انگار axe شش کرده روش بعد کشیدیش =))
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا چشاش اینجوریه؟
هیتلرم نقاش بود سیاستمدار از آب در اومد یک سر برو دانشکده افسری شاید یک چیزی تو اون مایه ها در اومدی
این روزا هر کاری میکنم rank همش میبازم اینقدر نوب میفته که حالم بد شده carry میگیری همه carry میگیرن و نبود supp .....supp می گیری carry تیم میره boot mana با dagon میگیره !!! یا اندازه مو سرش feed میده . موندم چه کنم نمی خوام اکانت جدیدم بسازم
از 2800 اومده 2300 !! [-(
راهی بلدین دوستان پیشنهاد بدین #-o
اقا در نبود دوتا باید چه کرد ? من تا اخر بهار سال دیگه از دوتا محروم شدم به احتمال 99% (کنکور و بعضی اتفاقات البته نه فقط دوتا کلا ازچیزایه مربوط به pc)الانم می خوام درس بخونم ولی هیچ سرگرمی نمونده واسه ما جز اینکه سر بزنم به سایت ببینم کی چی گفته برنامه ها تلویزیونم که یکی از یکی بدتر ( امروز برا بار 100م فیلم پاپیونو دادن دیگه فیلم جدید ندارن ببینم )فقط میشه مستند دید :/ دیگه داره حالم بد میشه :( اگه کسی تجربه ای چیزی داره بگه ما هم استفاده کنیم
هیچ راهی وجود نداره همون بشین نقاشی بکش ایندفه نقاشی brood mother رو بکش
تجربه من اینه که برا خودت 1 روز وقت بذار برو خلوت ترین جایی که سراغ داری دور از ادم و تکنولوژی مثل نت موبایل و ..... رویایی فکر نکن یه پارک هم میتونه همچین خصلتی داشته باشه
بشین فکر کن که چی می خوای و اگر درس بخونی و دانشگاه خوب بری چی در اینده بهت میرسه اما اگر بشینی بازی کنی و نخونی آیندت چه خواد بود و ..... بشین با خودت رو راست باش و تصمیم بگیر به خودت احترام بذار و مقایسه و رقابت در حدی که به نفرت و حسادت تبدیل نشه فکر کن که فلانی و فلانی میخونن و به جایی میرسن و...
بازی رو میتونی تو تعطیلات و بعد کنکور هم بکنی هنوز وقت هست
صادق و واقع گرا باش برا زندگیت تصمیم بگیر همین .
من یه ماه محروم شدم بعد نمره هام از 10 یا 12 اومد بین 18 تا 20 بعد اون تازه خودمو باور کردم که میتونم چون قبلش همش میگفتم اینا که نمره بالا میگیرن عقلشون کار میکنه ولی بعد معلوم شد کم کاری از خودمه الان نت سرعت بالا دارم ولی روزی یه دست بیشتر بازی نمیکنم . به قول داداشمون که بالا نوشته ادم میفهمه نتیجه درس خوندن بهتره :) (سوم ریاضی فیزیک میخونم )
دوستان الکی برای دانشگاه زور نزنین هیچ خبری نیست ، فقط وقت تلف کنی واسه سربازیه
( ترم 3 it ای لاو یو دوتا )
واقع گرایی یعنی اینکه کلا بازی رو بذار کنار یا همون روزی یک دست بازی کردن هممون میدونیم گیمینگ تو ایران فایده نداره سالی یک بار مسابقات برگذار میشه اونم چی 2میلیون 500 تومان برای 6تا تیم! خارج نیست که هر ماه چند تا جام باشه اونم با جایزه های 97000 دلاری هرچی بازی کنی عمرت رو به فنا دادی همون روزی یک دست اونم فقط جنبه فان و تفریح (بالاخره نمیشه کلا قیدشو زد)
