منم دیدم خالکوبی تک چشمشو یا اینکه آخره پستاش 69 می نویسه ولی بحث سر صداشه !
فک نکنم کسی باشه بگه من بدم میاد از Taylor ولی خیلیارو دیدم (از جمله خودم ) که تنفر دارن از katy یا niki یا همین موجوداتی که با روح و روانه ما بازی می کنند :|
نمایش نسخه قابل چاپ
منم دیدم خالکوبی تک چشمشو یا اینکه آخره پستاش 69 می نویسه ولی بحث سر صداشه !
فک نکنم کسی باشه بگه من بدم میاد از Taylor ولی خیلیارو دیدم (از جمله خودم ) که تنفر دارن از katy یا niki یا همین موجوداتی که با روح و روانه ما بازی می کنند :|
دوستان کسی مودم tp-link نداره ، می خوام بدونم چطوری با کامپیوتر مودم رو با وای فای خاموش روشن کنه
سلام رفیق
این دوتا سایت بهترین ها هستن هر مشکلی داشته باشی حلش میکنن
آموزش تنظیم مودم TP-LINK TD-W8901N - شرکت سایبرکانکت | ارائه تجهیزات شبکه | فروش آنلاین تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه
آموزش تنظیم کردن مودمهای TP-Link (تصویری) - بایت گیت
مشکل ندارم ! تنظیم کارخونه نمی خوام کنم . وقتی مودم می خوای خاموش روشن کنی میری دم مدم و دکمه پاور میزنی و خاموش روشن میکنی . اما از خود pc هم میشه همینجا که نشستی پای کامپیوتر خاموش روشن کنی مودم رو
آقا مرگ dendi اینو ببینید ......... جون ancient جوری بود که با یه اتک میباختیم ولی بازی خیلی خوب spectre - pudge - veng تونستیم یه comeback کنیم در حد 100 برابر ti5:
اینم لینکش ( من qop بودم ) :
Match 1768809139 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
منم میدونستم 192.168.1.1 ولی از اونجایی که خودم Dlink دارم فک کردم این فقط مال دیلینک برا همین گشتم برا محمد اون دوتا سایت رو پیدا کردم 192.168.1.1 برای تی پی هم هست پس.
نه مرسی ، خودم گشتم پیدا کردم
از راه دور مودم رو خاموش روش میکنی ، با 192.168.1.1 میری maintenance/sysrestart/correct setting restart
بههههههههه بههههههههههههه تولدت مبارکککککککککک :x:x:x
ایشالا یه واقعیش گیرتتتتتتت بیادددد
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01441398769.jpg
این ویدیو مخصو آقای Ajax هست حتما ببین :)
Ajax's birthday
dotabaz.com Site Overview
رتبه الکسامون نسبت به سایت های مشابه(رقیب) خیلی خوبه
چه روزهایی که نگذروندیم...چه تقلید هایی که صورت نگرفت و هنوزم آثارش هست...چه رابطه هایی که خراب نشد...یکسری تاپیک های انجمن زحمتی که براشون کشیده شده با هیچی قابل مقایسه نیست و هرکی باشه فکر میکنه نویسندش پول گرفته دریغ از اینکه اینا همش عشق بوده!
با تمام اینها ما هنوز هستیم و دوتاباز روز ب روز طرفداراش بیشتر میشن...
چقدرم زود میگذره همین دیروز بود اومدیم سایت
کلا حال میکنم با این سایت :> تشکر از همه..
امروز رفتم دندون پزشکی ساعت 6 صبح رفتم،بغل دندون پزشکی یه پارک بود،منم یهو خوابم برد رو صندلی بیدار شدم دیدم 9 :| رفتم داخل گفتن برو 24 (24 شهریور) بیا :| شانسه ما دارم خداییش.
منم بعد از تقریبا دو هفته ایی برگشتم! خداییش دلم واسه سایت تنگ میشه خیلی خوبه اینجا دم همه بچه ها و مدیرا گرم تولد مدیر سابق هم مبارک! و بازگشت میپو :d
یه مدتی از خوزستان زدم بیرون! الان تهرانم... گرمای خوزستان رو واقعا نمیشه تحمل کرد!
دوستان کسی هارد اکسترنال wd نخره اصلا . واسه من امروز سوختش :|
سلام
.
من یکی از دوستام چند باری تو یاهو خبرم کرده ولی حرفش رو کامل نزده ! نمیتونستم پیداش کنم
.
خواستم اینجا صداش کنم و بگم دادا امروز رو تو یاهو هستم سعی میکنم آف نشم ! کاری داشتی بگو فوقش اینه که بعداً میبینم :|
.
با تشکر از همه ی شما !
