل رنج بالا و سادگی در بازی ... فقط باید اول بازی خیلی سریع یک شدو بلید بخرید که بتونید نامرعی بشید و موقع لزوم فرار کنید .
هیرویی که شما میگید هیرو بسیار خوب و تانک خیلی خوبی توی بازی هست ... ولی به نظرم برای شروع زیاد مناسب نباشه
دیدن کلیپ هایی که از حرکات حرفه ای بازیکن ها ساخته میشه میتونه توی بازی کردن به شما خیلی کمک بکنه
پیشنهاد میکنم حتما بازی های مختلف حرفه ای رو تماشا کنید و آموزش هیرو های مختلف که توی سایت هست رو هم مرور کنید .
ترکس اسمش توی دوتا 2 شده درو رنجر :)
ترکس لول 6 ترکس باعث میشه شما از بستن مقداری از آیتم ها جلو بیوفتید
ولی هیرو ترکس مشکلش شل بودنش هست
شما اگه هیرو ترکس لول 15 داشته باشید که uhl 3 رو هم گرفته باشید اگر هیرو مقابل فقط یک blade mail داشته باشه راحت حتی بدون اتک دادن به شما میتونه شما رو بکشه :)
هر هیرویی یک نقطه ضعف و یک سری نقاط قوت داره
باید ببینید کدوم هیرو با سبک بازی شما جور در میاد
اگه با یک هیرو و لول هاش خوب آشنا باشید هر هیرویی که مقابل شما باشه در برابر شما ناتوان میشه
متاسفانه موضوعاتی که توی این تاپیک بحث میشه بعضی هاش از موضوع اصلی تاپیک خارج میشه
به نظرم بهتره برای راهنمایی در مورد هیرو ها و ... در تاپیک های مربوطش بحث بشه
سلام خدمت اساتید بیکار دوتا باز :|
آقا یک سوال برای من پیش اومده
الان که میرم توی بازی و مایک میگیرم روی علامت مایکم یک خط قرمز میاد و بقیه میگن صدات نمیاد
میخوام بدونم بن شدم ؟ یا از تنظیمات مایکه ؟
چون هیچ پیامی هم برام نیومده که بن شدم ( ولی تو بازی زیاد فحش میدم به انگلیسی :) )
اینایی که بن شدن بگن چه طوری هست ؟؟
خودم فکر میکنم از تنظیمات مایکم باشه
چون ویندوز عوض کردم و درایور صدا رو هنوز تنظیم نکردم
هیچ هیروی نوبانه ای نداریم
این طرز فکر ابلهانه ی ایرانی هاست.
Spiritbreaker یا تمام هیروهای دوتا 2 نوبانه نیستن . هرکس زیاد می میره فکر می کنن این هیرو ها هیروهای بچه گانه ای هستن
اگه به آتاری باشه پس هیروی Skeleton king که از همه باید آسون تر باشه فقط یک Stun داره.
Sf پیک میدن میگین نوبه . Spirit بر می دارن میگید نوبه . ساز رقص ایرانیا معلوم نیست چیه
سلام خدمت اساتید بیکار دوتا باز
آقا یک سوال برای من پیش اومده
الان که میرم توی بازی و مایک میگیرم روی علامت مایکم یک خط قرمز میاد و بقیه میگن صدات نمیاد
میخوام بدونم بن شدم ؟ یا از تنظیمات مایکه ؟
چون هیچ پیامی هم برام نیومده که بن شدم ( ولی تو بازی زیاد فحش میدم به انگلیسی )
اینایی که بن شدن بگن چه طوری هست ؟؟
خودم فکر میکنم از تنظیمات مایکم باشه
چون ویندوز عوض کردم و درایور صدا رو هنوز تنظیم نکردم
شرمنده که تکرار میکنم چون صفحه عوض شده کسی نمیبینه
---------------------------------
مشکلم حل شد
از تنظیمات مایک سیستم بود :)
ولی اونایی که بن شدن بگن آیا پیام میده ؟ مثل low ?
سلام
دوستان م لولم 17 هست و یه 110 تا برد دارم !
یه چندتا از بچه ها گفتن برو اکانتت جدید بساز که رنک افتضاح بهت میده و این حرفا ( میگفتن ما لول 13 حدود 100 تا برد داشتیم باز رفتیم اکانت جدید ساختیم !)
