عقب مونده تر از فردی که برای Void آیتم Vangurd + Radince میخره توی دنیا نیست
به معنای واقعی طرف کند ذهنه
نمایش نسخه قابل چاپ
عقب مونده تر از فردی که برای Void آیتم Vangurd + Radince میخره توی دنیا نیست
به معنای واقعی طرف کند ذهنه
هیچ چیز بدتر از این که یه ایرانیه بی شعور بیفته تو تیمت نیست ! با عذرخواهی از همه و دور از جون پلیر های این انجمن بعضی ها به قدری گاو و نفهم هستن که حد نداره !
موضوع نوب بودن یار ی چیزی هست ک همیشه هست و اعصاب خوردیش کمتره اما اینکه طرف ب.ینه به گیم و آخرشم بیاد هم زبون هاشو به فش ناموس بکشه واقعا ی چیز دیگست .
هیچوقت با همچین آدمایی دهن ب دهن نشید فقط ب عنوان توصیه اخلاقی میتونم بگم طرفو از ابتدا mute کنین.
Match 2614597180 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تو این بازی بوچر و بریستل که پارتی بودن از اول گیم جوری گند زدن به بازی آخرشم کلا فش و فش کاری بود ....
من نگفتم برد نداره
اصلا براش خوب نیست مثل MKB برای batraider
در 3 روش Void پیک میشه
CArry که براش آیتم های اتک و اتک اسپید و Bkb میخرن
Hardlaner که برای ulti پیک میشه و بهتره Bilink و Speter بخره
Jungler که فکر کنم توی کل دنیا من فقط jungle میرم باهاش.
در کل هیچ منطقی پشت این بیلد نیست دقیقا 0 هیچ ارزشی نداره.
Match 2608552117 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اين گيمو ببين ٥تامون ايراني بوديم اسنايپر حريف لولش ٧٩ بود يعني مانتا استايل بود پنج بار اين منو كشت درسته كه من زياد مردم ولي من گيمو جمع كردم اونا هيچ كودوم هارد كري نيستن اواسط بازي من دوباره هدشات شدم بلند شدن فحش خواهر به من دادند من به رو خودم نيوردم و ادامه دادم اگه ميخواستم باهاشون دهن به دهن بشم امكان نداشت بتونم گيمو جمع كنم ولي يكي از آيتم هاي بتل فيوري من توي كورير بود فيدش دادند بعد رسپي مانتا هم همين طور يعني اينكه من تا اواسط بازي ضعيف بودم هم تقصير خودشون بود اگه ميخواستم چيزي بهشون بگم ميباختيم غير از اينه؟؟
در منطقهی خوزستان، اسطورهای به نام مادر محصول یا ام المحصول وجود دارد؛ مردم عرب در گذشته دربارهی آن گمان میکردند که او در آخرین خوشههای گندم ساکن است که مهمترین بخش محصول است و برکت زیادی دارد. همچنین ام المساح در داستانهای شفاهی مردم عرب خوزستان بسیار مورد اشاره و برگرفته از جامعهی کشاورزی این منطقه است؛ این اسطوره دربارهی زنی است که دستهایی شبیه بیل دارد و شبها در گندمزارها پرسه میزند. پدرها و مادرها داستان این زن را شبها برای فرزندانشان تعریف میکنند که آنها بترسند و شبها به زمینهای کشاورزی نروند.
