نه داش این چه حرفیه:( مقاومت کن انشاالله روی خوش زندگی رو میبینی،ولی من میدونستم اینقد کار توی روز برای سن تو خیلی سخته واقعا.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه داش این چه حرفیه:( مقاومت کن انشاالله روی خوش زندگی رو میبینی،ولی من میدونستم اینقد کار توی روز برای سن تو خیلی سخته واقعا.
واقعا زیاد هم اون ور تره 14 ساعت !!!!!!!!!!
طرف با اضافه کاری نهایت 10 یا 11 ساعت وایمسه.
من باید 12 وایسم ماهی 800 تازه حدود 150 تومن هم کرایه راهم میشه.
میام خونه از پا درد خوابم نمیبره.
ایران سال 2013 ششمین اقتصاد بد رو بین 108 کشور پر جمعیت دنیا داشت.
توی این 3 سال با تلاش های بی وقفه مسئولین رتبه سوم رو بعد از دو کشور درحال جنگ کسب کردیم.
یعنی من فقط در عجبم اون ******* وضعیت اقتصادی 79 آدم رو به روز در آورد اون دنیا چی جواب میده( البته 1 میلیون هم آقازاده هستن که این باطلاق اقتصادی براشون نتیجه مثبت داشت)
به طور کلی درصد خودکشی در شرایط رفاه اقتصادی بیشتر از شرایط جنگ و بد اقتصادیه
:|
من خودم حدود 1 سال الی 1 سال و نیم گیم نت داشتم و کاملا متوجه میشم که ater جان چی میگه...واقعا سخته
شما زمانی که بخوای به این چیزا فکر کنی به هیچ جا نمیرسی ، برو ببین خودت کجای و به کجا می خوای بری ، هدفت چیه ، کار مورد علاقت چیه ، اینهایی که میگی همش تفکرات پوچ هستش که یک مانع بزرگ شده برای رشد تو . این چیزای منفی رو بنداز دور تا بتونی پیشرفت کنی .
امواج و طوفان شدیده که ناخدا رو ناخدا میکنه نه دریای اروم
اگر می خوای ایندت تامین بشه این چیزای پوچ رو بنداز دور و یه تصمیم بگیر و براش تلاش کن ، شما تو بهترین شرایط اقتصادی دنیا هم باشی تا ندونی می خوای چه کنی ، میشه کارتون خواب اون کشور ارمانی .
این چیزایی که میگی درسته اما نباید مانع پیشرفت تو بشه ، اینها رو باید یک تاجر بزرگ بگه نه کسی که تا حالا دست به اب خدا نزده ، شعار نده خواهشا
من اینا رو نگفتم که بحثی بشه ، گفتم که شاید جرقه ای توی زندگی تو یا یکی از اعضا بخوره
منم تو گیم نت کار کردم ، هرکاری سختی خودش رو داره هر جای دنیا که باشی . اون علاقست که خستت نمیکنه و ادامه خواهی داد برا همینه میگم بشین مشخص کن که می خوای چه کنی .
در ایران هم میشه موفق بود اما ذهن باز می خواد که چه کنی ، جوری که شما افکارات منفی و پوچ رو جایگزین کار و تمرکز و هدف کردی نه تنها شما بلکه کل دنیا به هیچجایی نخواهد رسید
بین حرف و عمل ادعاست دوست عزیز . ما همش ادعاییم ، هیچ کاری ازمون تا حالا بر نیومده ، تو عمرمون کار مثبتی نکردیم
در اخر بشین ببین چی می خوای کم کم قدم بذار سختی تحمل کن تا بهش برسی و انتظار یک شبه هم نداشته باش ، شکست + اصلاح سازی و شکست + اصلاح سازی و...... در اخر موفقیت
افکار جونای ما اینجوریه :
اگر 1 میلیارد تومان بهشون بدی میریزن بانک ،مقداری خونه ، مقداری ماشین و با سودش تا اخر عمر می خورن و می خوابن .
اما ادم هدفمند و مثبت گرا میشینه باهاش کار میکنه .
