مگه رنک از لول 20 باز نمیشه؟الان من لول 15 ام با اکانت اسمورفم ولی رنک بازه :|
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه رنک از لول 20 باز نمیشه؟الان من لول 15 ام با اکانت اسمورفم ولی رنک بازه :|
لعنت به gaben و valve با این Ti rank ... .
Ti rank رو نیومده از رنک معمولی جدا کنه و کسی هم که Ti rank میره به چیزشم نیست که میبازه ،میاد فید میده تو گیم.3 تا رنک رفتم امروز 3 تاش هم چند تا Ti rank توش بودن.3 تا هم باختیم.
تا اخر بوک هم همینطوره.
این رنک تو کدوم آپدیت اینطوری شده؟
اکانت لول 9 هم رنکش بازه ولی نوشته لول تروفی 50!
چرا میزنی :| اسمورف چی چیه؟! ( هر روز با یه اصطلاح جدیدی روبرو میشه ادم :) همش نااشناس اس یکی نیست یه جمله کاملا فارسی بگه :d )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل این D: چیه؟! شکلش نمیاد :|
من کاری به حرف شما نداشتم فقط یک سؤال پرسیدم که منتظر جوابش هستم.
منظورم از چند اونجا مقدار mmr هست نه lvl دوتا ۲
اما یک سؤال: شما الان بازی میکنی بازیهای mmr تون حساب میشن؟ یعنی میتونی از recent games ببینیشون؟ واسه من اینطور نیست! نشون نمیده حساب هم نمیشه :|
آپدیت: الان نگاه کردم حساب شدن. شاید سرور شلوغ بوده
امكانش نيست اين قابليت رو بزارين كه بشه متوجه شد كسي شما رو نقل قول كرده يا نه؟! مثل بعضي از سايت هاي همسايه!
من هنوز 10 تا گیم tbd رو نرفتم .دیشب با چند تا از دوستام رفیتیم پارتی و رنک رفتیم.صبح که رفتم دیدم رنک بازه.
با یه اکانت لول 9 هم رفتم دیدم رنکش بازه ولی یه اکانت قدیمی (قبله ریبورن)داشتم دیدم رنکش باز نیست و اون لول 18 بود!
توی recent game هم مینوشسه رنک ...
اینم عکس:
http://up.vbiran.ir/uploads/23460146359945444207_d1.jpg
http://up.vbiran.ir/uploads/24313146359949845284_d2.jpg
دوستان کارت یکی از نزدیکانم تاریخ انقضاش 1400 عه.واسه عملیات پرداخت و ... اینترنتی هیچ کاری نمیتونه بکنه.:)
گفتم اول اینجا بپرسم ببینم کسی میدونه چی کار بکنه؟(میدونم بی ربطه)
نشستم رنک مچ اینترنشنال بازی میکنم بینم چی میشه تا اینجا که 6 بازی انجام دادم 4 تاشو بردم 2 تا باختم..
http://uupload.ir/files/zckm_20160519013516_1.jpg
gg wp tnx for wz game commend me later
ایشون Levi هستن هم تیمی سابق w33. منم تو یارام عبدالله از اوستوج رو داشتم با مش رجب از شمشاد
اون سری admiralbulldog بود حالا این سری این خدایا سومی رو تورو به پیغمبر نصیب من نکن چون از فشار خون بالا سکته میکنم آخر سر دوتا :|
۲ بار buyback کردم ۱ آقانیم هم دادم دست اون necro باز داشت آقانیم می بست! :| :@
***************** هر کی که invo پیک میده
این هیرو هیچ چیز نیست جز به گه کشیدن کل بازی
مثلا نرف شده
درصدی توی ضعیف شدنش تغیر ایجاد نشده کل چیزی که لازم داره Septer eul lvl25 octa core refresher
1vs5 میزنه
10 تا اسکیل با رفرش میشه 20 تا
فقط کافیه 2 تا Weave بزنه 13 ثانیه نمیتونی اتک بدی همین یه اسکیل کافیه تا کل تیم فایت جم بشه.
خاک تو سر icefrog با این نرف کردن.
دوست عزیزم به تو حق میدم . کلا بخواد دو تا weave بده . کار حریف تمومه . چه برسه به chaos .
ولی به اینوکر بازا توهین نشه . من کاملا موافقم . اگه یکم ضعیف کنن هم رنکش میاد پایین و هر نوبی پیک نمیده.
