اوه اوه حالا تو همه پستا باید یه چیزز اسپم بشه تا اسوده بخوابی یک ماه راحت بودیما :))
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف داری شما :|
آقا یعنی من نمیدونم قصد taylor swift از ساختن موزیک ویدئو bad blood چی بوده ؟؟؟؟ مثلا بگه من خیلی قوی هستم ؟ من زور دارم ؟؟ من خیلی شاخم ؟؟؟؟ همه ازم حساب میبرن ؟؟ به fan هاش بر نخوره ولی ریده با این کلیپ ( bart baker هم خیلی خوب اداشو درآورد مردم از خنده )
Taylor swift مشکلات روحی داره به مولا :دی کیتی پری به 3 تا از رقصنده های تیلور سویفت پیشنهاد کار داده و اونا هم قبول کردن بعد تیلور سویفت گفته کیتی پری رقصنده هامو دزدیده :)) یا مثلا جان مایر که یه زمانی دوست پسر تیلور بود الان دوست پسر کیتی پریه به تیلور بر خورده اومده با این آهنگ مضخرفش کیتیو دیس کرده ! کیتی پری هم در جوابش توی Super Bowl Half Time Show 2015 خیلی قشنگ تیلورو دیس کرد ! دمشم گرم . سلنا گومزم یه مدته میخواد یه برنامه تو تلویزیون بزاره و این دوتا رو آشتی بده اما هنوز نتونسته راضیشون کنه :دی فک کن وسط برنامه دعوا شه این دوتا بپرن موهای همدیگرو بکننو جیغ بکشن :))
یعنی خواننده عقده ای تر و حسود تر از تیلور سوئیفت نیس در دنیا !!!
از بهم خوردن رابطه ی سلنا گومز با جاستین بیبر خوشحال شده بود ( یه موزیک ویدئو هم خونده بود تا دیگه سلنا باهاش آشتی نکنه )
بعد موقعی که سلنا و جاستین دوباره با هم خوب شدن این تیلور داشت از حسودی میترکید !!!
منم هدفش رو نفهمیدم ولی هرچی بود best video of the year شد.
به احتمال زیاد همین چیزیه که آقای پرینس گفت تو ایران خودمون نمونش زیاده فقط موزیک ویدئو نیست
همین نامزد 10تا vma شده بود 4تاش رو برد gomez و bieber هیچ کدومشون هیچی نبردن(البته 2تاش واسه کارگردانی و اینها بود دو تا هم اهنگ bad blood و blank space بود)نقل قول:
یعنی خواننده عقده ای تر و حسود تر از تیلور سوئیفت نیس در دنیا !!!
از بهم خوردن رابطه ی سلنا گومز با جاستین بیبر خوشحال شده بود ( یه موزیک ویدئو هم خونده بود تا دیگه سلنا باهاش آشتی نکنه )
بعد موقعی که سلنا و جاستین دوباره با هم خوب شدن این تیلور داشت از حسودی میترکید !!!
به چیشون حسودی کنه؟ :|
بچه های ما به ترک دیوارم گیر میدن :smile30:
یک سوالی چند وقتیه ذهنمو درگیر کرده :
شما که دارید در مورد اینچیزا بحث میکنید ، همه پسر هستید ؟ :imspeechlessplz:
من به تو یکی شک دارم عکس بده :|
الان یه دست sven پیک کرده بودم آخر بازی ریکی تو اسپلش اتک هام میمُرد :|
مثلا به تاینی اتک میدادم میدیدم بجاش ریکی مُرد :|
عکس میخوای عمو جون بیا ماله دو هفته پیشه فایل پیوست 4053 برو حالشوببر =))
اقا کی اینجا پارس انلاین داره؟
از دیشب پینگم توcsgo شذه 800(دوتا 2 جرئت نمیکنم برم)
اونایی که پارس انلاین دارن هم همینطورین؟
چون به پشتیبانیشش زنگ میزنم میگن مشکل کلیه از زیرساخت هست گفتن ساعت 2 درست میشه ولی هنوز درست نشده
من دارم ! مشکل از شرکت زیر ساختشونه ! مشکل اینه که امروز 5 شنبس واسه همین زود تعطیل کردن شرکتا و فردا هم تعطیله دیگه و بعید میدونم تا شنبه یکشنبه درست شه !
