حالا کجاشو دیدی ؟ -_-
من با lc تو دوئل از sky با آقانیم 3 تا mystic flare پشت سر هم خوردم :|
نمایش نسخه قابل چاپ
troll warlod بهترین هیرو هارد کری بهش میگن خدای اتک اسپید دوتا اگه براش دوتا هارت و باترفلای و آینم های دمجی بخریم gg میکنه
Just Chaos Knight
کلا اس اف
با ایتم بی ایتم بهترینه
یه دگر بسته واسش:>
Spectre وقتی فول ایتم بشه هیپکی نمیتونه تکونش بده
pa میتونه ........ ریپلی میخوای ؟ ( تازه با اینکه اون فول بود ولی من فول آیتم نبودم )
کلا pa توی این پچ جدیده واقعا قوی شده باهاش حال کردم :
Duel Legion دیگه 3و6 PA رو خنثی نمیکنه ...... ( تو یه بازی حریفم legion بود ، duel کرد ، آخرا duel که داشتم میمردم یه crit زدم به ** رفت )
DOOM دیگه باید آقانیم ببنده تا 3و6 PA رو غیر فعال کنه ......
Void بدون mkb نمیتونه PA رو تو chronoش بزنه دیگه (اسکیل 3 PA دیگه تو chrono غیر فعال نمیشه ) ....... ...........
فارم کردم برای PA آسونتر شده ، کسی نمیتونه شمارو در حال فارم کردن و پوش دادن توی مپ ببینه ........
CK اکثر هیرو هارو میزنه به جز DK البته با divin هیروی dk میزنش. specter هم چیزه خوبیه ولی void و pa و dk و ck میزننش از بهترین فول آیتم میشه از ck در رده اول و dk و void در رده های بعدی نام برد tiny هم عالی هست.
dk ?
dragon knight ?
بعید بدونم تو درگیری تک به تک حرفی برای گفتن داشته باشه . تنها نکته قابل توجه ای که به عنوان معیار هاردکری بودن داره استان لول 2ش هست . اسلو و اسپلش و دی پی اس اولتش هم تو تک به تک زیاد به کار نمیان . و به نظرم از ووید عین ماست میخوره . اما CK رو کاملا موافقم.
storm هم که کسی دربارش حرف نمیزنه اگه پلیر داشته باشه پاره میکنه :D
اقا مگه این PA اسکیل 3ش برعکس نشده؟؟؟اگه قراره نزدیک هیروها باشین غیر فعال شه,میخواد به جنگلیا miss بده؟؟:|من خودم فکر میکردم Pa قویتر شده ولی ر**ن به اسکیل سومش....هیرو نزدیکت باشه blur از کار میوفته.....از هیرو ها دور باشین blur فعال میشه...به نظر من الکی PA رو تغییر دادن یه سری هیرو ها رو که حتما باید یه تغییری میدادن ندادن,اونوخ PA رو یه تغییر مسخره دادن.الان رفتم تو سایتای مختلفم خوندم....گیج شدم بدجور...سوالم اینه:آیا PA میتونه الان با blur به هیروها miss بده یا نه....
اما در مقابل هیروهایی مثل ووید ( 6 ثانیه ان شدن ) و spectre ( درگیری تک به تک دیوانه وار ) و آنتی میج ( بلینک هر 4 ثانیه ) و همینطور هم ck ( نیازی به گفتن هم نیست ) بعید بدونم حرف زیادی برای گفتن داشته باشه . dk بیشتر باید براش آیتم های تانک رفت به همین خاطر نمیتونه زیاد روی دمیجش تمرکز کنه . و نکته ی دیگه ای هم که در موردش هست اینه که اگه روش بریزن کاری ازش بر نمیاد یعنی مکانیزم فرار نداره .
در کل نمیشه یک هیرو رو بررسی کرد . باید توی تیم باشه تا بشه بررسیش کرد
ps : یه مرد میخواد یه تایپک بزنه بررسی درفت های مختلف . خیلی میتونه مفید باشه
ما داریم 1به1 میگیم نه 5به1 ........ توی درگیری 1به1 هم فرار حساب نمیشه چون اگه اینجوری بخوایم بگیم توی 1به1 هیچ کسی نمیتونه کس دیگه ای رو بزنه ...... اینم مطمئن باش که dk فول آیتم جونش اونقدر پر هست که از void فول نخوره ؛ تازشم اگه dk یه bkb بره پدر مادره spectre رو جلو چشمش میاره ؛ در رابطه با ck هم که عرض کردم dk اسکیل 6ش دمیج محدوده ای میده و illu های ck رو به f میده ( البته در این رابطه زیاد مطمئن نیستم و به نوع فول آیتم بستگی داره )
عزیز من ما این جا فول ایتم رو جوری در نظر میگیریم که 2 نفر میرن لابی و رمز پول و لول میزنن هرچی ( هر آیتمی که توی بازی قابل خرید هست) میگیرن و سر یه زمان مشخصی توی یک نقطه از مپ (مثلا دم roshan ) با هم درگیر میشن و کسی فرار نمیکنه، هم دیگه رو میزنن تا یکی برنده بشه!
اگه به توی بازی بودن باشه 4 تا هم بازی هم هستن که خیلی چیز ها به اون ها بستگی داره اصلا am توی بازی فول شده با am که توی لابی فول شده قابل مقایسه نیست! توی بازی طرف bkb میکنه am میپره میره عقب تا bkb توم شه بعد میاد طرف رو تیکه تیکه میکنه ولی این جا نمیتونه فرار کنه! پس این چیز ها رو درنظر بگیرید.
من 1v1 نرفتم تست کنم ولی هر جوری فکر میکنم میبینم Void همه رو میزنه ! باز خودتون میدونین.
Medusa فول همرو میزنه حتی Void فول و
huskar بهترین هیرو فول ایتم هست
مدوسا ضد CK چون با 6 ش میزنه Illusion رو .... هر هیروی فول ایتمش خطرناک و قوی حالا وید رو اصلا هیرو فرض نکنید :|
16 صفحه یعنی واقعا بحث کردید ؟
وات دا ...
بابا همه چی به بازی بستگی همه چی درگیری گروهیه ، یکی اصن فول باشه قوی ترین هم باشه تو فایت جوری disable میکنن که نگو و نشنو !
مدو نساج رو میزنه؟(ck)
wtf