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
من هم بعد از این که اینو قوی شد (لول 6 همون اول میداد) 4 تا بازی باهاش رفتم پشت هم بردم ولی فهمیدم ناعادلانه هست و بازی به طور کلی نابرابر میشه بعد از اون یک بار توی all random بهم داد و دیگه باهاش بازی نکردم.
شما میتونی اون ستاره ها رو هر چیزی معنی کنی.
دیگه همه میدونن اینو چقدر مزخرفه وگرنه این همه پیک نمیشد.
توی رنک 3.5 تا 4 خیلی خوب بازی میکنن نمیدونم شاید هم دارن بوست میکنن.
کسی هم که پیک میده نیازی به توصیف من نداره خودش میدونه چی کاره هست.
اینوکر هرچه قدرم قوی باشه حق داره . بازی باش کار هرکسی نیست . من هر موقع سمتش رفتم پشیمون شدم .
ولی مثلا بیان یه اسکیل جدید به Riki اضافه کنن که اگه نداشته باشه هم بد شاخ میشه این زوره . چون هرکی میاد دوتا2 ریکی رو یاد میگیره :|
مگه riki سخته ؟:| perm invis :| *** ترین هیرو دوتا . دیروز حریفمون ریکی بود تو lp رفت برا ریکی dagon بست!! با chen دو تا داگون 5 میزدن رومون سوسک میشدیم :| ولی آخر کار به طور انتحاری 2 تا gem خریدیم ریختیم سرشون زدیمشون بردیم :D
هر وقت اتر میاد از اینووکر بد میگه دقیقا همون روزش برام اتفاق میوفته و میفهمم چی میگه! کلا این هیرو حال بهم زنه یه زمونی سخت ترین هیرو دوتا2 بود الان همه باهاش یاد گرفتن ر*دن تو دوتا2 با این اینووکر پیک کردنشون.
از وقتی که اینوکر قوی شد , هر کی میگفت اینوکر بازم . همه میگفتن خب منم میتونم .
تو پچ قبلی به قول خودشون ضعیف کردن.
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
بازي با Rikki در MMR هاي بالا سخت تر از Invoker هست :|
رنگ 1000 نيست كه طرف حاليشه ميفهمه بايد Gem بگيره Dust بگيره Ward بگيره :|
واسه همينه هيچ موقع تو نقش كري تو مسابقات پيك نميكنن
10 تا بازی رنک کتاب 9 تاشو انجام دادم 2تاشونو باختم تا الان 7تارو بردم اخری هم میزارم امشب بینم چی میشه :| حالا این واقعیه رنک بالاتری در بیاد این رنک جدید میاد رو پروفایلم؟
کسی اطلاعاتی از Battleping و WTFast نداره؟ (کاهش گینگ) به صورت ماهانه باید کد فعال سازیش رو بگیری بدرد ما می خوره یا نه به صورت ماهانه هم هست برای بازیایی مثل HOTS می خوام نتم با دوتا اوکیه ولی کاهش پینگ این سایت های ایرانی بدرد HOTS نمی خوره
انقدر این چند وقته حالم گرفته :|
اصلا انگیزه ای برای هیچ کاری ندارم
یا تو خونه به در و دیوار خیره میشم یا میشینم پای کامپیوتر دکستاپ رو نگاه میکنم :|
اصلا زندگی نیست جهنمه.
اين رنك دهيش محدوده ؟
شرايطشو يكي به من توضيح ميده لدفن؟ :(
مثلن چن تا بازي انجام ميدي از رو بازي ها ام ام ار ميدن؟ چن تا بازي؟
كلن توضيح بدين :|
الان شما واقعا اون رنک رو نمیبینی من رفتم رو پروفایلش نوشته -Levi ؟
من این اکانتم بازیهای normalش همیشه یک یا دوتا 5k توش بود 6k به ندرت پیدا میشد 4k هم زیاد بود.
این بازیهای tbd هست که من افتادم جلو این و مثل همیشه یک تیم احمق داشتم که دوست داشتن all chat یک چیز بنویسن این جوابشونو بده حال کنن
الان تو یک بازی هستم این تموم شه معلوم میشه رنکش چقدر میشه. میانگین این بازی ۴۳۰۰ هست که الان هستم میانگین اون بازی ۴۵۰۰ یا ۴۴۰۰ بود.
من این اکانتم شانس 5k شدن رو خیلی داشت ۳۰ تا بازی آخر خودم خرابش کردم. ۱۲۰ تا بازی overall kda رو ۶ بود!!!