تازه از نظر من حتی تو خارج که تازه درامد خوبی هم داره هنوز واسه تمام خوانواده ها قابل قبول نیست مثلا کسی به burning زن میده؟ :| نمیده 100% می خوای بگی میشستم روزی 12ساعت دوتا2 بازی میکردم یا حتی اروپا فرقی نداره اخرشم درست تموم میشه دانشگاه آزاد بدشم میبینی هیچ تخصصی نداری فقط بلدی دوتا بازی کنی که بهش 1تومانم تو ماه نمیدن تو سن 28سال اینها هم نمیشه دیگه چیزی یاد گرفت فقط یکسال بخون بذار بری رشته ای که دوست داری اونوقت واست تفریح میشه خودش جای دوتا رو تو زندگیت میگیره
واقعا خیلی تابلو بری خواستگاری بکگی دوتا بازی میکنی :| صاف بیلاخو نشونت میدن اونجاست که عمق فاجعه نمایان میشه
مثلا همین مدیر این سایت سایت رو زده راجب دوتا2 ماهی 1ساعتم دوتا 2 بازی نمیکنه :|
البته یک استثنا وجود داره بچه مایه دار باشی آخرشم میری شرکت بابات کار میکنی 24ساعته هم دوتا بازی میکنی آخرشم happy forever میشی بدشم که داره فانی رو وداع میگی رو تموم :|
من تفریح ندارم تو شهر کوچیک ، شما چتونه اخه تفریح بسازین با هم برین بیرون و... ، بعدشم برین درس بخونین سواد خوبه . کار هم زرنگ باشی هم عملی هم درس دانشگاهی بلد باشی ، فراون یافت میشه . اما اگر می خوای فقط درس دانشگاه بخونی همین الان نرین یا اگر دارین برین خارج ( چون ایران کنکور می خواد اما اونور پول میشناسن واسه ورودیش )
اقا میلاد بیا مشخص کن به عنوان مدیر سایت چرا بازی نمیکنی ؟ :smile30:
یه بار گفتم بازم میگم .............. شما پاشو برو خارج ببین از دوتا بازی کردن پول کمی در میاری یا نه؟
توی فرهنگ ما هست که کار (عملی) نکردن کار نکردن حساب میشه
در جواب اون دوستمون هم که گفت زن نمیدن باید بگم کسی که واقعا عاشق بشه دوتا رو میذاره کنار یا کمتر بازی میکنه یا اصن زن دوتا باز میگیره نمونش xiao8
شما برگرد 35 سال پیش ببین اگه انقلاب نمیکردن الان وضعیت این بود ؟؟؟؟؟
زمان هخامنشیان اوج دوران ایرانیان بود بعد از اون هر انقلابی بوده به ضرر کشور بود
زن دوتاباز داریم مگه؟ :|
فرض کن 2نفر 24ساعته بشینن با هم دوتا بازیکنن :d
بعد شما حاضری صرفا با کسی ازدواج کنی که دوتا بازی کنه؟ عشق و احساس اینها نمی خواد مگه :|
بعد انقلاب شد یک جور به فنامون دادن انقلاب هم نمیشد شاه یکجور دیکه دشات مملکت رو به فنا میداد بعد صفویه شاه درست حسابی نداشتیم دیگه
حرمسرا اومد تو کار دیگه شاهزاده ها آدم بار نیومدن :d
خداییش فقط اسم رژیم عوض شدا اونها میگفتم شاهنشاه آریامهر اینها میگن حضرت ایت الله خامنه ای متضل العالی
تو جفتشونم یک نفر حرف اول آخر مملکت رو میزنه جفتشونم فقط مردم رو به فنا میدن :|
اصلا مردم کین؟
آقا این ضده انقلابه من باهاش حرف نمیزنم منحرفم میکنه
من همون موقع ها هم که بازی میکردم کم پیش میومد روزی 2 ساعت بیشتر بازی کنم ، یعنی خسته میشدم ، البته پیش میومد تا صبح بازی کنیم ولی کم ، بیشتر تابستون
کلا محدود بازی میکردم ، فکر کنم آخر با تمام هیرو ها بازی نکردم :smile106:
الان که وقت نمیشه ، هم درس و دانشگاه هم رسیدگی به سایت ها و..