مار میشین دیلواپَسهَ ،غوصه خورهِ می دَستهَ جاجاقالان بیگید اونهَ تی زای وَگَردهِ اَ روزانبیمیرم تی نامِ ره ،تی او دونهَ چوشمانهِ رهمار مَرَهَ حلال کُون،کَرَه دِه واوینم مامانمامان جان پیله خانوم گوله مریم خستهدینی کی چُتو تی زای جوانی پیر بوستهمامان کی اَمرَه جوز تو بَگَم می رمزه و رازهتَرَه کَم دَرَمه مار ،مامان هَن می نیازهمامان تی جان قوربان ،تی او چوشمانَ قوربانمَرَه حلال کُون مار،وَگَردَم جان مامانمامان دنی چقد مار تی مانَستَن ایسادهدنی اَ خاک چقد زای هچین هچین فیشادهمن از تو یاد بیگیفتَم کی می سر هَتو بُجورَهتو می غم نوخور مار جان کی تی غم بوخورهمامان تی جان قوربان ،تی او چوشمانَ قوربانمَرَه حلال کُون مار،وَگَردَم جان مامان
مادرم دلواپسه ،غصه میخوره از دست منرفقا بهش بگین که بچه اش همین روزها برمیگردهبمیرم برای اسم تو ،برای دو چشم های تومادر منو حلال کن ،دیگه دارم میبُرم (کم میارم)مامانمامان جان ،خانم بزرگ ،گل مریم خستهمی بینی که چطور بچه ات در جوانی، پیر شده؟مامان به چه کسی جز تو رمز و رازمو بگم؟تورو کم دارم مادر ،مامان همین نیازه منهمامان قربون تو و چشم های تومنو حلال کن مادر ،بر میگردم به جان مامانمامان می دونی چقدر مادر شبیه تو وجود دارن؟می دونی این خاک ،چقدر بچه رو همینطور بیخود دور ریخته؟من از تو یاد گرفتم که سرم اینجور بالاستو غم منو نخور مادر جان ،چه کسی غم تو رو می خوره؟مامان قربون تو و چشم های تومنو حلال کن مادر ،بر میگردم به جان مامان
خیلی حس بدیه که ویندوز عوض کنی بعد همه فایل مهمت تو هاردت باشه بعد اونم بسوزه :|
عجیب ترین بازی زندگیم همین الان ساعت 12:20 دقیقه تمام شد!! 4 تا بوستر توی تیم ما بود همه بوستر 5.4 k اولش فک کردم چرت میگن بعدش دقیقه 1 روشان رو زدن :| بعد به منم گفتن همه با هم پوش میدیم همه با هم پوش دادیم بردیم 16 دقیقه:|شد بازی.
قبلا اینطوری دیده بودم ولی باختیم وقتی اینکارو کردیم الان ...
عکس ها =
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01441569105.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_11441569105.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_21441569105.jpg
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_31441569105.jpg
من ریپلی رو دیدم
روشان رو خیلی جالب زدن
خرسه رو تانک کرده بودن روشان به اون اتک میداد
از اونطرف هم یورسا روشان رو میزد بعد دازل هم به خرسه هیل میداد ....
دیده بودیم یورسا و ویسپ و اسکلت مین 1 روشان رو بزنن ولی اینطوریش رو ندیده بودیم
اوه اوه باز به تو یار خوب میفته ....... حالا توی همین vhs به من یکی میفته میاد crystal پیک میکنه واسش first item میاد midas میگیره با اینکه یه واردم نگرفت ولی تو این موندم که تیممون 3تا carry داشت ( TA-PA-DK ) اون میخواست دقیقا چی رو carry کنه ؟
با اینکه بازیو بردیم ولی خیلی بد بازی کرد
نه مملی به من بازیکن بد خیلی خیلی میفته مثلا! دیروز SF رفتم به طرف گفتم دقیقا همینطوری گفتم! dude pls give me 2 tango گفت stfu bit..ch آخرش خودم بازی رو جمع کردم عذر خواهی کرد من گفتم stfu ..mother... حقش بود.. ساپورت نباید تانگو بده آخه kid ...
یارهای من رو ببینید چی میگید ؟
یه دفعه یادمه 3 نفر تیم حریف لیو دادن بازی 5 به 2 شد
بعد هم تیمی هام اونقدر به بونتی هانتر فید دادن مین 6-5 همین حدودا دزولیتر داشت
5 نفری هم نمیتونستیم بزنیمش هردفعه 4-3 تا قربانی میدادیم تا میمرد :| ( البته آخرش بردیم )
ولی خودتون دیگه حساب کنید سطح بازی چی بود که 5 به 2 جون مون دراومد تا بردیم