چیزی هست که باهاش بشه اکانت دوتا 2 رو لول اپ کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی هست که باهاش بشه اکانت دوتا 2 رو لول اپ کرد ؟
خیلی راحت هست که یه جمله ای رو به کسی بچسبونی (شما رو نمیگم در کل همه رو میگم)
چند وقت پیش هم یه نامه از پدر گلشیفته امد بیرون که 100 بار توش گفته بود آریایی ، وطن ، میهن ولی آخرش معلوم شد دروغ بوده و خودش اعلام که این نامه صحت نداره.
حالا من نمیگم این دورغ هست یا راست ولی شما برای اثبات این حرف سندی یا مدرکی داری؟
آخه قبل از مرگش یه دست نوشته از یکی توی یکی از این سایت هایی که جمله میگذارن خوندم.
چه ربطی داره به عربی آخه معلومه این من درآوردیه یک احمق نشسته این اراجیفو بافته...
کل دنیا دارن انگلیسی حرف میزنن و آمریکا که خودش زاده شده استعمار انگلیس هست روز انقلابشون از دست انگلیس که جورج واشنگتن رهبرشون بود رو جشن میگیرن حالا انگلیس بیاد ادعای چرت کنه مثل همین متن بالا. نمیشه که (تازه درس زبان انگلیسی هم دارن تو کالج!)
از طرفی کل آمریکای جنوبی اصلا به آمریکای لاتین معروفه و همشون یک زمانی مستعمره های اسپانیا و پرتغال بودن و الانم اسم خیلیاشون لاتین هست اونا چی بگن؟ بازم خیلی مثال هست مثلا همین یوگسلاوی و اوکراین و روسیه سفید و رومانی و... همه جزو جماهیر شوروی سابق بودن
یکم سطح اطلاعات و فکرتون رو ببرید بالا اونوقت هست که در نگاه اول که اینجور چیزا رو میبینید چقدر میخندید چه برسه به Share کردنشون...
فایل پیوست 3535
امروز رفتم 1 vps برای کاهش پینگ گرفتم ولی ارزششو داشت پینگ از eu east
chejori daftarche khateratesho peyda kadan? ;O
albate bemanad ke man migam in man dar avardie vali khodaiie injorie dg nist?
دوست عزیز من اطلاعات ندارم باشه شما داری من خیلی هم خوشحالم چون مثه شما تو ایران کم پیدا میشه ایشالا بیشتر بشه منم یاد بگیرم.
من فقط دیدم جالبه گذاشتم چون میدونم تو این سایت افراد پیگر هستن هرچی میزاری رو باور نمیکنن میرن دنبالش بفهمن راسته یا نه.
مثه این عکس که جالب بود در نگاه اول:
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3536&stc=1
من اگه میگفتم درسته همون اول جمله بالای عکس مینوشتم.
به ذهنم هم اصلا نرسیده بود که پینگ داخلی مشکل دارم که نه کاهش پینگ کاری میکنه نه نت اوکی میشه . پینگ داخلی که برای همه شما 15-50 هستش برای من بین 170-200 بود !!!
پینگ داخلیتون هرچقدر بود 100 بذارید روش میشه پینگ مثلا اروپا هایی که ما توی دوتا بازی میکنیم اگر پینگ داخلیتون بالای 50 بود حتما به پشتیبانی زنگ بزنید بگید من نه گیمرم نه هیچی چرا پینگ تو کشور خودم باید بالای 50 باشه . الان مال من که 180 بود رو اوردن 80 بهتر شد و الان کاهش پینگ کار میکنه و حدود 120 تا اورد پایین . اما بازم راضی نشدم گفتن برات پرونده سازی میکنیم که اوکیش کنن واست
از دوستان اونایی که از کاهش پینگ استفاده می کنن و راضی نیست بیاین 3-5 نفری 1 vps بخریم . واقعا 2 روز لذت بردم پینگ انقدر کم بود نمی تونستم با اس اف last hit بکنم :(((
ادرس سایت خرید کاهش پینگ عالی رو بده داداش لطفا . همینی که خودت خریدی . اخه پینگ داغونه..!
