چه ربطی به این تاپیک داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ووید ، 4 تا دیواین ، آقانیم ، کریستالیس ، 1 ، attack, ult :|
کدوم خلی برای وید 4 تا دیواین میره؟ اصلا مگر اینکه بت مچ باشه یا اینکه بازی 3 ساعت طول بکشه.!
من خودم این استراتژی که میگی رو دیدم که طرف برای ووید 3 تا دواین بسته بود
ولی بجاش خیلی گوشت شده بود
فقط کافی است نتونی تمام هیروها رو توی کرونوس گیر بندازی
بقیه از بیرون کرونوس میکشنت ... مخصوصا اگه ناکر باشن
بعدم هر 4 دواین میفته و تمام
یا فرض کن دووم توی بازی باشه
فقط با التیمتش شما که ووید هستی رو خیلی ساده میکشه
این چیزی که من گفتم برای فول آیتم 1vs1 بود :| به غیر ازین به هیچ وجه بع درد نمیخوره :| گرچه به جای یکی از دیواین ها آیتم برای اتک اسپید بستن بهتره
وید مسلما همرو میزنه بدون شک!!
وقتی بحث فول آیتم هست. وید خیلی راحت یک battlefury یک daedalus یک Mjollnir و سه عدد divine میگیره یک عدد moon shard هم use میکنه رو خودش و هر هیرویی هم که باشه تو آلتیمیت وید میمیره تنها راه زدن وید اینه که سر غافلگیری سایلنس بشه توسط دوم یا لژیون که اونم باز وید راحت تر میتونه غافلگیر کنه نسبت به این دو تازه لژیون اگرم بتونه سر غافلگیری دوئل بندازه نمیتونه بزنه چرا چون لژیون نیاز به دوئل دمیج داره که وقتی میگیم فول آیتم دوئل دمیج هیچی نداره با دوم هم واقعا معجزه نیازه که قبل وید آلتی کنی در کل وید همرو میزنه خدایی.
آقا نمیخوام توهین به کسی بشه ولی یکی از بحث برانگیزترین تاپیک های انجمنه . نمیدونم چرا هرکی میخواد نظر خودشو تحمیل کنه ، ما چن بار بگیم آخه دوتا یه بازی تیمیه نه یه بازی 1v1 .....
من که اصلا معتقد نیستم وید همرو میزنه
اتکر بکنی با اولتی لینا میمیری تانک بکنی که اصلا کاری نمیتونی بکنی
کلا با وید نباید تانک شد و اتکر کرد و یکی دیگه تانک شه
به نظر من وید اول بازی خیلی قویه من خودم یه بار مین 16 با وید تک به پنج همشون هلتشون کامل رمپیج زدم(خیلی خوش شانسی بود اما کلا به جز وید نمیشه اینکارو به راحتی کرد)جالبیش یارام بودن که دو متریم وایساده بودن تشویق میکردن:|
دوست عزیز وید با اون آیتما میاد کنارت یه اولتی میکنه دیگه چه کاری از دستت بر میاد؟
وید اول بازی قویه؟ اتفاقا برعکس وید هیرویی هست که اول بازی نیاز شدید به فارم داره و اگه نتونه خوب فارم کنه هیچی نیست. اما اگه درست فارم کنه و آیتم بیاره آخر بازی با اولتیش میتونه حتی رمپیج هم بگیره. هیرو هارد کری هست.
