TEAM SECREKT sm245sm245:sm (182)::sm (182)::sm (182)::sm (182)::sm (114)::sm (114):=))=))
نمایش نسخه قابل چاپ
TEAM SECREKT sm245sm245:sm (182)::sm (182)::sm (182)::sm (182)::sm (114)::sm (114):=))=))
حتما شما هم متوجه این مشکل شدید که وقتی از خط اول شروع به نوشتن میکنید ، space کار نمیکنه و حروف میچسبه
باید یه اینتر بزنید و از خط بعد بنویسد
احتمالا مشکل از اپدیت آخر گوگل کرومه ، چون این مشکل در فروم های دیگه که ویبولتین هستن وجود داره
http://uupload.ir/files/h9ia_untitled.jpg
همه بازی های استراتژیک قابلیت زوم اوت رو دارن چون اصلا یکی از اصول بازی استراتژیک اینه که دوربین از بالا نشون بده و گرنه میشد شوتر اول شخص
فقط دوتا2 نداره.
اگر قرار بود قانون "چون بقیه امکانش رو نداره پس نه" اجرا بشه رشد پیشرفت بشر به 0% میرسید
فکرش رو بکن .
چون همه سیستم خوب نداره پس بازی های ویدئویی رو با کیفیت میکرو بسازیم
چون هر کسی مانیتور 165MHZ نداره پس بازی رو روی 30 فریم قفل کنیم
چون هرکسی نت خوب نداره پس بازی پیش فرض با پینگ 500 انجام میشه
چون هستند کسانی که کور رنگی دارن پس کلا بازی رو سیاه سفید بسازیم
چون هستند کسایی که موس هاشون دکمه بیشتر از راست کیلیک و چپ کیلیک نداره پس کلا قابلیت hotkey رو از روی موس حذف کنیم.
چون هستن کسایی که مانیتور 4:3 داره پس فاصله دوربین باید محدود بشه.
الان من باید هر هیرو رو اندازه یه دبه تورشی ببینم چون یکی دیگه نمیخواد بیشتر از 50 تومن هزینه کنه از شر مانیتور 4:3 خلاص بشه.
مانیتور من هم پرده سینما نیست 21 اینچه در صورتی آمار فروش 2015 LG smasung asus acer و.. بیشترو امده بود 80% مانیتور ها فرخته شده 20 تا 24 اینچ بوده.
نا برابری برای زمانی هست که یکی از map hack استفاده کنه
نا برابری زمانی هست که یکی Gardens terrain بزنه راحت توی درخت های toplane طرف رو جوک کنه( این موضوع انقدر واضح بود که WTF هم تو یکی از کیلیپ هاش مسخرش میکرد)
اگر به این بود که چون فلانی نداره پس بقیه هم نداشته باشن دیگه همه باید از گشنگی تشنگی میمردن (چون همه غذا ندارن که بخورن :| )
http://uupload.ir/files/pvyx_20161029204232_1.jpg
من که پروژکتور دارم رو دیوار بازی میکنم ، تا اسمون هم زوم اوت کنه مشکلی ندارم، کل مپ رو میبینم ، گور --- کسانی که پروژکتور ندارن ، حالا بخوان 99.999 درصد مردم باشن
میخواستن از اول بجا مانیتور 4:3 و 16:9 یه پروژکتور خوب بخرن
اصلا هرکی میخواد دوتا رو راحت بازی کنه بره پول بده مانیتور بزرگ و پروژکتور بخره
icefrog احمق باید زوم اوت کنه ، چون من نمیتونم راحت هوک رو ببینم و فرار کنم
اگه زوم اوت کنه خیلی راحت میشه از هوک فرار کرد ، اصلا گنگ نمیشم، هر چی باخت میدم بخاطر احمق بودن قورباغه یخیه
شما خودت مستقیم مسخره نکن!
