مدل موس من farasoo آشغاله :D
کیبورد هم genius gk 050010 هست که 8 ساله استفاده میکنم هنوزم هیچ مشکلی نداره . انقدر توش آت و آشغال جمع شده قصد دارم کیبورد رو تشریح کنم غذاهای توشو بفرستم به عنوان کمک برای جنگ عربستان و یمن :D
نمایش نسخه قابل چاپ
مدل موس من farasoo آشغاله :D
کیبورد هم genius gk 050010 هست که 8 ساله استفاده میکنم هنوزم هیچ مشکلی نداره . انقدر توش آت و آشغال جمع شده قصد دارم کیبورد رو تشریح کنم غذاهای توشو بفرستم به عنوان کمک برای جنگ عربستان و یمن :D
کیبورد منم از ایناس :D
http://www.theitbazaar.com/images13/...b-901-ps-2.jpg
موسمم کلا معلوم نیس چیه هر چی گشتم نتونستم چیزی در مورد مدلش پیدا کنم :))
من هر وقت خونه میگم میخوام برم ouroboros بگیرم 520 تومن بهم فحش میدن میگن خیلی خری از خجالتم اقدام به خرید نمیکنم!
والله چند سال پیش لپ تاپ 500 تومان بود حالا یه موس...
ایران و 5+1 به توافق رسیدن طوری که TV iran گفت حالا ببینیم بعد 6-7 ماه دیگه میشه چیزی خرید یا همینطور میمونه
تا چندسال دیگه طلب ما از هند بابت نفت به 9 میلیارد دلار میرسه که تا به الان هند به دلیل تحریم باید 40% از این مبلغ رو به روپیه حساب میکرد و بهمین خاطر ما واردات کالا از این کشور زیاد داشتیم...
این تنها یکی از کوچکترین موارد بعد از رفع تحریم هست...گفتم که دستتون بیاد قضیه از چه قراره. از طرفی من اون گفته رئیس بانک مرکزی رو نخوندم تا حالا و در صحتش شک دارم...
توی تلوزیون گفت توی برنامه زنده خودم دیدم حدودا 5 -6 ماه بعد از این که دولت روحانی امد سرکار.
آوردنش توی برنامه زنده گفت چطور شد دلار از 3500 یهو رسید به 3100 ولی دیگه کاهش پیدا نکرد؟ اون هم گفت : این دولت بودجه خودش رو روی دلار 3 تومن بسته و قیمت دلار ار این کم تر نخواهد شد.
یه نکته دیگه ایران بین 20 اقتصاد برتر جهان هست . پس چرا گرونی بیداد میکنه؟ چون توی ایران پول خیلی زیاد هست ولی این پول ها خیلی بد مدیریت میشه همش حیف و میل میشه.
تا حالا توی ایران نداشتیم که چیزی ارزون بشه و نخواهد شد.(البته بجز طلا ، سهام ، و دلار که بالا پایین میشه) در بهترین حالت دلار به 2800 تومن میرسه.
خود دولت میخواد دلار بالا باشه چون توی صادرات خیلی براش سود داره.
البته هیچ چیز قطعی نیست ولی من 95% یه این مسئله باور دارم.
شما اون موقع رو با الان یکی میکنی؟ :|
همین دیروز وزیر اقتصاد گفت مدیر صندوق بین الملل بعد از بازدیدش از ایران و همینطور این جریان توافق گفت در ایران چیزی کمتر از معجزه روی نداده!
ما الان نرخ تورم 20% رو توی 93 رسوندیم به 15% اونم با این وضع آشفته بازار و توی امسال هم قصد بر این هست که تک رقمی بشه...کلا" تورم تو هیچ جای دنیا هیچ وقت 0 نمیشه و هست اما خب روندش کند هست
چطور دلار تا من یاد دارم بیش از 10 سال 1000 تومن بود؟ الان چه فرقی کرده؟ هیچی شونصدتا تحریم داریم از غرب یک طرف تحریم های چندجانبه آمریکا و فرانسه و انگلیس هم یک طرف که خودشون از طرف خودشون وضع کردن و به قول ظریف انسانی که نیست هیچ عاقلانه هم نیست.
