با صبر و پشت کار میشه
شاید هم ترکیبت دیگه جوابگو نیست
من امروز رسیدم به 3908 با لول9 و بدون استفاده از لجندری کارت و حتی اپیک b-)
فعلا اینجام : PERSIAN KING
نمایش نسخه قابل چاپ
ترکیبت چیه ؟:| :| :|: |
سخت ترین کار دنیا بوست اکانته :| اونم زیر 4k هرچی گوساله بیشعور wtf میوفته باهات
نه فیلمی نه تفریحی نه رفیق شفیقی نه یاری ، ای دنیا مردیم از بی عاری . نتم که حالت رو بهم میزنه . ای خدا بدترین وضعیت اینکه ندونی چه کنی
کسی نظری داره در مورد اینکه تری دی مکس اول یاد بگیرم یا مایا رو (پیشاپیش ممنون)
آقا خواهشا چند تا فیلم پیشنهاد کنین شدیدا حوصلم سر رفتهههههههههههههههههههههه ههههه :(
اقا من ... تر از star wars فيلم نديدم.واقعا بي محتوا هست ، نميدونم چطور اينقدر طرفدار داره.حيف ١٠ گيگ كه برا دانلودش دادم
Sent from Vallhalla
دوستان این فیلم چطوره ؟
star trek beyond 2016
ممنون اما اینا که گذاشتی ینی چی اخه :sm (152):
می خواستم بدونم کسی دیده و پسندیده ؟
منم كاپم ٢٣٠٠ بود تو كلش رويال تا يه ماه پيش از بس جلوم sparky افتاد ديگه بازي نكردم. Sparky هموم كارت لجندري كه لول يك اش ١٢٠٠ تا جون و اتك ١٣٠٠ داره و اسپلش هم ميزنه.سعي كردم با هر يونيتي خنثي كنمش ولي نميشه . P2W
Sent from Vallhalla
منم مشکل تورو داشتم البته اکانت قبلیم واقعان داغون بود لول 8 بود ولی الکی فقط نیرو اپ کرده بود و جمه هارو حروم کرده بودم توی رنج 2000 تا 2400 گیر کرده بودم
زدم کلان دیلیت کردم اکانت رو یدونه جدید رو شروع کردم با ترکیب های ارزون میرم معمولان میبرم لول 6 کاپ 2145:sm (213):
کلش :-&
یعنی یه نفر 4 تا فیلم سراغ نداره بگه من دانلود کنـــــــم ؟:| :(
اخر سر کسی جوابم رو نداد چجوری میتونم یه لابی رو پیدا کنم و توش جوین شم مثلا همین لابیdabدوتاباز رو
توی تاپیک خودش سوال کن که جواب بگیری
http://forum.dotabaz.com/thread101.html
7 بازی پشت سره هم باخت تو رنک عاشقتم والو