هر چند وقتی هم که حس دوتا میاد ، با چند گیگ اپدیت روبرو میشم ، همینطوری شد که الان چند ماه یا شاید هم نزدیک یکسال دوتا2 بازی نکردم
اگه مشکل اپدیت نداشتم همین الان یه دست استورم میزدم ، دلم براش تنگ شده :smile101:
شاه زمان 40سال پیش گفت اگه کشاورزامون قرار باشه با انقدر آب کشاورزی کنن من از خارج وارد کنم هم پول کمتری میفته هم بی آب نمیشیم ( مطمئن باش الان وضعیت گیمینگ 100 برابر بهتر از این بود چون شاه با کشور های اروپایی هماهنگ بود )
در اون موردم باید بگم یکی حرف درست میزنه یکی حرف غلط ( یکیشون به f میده یکیشونم باعث پیشرفت میشه .....
شایدم به این وضعیت دیگه کشیده نمیشدیم ولی خوب کاری از دستمون بر نمیاد دیگه کسایی که با انقلاب رو کار اومدن با انقلاب از رو صحنه کنار نمیرن پاد زهرش رو بلدن
البته اون مردم هم دیگه نیستن که جلو گوله وایسن الان من شخصا سوسک میبینم مکام رو ترک کرده و میگریزم
همه چیز حتی دنیا هم یه روزی به پایان میرسه
حکومت افغان ها 500 سال پابرجا بود ولی بازم با انقلاب و شورش سرنگون شد
بهت پیشنهاد میکنم بری کتاب انقلاب های فرانسه رو هم بخونی بعد بیای اینارو بگی
به قول joker : (( حتی اگه این مردم متمدن رو در فشار بذاری میتونن همدیگر رو هم بخورن )) ......... شما داری الانوو میگی ولی بعدا مطمئن باش یه اتفاقی میفته
دوستان بی خی یال همین یه سایت رو داریم . با این حرف های شما میان قیلتر میکنن دیگه اینه چی پشیمون میشیم. :|
الان داشتم یه خبر از یه پ*.و.ر.ن استار ایرانی(گلشیفته فرهانی) میخوندم ، عکس های کاملا ل*خ**ت 2014 توی یه مجله داده بیرون x-( برگشته به نیویورک تایمز گفته : گفتم اگر این عکاس ازم عکس نمیگرفت کی میگرفت؟ وقتی داشت عکس مینداخت انگار داشت با روحش از توی بدنم رد میشد !!!!!!
طرف رو اکثرن با فیلم م.مثل مادر میشناسن.(وقتی میاد همچین کاری میکنه نماد مادر هم توی ذهن ها بد میکنه) بله عزیز من به این میگن تهاجوم فرهنگی(یا بهتر بگم تخریب فرهنگی)
کشور های غربی رفیق فابریک اونایی هستن که توی قرآن ما میگه : روزی خواهید فهمید بد ترین دشمنان به شما یهودیان هستن.(مائده 82)
طرف کایکاتور از پیامبر میکشه بهش لوح تقدیر میدن.
یکی دیگه کتاب نوشته آیات شیطانی الان MI5 و MI6 براش 4 تا مامور گذاشتن که توی کوچه خیابون راحت بگرده!!
آره اگر با کشور های اورپایی روابط خوبی داشتیم الان وضعیت نت بهتری هم داشتیم اما من و خیلی از مردم این کشور الگومون امام حیسن هست. همونی که گفت : مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت هست.!!!
میگم چی میشد ایران کشور مسیحی بود الان کریستمس داشتیم :( آخه عید نوروز و فطر شدن عید؟ بریم فایلا رو ببینیم این شد عید ؟ من کریستمس میخوام jesus <3
ممنون از دوستان :-/
کارمون به جایی رسیده که طرف واسه یه عشق حال حاضر دینشو بفروشه یا اینکه واسه یه ذره بازی بهتر بکنه رهبرش و کل دینو مملکتشو میفروشه . مشکل با ایران دارید برین المان فرانسه که پناهندگی رایگان به ایران میدن اوجا کیریسمس داره ولنتاین داره و ....