تغییر تفکر = خوشبختی
من تا حالا 6 تا گیم نت کم کم هر کدوم رو سه ماه توشون رفتم(برای بازی) تا حالا ندیدم گیمنتی رو فقط یک نفر اداره کنه همیشه 2 یا سه نفر بودن شیفتی کار میکردن.
اگر این کار 8 ساعت در روز بود مشکلی نداشتم.
او کسی که میاد میگه قانون وزارت کار 8 ساعت در روز ماهی 800 تومن یه چیزی حالیشه این که میگه 8 ساعت ، چون میدونه طرف بعد از 8 ساعت دیگه کشش نداره.
امام رضا: زمان خود را به 4 قسمت تقسیم کنید
1. عبادت
2.کار
3.صله رحم و بودن با خانوداه
4. تفریح که نیروی انجام سه مورد دیگر را تامین میکند.
من هم هدف دارم و برای هدفم سرمایه اولیه میخوام.
وضعیت کشور هم جوری هست که اگر ماهی 1 میلیون درآمد داشته باشم تازه بعد از 10 سال کارکردن به سرمایه که لازمه میرسم ( که با در نظر گرفتن توروم تازه تا اون زمان همین سرمایه که توی 10 جمع شده به هیچ دردی نمیخوره)
وقتی میگم شاخص فلاکت و بد ترین اقتصاد ها توی دنیا چهاروم و سوم هستیم ، جوک نیست.
حالا یک سری با این وضعیت میگن نه آقا این حرف ها همش بهونه هست ، همه چیز آرومه ما چقدر خوشبختیم.
(شما رو نمیگم یکی مثل داییم رو میگم که از طرف دولت خونه توی تهران بهش دادن هزینه تحصیلش از فوق دیپلم تا فوق لیسانس رو کامل بهش دادن ، بیمه داره ماهی 5 تومن هم درآمد داره سالی هم دو بار میفرستنش سفر مشهد با 45 ساعت کار در هفته ، فکر میکنه همه مثل خودشن هستن ، تو مهمونی ها از وضعیت کشور حرف میزنی میگه ایران بهترین کشور دنیاست این جا فقط بخور بخوابه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
شاید بگید خوب فوقش 5 سال میخوای با این وضعیت کار کنی بعد وضعیت بهتر میشه ، ولی من این جور آدمی نیستم که بتونم 12 ساعت کار کردن بی وقفه رو تحمل کنم.
ترجیح میدم بمیرم ولی با این وضعیت زندگی نکنم
زندگی که قرار باشه از 24 ساعتش 14 ساعتش با کار کردن بگذره (8 ساعت هم که یک انسان عادی در24 ساعت به خواب نیازه داره) و 2 ساعت وقت باقی بمونه که به خورد عذا و حمام رفتن بگذره به معنای واقعی کلمه یعنی بردگی
قبول کردن همچین کاری یعنی شکست صد در صد ، مثل این که طرف بازی رو 50-10 عقب باشه مگا کریپس هم شده باشه بعد بگه از این جا به بعدش رو شما بازی کن.
قبول دارم توی این بازی هم احتمال بورد هست ولی چقدر ؟؟؟ ارزش امتحان کردن رو داره ؟ حتی اگر امتحان کردنش باعث بشه وقت ، جون و جونیتون از بین بره ؟؟
وضعیت کشور خیلی بد هست ، توی تهران به سختی کار پیدا میشه ، هزینه زندگی توی تهران خیلی خیلی بالا تر از بقیه استان های ایران هست(مرغ توی کرج کیلویی 5 تومن بود همون روز مرغ تو تهران 7.5 بود ، این کار از قصد صورت گرفته که باعث بشه مردم از تهران خارج بشن)
ولی در هر صورت این جور مسائل من رو متوقف نمیکنه ، اولین کاری که میکنم از تهران میرم ، بعد هم سرمایه از یه جا جور میکنم گیم نت میزنم.