vps معمولا میشه باهاش vpn برای فیلترم ساخت و نامحدود چطوری برا شما 20 GB بوده ؟
بله درسته . من از vps داخل ایران استفاده می کنم نامحدود هم میشه خرید که بالای 100 تومن در میاد ماهیانه دقیقا کسایی که سرویس کاهش پینگ می فروشن میرن 1 وی پی اس می خرن واسش ip و حجم می خرن قالب ما می کنن
هر 100gig پهنای باند 55t در میاد که اونا هر گیگشو 3-4 تومن میدن :)) نمی دونم بعد اون vps الان packet lossam +20% شده
دقیقا خودم خواستم بخرم اما دنبالش که رفتم با هزینه اینترنت باید ماهی 120 بدم چون درامد ندارم دیگه بیخیالش شدم
اگه یادتون باشه اولین روزایی که این سرویس کاهش پینگ اومد زمانی بود ناهیانه 3 یا 4 تومان از اونجایی که همه فکر چاپیدن مردم هستن حجمی کردن این سرویس رو و سود بسیار فراوانی هم داره براشون
عزیز کسی به زور نگفته شما بخری که میگی قالب ما می کنن . شما خدارو شکر مشخصه که پولداری که ماهیانه vps شخصی میگیری فقط واسه بازی کردن. دوم اینکه چیزی به نام نامحدود وجود واقعی نداره , شما حتی میزبانی وب هم که میگیری میگن نامحدود ولی وقتی فشار روش میاد سایت از دسترس خارج میشه به دلیل استفاده زیاد از منابع , پس vps نامحدود هم همین وضعیت رو داره و وقتی کاربر زیاد میشه افت کیفیت و بالا رفتن پینگ رو به همراه داره.
بنده پینگم 350 هستش و وقتی از این سرویس ها میزنم به 130 میرسه و واسم خیلی ارزش داره. شما خوب اگر زورت زیاده از همین کارا کن و هر گیگ رو 1000 تومان بده من خودم اولین مشتریت میشم.
من خودم سایت می شناسم که اسم نمی برم 3-4 نفرن که شریک هستن و نمی صرفه واسشون زیر 4000 بدن ولی پشتیبانی با موبایل و ..... خلاصه خوبن. دلیل نمیشه بگیم قالب میکنن. ماشاالله گوگل هست با یک سرچ کوچیک میشه ارزونترین جارو پیدا کرد. اونا هم که به زور نمیفروشن که
خلاصه خواستم بگم ماهم هستیم پینگمون بالاس و از اینا استفاده میکنیم و خیلی هم خوب هستش. 1 گیگ میگیریم با هر دست دوتا 2 که network روی low باشه 20 مگ میره و کافیه. من همین یک پست رو گذاشتم فقط نظرم رو بگم Sry all
من از اولش کسی رو ندیدم که زمانی بده یعنی مثلا 4 هزار تومان میدادی هرچی دلت خواست استفاده می کردی ؟ شاید اون ساتی که این کارو میکرده واسه لجبازی با سایت ها ی دیگه بوده.نقل قول:
اگه یادتون باشه اولین روزایی که این سرویس کاهش پینگ اومد زمانی بود ناهیانه 3 یا 4 تومان از اونجایی که همه فکر چاپیدن مردم هستن حجمی کردن این سرویس رو و سود بسیار فراوانی هم داره براشون
در کل هر چیزه گیگی یعنی دزدی ایران تنها جایی توی دنیا هست که چیزی محدود و حجمی به مردم میده. فقط هم برای چاپیدن.
حالا شما بگو مجبورت نکرده بخری ، وقتی کسی چیزی رو که نیازی یکی دیگه هست رو قیمتش رو میبره بالا چون میتونه یعنی چاپیدن.