من قصد مسخره کردن نداشتم ، فقط خواستم از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید ببینید خوبه یا بد
دیگه هم بحث در این مورد رو ادامه نمیدم
خواه پند بگیرید خواه پند نگیرید، فرقی به حال ما ندارد. :sm (41):
آخه بالا بردن گرافیک بازی به این سادگیا نیست مخصوصا بازی آنلاین ضمن اینکه این سیاست شرکت های سازنده ی بازیه که آپدیت های اساسی رو بافاصله بدن که مدت بیشتری بازیشون پلی بشه یعنی ممکنه الان والو موتوگرافیکی جدیدو داشته باشه ولی گرافیکو چند سال بعد بالا میاره الان یه مثال میزنم براتون
شرکت ubsoft اگه درست نوشته یاشم بالاترین موتور گرافیکی ساخت بازی رو داره که قیمتش وحشتناکه بازی اساسینز کرید black flag بعد از III با ی جهش گرافیکی عرضه کرد حجم بازی از 12گیگ درIII رسید به 30 گیگ در black flag ضمن اینکه بیشتر کامپیوتر ها بازی رو نمیکشید و یا امپرشون بالا میرفت و بازی رو میبستند الان با وجود گذشتن 1دوره گرافیکی ابی سافت هنوز اساسینز کریدشو با همون گرافیک black flag ارائه میده اون بازی انلاین نیست ولی دوتا2 آنلاینه بالابردن گرافیک علاوه بر افزایش حجم بازی باعث افزایش حجم دیتای ارسالی توسط اینترنت شما میشه که با پینگ ایران یعنی فاجعه همچنین یه تعدادی بازی رو نمیتونن باز کنن یا اصلا پلی بدن و باید گرافیک روپایین بیارن و یه سری فک میکنن بازی رو بتونن باز کنن و وسط کار کرش کنن شرکت سازنده ی هر بازی همه ی این ها رو در نظر میگیره
البته سودشم در نظر میگیره
دوستان جریان این مسخره بازی دوتا و مارکت چیه ؟
http://uupload.ir/files/aczg_untitled.jpg
مدير سايت چرا اينقد موضوع رو پيچش ميدي zoom out يه چيز خيلي ساده و پيش پا افتادس
شايد شما فك ميكني كه اگه اين اضافه بشه خيلي تو سيستم بازي تغيير پيدا كنه و..
در صورتي كه مثلا وقتي اسكرول موس رو ميچرخوني يه مقدار عقب تر بياد تا از زاويه بالا تر نگاه كني يا مثل دوتا يك توي سريكل اف پا ور هرشخص داخل بيس خودش يه گزينه باشه كه zoom out كنه
كاري به مانيتور و پرژكتور و ..نداره كه!
بفرما این ایمیل کسی که بازی رو ساخته تغییرش هم با اونه icefrog@gmail.com نمیدونم شما چرا درگیرید با هم.
http://www.aparat.com/v/sC5fU
فیلم کوتاه مادر معتاد.
چند روزه رغبت ندارم دست دوتا بزنم ،خسته شدم بخدا ،توی بازی میرم آدم مزخرف،بچه،ترول... هست،همشون اذیت میکنن توی کاستم گیم هم اینطور شده فقط فحش ،دعوا ،اذیت ،نافهمی هم زیاد میکنن مثلا من رفتم برای Trax مید وارد گذاشتم کنار تاور دشمن جوری که تمام منطقه روشنه بعد این نافهم 8 بار مید به پادج فید داد حالا زور اینجاست خنده میکنه میگه هیروی پادج خیلی OP هست.آخر بازی هم میگه Report my trash team بخدا شک دارم پشت کامپیوتر اینا آدم میشینه. نه فحش دادم نه چت کردم .150 تا کامند هم دارم ،مگه نباید بازی با آدم درست بیفتم ؟ بازی هام پایین بالا داره High Skill میرم باز میام Normal میرم VHS باز میام نرمال،اعصابم بهم ریخته از دست این بازی،انصاف نیست توی بازی HS یه نفر افتاده بود نمیدونست Doom چیه!!!!یا بازی بلد نیستن یا اخلاق ندارن.کمک کنین چطور با اینا کنار بیام ،چطور با تیمی که همشون فکر میکنن تو دوتا خدا هستن و بقیه آشغال کنار بیام ؟چطور با کسی که اذیت میکنه کنار بیام؟مگه هدف بازی Fun نیست؟کو Fun ؟5 تا LP برای اینجور آدما کافیه؟چرا بازی رو باید با استرس Win یا lossکنم؟ قبلا اینطور نبود چرا هی میره جلو بدتر میشه؟میرم توبازی چرا آنبالانس هست؟