محمد جا این ها همش در جواب شما نبود ، به طور کلی گفتم (با لحن ملایم و خوب در نظر بگیرید که سوتفاهم پیش نیاد)
Compromise is for losers
امروز دنبال کارا سربازیم بودم دارم معافیت میگیرم برای مراقبت از پدر از صبح ساعت 7 دنبال کاراش بودم تا 12 نیم که اخرین کارش مونده بود با موتورسیکلت افتاده بودم دنبال کاراش( درفول چون شهر خیلی بزرگی نیست موتورسیکلت زیاده توش زیاد استفاده میشه ) داشتم میرفتم سمت حوزه نظام وضیفه که پلیس راهنمایی رانندگی جلومو گرفت و موتور رو بردن پارکینگ! گفت مدارک رو نشون بده بیمه و کارت موتور رو نشونش دادم کمی نگاه کردن گفت پس کلاه ایمنیت کو؟! خدا شاهده جلو خودش زدم زیر خنده بعدش رفتم مغازه بابام کلی حرف زد بهم و هرچی بود انداخت گردن من کارای سربازیم هم افتاد تا فردا
خیلی ببخشید ولی ریدم تو این مملکت که ادم هیچی جز حرص خوردن و پیر شدن توش تجربه نمیکنه همین, ادم نیستم اگر یه روزی از اینجا نرفتم.
شاید یک روز به حرفم برسید شایدم نرسید ،
کارهای زیادی هم هست که بدون یک ریال میشه انجام داد تا بعد 5 سال حرفی برای گفتن داشت ایران یک چیز بکر و دست نخوردست برای پیشرفت ، چون رقیب زیادی درش وجود نداره ، چون همه دنبال یک معجره یا اماده خوری یا اومدن روز خوش ، هستن این ها اتفاق نمیفته حتی اگر عمر حضرت نوح رو داشته باشید . پس بشینید منتظر اون روز .
تاسف میخورم که 5 سال پیش این تفکرات رو نداشتم و فکرم با مشت چیز چرت و پرت ، پر شده بوده .
در جواب به soul ،منم پدرم رو درآوردن برا این سربازی ،یعنی پیرم کردن به خدا اینقد گفتن برو پلیس +10،رفتم اونجا میگفت برو نظام وظیفه،بعد گفت بسیجی داری گفتم آره،گفت نه کارتش شاید تقلبی (فیک)باشه:-o باید بری پایگاه بهت کد بدن ما اینو قبول نداریم!!! آخه مگه بسیجی فعال انرzhi هسته ایه؟بعد رفتم کد رو دادن بردم باز گفت باید بری تا آبان ماه صبر کنی :-o=(( ،گفتم من میخوام برم گفت کی گفتم شهریور،گفت بهت یه کارت موقت میدیم اصلی رو آبان باید بیای یه سری پروسه رو طی کنه بهت میدیم :( واقعا آدم رو داغون میکنن تو این گرما برو اینور برو اونور ،پارتی نداشته باشی=..
درسته به نظر،رسیدن به یه زندگی راحت اینجا سخت تره ولی دیگه نیایم بی خود و بی جهت هرچی مشکله رو بندازیم گردن بقیه
همین جا (منظورم سایت نیست) کسایی هستن که تا 20 سالگیشون نشستن و خوردن تازه یادشون افتاده باید برای آیندشون یه کاری هم بکنن اکثرا هم میخوان یه ساله به بهترین جا ممکنه برسن از اون طرف هم کسایی هستن مثل یکی از هم کلاسی های من که از هر چی سرگرمی داشته میگذره تا به خواسته اش برسه اخرشم تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران پزشکی قبول میشه. شما هم اگه به اطرافتون نگاه کنین اینجور افرادی رو میبینین،نه پارتی نیازه نه شانسی نه پول خاصی، برای رسیدن به هدفتون باید تلاش کنین هیچ راه درست دیگه ای هم نداره
کاری هایی مثل قبولی در رشته پزشکی دانشگاهی دولتی پارتی نمیخواد ولی کار هایی مثل پیدا کردن کار- انجام کار های بانکی،گواهینامه رانندگی- گرفتن معافیت های سربازی و .. اینا به پارتی نیازداره! هیچ کس هم منکرش نمیتونه باشه چون بارهای بار دیدم.
