به نظر شما فحش دادن سرنوشته؟:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستان.
من که 20 سال ایران بودم , الانم 4 روزه مجارستانم.
باید بگم که 2 دنیای کاملا متفاوتن.
شما یدونه ماشین نمیبینی که از اونکی سبقت بگیره!
هیچکس , تاکید میکنم , هیچکس از چراغ قرمز رد نمیشه!
هیچکی تو زندگیه شخصیه هیچکس دخالت نمیکنه!
شما چه آمریکایی باشی چه هندی باشی , چه آفریقایی , چه یه خانوم ایرانی که روسری سرش هست یا نیست , باهاتون یه جور رفتار میکنن!
اصلا قابل مقایسه نیستن!
هیچ ربطی به دین نداره! به شعور مردمه.
بحثه خدا و سرنوشتم وسط نکشید که هیچ ربطی نداره.
پ.ن : من با 196 سانت قد جز قشر کوتاه قد جامعه حساب مبشم :دی
حالم بد میشه هرچی بحث میشه در مورد این چیزا ، چون اون بغضی که توی گلومه رو بیشتر میکنه . چه فایده که بگین چیزی درست میشه مگه ؟ زندگی پوچ دنباله داره تا بمیریم و بس
فک کنم طبق قانون سایت بحث سیاسی و مذهبی ممنوع باشه نه ? اما حالا که بحثشه منم نظرمو میگم . وقتی قانون یک کشور این باشه که حجابو رعایت کنید و عده ای رعایت نکنن باید مورد مجازات قرار بگیرند حالا یا توسط نیرو های رسمی مثل نیروی انتظامی یا گروهک ها مثل اسید پاشا . انقد نگین کشورای دیگه خوبه و ایران بد . یه فیلم بود یارو تو مجارستان ماشینشو جای دوچرخه ها پارک کرده بود با تانک زدن ماشینشو له کردن . بله همینه کشورای دیگه از قانون اطاعت میکنن اما ایرانیا فرار ....
وای پسر چه خبره اینجا !!!! انگار یه عده هستن که موافق اسید پاشی رو بد حجاب هان... برین خودتونو تسلیم داعش کنین :|
من گفتم اسید پاشی خوبه :| گفتم وقتی قانونو رعایت نمیکنن حقشونه که مجازات بشن حالا چنتا آدم که به سادیسم مبتلا هستند(:دی) دارن اسید پشی میکنن .
اگه از پرنده پروازو بگیرن چی میمونه ....
اگه هر چی صداس ، زمزمیه سازو بگیرن چی میمونه ...
خدا رحمتش کنه
منم اینو اضاف میکنم
اگه از زنا زیباییشونو بگیرن چی میمونه ...
دوست عزیز نشستی تو خونه فلسفه بافی میکنی در صورتی که دیگه یه انسان امیدش رو از دست داده یه مرده متحرک شده . هی هی هی جانور هم این کارو با جانور نمیکنه
وقتی قانونو رعایت نکنی نباید مجازات شی ؟
این جمله چه ارتباطی با اسیدپاشی داره ؟
--
اصلا فرض کنیم که یه عده بد حجاب یا لخت بیان تو خیابون ، کجای اسلام گفته اسید بپاشین رو صورتشون ؟
به نظرم این اسید رو همون کسانی ریختن که میخوان اسلام رو بد نشون بدن و همچین جوهایی بر علیه اسلام و ایران ایجاد کنند. امیدوارم بزودی مشخص بشه
مجازات بد حجابی اسید پاشیِ ؟؟!
نکنه قانون اساسی تغییر کرده ما بی خبریم ! کاری ندارم که این قانون درسته یا نه و فقط محض اطلاع :
می توان مهم ترین قانونی که بی حجابی را جرم دانسته و به آن پرداخته، ماده 638 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 دانست. به موجب این ماده: هركس علناً در انظار و اماكن عمومي و معابر، تظاهر به عمل حرامي نمايد، علاوه بر كيفر عمل، به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا 74 ضربه شلاق محكوم مي گردد و در صورتي كه مرتكب عملي شود كه نفس آن عمل داراي كيفر نیست ولي عفت عمومي را جريحه دار نمايد، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا 74 ضربه شلاق محكوم خواهد شد.
در تبصره این ماده که همان ماده 102 قانون تعزیرات مصوب سال 1362 است، آمده: زناني كه بدون حجاب شرعي در معابر و انظار عمومي ظاهر شوند، به حبس از ده روز تا دو ماه و يا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ريال جزاي نقدي محكوم خواهند شد.
البته بنابر ماده 22 قانون مجازات اسلامی، چنانچه قاضی تشخیص بدهد، می تواند حبس و شلاق متهم را به جزای نقدی تبدیل کند.
امیدوارم متوجه شده باشی که مجازات بد حجابی چیه و تازه این هم در صورتیه که حکم از طرف قاضی صادر بشه :|
باوو ffs بس کنین این بحس رو عجبز
یه عوضی اومد اسید پاشید هممون میدونیم که کارشون خیلی ...... بوده
هر روز میایم میبینیم درباره این موضوع دارین دعوا میگیرین :|
درسته همه از این کار عصبی هستیم ولی دیگه نیاز نیست سره این موضوع همدیگر رو توی نوشته ها کنایه بزنیم یا دعوا بگیریم.