حرف اخرمو بگم اینجا ایرانه قوانینی داره دینی داره اگه نمیتونی بسازی وسایلتو جمع کن برو .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز Ermac هرچی میزاری اینجا بزار تا همه ببینن نه اینکه تو پروفایل من بزاری.
اره وضع نت & گیم خیلی بهتر بود فقط مشکلش اینکه داری از (خ ا ی ه ) های امریکا بالا میری و و تو منطقه این حرفی واسه گفتن نداری . ۱۹۰ هزار نفر کشته و ۶۷۲ هزار نفر مجروح شدند تو جنگ 8 ساله تا ما اینده ساز این مملکت باشیم بعد امثال بعضیا میگن --- تو شهید و اسلام . دعا کن شاه بیاد تا بتونی Dota 2 بهتر پلی کنی .
عزیزم .......... داشتن ادیان مختلف هیج جا جرم نبوده و نخواهد بود (به جز ایران)
شما یه کشور رو نام ببر که به قول خودت از خای ه های آمریکا بالا نره
تازه من رهبرم رو نمیفروشم ....... می گم اگه شاه بود وضعیت مملکت بهتر بود نه تنها گیمینگ
توی زمان قدیم شاه کشف حجاب میکرد چون میدونست که اگه حجاب رو اجباری یا اختیاری (چندتا جوگیر که به فتواها گوش میدادن) کنه بعدش مردم ایران مثل الان عقده ای بار میان
فک کنم شما هنوز به مقطع راهنمایی نرسیدی . چون اون طور که یادم میاد تو یکی از درساش گفته تو مجلس هر دینی یه نماینده داره حتی یهودی و جالب اینجاس تو هیچ کشوری قدرت تصمیم گیری نماینده دین های مختلف تو نظام کشورو به هیچ نماینده تو کشورشون نمیدن . ( به جز ایران )
اره وضعیت بهتر بود فقط مشکل اینجاست چرا 98% از مردم ایران قیام کردن علیه شاه؟همینجوری اومده بودن هوا خوری . دم امریکا گرم خوب رو مغز شما ها کار کرده . جنگ نرم که میگن اینه . واس بحثای دیگت حالو حوصله توضیح ندارم . به گیمت برس .
غرب زده شدی عزیزم :|
شما برو فلسفه نوروز رو بخون بعد برو فلسفه کریسمس رو بخون بعدی می فهمی که چقدر کریسمس نسبت به نوروز پسته بالاخره هرچی لیاقت می خواد
البته در مورد عید فطر که اصلا عید ما نیست :|
یلدا یک عیده قدیمیه روزی که الهه زیبایی که اسمش رو یادم رفت با الهه مهربانی میترا نمیدونم چی میشن :| یک چیز تو این مایه ها بود ولی خیلی قشنگ بود جریانش یا مثلا عید مهرگان یا تیرگان
اکه این اپ iPersia calender رو داشته باشی همش رو نشون میده تو هر روز چه عید های ملی و مذهبی داریم
دیگا فکر نکنم لزومی داشته باشه رو این چیزا بحث کنیم اون طوری که پیداس کسی کوتاه نمیاد این بحث هم همینطوری ادامه دار میشه بعد نمیشه جمعش کرد شاید برای بعضی دوستان هم سوتفاهمی به وجود بیاد که باعث ناراحتی شون بشه کلا به نظر من این بحث به جاهای خوبی کشیده نمیشه:)
تا جایی که من میدونم کورش بزرگ به مرگ طبیعی مورد نابود شد :)
منم شنیدم انقالب کار کشور ها غربی بوده که ایران رو نابود کنن اول هم می خواستن موسی صدر رو بیارن ولی خوب فعلا در حد شایعست
بعد تنبلی صفت عرب هاست الکی به ایرانیا نچسبونید اتفاقا قبلا راجبه اینها صحبت کردم که چرا به ترک ها میگن خر با اینکه خیلی با غیرتن یا چرا قزوینیا رو همجنگرا میدونن یا کلا ایرانیا رو تنبل میدونن در حالی که هیچکودومش صفت ایرانی ها نبوده
مطمئنا با تنبلی چنین تمدن قدرتمند و بزرگی به وجود نمومد که اگه هر کشوری جز ما این تاریخ و تمدن رو داشت ادعای پادشاهی بر جهان رو میکرد یعنی ما این منشور حقوق بشرو کورش داریوش اینهارو نداشتیم باور کنید الان بهمون میگفتن از اول وحشی بودین شماها به عرب ها اینهارو نمیگن که نفت بشکیی 50دلار بگیرن ازشون نفت هم تموم میشه بالاخره عاقبتشون رو میبینیم (شاید ما نبینیم ولی بچه هامون میبینن :))
راستی اینجا نمیشه یه چیزی مقابل تشکر درست که اگه بدمون اومد اونو بزنیم?