به خدا همون دانشگاه هم طرف میشناسم،جای یکی دیگه رفته کنکور داده پزشکی. توی شهر خودمون.
امشب برای تغییر سرور انجمن بسته میشه تا فردا صبح
Drama كارش خوبه ولي من به شخصه زيرنويس عماد و مهرزاد كه از اولين فصل ترجمه كردن ترجيح ميدم
کیروش خیلی داره ناز می کنه :| کلی پوله نفت رفتع تو جیبش .
امید وارم بچه های والیبال پس فردا فرانسه رو بتروکن :>
دوستان تاپیک برا پیدا کردن تیم اینجا نداریم؟
بعد مدت بسیار طولانی یه دست pudge رفتم :)
http://s6.picofile.com/file/8251078192/pudge.jpg
چرا هروقت من میخوام ember پیک بدم تیمم نوبه آخه ؟ :(
500 صفحه ای شدن تاپیکو به همه تبریک میگم :|
wp :D
اگه طرفدار موسیقی هستین لطفا چند لحضه وقت با ارزشتون رو در اختیار من بگذارید ومتن زیر رو بخونید.
محاله کسی ترک باشه و احمد کایا رو نشناسه خواننده ای که تو ترکیه ایران کردستان طرفدارای بیشماری داره اون بنیانگذار سبک اعتراض ******خوانی تو موسیقی ترکیه بود .به دلیل اهنگ های اعتراض امیزش همیشه تحت فشار دولت ترکیه قرار داشت به همین علت بعد از چندین بار باز داشت شدن به کشور فرانسه مهاجرت کرد و همونجا دچار سکته قلبی شد وفوت کرد.البته طرفدارهای بیشمار این خواننده هیچ وقت مرگ طبیعی اون رو قبول نکردن وبر این باور هستن که احمد کایا را از طریق مسمومیت ترور کرده ******اند.
هدفم از این تعاریف مقدمه بود برای متن دفاعیه این خواانده که تو وصیت نامه اون اومده بود.متنی که واقعا ارزش خوندن داره حتما بخونین این متن رو:
متن دفاعیه احمد کایا
من برلبه چاقو ایستاده ام! کسی که برای مردمش می جنگد. این دفاعیه را به خاطر بسپارید...
از سال ۱۹۸۵ یک موسیقیدان حرفه ای بوده ام. ازدواج کرده ام و دو دختر ۱۷و۱۲ ساله دارم.
صدها ترانه تصنیف کرده ام و برای بسیاری از آهنگهای خوانندگان دیگر ترانه نوشته ام.
هفده آلبوم منتشر کرده ام که میلیونها عدد از آنها تکثیر و به فروش رفته است. کنسرتهای زیادی در سرتاسر جهان(آلمان- فرانسه-بلژیک- کوبا و ....)اجراء کرده ام
و بارها به عنوان خواننده سال از طرف دستگاههای مختلف انتخاب شده ام. چهل و دو ساله و ساکن ترکیه ام.
به ترکی اندیشیده ام، به ترکی ترانه نوشته ام، به ترکی خوانده ام. من یک موسیقیدانم و یک شهروند جهان که خود را متعلق به هیچ قسمت جغرافیایی نمی داند
و احساساتش نوع بشر را مخاطب قرار می دهد، نه گروه و قبیله ای خاص را.
قلبم آنقدر بزرگ است که پذیرای خوبی های تمام زبانها فرهنگها و باورها و ترانه های جهان باشد.
به من اتهامی زده شده است که زندگی مرا دگرگون کرده است. اتهام خیانت. مرا یک آدم تفرقه انداز، یک غلام حلقه به گوش و بی ادب و بی عقل و دیوانه ویک دلقک لوده خطاب کرده اند. این صفات را دسته جات سرشناسی به من نسبت داده اند.
نگرش و کلام یک انسان که اساس تمام این اتهامات است در هیچ کشور متمدن و قانونمندی جنایت و اتهام به حساب نمی آید. من در آلبوم جدیدم ترانه ای کوردی خوانده ام به این دلیل ساده که یک کردم.
