معمولا پینگت دور ور 200 باشه پیدا نمیکنه! من خودم اینطورم ولی باز با چندبار سرچ کردن به زور یکی پیدا میکنه
ولی هروقت پینگم خوبه مثلا 120 130 مثل کشک پیدا میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
معمولا پینگت دور ور 200 باشه پیدا نمیکنه! من خودم اینطورم ولی باز با چندبار سرچ کردن به زور یکی پیدا میکنه
ولی هروقت پینگم خوبه مثلا 120 130 مثل کشک پیدا میکنه
چطوری تنظیم کنم دوتا رو که وقتی مانتا میزنم ایلوژن ها خودکار برن و به سمت دشمن اتک بدن یا توی لاین جلو برن ، یااینکه بخوام سریع باتل رو روی یار خودی بزن،
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام
دوستان چطور باید کریپ های دشمن که در حال مبارزه با کریپ های خودی هستن رو به سمت خودمون بکشیم ؟
تو یه بازی دیدم طرف میره سمت کرپ ها و بر میگرده بعد کریپ های دشمن ، کریپ های خودی رو ول میکردن دنبال اون می اومدن . کسی میدونه ؟
مرسی
سلام اقا سوال در موردی بازیهای rank دارم. قبل از اینکه یه rank مسخص داشته باشی باید 10 تا بازی انجام بدی . ولی میخوام بدونم رو چه حساب رنکتو تعیین میکنه من با یه ایدی 5 تا بردم 5 تا باختم بهم rank سه هزار داد با این ایدی جدیدم 9 تا بازی رو بردم بهم 2500 داد اخه این چه وضعشه
این موضوعی بود که یه موقعی اینجا روش یکی دو هفته بحث شد آخرم به نتیجه ی قطعی نرسید همه چی احتمال هست ... قطعی نمیشه گفت ولی بیشتر به KDA و win rate بستگی داره .
http://forum.dotabaz.com/thread1840.html
http://forum.dotabaz.com/thread2060.html
KDA ت چجوری بود ؟ تو همه ی بازی ها بالا ؟ ( Kill / Dead / Assist ) .
سلام دوستان گلم :)
میگم من از دیروز تاحالا که بعد از 2 ماه بازی میکنم،خیلی گرافیکش بد هست برام،حتی توی بات مچ هم لگ دارم،بک آپ پچ 6.86 رو از دوستم گرفتم،به نظرتون دلیلش خراب بودن بک آپ نیست؟ راهنمایی کنید لطفا.
سلام
ببخشید اینجا سوالمو مطرح میکنم
وقتی روی آیتم bottle کلیک میکنم فقط برا خودم استفاده میشه
اما دیدم بعضی ها bottle رو روی دیگران استفاده میکنن
میشه بگین چطور میشه اینکار رو کرد
خیلی ممنون.
چرا نمیشه از دکمه shift \توی تنظیمات کیبورد استفاده کرد ؟
راهی داره بشه ؟
سلام
دوستان توی هر بازی rank زیر اسم یکی mmrش نوشته میشه اون واسه چیه ؟
و این که kda کلا تو کم و زیاد شدن mmr بعد بازی تاثیر نداره ؟ چون من با این که بهترین kda رو نسبت به بقیه بدست میارم بازم وقتی میبازیم حدود 25تا از همه کم میشه و به تیم برنده اضافه میشه (من تازه رنکم باز شده)
ممنون
سلام ببخشید میشه آموزش آفلاین بازی کردن تو دوتا رو بگید من تازه دانلود کردم خیلی وقته بازی نکردم منو هاش همه عوض شدن از استیم دانلود کردم
ببخشید میشه آموزش آنلاین بازی کردن مثلا 5 نفر آنلاین مقابل 5 تا بوت و 10نفر آنلاین رو هم بگید ممنون
ببخشید جواب نمیدید چرا منتظرم ها
کسی میدونه این کارت هایی که تو کریس مس سال پیش هم داد دقیقا به چه دردی میخوره ؟ باید باهاش چیکار کرد ؟
سلام ببخشید چطوری تو بازی چت کرد
ببخشید این چه اروری هست موقع Fin matchبهم میده موقعی که میخوام آنلاین با چند نفر بازی کنم موقع پیدا کردن پلیر برای بازی کردن
http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/d95f-01.png
فایل پیوست 4234
شما این قسمت رو فقط علامت بزن بعدش اوکی میشه
عاغا چرا اینجوری شده دوتا واسه من :| وقتی میرم تو جنگل یا جایی که معمولا درختا هستن اینجوری میشه :|
فایل پیوست 4235
ترو خدا جوابمو بدین چجوری میشه بدون بازی کردن با این ابر اولاغ های نفهم mmr رو بالا ببر
به خدا دیگه نمیکشم ... داره میزنه به سرم
سیو میکنن ، afk میشه اینا هیچ چرا حداقل بازی عادیشونو نمیکنن ؟؟ اگه mmrم پایینه خرو گاو میفته بهم چرا اون تیم هیچ وقت اینقدرررررررررررر حیوون بازی در نمیارن ؟؟ چراااااااااااااااااااااا ؟ خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟؟
دیوانه شدم دیگه
این ارور یعنی چی ؟
فایل پیوست 4236
لطفا سریع
شما به دلیل leave game یا بد بازی کردن توسط عده ای ریپورت شدین و valve شما رو بن کرده . باید مود single draft رو بازی کنین تا موقعی که اون تعداد بازی هایی که بن هستین تموم شه . ( باید حتما ببرین که از تعداد بنتون کم بشه ) . به جای مود all pick موقع جستجوی بازی باید مود single draft رو انتخاب کنین که 3 تا هیرو بهتون میده یکی رو باید انتخاب کنین و بازی کنین .
اهان اره دوبار از بازی رفتم بیرون
افلاینه یا انلاین ؟
1-همش نرمال بازی میکنم دیگه ، هیچ فایده ای نداره اصلا چالش ندارن برام ... هیچ پیشرفتی نمیکنی تو بازی با اینا
2-این یکیو یکم بیشتر توضیح بده
3-بهترین های من ساپورت هستن و احمقا کری همیشه میان نمیشه منم کری بیام حالا مهم نیست منه ساپورت بازیو همیشه تا 20،25 دقیقه اول کامل تو دستم دارم ولی دیگه نمیکشه که ، بالا خره باید کری هام بیان بازی ؟؟
4-اکانت دیگه رو فراموش کنید ، من بیشتر از 100 تا گیم دارم و یک عالمه ست نمیام اکانت جدید بسازم طبیعتا
100 تا گیم زیاده؟ پس اون کسی که 10 هزار گیم رفته چی؟ یا اون یارو که فقط 8.500 بازی فقط با اسلارک رفته!mmr سطح خودتون هست،بهترین سیستم ممکن همین هست