ناموسن؟
ﺁﻝ ﻫﺎ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﭘﯿﺮﺯﻧﺎﻧﯽ ﻭﺣﺸﺖ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺗﻮﺻﯿﻒ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﺧﺮﺍﻓﯽ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺷﺶ ﺗﺎ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﻮﺯﺍﺩ، ﺍﮔﺮ ﺯﺍﺋﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻤﺎﻧﺪ، ﺁﻝ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﺎﺩﺭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺟﮕﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﺒﺮﺩ . ﺍﮔﺮ ﺁﻝ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺟﮕﺮ ﺯﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻋﺒﻮﺭ ﮐﻨﺪ، ﺯﺍﺋﻮ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﺮﺩ . ﺑﻪ ﺑﺎﻭﺭﺧﺮﺍﻓﯽ ﺑﺮﺧﯽ، ﺁﻝ ﻫﺎ ﮔﺎﻫﯽ ﺟﻔﺖ ﺑﭽﻪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ، ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻧﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ . ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻭﺭﻭﺩ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺩﻓﻊ ﺍﻭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺍﻗﺪﺍﻣﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﺪ، ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺁﻝ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﭼﺮﺍ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﺎﯼ ﺁﻝ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺑﺮﺳﺪ، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﻣﺎﻧﻊ ﻣﺮﮒ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﮔﺮ ﺣﻮﺿﯽ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﻮﺩ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ . ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﻭ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺍﺯ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ 10 ﺭﻭﺯ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﺎﻡ ﺯﺍﺋﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﯾﻢ،ﻋﺬﺭﺍ ﯾﺎ ﻣﺎﺩﺭ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺴﯿﺢ ( ﻉ ) ﻣﯽ ﻧﺎﻣﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﺗﺎ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺯﻥ ﺯﺍﺋﻮ ﺁﺏ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﺩﻧﺪ . ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺍﺯ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﺩﺭﺩ ﺯﺍﺋﻮ ﺗﺎ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﻮﺯﺍﺩ، ﻣﺮﺩﯼ ﺍﺯ ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪﺍﻥ ﺯﻥ ﺑﺮ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺸﺖ ﻣﺴﯽ ﻣﯽ ﮐﻮﻓﺖ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﺫﺍﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ . ﺑﻪ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺩﻋﺎﻫﺎ ﻭ ﺍﻭﺭﺍﺩ ﻭ ﺫﮐﺮ ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺍﺋﻮ ﻭ ﻧﻮﺯﺍﺩ، ﺯﺩﻥ ﺳﻮﺯﻥ ﻭ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﺑﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺷﻤﺸﯿﺮ ﻭ ﺧﻨﺠﺮ ﻭ ﭼﺎﻗﻮ ﻭ ﻗﯿﭽﯽ ﻭ ﭼﺮﺧﺎﻧﺪﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺎﻣﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﻻﯼ ﺳﺮ ﺯﺍﺋﻮ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺳﯿﺮ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺯﻏﺎﻝ ﻭ ﺩﻭﺩﻩ ﻭ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺑﺎﺭﻭﺕ ﻭﮐﺸﯿﺪﻥ ﻫﻔﺖ ﺧﻂ ﺑﺎ ﺫﻏﺎﻝ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺣﺼﺎﺭ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﺁﻝ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
خیلی جالبه :|
من که الان به شدت از درصدی زیادی مردم ایران متنفرم هیچ ارزشی برای ناموس خود قائل نیستن و دیگه هیچ غیرتی نمونده براشون :)
http://uupload.ir/files/eshb_ashampo...app_player.png
road to Town Hall 11 ::kappa::
بازی در حد ti ، در حد رنک 6-7k تا ریپلی نبینین باور نمیکند خیلی بازی قشنگ بود یکی از بهترین comeback عمرم
2614942455
دوتا 2 باز اپدیت داد که باو :smz (1):
http://www.uplooder.net/img/image/83...-20-25-515.jpg
یعنی 3 امتیاز از این کشکی تر نمیشد :|
خاک بر سرشون از بس پولدارن هیچ غیرتی ندارن !
::kappa::با اینکه شانسی بردیم ولی گل دوم خیلی خوب بود
Match 2615490297 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آقا يكي بياد اشكال كار مارو بگه چرا نميتونستيم پوش بديم و مگا شديم :/
پ. ن: اصن درباره لژيون و اسون بحث نكنيد كه شديدا نوب بودن من ميگم چرا من نتونستم مثل گيم هاي قبل خودم تنهايي جمع كنم؟؟
تازه اسناپرمون كه خوف بود چي كم داشت؟؟ جاي خاليه جم بود
Replay رو نگاه کردم
1-gem یا ward سنتری
2-اسنایپر خوف نبود دقیقه 57 با کار احمقانش بازی رو برگردوند(تو تیم فایت با HP 200 فرار کرد باز برگشت تو الت سند الکی الکی)
3-اسون و لجیون = 3به 7(ببخشید اگه رفیقته ولی شرمنده باید میگفتم)
4- یارای حریف تو همه جا باهم بودن حتی کلیکاشونم نزدیک به هم بود
5-تو وضعیت ضروری BM جواب میده
6-Nyxnyxnyxnyx
7-اسپل AOE داشتن فقط خودت BKB داشتی انصافا اونا بعد دقیقه 57 وقتو غنیمت شمردن شاید اگه واسه بایبک ذخیره میکردین بهتر میبود.