چرا تو بازی یا تیم طرف نوبه یا تیم خودت و بازی برابر نداریم؟چرا تک نفر باید با 4 نفر پارتی بیفته؟چرا تو چتی که زبانش انگلیسی هست همه به زبون خودشون چت میدن؟چرا والو فقط به فکر شکم Gabe newell تا کیفیت بازی؟چرا یه مشت عقده ای که آخر بازی مینویسن EZ تنبیه ندارن ؟یعنی از اون 60 میلیارد تومن نمیشد 1 میلیونشو برای بالا بردن کیفیت بازی استفاده کنی؟چرا هرپچ یه هیرو رو سوپر میکنین یه هیرو رو ذلیل؟چرا عوض بالانس کردن هیرو ها همه با هم میاید قدرتمندارو ضعیف و ضعیفارو قدرتمند بعد همونایی رو که ضعیف کرده بودید دوباره میاین قدرتمند میکنین؟
درد دل بود.دلم پره.درسته بازی هست ولی یکی با وضعیتی مثل من فقط میتونه درد شو توی بازی از یاد ببره که بازی هم اینطوره ،خدا کنه درک کنین.تا وقت دارید فکر آیندتون باشید وقتتونو زیاد با بازی کردن نسوزونید که بازی برای شما غیر خونه خرابی هیچ چیز دیگه نداره ..
نه حذف نه منع نه محدود . تعادل بهترین کشف بشریته . در هر چیزی تعادل و کنترل به همه چیز که دلت بخواد خواهی رسید دوتاتم بازی کن زیادروی نکن
بنده قصد مسخره کردن شمارو نداشتم .
بهتره قبل از این که به خودتون صدمه بزنید یا دوتا روپاک کنید یا برید سراغ یه بازیه دیگه.... ( جدی گفتم )نقل قول:
اعصابم بهم ریخته از دست این بازی،انصاف نیست توی بازی HS یه نفر افتاده بود نمیدونست Doom چیه!!!!یا بازی بلد نیستن یا اخلاق ندارن.کمک کنین چطور با اینا کنار بیام ،چطور با تیمی که همشون فکر میکنن تو دوتا خدا هستن و بقیه آشغال کنار بیام ؟چطور با کسی که اذیت میکنه کنار بیام؟مگه هدف بازی Fun نیست؟کو Fun ؟5 تا LP برای اینجور آدما کافیه؟چرا بازی رو باید با استرس Win یا lossکنم؟ قبلا اینطور نبود چرا هی میره جلو بدتر میشه؟میرم توبازی چرا آنبالانس هست؟چرا تو بازی یا تیم طرف نوبه یا تیم خودت و بازی برابر نداریم؟چرا تک نفر باید با 4 نفر پارتی بیفته؟چرا تو چتی که زبانش انگلیسی هست همه به زبون خودشون چت میدن؟چرا والو فقط به فکر شکم Gabe newell تا کیفیت بازی؟چرا یه مشت عقده ای که آخر بازی مینویسن EZ تنبیه ندارن ؟یعنی از اون 60 میلیارد تومن نمیشد 1 میلیونشو برای بالا بردن کیفیت بازی استفاده کنی؟چرا هرپچ یه هیرو رو سوپر میکنین یه هیرو رو ذلیل؟چرا عوض بالانس کردن هیرو ها همه با هم میاید قدرتمندارو ضعیف و ضعیفارو قدرتمند بعد همونایی رو که ضعیف کرده بودید دوباره میاین قدرتمند میکنین؟
درک میکنم آدمی زاد خیلی وقتا اگر جایی یا کسی داشته باشه که حرفش رو بشنون کاملا سبک میشه . این در زن ها خیلی شدت زیادتری نسبت به مردها داره به همین دلیله میگن قدرت درک را تقویت کن تا زن زندگی خودت رو کنترل کنی
مشکل اینجاست که کسانی که از بازی کردن دوتا مینالن 90% میخوان ببرن 10% فان در حالیکه من 30% میخوام ببرم 70% یرای فانش بازی میکنم من رنک زیاد بازی نمیکنم بیشتر با دوستام بازی میکنم اگه دقت کرده باشید بیشتر گلایه هام هم از دوستام بوده نه بازی! یعنی دوستانم هم میخوان فقط ببرن! باو کالم دان its just a game
بازی باید موجب فان بشه نه موجب ناراحتی و این چیزیه که همه تا آخر عمر نیاز دارن یعنی فان نه ناراحتی
حالا باختی که باختی که چی؟ چی شد حالا مثلا؟؟؟ آره یاراتم نوب بودن اصن تو میراکلی اونا مث منن برا همین باختی!! حالا چی شد؟؟مردی؟؟ الان باختی یه بازی دیگه میبری نه اصن الان 100 تا گیم پشت هم باختی چی شد؟؟؟ اصن طوری نیست 100 تا گیم پشت هم میبری!!! منطق بازی اینه بازی کنی برای فان ...
