E:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replays
درایو میتونه متفاوت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
با چه فرمتی بالا بیارمشون که بشه دیدشون
مرسی ممنون
برادر من متوجه سوال من نشدی فکر کنم اصلا تا حالا سمت تروفی نرفتید ببینید داستان چیه!
مثلا اون جام پایین هست که نوشته hero chalange اون بهت میگه با کودوم هیرو بازی کن بازی می کنی بهت لول بیشتری میده!
هر کودوم از اون تندیس ها به شکل خاصی میتونی به سدت بیاریش مثلا وینتر پس با شرط بندی کردن اول بازی
میخواستم ببینم کسی میتونه توضیح بده که دیدم کسی جواب نداد یا اصلا توجه نکرده اند!
خب اونی که تو میگی مال من چنده؟
ایدی رو ببین بهم بگو
friend id :317975920
آقا کسی میدونه چطوری میکروفون رو فعال کنه برای بازی؟؟؟؟
توی برنامه خوب کار می کنه ولی انگار توی دوتا صدا نمیده!
سلام دوستان quick castدیگه مثل قبل نیست؟ احساس میکنم یه ثانیه دیر میره درسته؟ راهی نداره؟ ممنون.
آقا این قضیه battle pass چیه؟
کسی میتونه توضیح بده؟
روش کارش چطوره؟؟
:| دیگه خیلی دیر شده براش چون ساعت 12 امشب منقضی میشه . هر از هزار battle pass یک لول به وینتر بلت پس شما اضافه میشه که هر از چند لول به شما treasure ( شرمنده اگه غلط نوشتم D: ) میده یا و یه گردونه شانس هم هر از چند لول میاد که حتی ممکنه به شما arcana بده اگه خوش شانس باشید...
یعنی لول من 56 هست ؟
این فک نکنم لول اصلی باشه همون 21 هستش اشتباه نمیکنی؟
دوستان winter battle pass بود؟
الان برای بهارش نمیاد؟ :| spiring battle
یا همچین چیزایی؟
یه آیتمی هست که کلا بعضی هیرو ها مثل phantom assasin رو از این رو به اون رو میکنه :D ( یه نوع set هست ) که معمولا هیرو هایی که همچین ستی رو دارند این ستشون گرون تره.... عکس اسکیلاشون هم عوض میشه
اون دوستمون پرسید چی هست آرکانا این دوستمون براش توضیح داد،خودش میدونست آرکانا چی هست.
باید برم چشم پزشکی اوضاع خرابه
من شرمندم
دقیقا :D تاثیرات دوتا 2 زیاد بازی کردنه :d
دوازدهم سیزده تا گیم پشت سر هم زدم بدون استراحت
از ده صبح تا ده و نیم شب
تعدادش که مهم نیس
من یه گیمم 80 دقیقه شد دوتاشم 57:11 بقیشم کمتر از چهلو پنج دقیقه نشد
عوضش امروز یه آکاشا نشستم 13 دقیقه تموم شد تموم لین هارو بردیم سه تا تاور انداختیم نوشتن gg همشون رفتن
حالا اینارو ول کن
یکی از دوستام تو یه روز 18تا گیم رنک زده بود 17تاشو برده بود رنکش 400 تا اومد بالا 3400 بود شد 3800 الانم 4200 عه
اون روز که این خودشو کشت فرداش قرار بود بریم گیم نت هرچی منتظر وایستادیم نیومد زنگ زدیم بهش گفتیم کجایی گفت من دارم میمیرم شما خودتون برید :))
17 ساعت بازی کرده بود
از 12 ظهر تا 5 صبح
بگم بهش دوتا بافشو فعال کنه برین ببینید مال آذر دوسال پیشه(93)
حالا که فکر میکنم مال بهمن بود بعد امتحان ریاضی
منم روزی کم کم 10 ساعت بازی میکنم ولی افتخار که نمیکنم هیچ پشیمونم هستم که چرا اینطوری از زمان استفاده میکنم.
هرگز از اینکه دوتا بازی میکنی پشیمون نباش
چون اگه روحت ازش بهره نمیبرد دوست نداشتی بازیش کنی
بهره بردن از زمان یعنی انجام دادن کاری که دوستش داری و ازش لذت میبری
سلام
تفاوت حالت Captain's mod و captain's draft چیه؟؟ از خیلیا پرسیدم طرف سه چارساله دوتا 2 بازی میکنه ولی نمیدونست
:|
سلام به همه یه سوال برای من پیش اومد هیرو تخصصی من نساج توی یکی از بازی ها هرجاایلوژن ها رو فعال می کردم و به اصطلاح چهار تا می شدم سریع حریف یه کاری می کرد همه ایلوژن هام دود میشد میرف هوا و میکشتم نمی دونم چی بود و چطوری میشه باهاش مقابله کرد
درست میفرمایید.
دوستان نمیشه quick cast رو مثل قبل کرد ،درست هست الان یکم دیرتر کار میده؟یا من حس میکنم؟
این گزینه رو فعال کنین
http://s3.img7.ir/CHl2R.jpg
تشکر فعالش کرده بودم ولی بازم فک کنم یه لحظه دیرتر با quick cast بلینک میشه.
سلام دوستان چرا هر ایتمی که پسوند Auspicious داره نسبت به بقیه ایتم ها( geniune - inscrible - exalted.... ) ارزون تره؟سوال شد برام چون خیلی ارزون ترن! مثلا ایتمی که 15-13 دلار پولشه اگه Auspicious رو بخری 8-9 دلار میشه
سلام
اگه اشتباه نکنم اینجور آیتمها مثل battlefury void قبلا توی ایونت داده میشدن به همین دلیل ارزون تر هستن .البته اگه دلیل این باشه! ایونتش هم یادم هست diretide2013 بود که یه هوک جدید (یه چیزی شبیه اسکلت بود) برای پودج دادن
+ scythe of vice natures prophet که این واقعا با kenetic when natures attack قشنگ هست.
سلام اقا من بعد عید اومدم بازی میبینم همه هاتکی ها عوض شده
قدیم با کنترل همه یونیت ها رو کنترل می کردم الان نمیتونم چیکار کنم
میخام با ctrl بتونم کنترل کنم همه رو مثل این دستور
dota_player_multipler_orders "1"
سلام عزیز :
شما اول اون گزینه ای رو که دوستمون توی پست 2 توضیح داده رو فعال کن
الان هم گزینه SELEC all controled untis رو بزارید روی ctrl بعد مثلا با آنتی میج MANTA style رو فعال کنید و ctrl بزنید همه یونیت های شما تحت کنترل خودتون قرار میگیرن.
یا مثلا با meepo این کارو کنید همه میپو هاتون میان تحت کنترل شما قرار میگیرن عکس میزارم الان خدمت شما
بفرما اینم خودم لابی رفتم خدمت شما :
http://uupload.ir/files/6esg_20160407024312_1.jpg
http://uupload.ir/files/emzn_20160407024326_1.jpg
http://uupload.ir/files/gkb_20160407024347_1.jpg
خواهــش انجام وظیفست ،عکس میدید کمک کنم؟
این آیتما سر Bloom 2014 دراپ میشدن
این ایونت بس که اوایل باگ داشت همه با استفاده از باگ ها Bloom رو میزدن و هرچی بیشتر دمیج میزدی به Bloom آیتم بهتری میداد اما بعد فیکسش کردن
یکی از باگ هاش این بود که 6تا Mjolnier برا یورسا میگرفتی و می افتادی به جون Bloom اما بعد فیکش کردن که نشه این کارو کرد