دوستان سومین باره این سوال میپرسم
وقتی a رو مزنم که باهاش اتک بدم بجا کروسر موس یه دایره میاد
چیکارش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سومین باره این سوال میپرسم
وقتی a رو مزنم که باهاش اتک بدم بجا کروسر موس یه دایره میاد
چیکارش کنم؟
سلام من چندروز پیش یک فول لباس Meepoخریداری کردم حالا میخوام یک لباس دیگه بخرم این ارور رو میده نمی دونم چی میگه کسی می دونه
فایل پیوست 4359
سلام کسی میتونه یه معرفی از اینکه دقیقا این Radiant و Dire چی هستن بهم بده ؟؟ قضیه درگیری ها چیه ؟؟
dire تیم قرمز هست که توی نقشه تاریک هست و radiant هم تیم سبز هست فک نکنم از این مختصر تر باشه.
عکس هم خواستید بگید میزارم.
با اینوکر که پلی میدم لول E با زرد کامل پرهست ولی باز یه دونه friged sprit دارم ؟
چرا ؟
فایل پیوست 4361
سلام دوستان این نوشته this is a limited use item یعنی من فقط یک بار با این ست میتونم بازی کنم؟؟
کسی Meta سرعتی Jugger رو بلده؟ همون که براش sange yasha میرن با drums. از early game میخوام تا آخرش. هرچی میدونه بگه هر کی بلده
امروز بدون bf تو ۴۷ دقیقه ۴۰۱ last hit زدم :| :))
دوستان در مورد سایت dota2lounge یه راهنمایی می خواستم
کلی آیتم دارم ولی وقتی می خوام بت بزارم فقط 7-8 تاشون رو می آره ( آیتم هام هم ترید میشن هم مارکت )
دوستان این اصطلاحت چین:
Rofl
Moron
Rekt
Lmao
فحش نباشن من این همه استفاده مینکم
Rolling on Floor Laughing
moron یعنی ابله ،احمق
rekt رو نمیدونم چطور توضیح بدم
laughing my ass off
سلام بچه ها. من یه بار از بازی انلاین رفتم بیرون. بعد اباندون شدم فقط میتونم افلاین بازی کنم. لطفا بگید چیکار کنم؟
Silver edge دقیقا کارش چیه ؟
One Silver Edge grants a total of 300 health, 0.45 health regeneration, 2.1428571428571 armor, 45 attack speed, 180 mana, 0.6 mana regeneration, 0.9375% spell damage and 45 attack damage
و،وقتی اینویز میشی،دقیقا مثل shadow blade هست تا زمانی که اتک - اسکیل نزنی یا وقتش تمام نشه آیتم روت فعال هست.
کارش=مدت زمان اینویز بودن 14 ثانیه
50 درصد از دمیج دشمن رو کم میکنه
وقتی اینویز باشی به دشمنت که اتک بدی 225 تا دمیج بهش وارد میشه،و اسکیل های passive رو هم disable میکنه،موفق باشید.
دوستان یه سوال یه گزینه ای بود که وقتی ایلوژنی مال شما میشد،مثلا فعال کردن مانتا،ایلوژن ها خود به خود براتون فعال میشدن،اون چیه الان؟
من دوستم میخواد،خودمم یادم نیست کجاست.
دیدمش،اسمش = select all controlled units
سلام من تازه بازی دوتا 2 رو شروع کردم چندتا از صفحه هارو خوندم که مزاحم شما نشم ولی باز سوالمو پیدا نکردم میخواستم بدونم چطور میشه از ایتم های خود بازی استفاده کرد . من چند بار بازی کردم وقتی برنده شدیم چندتا ایتم بهم داد ولی پیداش نکردم مربوط به پالادین بود ولی هر کاری کردم ایتم پیدا نشد استفاده کنم{ایتم یه نوع چکش بود}
بالا سمت راست بغل کلید اوت توی منوی اصلی یه علامت مثل شمشیر هست اينونترى تونه تمام آیتم هایی که تا اینجا گرفتید تو اونه برید ببینید
ضمن تشکر از samed،اینم عکس از اینونتوری.
http://uupload.ir/files/blro_laoju3p.jpg
اشتباه شد،منظور samde بود
دوستان چندتا سوال داشتم .......
اول اینکه اینکه بالای لول ها مینویسه pure/ chaneled/ability :target/..... واینا چیه و کسی میتونه بگه اینا چیه یا لیست کاملشو بهم بده؟
دوم ما یک تیم تشکیل دادیم بعد میخوایم الان با تیممون رنک بازی کنیم که لوگو و اسم تیمو اینا بیاد از تو لابی میشه رفت ولی نمیدونم از تو لابی چجوری رنک بازی کنیم ؟
دوستان مدتیه موقع بازی کردن پیام vac میاد برام نمیتونم فایند بدم البته با یک بار ریست کردن بازی اوکی میشه میترستم مشکلی پیش بیاد اکانت بن بشه! از نرم افزار های چیت هم روی سیستم استفاده نمیکنم فقط یه قند شکن و انتی ویروسه
راهی هست بشه اولی بازی خودمو پیدا کنم
تو دوتا 2؟
خب توی منوی اصلی برو تو پروفایلت بعد تو ریسنت گیم هی مورو بزن تا برسی تهش
:|
من خیلی وقته وارکرافت بازی نکردم.
کسی میدونه الان چه خبره سروی مثل گارنا و جی پلی هست؟
گارنا که به فنا رفت