ااحتمال زیاد این دیوار شکن های پولی هم تا چند وقت دیگه حجمی بشه.
نه برادر من.ما تو خود ایران 2 نوع Vps داریم. نوع اول نامحدوده که برای اپلود فایل تو سرور های ایرانی معمولا استفاده میشه و نمیشه باش سرور گیم یا Team speak یا کاهش پینگ ساخت.چون پینگ بالایی دارن معمولا vps های نامحدود.
نوع دوم هم vps های حجمی هست که برای سرور گیم و کاهش پینگ عالیه.کسی که خود vps رو میخره بابت حجم مصرفی vps پول میده.برای همینه Vpn های کاهش پینگ پولیه.
اما این دیوار شکن ها رو با vps های نامحدود خارجی میگیرن که معمولا ارزون هم هستن.
چرا بحث الکی میکنید سر خودتون رو درد میارین و همدیگه رو ناراحت میکنید ، دقیقا همو چیزی که ater گفت ، اصلا چرا باید نت ما اینقدر بی کیفیت و اشغال باشه که ما مجبور باشیم به فکر یک هزینه اضافی هم باشیم این خیلی خیلی خنده داره ، وگرنه اون کسی که فیلتر میکنه یا کسی نت بی کیفیت به کاربران میده ایا نمیدونه که همه از فیلتر شکن استفاده میکنن یا ما گیمر زیادی توی کشور داریم ؟ . چرا مخابرات مستقیم میگه ما گیم ساپورت نمیکنیم خود پیشتیبانی به بنده گفت برو کاهش پینگ بگیر من مستقیم بهش گفتم جمع کنید این نت مسخره رو ، شما دارید نت اشغال به ملت میدین که من برم کاهش پینگ بگیرم ، بهم گفت اینجا ایرانه ، و خداحافظی کرد
هیچ راهی جز ساختن با این اینترنت اشغال نیست . ولی بهترین کار اینکه از ParsOnline نت بگیرین که بهترین پشتیبانی داره . هر وقت کارم گیر کرده بود برام حلش کردن.
هی دوست عزیز دلت خوشه ، ما فقط مخابرات و 2 isp بی نامو نشون داریم که مخابرات با این آشغالیش بهتره از اون دوتسات ! پس انتخابی نداریم
حالا شما اسمش رو بگذارید سود خوب ولی بین مردم اسمش چاپیدن هست.
اینترنتی که دم مرز میگیرن اگر 1 تومن باشه دم خونه میشه 250 هزار تومن (در این میسر 250 برابر قیمت میره بالا) این خبر برای 1 یا 2 ماه پیش بود توی یکی از سایت های خبری گذاشتن.
اینترنت شد زالوی جون مردم که بقیه همه نوعانشون (هم وطنشون) دارن خونشون رو میمکن.
خدایی ساپورت پارس انلاین خیلی خوبه.من hiweb هم داشتم اصلا از پینگش راضی نبودم و ساپورتش میگفت پینگ زیر 500 برای ما قابل قبوله :|
من زنگ زدم پارس انلاین و ip سرور دوتا رو دادم پینگمو خیلی پایین اووردن.
http://8pic.ir/images/d27ms1c1ay68oiiwg0ai_thumb.png
اینترنت ایران فعلا همینه دوستان شما یعنی هر چقدر هم زور بزنی همراهش باید پولم خرج کنی تا نت خوب گیرت بیاد
اونایی هم که مخابرات دارن مثل من میدونن چی میگم این پشتیبانی مخابرات از بچه دوساله هم کمتر میفهمن حتی من یه بار زنگ زدم به طرف میگم پینگم خرابه میگه پینگ چیه ؟؟؟؟ :-o
یا یه بار به قدری اعصابم خورد شد که با پشتیبانیش داشتیم به فحش و فحشکاری میکشید بحثمون x-(
فعلا ما باید بسازیم با این نت تا شاید بعد از برداشتن تحریما رئیس جمهور سرش خلوت شد یه دستی به اینترنت کشور کشید :D
ج نمیده هر کاری کردم این نت خراب شده ، درست بشه نشد 5-6 ساله ، نمیبینم اون روزی رو که من با نت خوب بازی کنم شاید باید موهام مثل دندونام بشه اونوقته که بچه های اون زمان از نت خوب توی این کشور صحبت کنن.