بعد از 4 روز آدم میره یه دست بازی کنه .
دقیق 20 بازی
wind ranger جلوی qop تعداد kda 0/8/2
Bh تعداد kda 1/6/2
Keep calm and delete dota 2 from your life
پس من رو چی میگی . دیروز 6دست بازی کردم عین 6دست هم باختم . بعدش رفتم مثلا سرور رو تغییر بدم دیدم سرور روی DUBAI بوده !! خلاصه سرور رو EU West گذاشتم 1 دست باختم به خاطر لگ 1 دستم همینجوری باختم (لگ نبودم) دستم سوم که با چند تا ایرانی رفتم بردم !
خلاصه حرصم گرفته بود گفتم تا نبرم ول نمی کنم / اینجوری شد که 8دست باختم 1 دست بردم . da*q :|
وقتی اعصاب تون خُرده یا میخواهید Win Rate بالا بره, برید تو سرور روسیه بازی کنید
من تا الان 16 دست تو سرور روسیه بازی کردم 13 دستش رو برنده شدم
در حالی که توی سرور اروپا 1 دست در میان میباختم
والا من خودم طرفدارشم ولی وقتی موزیک ویدیو هاشو میبینم از خنده میترکم . ولی صداش اون قدر خوبه با کلمه وصف نمیشه تنها کسی که به نظره خودم میشه صداشو باش مقایسه کرد همین امیره خودمونه ( باد نکنید توروبه خدا)
من فکر نمی کنم آهنگ هایی که 13 سال پیش خوندرو گوش کرده باشی من به عمرم تا حالا نشنیدم مثل اون آهنگا الان دیگه خیلی سیاسی کردن آهنگ هارو :|
با همه خوبن و با من نه ، هی منو می کوبنو نا مردن!
Amir tataloo : Too kooche ma ham Aroosi mishe
جمله ی dont believe everything u think برای اینجا کاربرد داره این خا.................... یه م ا ل عکساش با دختراش هنوز هست حالا رفته ریش و از این چیزا.... اصلانم قبول ندارم درست شده! چاخانی بیش نیست!
گذشته ی افراد به خودشون مربوطه . شاید واقعا توبه کرده .
ولی در اینکه امیر تتلو آدم بیخودی هست و مشکلات روانی فراوان داره شکی نیست . حالا یا خودشو میزنه به این کارا یا واقعا اینطوری هست . شواهد قاطعی هم هست که با illuminati ارتباط داره . چندتا از خالکوبی های بدنش مستقییییییییما به ایلومناتی مرتبطه . این بحث هارو نکنیم بهتره بیخیال
ولی آهنگ هاش رو خیلی خیلی دوست دارم . :D
مگه آخه سن Katy Perry و Taylor به هم میخوره که بخوان دوست پسر یکسانی داشته باشن؟!
دیوث اون پسره کیه دیگه...;))
من تیلور drmml تیلور ir_prince تیلور، تو هم تیلور؟ای شیطون :))
چیزی که نیکی ماناژ تو اهنگش می خونه:
Which of them girls gonna park the pum pum
I’mma whine up they waist, I’ma part the pum pum
Queens dem girls gonna park the pum pum
Then whine up my waist and park the pum pum
Trini dem girls gonna park the pum pum
Jamaica dem girls gonna park the pum pum
چیزی که من می فهمم:
ویده پام پوم پاممم پام تو پامم پوم
ایم دپار پوم پام پوم
کوی گی گو گت پا پتم پو پی پی تو پوم پوم پا
--------------------------
از نیکی مانا فقط همین trini dem girls رو باهاش حال میکنم و اهنگای تیلور سیفت بقیه خواننده های خارجی زن حساس می کنم فقط دارن جیغ جیغ میکنن :|
مرد ها هم فقط DON jazzy :D
آقا کسی از سایت persiansteam که تبلیغات هم داده خرید کرده ؟ مطمئنه ؟