یه سوال دیگه اینه کلا رنک مچ برم بهتره یا معمولی و اینکه من برای اینکه بخوام توی مچ با لول بالاها بیفتم چیکار باید بکنم
کلا من اعتقادی به گرفتن یه سری هیرو خاص و قوی ندارم و بیشتر رندم میگیرم و این 110 تا برد هم با بدبختی بدست اوردم اخه این لول پایینا بهم میخورن یا لفت میدن یا خیلی نوبن (کلا دوتا یه چند مدته اعصاب خورد کن شده و ظاهرا این ریپورت ها هم اثری نداره)
سلام دوست عزیزم
در مورد رپورت باید بگم که اثر داره
فقط باید موقع رپورت گزینه درست رو بزنید و اگه تونستید توضیحش رو هم پر کنید ( اگه از بقیه هم بخواید که رپورت بدن دیگه چه بهتر )
من همیشه رپورت بیشتر میگیرم از بازی ( چون رپورت درست و صحیح میدم )
در مورد رنک هم بهتره وقتی آیدی جدید بسازی که واقعا فکر کنی سطح بازیت به شدت افزایش پیدا کرده
این طوری توی آیدی جدیدت رنکت خوب بالا میشه
این طوری که شما میگی هر چند تا آیدی هم عوض کنی چون سطح بازیت همینه بازم رنکت جالب نمیشه
اگه میخواید توی یک بازی تیم شما هم قدرت با شما باشه باید رنک بازی کنید تا برید توی پارتی هایی که همه رو میشناسید و میدونید که بازیشون خوبه
توی بازی نرمال معمولا نمیشه روی بازیکن های تیم زیاد حساب باز کرد
گول آیتم ها و هیرو پیک شده توسط هر کس رو هم نخورید
خیلی ها آیتم و آیدی و ... رو میخرن و بعد اول بازی میگی حتما این خیلی حالیشه
ولی بعد از 5 دقیقه میبین همین طرف شده فیدر بازی
دو نکته دیگه هم بگم
اگه میبیند بازی Safe To Leave هست و فکر میکنید که بازی رو میبازید اصلا وقت صرف بازی نکنید
سریع بیاید بیرون
اگه توی پارتی رفتید که طرف LOW داشت از پارتی بیاید بیرون یا از لیدرش بخواید که طرف رو کیک کنه
نه به این خاطر که پوینت نمیده و غیره
چون کسی که Low داره حتما یک مشکلی توی بازیش هست که این low رو گرفته ( در 80 درصد موارد :| )
به نظر من بهترین روش بازی این هست که شما در طول چند بازی با چند نفر که بازی خوبی دارن و مایک دارن دوست بشید و اددشون کنید
بعد با همون ها چه نرمال و چه رنک بازی کنید
این طوری شناختتون توی بازی بیشتره
اساتید دیگر هم اگه نظری دارید اعلام کنید :|
دوستان میشه بگید که برای روشان زدن(اورسا که هیچی ) به غیر از pa, troll که راحت با یه dominator و battle fury روشان رو میزنن
کلا برای زدنش چه حدود دمیجی لازمه که با health پر بشه فهمید مثلا دیگه میشه یه نفره روشان رو زد
اخه من زیاد شده چند بار فکر کردم خیلی قوی هستم رفتم ولی ضایع شدم :D
سلام دوست عزیزم
چند نکته رو میگم که کامل متوجه میشی
مواد لازم برای زدن روشان :
یا باید بشر داشته باشی که روشان رو توی بش بزاری که بتونی اتک بیشتری بدی
یا باید بتونی به خودت هل بدی چه به لول مثل چاگانات یا چه با آیتم Life
یا باید بتونی اتک هاش رو میس بدی مثل pa
یا باید اتک اسپید مناسبی داشته باشی تا بتونی سریع تر کار رو تموم کنی مثل ursa
یا باید بتونی روشان رو اسلو کنی ( مثلا آیتم sange )
دمج هم مهم هست ... مخصوصا بعضی هیرو ها که لولهای خودشون دمج رو افزایش میده مثل 6 pa یا 3 jug
اگر سفت هم باشید که موقعی که زدینش هلتون زیاد کم نشده باشه دیگه چه بهتر
اگر فکر میکنی با یک بار نوار هل کامل نمیتونی بزنی با خودت پاکت خون بردار :)
برو یکم اتک بده باز فرار کن و هل رو پر کن باز دوباره برو سراغش :|
مراقب وارد های اطراف غار روشان و هیرو های اینویز هم باش :)
یک وقت میبینی یک ساعت داری اتک میدی بعد یک هیرو مثل ریکی اومد دزدید :)
سلام
تورنومنت خارجی یا ایرانی دوتا 2 برای ثبت نام کسی سراغ نداره ؟!
سلام
تو Pro Team List جلوی نام تیم ها یه عددایی هست ! اونا یعنی چی ؟!
مثلا نوشته :
EST 27,983