ویدئویی هم از آن تهیه کرده ام.اعتقاد دارم مردمانی در میان ما هستند که دل پخش کردن آن را از شبکه هایشان داشته باشند.
اگر چنین نکنند باید در کورد بودن و انسان بودنشان شک کرد. آیا اشخاصی که با خائن و تفرقه فکن و دشمن دانستن من،
احساسات منفی علاقه مندانم را تحریک می کنند و باعث جدایی طبقاتی و نژادی می شوند در اقلیت نیستند؟ آن میلیون ها نفری که به حرفهای من گوش می دهند جزو مردم نیستند؟
من در آن سالن «محل اهداء جوایز»از شنیدن جمله خائن برو بیرون به خشم آمدم چون این جمله را از دهان افرادی شنیدم
که تا کلمه کورد را می شنوند ناسزا می گویند.
از همین جا به آنها می گویم که کوتاه نخواهم آمد تا آنها واقعیت وجود کورد را بپذیرند.
به اعتقاد من دقیقاً همین افراد بودند که عبارت برادری را لگدمال کردند و باعث به وجود آمدن شکاف در فرهنگ مشترک کشور ما شدند.
بزرگترین سلاح یک خواننده ترانه اوست و من اجازه نخواهم داد ترانه هایم را اینگونه تفسیر کنند و معانی دیگری به آنها ببخشند. تصور کنید که اعلام می کردم ترانه ای به زبان ایتالیایی، عربی یا انگلیسی خواهم خواند،
آیا باز هم چنین جنجالی به راه می افتاد؟ من همیشه ترانه اجتماعی خوانده ام و با هر چیزی که در کشورم رخ داده و دلالت بر بدی داشته مخالفت آشکار کردم.
هر وقت هم که رشد و توسعه ای دیدم نظرم را در مورد آن بیان کردم. ترانه هایم نیز همین ها را در خود داشته اند.
این اتهام و کیفر خواست به اعتقاد من تلاش تعدادی از کانالهای تلویزیونی برای پیدا کردن چیزی در جملاتم بوده تا با آن سریال تلویزیونی بسازند.
اگر من در تمام کنسرتهای چند هزار نفری ام چیزی گفته بودم که باعث ایجاد تفرقه در بین مردم میشد،
می توانستم قبول کنم که این اتهامات حقیقت دارند... ولی چنین نیست. وقتی ضبط ویدئویی اجرای آن شب به وسیله یک ذهن روشن و منصف بررسی وتحلیل شود می بینیم که توطئه ای علیه من شکل گرفت. فکرش را بکنید که خواننده ای در هر کجای جهان اعلام می کرد که از این به بعد والس یا جاز خواهد خواند آیا از این جمله برداشت می شد که او مردم را تحریک کرده است؟
موسیقی یک زبان جهانی است و هیچ ترانه ای نمی تواند مردم جهان را جدا و دشته بندی کند.اگر آنانی که در آن شب به من حمله کردند یک لحظه به وجدانشان رجوع کنند و دست از تقسیم کردن انسانها به ما و آنها بردارند، جامعه سالم تری خواهیم داشت. من به عنوان یک مرد ۴۲ ساله با دو بچه که تنها از طریق موسیقی امرار معاش می کند در کارم حرفه ای هستم و مالیات هم پرداخت می کنم. درامد سالیانه ام از طریق یک آلبوم و برگزاری چند کنسرت تأمین می شود و درامد دیگری ندارم. من مسئولیت زیادی نسبت به آینده فرزندانم دارم و هیچ وقت اجازه نمی دهم که کسی به حرفه من توهین کند. تا به حال حتی یک پنی هم برای حمایت از هیچ سازمانی پرداخت نکرده ام«منظور پ.ک.ک است» و تمام اتهامات این گونه را رد می کنم. هنرمندان در همه جای دنیا یک زبان و یک سبک اجرای خاص دارند که از طریق آن احساسات خودشان را بیان می کنند.
من این خاطر که اشتیاق مخاطبینم را در کنسرتها نشانه موفقیتم می دانستم با علامت پیروزی به آنان خوش آمد می گفتم. این علامت مشخصه من شده که لابد در تمام شوهای تلویزیونی ام هم آن را دیده اید. تازه این علامت یک خوش آمد تکراری و قالبی است که در سراسر جهان توسط سیاست مداران، هنرمندان و قهرمانان ورزشی به کار می رود.