جنگ نرم چیست ؟
جنگ نرم مقابله و تلاشی است از طرف نیروهای شیطان و استبداد برای به نابودی و مذلت کشاندن و برگرداندن مسلمانان از راه نجات، چنان که شیطان وعده ی آن را داده است.
این مقابله عموماً در عرصه های گوناگون فرهنگی اجتماعی سیاسی اتفاق می افتد و ابزار کاربردی آن ناتوی فرهنگی است که در قالب ابزارهای دیپلماسی عمومی و روانی و رسانه ای عمل می کند. هدف آن تضعیف ثبات و امنیت اجتماعی، فرهنگی بوده و دوره آن بلند مدت است؛ از این رو می توان تهدید یا براندازی نرم را تلاش دشمن جهت تسلط کامل در ابعاد گوناگون بر یک جامعه دانست که این تسلط با زدودن الگوهای رفتاری و هنجارهای ارزشی جامعه مورد تهاجم و جایگزینی الگوها و ارزشهای جامعه مهاجم محقق می گردد. در این نوع تهدید و جنگ، کشور مهاجم بدون خونریزی و با طی کردن پروسه زمانی آرام و بدون نیاز به نیروهای نظامی بلکه با استفاده از استحاله فکری و فرهنگی یک جامعه، سلطه همه جانبه خود را بر آن جامعه تحمیل کرده و با روش نرم افزاری حساب شده آنان را مطیع خود می گرداند، در یک کلام می توان جنگ نرم را اینگونه تعریف نمود: اجرای برنامه ای حساب شده، مسالمت آمیز و دراز مدت برای نفوذ در ارکان سیاسی/اجتماعی یک نظام به منظور تغییر سیستم سیاسی یک کشور با ایجاد تغییر و تحول اساسی در باورهای اساسی و اصلی آن ها به نفع خود. امروز جمهورى اسلامى و نظام اسلامى با یک جنگ عظیمى مواجه است . در این جنگ نرم، جوانان دانشجو ، افسران جوان این جبه اند . بنابر این بیشتر سرمایه گذاری دشمنان برای انحراف ذهن جوانان و تلقین باور های غلط در وجود آنهاست . نمونه ای از این باور های غلط را ذکر می کنیم :
1 - آزادی های شما توسط دین اسلام گرفته شده است
2 - وضعیت اقتصادی و جایگاه سیاسی کشور متزلزل است
3 - کشور در ناامنی به سر می برد
4 - فرهنگ ایرانی بخاطر دین عقب مانده است
5 - مد ، لباس و مدل های موی غربی را امتحان کنید
6 - حکومت بی کفایت است و توانایی اداره ی کشور را ندارد
7 - اروپایی ها و غربی ها از ما بهتر می فهمند ، از فرهنگ و آداب آنها پیروی کنید
8 - تا کی باید در مقابل آمریکا ایستاد؟ تسلیم شویم تا خوشبخت شویم ( استقلال زیر سایه ی آمریکا)
...
درسته خیلی ازاینا هم کامل درست نیست ولی کم و بیش داریم میبینیم
فقط تو 3 تا پیج اخیر همه اینا بوده
منبع : http://jangenarm-iman.blogfa.com