8-Teamplay VS Teamplay که در مورد تو اگه بخوایم بگیم 2 به 4 بود.
9-اسنایپر ممکنه با یه شات بکشه ولی همین نیکسه بسش بود تا جونشو بگیره در کل اسنایپر گوشته.
اینا نظر منه خرابم میتونه باشه فقط نظرمو گفتم
(نت 2 مگ تا 512 کیلوبایت نا محدود پیش گامان دارم گفتم که یه وقت نگین حجمت زیادیه ::kappa::)
دقت کردین وقتی توی رنک یکی بیاد با کمال پررو بودن ، بگه من booster هستم چقدر کلیک میشه روش ، اونم بیاد meepo بگیره باید mid ، اینجاست که pudge میرم و فقط mid رو کمک voker فایت میدم ای خنده ای بود
اخر حرفم این شد که چون طرف خیلی به خودش مطمئن بود من هم خواستم بگم که بهش ثابت کنم یک بازی قابل پیشبینی نیست با هیرو pudge که اصلا برای mid پیک نکرده بودم و لاین من offline کنار یک هیرو دیگه بود ، لول 2 که شدم رفتم کمک اینوکر در mid تا چند بار meepo رو کیل کنیم و در نهایت در کل بازی جون بگیرم در کل همیشه تلپورت داشتم تا fight کنم تمام لاین ها رو ، اصلا هم برام مهم نبود لول چندم
اسون و لژيونو ولش كن اوايل بازي هم كه سنتري نبود كه باعث شد نيكس پا بگيره ولي آخرش بود اگه ريپلي رو ديدي من دوبار باي بك كردم و آخر كار هم پولشو داشتم ولي توي كول دان بود :|
بايد اسموك ميكرديم ميرفتيم تو جنگل حريف ولي مگا بوديم نميشد
حرفم اينه من كلي وقت فول لول و فول آيتم بودم ولي نميتونستم پوش بدم اين يعني باخت حتمي :|
غير از اينه؟؟ چرا نميتونستم پوش بدم؟؟
https://www.youtube.com/watch?v=_-J9mfcExhg
توضیه میکنم حتما و حتما این ویدیو رو ببینید در مورد بالا بردن mmr ــه
تشویق رنک ام باز شد ::kappa::
کسی شنیده این Trust of the Benefactor 2016 چیز درست حسابی برای فردیم دراپ شده یا نه ؟ تو یوتیوب هم کسی چیزی گیرش نیومده همش چیزای معمولی ، فکر کنم سرکاره
عه وا همکار سایت شدنت مبارک باشه ater جان :d
آقا جاتون خالی دیشب با Arc یه مچ رفتیم ای حال داد . خیلی خوفه انصافا ::kappa:: هم راحت با Midas فارم میکنی هم ترول میشه کرد ::kappa:: حریفمون یه spirit breaker داشت طرف جو گرفتش رو من شارژ کرد منم تو بیس بودم جلو باراکس . اومدم روبرو خودمو یه 7 / 8 تایی روح گذاشتم SB اومد توش مرد به شت تبدیل شد :D
چه خبره 90 دلار حالا کی خرید اون مهمه اصلا خود ایتم چند دلاره
Jugger کل طول بازی داشت تو Map چرخ میزد ، اصلا بلد نبود چطور فارم کنه.از پرسیدم اکانت رو خریدی با تعجب میگه اکانت هم مگه میفروشن.سطح بازی کردنش 2k بود.
http://8pic.ir/images/zolbxhnoxk7h3mbrpak4.jpg
http://8pic.ir/images/rxox3q09dxtargqounvg.jpg
قصد توهين نداشتم ولي اين اصلا گوش نميداد.بش ميگفتم تو كه كاري نميكني حداقل برو تو jungle فارم كن.انگار نه انگار ؛ دنبال ما راه ميافتاد اگه ميزديم اينم xp ميگرفت اگر هم ميمرديم در ميرفت.بعد ايتم دوم بعد battlefury همگي بش گفتيم اقانيم نخري ، باز رفت اقانيم خريد.سر روشان هم ageis رو ديناي كرد با ٣ تا اسلات خالي.
Sent from Vallhalla