این علامتv که در ابتدای کلمه victoria به معنای پیروزی است و نباید در آن پی معنای دیگری بگردند. در بخشی از ترانه «دچار درد سر شدم» گفته بودم:«یه کمیسر تو بارونیش/داره میاد سراغ من/با گلوله های قانونیش» در کنسرتم «آن را این گونه خواندم:«ترکیه باز با جمهوریش/داره میاد سراغ من/با گلوله های قانونیش». فکر نمی کردم چنین تغییر کوچکی جرم به حساب بیاید چون همه کمیسرها واقعا از گلوله استفاده می کنند حتی پلیسهای جمهوری ترکیه!!! در بخش دیگری از این ترانه گفته بودم
:«آدمکشی با ریش چرکین مشغول گشت رو سینمه» و در اجرای زنده به جای آدمکش، کلمه کمیسر را جایگزین کردم. چون واقعاً هر دوی آنها «آدمکش» و «کمیسر» می توانند ریش چرکین داشته باشند... تازه کل این سطر یک شوخی ونیش طنزآلودی بیش نیست. سالها پیش در ترانه ای از من عبارت«شاهزاده مسخره » آمده بود... وقتی می خواستم آن را در آلبومی اجراء کنم به اشکال برخوردم وتنها وقتی که آن را به«شاهزاده ژولیده» تغییر دادم ، مجوز اجراء دریافت کرد!!! به عقیده من نویسندگان قانون ترکیه هم باید پاسخگوی نکات طنزآمیز موجود در نوشته هایشان باشند! مردم ما باید بفهمند که چقدر از جهان امروز دور هستند تا دیگر نگران تجزیه کشور آن هم به وسیله یک ترانه کوردی نباشند. چنین نگاهی به هنر باید از بین برود. به یک هنرمند باید فضای تنفس داد. هر سیستم قانونی که بر اساس وجدان بنا شده باشد نمی تواند یک موسیقیدان را که سالها مخالفت خود را با تجزیه کشور اعلام کرده است متهم کند. من آنچه که دیگران زمزمه می کنند را فریاد می زنم. ما در این کشور زندگی می کنیم و اگر حقایق را بفهمیم زندگی و کشور بهتر و پیشرفته تری خواهیم داشت. به نظر می رسد که من هم باید از این به بعد در تغییر دادن ترانه هایم محتاط تر باشم و در واقع دیگر اجازه چنین تغییرات کوچکی را هم نخواهم داشت. ولی آیا شما انتظار دارید من تحت این شرایط احساس آزادی کنم؟!
این دادگاه با تشکیل خود دلایل و منطق و قضاوت عادلانه را نادیده گرفته و تمام قوانین جهانی را نقض کرده است.««من هم ترک می کنم کشوری را که در آن مرا تفرقه انداز و خائن خطاب کرده اند آن هم بر اساس قضاوت در مورد آثاری که در کنسرتهای سالها پیشم اجراء کرده ام...»» جهانی را نقض کرده است.««من هم ترک می کنم کشوری را که در آن مرا تفرقه انداز و خائن خطاب کرده اند آن هم بر اساس قضاوت در مورد آثاری که در کنسرتهای سالها پیشم اجراء کرده ام...»»
من خوندم مطلب جالبی بود
یکی از خواننده های محبوبمه که از دوران کودکی به آهنگ هاش گوش دادم
خصوصن عاشق آهنگ Giderim اش هستم
ممنون بابت متن
دوستان یه نظر خواهی میخوام بکنم امیدوارم جواب بدین
واسه shnghai ما برنامه معرفی تیم هارو داشتیم که از چن تا سایت اطلاعات و عکس جمع آوری کردیم و خدمتتون ارائه کردیم
الان میخوام بدونم اگه واقعن مورد پسند بوده باشه برای manila هم همین کارو بکنم
نظرتتونو بگین
هرطوری که هست
ممنون