خلاصه در کل درسته قیمت دلار به این زودی ها پایین نخواهد آمد اما در اینکه پایین میاد یا نه هم بله میاد و در اینکه این پایین آمدن هم از مرز 3000 تومن میگذره هم بله میگذره چون همین الانشم دلار دولتی که بانک مرکزی میده 2800-900 هست.
فعلا" حالا حالاها خبری از این چیزا نیست البته تا 8 تیر ببینیم چی میشه و کار به کجا میرسه...
دوستان هر دوتون درست میگین اما تا جاهاییش من اصلاحش میکنم ، ببینید اجناس زیادی با دلار گرون و موقع تحریم وارد کشور شده تا زمانی که این اجناس مصرف نشه که چیزای جدید با دلار خوب و غیر تحریم وارد نشده دلار به همین قیمت خواهد بود و همچنین شاهد پایین اومدن قیمت اجناس هم نخواهیم بود و اینکار به این زودی اتفاق نمیفته چون زیادی انبار کردن
تحلیل گران اقتصادی در مورد قیمت دلار و شاخص بورس چه پیش بینی دارند؟ / هیجان زده نشوید
90% اقتصادان های ایران گفتن کاهش دلار بیشتر از 100 تا 200 تومان نخواهد بود.
یک بار گفتم باز هم میگم کاهش قیمت (هر جنسی) در ایران غیر ممکن هست ، نبوده و نخواهد شد. شاید بگید چقدر بد بین هستم ولی حقیقته.
لپ کلام دلتون رو صابون نزنید.
منم ندیدم که توی کشور یک چیز بره بالا و به میزان زیادی بعدا کاهش پیدا کنه اما بعد این ایا مسولین چه بهانه ای دارن برای این نرخ ها ؟ به مردم چه پاسخ خواهند داد . عکس العمل مردم چه خواهد بود همه ی اینها واسم سواله ، و سوال های بیشماری که توی ذهن خیلی از مردم ایران وجود داره که بعد از برداشتن تحریم چه خواهد شد
لب کلام دلار میاد زیر 3000 تومان...کسی طلب دلار 1000 تومانی هم نکرد
زمان مورد نیاز برای اینکه دلار به زیر 3ت برسه شاید اواخر امسال باشه چون تازه اگر موافقت تیرماه صورت بگیره فقط چندماه اجرایی شدن تعهدات دو طرف طول خواهد کشید که هارف گفته 6 ماه و ظریف گفته امکان 6 هفته هم هست...البته برداشته شدن تحریم های اقتصادی آنی خواهد بود (اگر قبول کنند) اما دلار به همون نسبت و به اون سرعت پایین نمیاد چون منافع خیلیها از جمله سرمایه گذاران و تجار آسیب میبینه...
انتظار ارزون شدن چیزی هم نیست و گفته شده نرخ تورم کاهش پیدا میکنه چون نه فقط ایران بلکه هیچ جای دنیا هیچ جنسی قیمتش کم نمیشه و همیشه تورم بوده و خواهد بود. بحث off خوردن یک جنس هم کاملا" جداست.
من اگر روزی 4 تا خبر از اینور و اونور نخونم میمیرم...
همین دیگه روزی 1200 تا 1500 بود ، الان 3200 به مرگ میگیرن به تب راضی بشیم.
هیچ جای دنیا قیمت چیزی کم نمیشه اما دولت ها درامد سالیانه رو بالا میبرن تا قدرت خرید مردم حفظ بشه. که توی کشور ما همچین چیزی وجود نداره.
