اینجا بحث فول آیتم میشه ... اگر هم که فول بودید حتما هوسکاره نوب بوده وگرنه عمرا puck بتونه بزنتش ...
( در ضمن فرار هم حساب نمیشه )
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرتون pa با battle fury نمیتونه ck بخوابونه؟
فول باشن هردوتاشون
باو اون کیریتیکال pa دهن سرویس میکنه ایلوژناش از بین میرن
اینی که شما فرمودید برا public game هست و توی 1به1 هیچ اسکیلی تو cd نیست .....
خواهشا از پست اول این تاپیک بخون ........ شرایط 1به1 اینه که دو نفر برن لابی گیم cheat gold + lvl25 رو بزنن و بعد بدون فرار یه فایت کنن هرکی زنده موند برندس ( هر دو هم فول آیتم باشن )
جنابعالی بیا تا نشون بدم هوسکار puck رو به ** میکشونه .....
تو پست اول این تاپیک کلمه ای به شکل 1v1 - تک به تک و ... گفته نشده .
دوست عزیز هرکی تو بازی 1v1 برنده میشه دلیل به برتر بودن بازی اون به او یکی نیست . الان این هیرو Huskar یه هیرو به قول معروف User که هیچ مهارت فردی لازم نداره . همین Huskar نصف بیشتر هیرو ها میتونن بزنن . من بازم میگم هیرو Puck میتونه Huskar پاره کنه :)
هیرو
چه شرایط جالبی . شما تو گیم نت محلتون اینجوری 1v1 بازی میکنید؟:))
من دیگه حرفی ندارم
پست اول به روز شد.
دوست عزیز ایت 1ب1 در گیری فول ایتم هست نه اونی که شما فک میکنی توی دوتا np و om بدن بازی کنن منظور اینا فوله...
بازم حاضرم چک کنم ببینم مدوسا میزنه یا CK
منظورم قبل از فایت بود ..... :wthplz:
دوست عزیز ..... آیا من حرفی از نزدن اسپل زدم ؟؟؟ ......... فقط میگم دو نفر هرچی میخوان آیتم بگیرن (متناسب با هیروی مقابلشون) و با یکدیگر روبرو بشن و از اسپل ها و آیتم هاشون هم میتونن استفاده کنن ( بدون فرار )
1v1 اگه قرار باشه بدون اسکیل باشه یعنی دوتارو به رو هم بمونن و فقط کلیک راست کنن
لایف استیلر و ترول خیلی قوین به نظرم همرو میتونن بزنن البته لایف جلو اورسا و اسلاردار کم میاره
ولی من ترول فول ایتم دیدم حتی پوج وار لورد رو هوک کرد پشت درخت یه جا بسته بود پوج با4k hp با التی و هوک و ۲ کم اورد و وارلورد زدش!! فقط کافیه ۶ کنه وارلورد
ولی اگه قراره اسکیل استفاده شه فقط void... Chronosphere
اينطوري كه نميشه گفت مثلا bloodseeker اسكيل هاش طوريه كه نميزاره كسي فرار كنه و بيشتر كسايي كه فرار ميكنن رو راحت ميزنه ولي مثلا تو اين شرايط مثلا از هيرويي مثل void ميخوره با اينكه در طول بازي bloodseeker اگر پليرش حرفه اي باشه راحت ميتونه كيل بگيره اسكيل هاي هر هيرو جاي خاصي به درد ميخوره
ولي در اين شرايط به نظرم juggernaut هر كسي رو ميزنه كافيه aghanim بخره و بعدش هيچكسي از 6اش زنده بيرون نمياد
واسه jugg یه Ethereal Blade کافیه :|
هر چی بگید باز هیچکی ترول نمیشه bkb + ulti +2+att دیگه تموم فقط void ناجور میشه اگه از شیش آون زنده بیاد بیرون تیکه پارش میکنه مگه اینکه شانسش خیلی خرکی باشه همش میس بخوره :D
medusa - void - troll - phantom lancer - naga siren - wraith king و .... 6 slot عالی هستن .
دوستانی که میگن ترول با mkb کارش تمومه جک سال رو میگن ترول به خاطر اتک اسپیید بالا و بش فوق العاده هست و از بهترین late carry ها هست .:>
توجه نکردید که اولین پست گفتن آیتم ها رو نسبت به هیرو ی مقابل میبندیم پس آگه ck باشه حتما bkb میبندیم
به نظر هر هيروي برا خودش يه امتيازي داري من توي اين يك سال نيم كه دارم بازي ميكنم فهميدم كه هر هيرويي ضد هيروي خودش رو داره و هم هماهنگ با هيرو خودش رو داره بنابراين ممكنه دو هيروي ضد يكي پيروز بياد بيرون
البته اين به تجربه هاي بقيه هم نياز داره من تنها نميتونم بگم ولي نميشه بگيم هميشه يك هيرو برنده هست
جاگر فقط بخاطره اتک اسپیدی که میگیره و لول 3 اش قویه...
اصلا aghanim ایتم خوبی براش نیست فقط تو fight ها باید با ult شروع کنه بعد با اتک بزنه همرو ..
البته این به سطح بازی هم بستگی داره..
من خودم فقط وقتی فول آیتم شدم بسته به شرایط آقانیم میگیرم
ولی این تاپیک منظور 1به1 فول آیتم هست که طبیعتا حریف جاگر ایتم ghost scepter نمخیره چون 1 کری دیگست
اینجا بحث سره این بود 2 تا هیرو کری فول آیتم میشن میرن تک به تک برا همین گفتم چاگر همرو مزنه و گرنه که تو بازیه 5به5 اقانیم برا جاگر اول بازی زیاد جالب نیست و آتم هایی مثل butterfly-skul bashe-eye of skadi مفید ترن
منم همینو گفتم دیگه اقانیم برا جاگر مهم نیست فقط وقتی فول آیتم بشه اونم در شرایط خاصی آقانیمو به عنوان آیتم آخر میخردن چون آقانیم کلا 3 تا جامپ اضافه میکنه
مدنش هم برا جاگر خیلی مهمه به lifesteal و اتک اسپیدش نیاز داره
اما بازم میگم من در این شرایط گفتم برا جاگر آقانم خوبه که 1به1 باشه تو بازی عادی رو بالا توضیح دادم که آقانیم خوب نیست
من دوستم گفت مین 8 هارت اواردم تازه با timber + چند ایتم دیگه تعجب کردم ایا میشه تازه همش 3 ماهه دوتا بازی میکنه دوتا یکم بازی نکرده