.................................................. ..................
پارس انلاین شرکت تازه ای نیست که همیشه بچه هایی که داشتن و دوستان ما بودن توی استیم گارنا XFire و... پارس انلاین داشتن به جرات میتونم بگم بهترین نت ایرانه اینقدر که تعریفش رو شنیدم اما هیچوقت به ما نرسید حتی یک روز کفری شدم زنگ زدم به مرکز پخشش تو کشور گفتم طرفای جنوب ( بوشهر ) نمیاین گفت خیر متاسفانه قدرت ساپورت نت خوب رو اونجا نداریم ما به کیفیت فکر میکنیم نه گسترش بیهوده ، یکی از بچه ها که برای تیمش ساپورت می خواست بارها بهم میگه پاشو خونه خودتو بیار تهران :D درد ما یکی دوتا نیست درد ما ماهی هاییست که حوس کردن از رودخانه به دریا بروند
اقا ایجا کسی میدونه چطور میتونم تو voice call اهنگ پخش کنم البته با لپ تاپ اسپیکر هم ندارم اصلا نمی دونم چی تو گوگل سرچ کنم ؟
بله من خودم پارس آنلاین دارم یه بار زنگ زدم پشتیبانی یکی برداشت گفتم پینگ توی بازی بالا هست و time out زیاد داره ؛ خلاصه یه کارایی کرد گفت برات پکیج گیم زدم .... رفتم دیدم بله از 280-300 اومد 150 اینا ..... البته بگذرد فقط اون آقا توی پشتیبانی آدم خوبی بود بقیه میگفتن همینه که هست نمیشه درستش کرد ......کلا شما پارس آنلاین 512 بگیری اصلا لگ و دیلی نداری و با پینگ 170 بازی میکنی ، من خودم 256 دارم اکثر اوقات که بازی میکنم ( فقط خودم وصلم به اینترنت خانواده رو به روش هایی موقع بازیم بیرون میکنم XD) وسط بازی یه دیلی طولانی حدود 3-4 دقیقه میده .......
اقا خوشی به ما نیومده ، رفتم کاهش پینگ گرفتم از 400 رسوند 200 اما توی گیم یهو میرفت 6k خیلی جالبه اینم از کاهش پینگ . من رسما تصمیم گرفتم تا نت درست نکنن پولم رو به این ما... جن...ها ندم خیلیم اعصابم راحتره . فقط بدونت نت دلم واسه دوستام تنگ خواهد شد وگرنه خیلی وقت پیش ترکش کرده بودم
من هم پارس داشتم اولین تجربه نت من بود حدود 4 سال پیش توی کرج که خوب نبود قعطی خیلی داشت اون زمان هم اگر مودم قطع و وصل میشد دیگه نمیتونستی بری توی بازی قاطی میکرد ارور میداد مشکل دیگش هم این که محدود بود نتونستم با این ها کنار بیام پس دادم رفتم مخابرات نامحدود گرفتم که هنورز هم دارم. ولی زنگ میزدو به جز 2 یا سه مورد پشتیبانیش خوب بود.
یه راهکار دارم که شاید برا بعضی ها کار کنه.چون با هر بار خاموش و روشن کردن مودم ip شما عوض میشه البته اگر ip ثابت نخریده باشید. سعی کنید مودم رو نیمه شب خاموش و روشن کنید تا ip بگیرید که پینگ بهتری داره،چون معمولا نیمه شب خطوط اینترنت خلوت هست.