در هر صورت اگر روی ایران هیچ گونه تحریمی نباشه و هیچ مسئله خارجی وجود نداشته باشه تغیر زیاد حاصل نمیشه در بهترین حالت دلار 15% کاهش پیدا کنه و کمی هم قدرت خرید مردم بالا بره.(با فرض مثالی که زدم)
با بعضی ها که حرف میزدم انتظار معجزه داشتن !!!
وضعیت که توی کشور حاکم هست به خاطر مدیریت بد هست مثل قیمت بالای خونه ( توی گرون ترین خونه ها در دنیا ایران 12 هست !! درصورتی امریکا آخر هست) یا بیکاری (فقط 10 میلیون بی کار توی فی*س بو*ک داریم :))
اینترنتی که لب مرز به ایران میدن تا به دست کاربر میرسه قیمتش 241 برابر میشه افزایش پیدا میکنه !!!!!!!!!!!!
یا مثلا واسطه ای که توی فروش میوه هست از باغ دار میخرن کیلویی 500 تومن توی میدون میفروشن کیلویی 5000 تومن این رو به چشم دیدم.
و خیلی چیز های دیگه که نمیشه گفت.
دلمون به همین انرژی هسته ای خوش بود که اونم گرفتن هیچی بهمون نمیدن.
والا بنده از انرژی هسته ای سر در نمیارم ، اگر کسی میدونه یا سرش میشه یا اطلاع داره بیاد بگه این دانش هسته ای دست آورد هاش تا حالا چی بود؟ 10 سال گذشته چه دست آوردی داشتیم؟
حداقل توی کشور های خارجی برق مجانی به مردم میدن. (برق مجانی توی امریکا رو اطمینان دارم ولی کشور های دیگه اطمینان ندارم)
به نظر من فقط موضوع این هست که ایران نمیخواد از مواضعش کوتا بیاد و جلوی کشور های غربی سر خم کنه همین ، اگر کسی اطلاع دیگری داره از دست آورد های هسته ای انصافا خوشجال میشم در اختیار بنده قرار بده.
تنها دلیل پافشاری ایران به بحث هسته ای وجود معادن اورانیوم تویه کشور. خوب منطقی هم هست داشته باشیم و استفاده نکنیم! ولی از طرفی مواضع کشورمون هم مقابل چند تا کشور خاص منطقه ای و فرا منطقه ای هم خیلی تنده که همین باعث میشه کشور پنانسیل استفاده غیر صلح آمیز رو داشته باشه "کاری به راست و دروغش ندارم" +کشور های دیگه هم سنگ اندازی میکنن و پشتیبانی ایران هم از یه سری گروه"ـک" ها خودش یه دلیل برای عدم تمایل دنیا برای دستیابی ما به تمام ظرفیت هسته ایه.
+زیاد روی هایی هم داشتیم تویه ساخت نیروگاه ها و حتی غنی سازی 20% !
___
e=mc^2 فرمولی ساده برای بدست آوردن مقدار انرژی که ذرات رادیواکتیو میتونن بدن. بحثش در اینجا نمیگنجه فقط بگم که خیلی خیلی خیلی زیاده! و وسوسه انگیز!