اقا بحث عوض کنیم مثلا ، شنیدین شکر گرون شده ؟ لوووول
از اپدیت قبلی فقط Bundle دراپ میشه که به نظرم خیلی مسخرست چون الان تقریبا 2 لول رفتم بالا ولی هنوز یه bundle هم نداده :|
آره دقیقا, الان از وقتی که گفتن تو بازی دیگه باندل یا chest دراپ میشه من 15 دست پلی کردیم ولی تو این 15 دست نه به من باندل داده نه دیدم به کسی باندل داده باشه....
الان یک ویدیو دیدم که Bundle alpine stalker ursa توش دراپ میشه حسابی حالم گرفت (:
بعضی ها هم واقعا شانس دارن.
واسه من باندل morph داد . birotes binding set
جالبه سامی یوسف یک آهنگ در مورد امام رضا به زبان فارسی و موسیقی تمام ایرانی خونده . آهنگسازش هم پدرشه
بالاخره برای خیلی ها شفاف سازی شد که شیعه هست
دانلود آهنگ جدید سامی یوسف – زیارت (امام رضا)
زنجانی ها خسته نمیشند؟! ، کلا در حال عزاداری هستند .. هرچی میگذره همینطوری شلوغ تر هم میشه
چند ساعته تلوزیون (شبکه 2 و 3) فقط زنجانو نشون میده ، مثل اینکه امروز فقط زنجان عزادارییه ، دمشون گرم !
ترک ها مردمی فوق مذهبی هستند...بمیرن دینشون رو ترک نمیکنن....
5 تا لول اپ شدم
1 اف هند بونتی بهم داد
باکس لول 30 هم گرفت
جاتون خالی...
امروزم رفتم تو عزادارای شرکت کردم...
حالا این عزاداری ها که هیچ حتی عزاداری های خیلی کوچیک هم شور و حس خاصی داره من خودم شاهد بودم 12-13 نفر جمع میشن عزاداری میکنن و اون عشقی که حتی توی اون عزاداری ها هست مثال زدنیه.
عشقی که مردم زنجان به ایام محرم دارن دیونگی رو رد کرده...
دلم برای انسان ها تنگ شده .......
این یه جمله فلسفیه کلی معنی توشه دلم برای انسانیت و... تنگ شده
نشد یه دست دوتا بریم کل بد شانسیا دست ب دست هم ندن بازی رو زهر مار کنن واسمون تیم نوب و لگ و dc به کنار نویز خط هم بهش اضافه شد ( Ping رو میبره 1000 ) :smile13:
اقا مردیم یه اموزش جدیدی یه چیزی بزارید
دمو دوتا بازم نمیاد حال کنیم :(
دوستان من مثل اینکه مورد لعن قرار گرفتم :-s
هر بازی که میرم،
1.یا یکی Leave می کنه.
2.یا یکی عمدا Feed می کنه.
3.یا یکی عقل نداره Feed می کنه.
3.یا تیممون مثل !@*$ پیک می کنن.(مثلا وقتی یکی AM برداشته از تیم ما,یکی دیگه Spectre برمیداره واسه Offlane و نمی تونه فارم کنه).
4.یا Carryمون فارم نمی کنه یا بلد نیست بازی کنه.
5.آِیتم های مزخرف می سازن.(همین بازی آخرم Axe پس از Feed کردن،کلا رفت جنگل و اولین آیتم Shadow Blade خرید.
6...
مورد 3 و 4 در اکثر بازی هام پیش میان...
واسه ی این چیزهای مسحره رنکم از 4k رسیده 3475.
هیچ وقت تیم سالمی واسم پیش نمیاد همیشه حداقل یکیشون بسیار نوب تشریف دارن :(
لطفا نصیحت نکنید که بازیتو بهتر کن،سعی کن تیم رو تحمل کنی و...اگه کوچک ترین ارتباطی به بازی من داشت اینجا نمی نوشتم.
همین اواخر فوق العاده invo بازی می کنم،ولی هر بازی می بازیم چون تیم حریف Outcarry مون می کنه...
یه بازی اصلا یادم نمیره،من Mirana بودم و با Es و DP،تو جنگل حریف می چرخیدیم و Death Ball شده بویدم،هر دقیقه یکیو می کشتیم تیم حریف هیچ فارمی نکرده بود و Level هاشون از ما کمتر مونده بود.یادمه 3 بار Blink Arrow خیلی جالب زدم...به عنوان Carry معظم،Morphling داشتیم که 33 دقیقه که ما در حال چرخش بودیم در حال Free Farm بود.دقیقه 33 آِیتم های طرف->Power Treads+Ghost Scepter...با اون همه تلاش pa شون دد حالی که من level 15 بودم و PA Level 9، از Lane morph شروع کرد به فارم در عرض 14 مین تقریبا آیتماشو کامل کرد و شروع کرد به درو...یعنی Score چیزی شبیه به 40-21 بود...
و چیزی که واقعا منو ناراحت کرد،اول بازی طرف وقتی می خواست Morph برداره،گفتم که Morph اگه بلدی بازی بده و طرف شروع کرد که من بهترین Morph Player هستم و فلان...
خلاصه دعایی واسه خلاصی از لعنت بلدید...WTF...