اگه به فکر کیفیت نیستی بشین همین دوتا یک بازی کن نوبا از دوتا1 رفتن دوتا2 الان کم تر نوب وجود داره g play توی روم aهمه بازیکن های خوبی ان البته منم دوتا دو در حال حاظر بازی میکنم ولی دوتا دو رو فقط برای کیفیت نه برای جذاب بودن (که البته با این همه اپدیت و سیستم انداختن یارات حال نمیده بازی کنم) من کلا با دوتا یک بیشتر حال میکنم (خریدن ایتم اسون تره و سرعت عمل تو دوتا یک بیشتر تغییر هیرو ها کمتره دستت توی دوتا یک باز تره 3و4سال دوتا یک بازی کردم بیشتر بهش عادت دارم )
بنظرم والو تو ساخت دوتا دو اصلا خوب عمل نکرده همون بلیزارد میساختش بهتر بود
کل نوشته رو نخوندی،اول بخون بعد جواب بده ،کجای متن نوشتم از باختن نالیدم؟بازی میکنم که سطحم هم بهتر بشه نه اینکه یکی مثل این بیفته تو تیم.
http://uupload.ir/files/g480_cccccccccc.jpg
اینم موقعی که تیم ما میخواد Win بیاره:
http://uupload.ir/files/cdl_xxxxxx.jpg
SS = Leaver
سطح بازی :HS
k ,Im calm
لول اون موقع که نوشتم کفتم ممکنه شما به خودت بگیری ولی اینترنت نبود که بگم کلی نوشتم
در مورد اون منطق هم باید بگم کسی که از بازی پول در میاره اون کارش اینه دغدغه ی دیگه ای ممکنه نداشته باشه ولی ماهایی که داریم توی این سایت دوتا پلی میدیم 90% برای فراموش کردن مشکلاتمونه بعد یه سریمون از جمله خودم بعضی اوقات فک میکنیم اگه نبریم خیلی بد میشه
نه بابا اسون بگیرید
منظورم از 30% برد اهمیت داشتن این نیست که تلاش نمیکنم برای پیروزی برعکس هرکسی با من بازی کرده باشه میدونه try hard بازی میکنم منظورم اینه که بردو باختو اصل قرا نمیدم شما هم اینجوری بازی کنید اگه میخواید بازی باعث شاد شدنتون و فرار از افسردگی باشه وگرنه هر جور راحتید!
دوستان کسی اهل اینستاگرام هست ؟ دنبال یک لایک کن قوی هستم یک موضوح پیش امومده خودم امروز بخاطر بچه برادرم نصب کردم عوضی ها دارن تقلب میکنن منم قسم خوردم حالشونو بگیرم :sm (71):
مرسی داری اما دونه ای فایده نداره اینا با برنامه میزنن اما خوب لینک میذارم
لینک برای لایک
لینک giveaway ست dark artistry invoker
کد PHP:
https://wn.nr/dTKd9X
دوستان ببخشید اینجا در مورد مطلبی که ربطی به تاپیک نداره پست میزارم چون گفنم الکی یه تاپیک درست نشه
دوستان کسی هست بتونه یه سایت یا وبلاگ طراحی بکنه
اگه کسی توانش داره پیام خصوصی بده مرسی
تبریک بابت ریت جدید به کاربر frigidsoul !