و این رو اضاف کنم در فیزیک بحث خیلی سنگینی هستش اما در عین حال خیلی جذاب و میبینی که چه چیزی بشر کشف کرده و اینجاست که به خدای خود میگی چقدر دقیق ساخته و بی عیب و نقص . یکی یه حرف قشنگی میزد میگفت تمام دانشمندانی که به خلق خدمت کردن و برای انسان ها آرامش اوردن جای خوبی دارن پیش خدا چه می خوان نماز خون باشن یا روزه بگیرن گه می خوان نخونن یا نگیرن . چون در راستای کشف به خدای خود پی بردن
در مورد برقع مجانی توی امریکا این رو بگم هیچ چیز مجانی نیست حتی آب خوردن ، اون برق و سایر چیزهایی مثل درمان معمولی و...که میبینید و شنیدین مجانی هستش در مواقع روی مالیته و از اون طرف مالیات سنگینی دارن که جبران شه اما بازم اینقدر دولت درست برنامه ریزی کرده که روی مردمشون که کارمند دولت هستن یا تجارت برای کشور میکنند یا ... ( اونایی که به دولت چه مستقیم چه غیرمستقیم ) مربوط میشن فشاری نخواهد اومد با این وجود ما فقط چیزای خوبشون رو میبینیم ، افکار رو اینجوری کردن . دوستانی داشتیم که به کشور های دیگه سفر کردن و میگن اگر پول داشته باشی میتونی خوب زندگی کنی توی اونجا و از آزادی هاشون لذت ببری در صورتی که توی ایران خودمون پول داشته باشه بیشتر لذت خواهی برد
در مورد این انرژی هم به قول دوستمون در واقع حق ماست و کشور های دیگه نمی خوان ما پیشرفت کنیم و همچنان تو سر ما بزنن و ما بهشون وابسته باشیم ، در عین حال کشور ما هم توی برخی چیزا زیاد روی شده به قول دوستمون توی همین تاپیک . اما به هر حال توی چیزایی مثل کاربرد های پزشکی کمک زیادی به ما خواهد کرد .
در آخر من نفهمیدم دست آورد ما چی بوده.!!! همون فکر کنم 0.
خواهشا" بحث رو ادامه ندید دوستان چون به نتیجه ای نمیرسید و برای خودتون و سایت هم خوب نیست.
ما با براساس گفته ها و شنیده ها نمیتونیم خیلی چیزارو زیر سؤال ببریم چون در جایگاهش نیستیم!
برداشته شدن تحریما 100% روی قیمت ها (دلار و اجناس ) تاثیر میذاره ولی کی ؟؟؟؟حداقل 3-4 سال طول میکشه که بتونیم به سال 7ام ریاست احمدی نژاد برسیم ( دقیقا مثل بیماری مضمن که در طول زمان درمان میشه ) .......
کسی پروکسی داره ؟ یا لینک ی قند شکن رایگان ؟
ie rahnamaii baraie estefade az steam va bazi az site ha ke filteran
aval az hame ham begam be elate iek seri moshkelat bande namitonam parsi type konam sry
shoma hata mitonid bedone ghand shekan to steam trade konid ia be site steam berid kafie ghabe address steam ie https:// bezanid az onjaii ke filteringe ma aksare site haro port 80 (http) rp az dns ha filter mikone kheily az in site ha in shekli baz mishan
iek rah dige ham hast shoma cmd ro baz konid (tabiatan ro hame system ha hast) commande ping domainname.com ro bezanid domain name adresse site filtere baad dar javab ie chizi miad injori
reply from (IP) in ip e dar vaghe ip hamon site filter shode hast shoma mitonid ba in ip ham site haie filtero baz konid in ravesh roie faceboook va youtube kar nakard nemidonam chera :|
rahaie digeii ham hast mesle inke ghable in ke varede siti beshin ghablesh be ie router kharej az iran vasl beshid ke dige ghaziash kheily tolanie :| manam hal nadaram tozih bedam
yadam raft begam https roie face book va youtube ham kar nemikone kolan in 2ta site ro az rishe o bonyano assass zadan terekondan faghat chilter shekan ya hamon rah akharie ro mikhad :|
کاهش پینگ هم رو نتم ج نمیده :(
چیزی نبوده تست نکرده باشم اینم شد زندگی گیمری اخه
دوستانی کِ قند شکن میخوان بگن تا ما بفرستیم براشون
وقاعا چرا کاهش پینگ روی نت من ج نمیده ؟ همه مثل من مخابراتن اورپا میشه 100-90 ، . یا سایت ها عکس الکی می ذارن ؟
ما که بیخیالش شدیم درست میگی هر سایتی رفتم واسم کم نکرد