البته اینجا کلا بحث فرق داره
نه خب منم میگم اون بازی من مید بودم کسی هم جلو نبود و تا مین 16 فیکس فارم کردم وقتی اومدم واقعا قوی شدم
اما وید مثل لنسر یا اسون یا فانتوم اساسین نیس که تکی خودش یه تیم باشه نیاز به تیم قوی داره تا لولای دمیج زیاد روش خالی نشن چون معمولا اولتی ها رو وید زده میشن
یه کم سوال غیر منطقی پرسیده شده اخه اسکیل هیرو ها برای موقعیت های مختلف طراحی شده مثلا am به خاطر اسکیل blink هیروی که باید فرار کنه و به فارم کردنش کمک کنه در صورتی که در این چالش که شما میگی کسی نباید فرار کنه و عملا اسکیل blinkش بی فایدس یا یک سری هیرو ها در طول بازی قوی میشن منظورم اینه که مثلا lc با بردن duel اتکش بالا میره در صورتی که در فول به فول duel win براش بی تاثیره هیرو های زیاد دیگه های هستن که نمیتونن اینجوری کسی و بزنن مثل slark( میدونید که به خاطر اسکیل 3 و ایتم silver edge میتونه agility زیادی بکشه در برهو بعد دوباره fight بده) ولی در کل در یک duel فول به فول با فرض بر اینکه پلیر ها در یک سطح هستن void و doom یه سرو گردن از بقیه بالا ترن
دوستان terroblade فراموش کردید
هرچدرم بزنیدش با یه شش کارتون تمومه بعد یه یک می خواد که همون دمیج خودتون به خودتون برمیگردونه تازه با یه سه 80 دمیجش بالا می ره با دوشم یه ایلوژن می سازه
اگه بخوایم ایلوژنو نصف هیرو در نظر بگیرید با یکش یه هیرو می سازه در اصل شما دارید در مقابل 2.5 هیرو رقابت می کنید اونم با 20 درصد جونتون یه bkb و dagon بیاره دیگه راهی ندارید
هیروی lc هم هست. دوتا آیتم می خواد: غیب و اتک برگردون (یا همون بلادمیل ). حالا فک کن آیتم های دیگه هم بیاره :| بیا و جمعش کن. عمرا بفهمی چی شد نصف زمان دوئلش تموم نشده 5 بار میمیرین.
از bkb هم رد میشه.
6 ووید هم هیرو اسکلت کینگ هست 6 اش فعال میشه و 6 شما در کولدانه. شما یک مرده متحرک هستین ( با فرض ب اینکه آیتم رفرش نداشته باشین )
من خودم choas خیلی دوست دارم همه رو هم میزنه ولی void با سیکسش حداقل 5ثانیه تو فریزشی با پخشی choas میترکونه
دادا فرار نداریم نبرد تا پای مرگ!
shadow demon
شک ندارم lancer تو این رقابت برندست
1_ کدومو میزنی ؟؟
2_ ریداینس میبنده ایلیسیوناش در عرض 5 ثانیه نابودتون میکنند
3_ منتا میاره تو شروع بازی میزنه گمش میکنی ایلسیون ها خودشم میان
4_ هیروی هم نیست که بگی طرف جم بیاره کارش تمومه چون بازم شانس داره بزنه
5_ purge بیاره دیگه میشه خدا :l
اما نقاط ضعفم داره بهتر بگم هیرو های ضد
6 اسلادر _6 doom _
axe+ ایلسیون بی ایلیسون
warchift 1 mikone ilison hatn be fana mirn
و . . . .
منکه سردرنمیارم ازین چیزا
بهترین هیروی فول ایتم clinkz و brirstel back
فول فول ، اسپکتر و لزیون خیلی خوفن :|
هیرو تک ب تک فقط و فقط گوبلین 😂
شرطی میشینم با همتون (دی )
اما واقعا میتونه موثر باشه چون استان خیلی قویی داره و میتونه محل درگیری را ۶ و استان بکاره
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم یه تاپیک الکیه چون واقعا هیرویی نداریم که همه رو بزنه مگه نه موافقید؟؟؟
موافقم
به نظر من انتی میج فول ایتم همه رو میزنه
بحث بی فایده ایه دوتا یک بازیه تیمیه
هر بازی هم فرق میکنه چی ببندی چطور بازی کنی چه آیتمی ببندی
آنتی میج آره فول آیتم راحت اینوکر میزنه ولی اینوکر پلیرش باشه راحت پدرشو در میاره
برای اون رفیقم خوبه که تازه دوتا یاد گرفته بود میگفت اون اسکلته خیلی قویه همشون رو میزنه 😑
به جا این تاپیک یه تاپیک بزنید کمبوهای پیک و بن بگید😕
من تو چنتا پست راجب چنتا هیرو فول آیتم میگم
با پچ فعلی
فول آیتم CK
Ck تمام هیرو هارو 1v1 میزنه ب شرطی ک دیواین نباشه
ولی با این ترکیب ها میشه زدش(در بازی ۵ ب ۵)
PA - AM هر کدوم ۲ تا BattleFury و یک Manta
medusa - TB
enigma - kunka - earth
sandking - magnus - SF
و کلا هر ترکیبی شامل ۲-۳ تا اتکر قوی با manta & BF
یا ۲-۳ تا مجیکر قوی با دمج و استان aoe
ولی بهترین کار واسه مقابله کردن باهاش اینه ساپ بره جلوش تو لین نزاره فارم کنه این طرف ی کری پا بگیره بازیو جم کنه