به من ٣ تا uncommon داد.فكر كنم شانسم بهتره D:
Sent from Vallhalla
نمایش نسخه قابل چاپ
خر نشید باز کنید حتما بفروشید مارکت :d
خب مثل اینکه باکس جدید هم زیاد دندون گیر نبوده! امسال بتل پس نخریدم چیز زیادی از دست ندادم :-?
http://forum.dotabaz.com/thread2324-2.html#post48881
wtf is going on??
به جز wings همه تیمای چینی disband کردن؟
Ater تا الان بالاترین شانس رو اورده ! 3 تاشو بهش باکس داده ! باکس ها یکی قبل از ایتم های گرونی مثل dc هوکه !
تیم های چینی مالکاشون دست به یکی کردن همه بازیکن ها رو ازاد کردن که بعد اگه بازیکن فروش رفت بین بتونن بفرستن به تیم دیگه و یه وقت یه تیم خصوصی نیاد بازیکن هاشون رو بگیره, یه چیزی تو همین مایه ها.
توی این هفته اخیر 12 commend داشتم ! در رنک
من اين باكسارو نميخوام وا كنم يكي 2 سال بعد وا ميكنم ببينم فرقي داره:sm (90):
بهم يه ست Very Common ميده ::kappa::
امروز رفته بودم گيم نت يه دست دوتا يك بازي كرديم خيلي اعصابم خورد شد اول بازي رو باختيم ولي با زور و تلاش تونستيم دو طرف شون رو مگا كنيم در عوض يه طرف ما مگا بود بعد بك داديم بريم لاين پايين رو هم جمع كنيم كه ازبدبختي اسون گاد و وين كرده بود ارس شاكر هم كه اومد آلتايمت زد از اون ور هم ويور هم كرم ريخت تو سه سانيه هممون رو نابود كردن از اون ور همه لول بيستو پنج همه هم پنج هزار تا سكه ولي هيچ كدوممون باي بك نداشتيم و بازي رو باختيم و بيست تومن رفتتتت تو پاچمون
این KOTL چقد واژه های عجق وجق توی توضیحاتش هست بعضیاش توی Google translate هم نیستن ! :| :smz (1):
Match 2612541629 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats بازی خوبی بود خوب کامبک زدیم با فانتوم اساسین یه dominating با یه تریپل کیل گرفتم
نه اونو نمیگم توضیحات اسپلاشو نکاتشو تو دوتا باف :d راستی بشین داستانشم ترجمه کن اگه بلدی پوریا :دی تنبل نباش :دی
به من 2 تا ست rare داد یه ایمورتال مجموعه ی اول 2016 که اونم باز کردم ایمورتال Omni knight داد :|
ای کاش این treasure جدید هارو میفروحتیم 9$ حداقل گیرمون میومد به همه ست های زیر 1$ داده ...
من که از این باکس ها راضیم !
دوتا ست خیلی خوشگل از آبادون و مدوسا داد.
یه ست هم از ترکس داد ...
Gustav "s4" Magnusson join OG:sm (90):
اوهههه مای گاددد به من از هرکدوم از جعبه های ایمورتال یکی داد تو جعبه یک ست ultra rare اومد ایمورتال VOID
دوستان به خاطر این اتفاق خوب براتون آموزش یه هیروی دیگه هم مینویسم :sm (213):
قبلا اگه کسی آموزش می نوشت می گفتیم فلان روش یا فلان بیلد مخصوص اون کاربر هست (سوا از اینکه درسته یا غلط )
ولی الان صرفا یه ترجمه رو بچه ها می زارن با چن تا عکس از سایتای خارجی
با احترام به وقتی که می زارید .
فایل پیوست 4650
بعله یه زمانی همش Lose بود
الان Win
IM BaCK :D
دوستان لطفا در تشکر کردن از پست های مفید یکم سخاوت به خرج بدن!
نویسنده ای که چند ساعت میشینه آموزش هیرو مینویسه دلش به همین چیزا خوش هست!
الان قشنگ بالای 10 نفر از فعالان انجمن رو میتونم نام ببرم که از این مطالب تشکر نمیکنند. باید به هم روحیه داد! اسپمر 2 تا باشه هم کافیه
من اصلا آموزش نمیخونم که بخوام تشکر بزنم ولی توی بقیه تاپیک ها هرکی چیز مفیدی بده تشکر میزنم
البته الان من و خودت این همه تشکر دارم به چه دردی میخوره ، من که برای تشکر گرفته فعالیت نمیکنم ، همین که یاد گرفتم رو یاد بدم و این که با این کار احساس مفید بودن و کمک کردن به کسی به هم دست بده برام کافیه.
یه بازیه جالب ( Normal Skill Bracket ) , البته سطح بازی اونقدر بالا نبود چنتا از بچه های تازه وارد اینوایت دادن که اتفاقا جلومون هم یه استکه 5 نفره ی ایرانی افتاد.
هیچکیم به هیچکی هیچ حرفی نزد.
Match ID : 2613650013
http://uupload.ir/files/nw2k_20160901022053_1.jpg
هر روز میام میبینم زیاد شده اخه چه قدر منو دوست دارند ::kappa::
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=4651&stc=1
دو دلم اکانت دارای لول بوک یالا و آیتمای خوب بخرم یا اکانتی که mmr خوب داره :|
کسی اینجا اکانت 4.5k و 5k داره ؟ اگه داره چند میده و اگه حاضر باشه طاق بزنه یه اکانت 3.6 میدم بهم با پول اضافی
چقدر جنگلا خوسی، ملت واسی خستا نبوسی، می جان جانانا
تَرا گَمَه میرزا کوچیک خانا
خدا دانه که من، نتانم خفتن از ترس دشمن، می دیل آویزانا
چرا زودتر نایی، تندتر نایی تنها بنایی، گیلان ویراناتَرا گَمَه میرزا کوچیک خانا
بیا ای روح روان، تی ریش قربان به هم نوانان، تی کاس چوماناتَرا گَمَه میرزا کوچیک خانا
اما رشت جغلان، ایسیم تی فرمان کنیم امی جان، تی پا جیر قربانا
شاعر: نامشخص (از لالاییهای گیلان)
دانلود در دانلود آهنگ میرزا کوچک خان با صدای ناصر مسعودی
فقط یه گیلانی میفهمه حس آدمو بعد از گوش دادن این آهنگ و آهنگ های پوررضا...
فایل پیوست 4652
اینو من پارسال گرفتم موقع امتحانات ترم دوم بود فک کنم ساعت 2 شب اینو گرفتم داد زدم پدرم اومد لپتاپ رو ازم گرفت تا 4 صبح هنگ بودم
لعنت به هرچی فابل پیوسته :|
نشده یه بار ما بیایم تو این فروم با این پیام روبه رو نیشم
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.
حالا هزار بار بگو آقا لنیک مستقیم عکس رو بگذار توی [IMG][/IMG] اگر متوجه شدن :sm (75):
به بزرگیت ببحش :( http://8pic.ir/images/bhnmh7ola7boq0dwkcoj.jpg