راستی جایی هم هست تو تهران که پیشنهاد کنی از اونجا خرید کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این پیشنهاد قدیمی
بورد MSI Z97 Gaming 7 قیمت 750 تومن
سی پی یو Intel Core i7-4790K قیمت 1100 تومن
رم GSkill TridentX 16 gb 2400 قیمت 550 تومن
گرافیکGigabyte GTX 980 OC G1 4GBقیمت 2500 تومن
درایو جامد Samsung 850 EVO 120GB قیمت 300 تومن
هارد Western Digital Caviar blue 1TB قیمت 200 تومن
دیویدی Pioneer 24X DVR-219LBK قیمت 50 تومن
خنک کننده Deep Cool lucifer قیمت 180 تومن
پاور Green GP1050B OC Platinum قیمت 570 تومن
کیس Green X8 Raptor Gaming قیمت 450 تومن
قیمت کل 6700 با اسمبل
پیشنهاد جدید
بورد MSI Z97 Gaming 7 قیمت 650 تومن
سی پی یو Intel Core i7-4790K قیمت 1150 تومن
رم GSkill TridentX 8 gb 2400 دوتاپک 270 تومنی که میشه 540 تومن
گرافیک تا یک ماه دیگه مدل جدید 980 TI میاد که مموریش 6 گیگ هست و قدرت خیلی خیلی بیشتری نسبت به 980 معمولی داره( بهترین کار این هست صبر کنی تا این گرافیک وارد بشه حتی اگر نخوای این گرافیک رو بخری با ورود این گرافیک قیمت 980 معمولی هم حدود 200-300 تومن افت میکنه) قیمت این گرافیک بین 2700 تا 3000 تومن هست (بهترین گرافیک حال حاضر دنیا هست)
درایو جامد Samsung 850 EVO 120GB قیمت 270 تومن.
هارد Western Digital Caviar blue 1TB قیمت 180 تومن.
دیویدی Pioneer 24X DVR-219LBK قیمت 70 تومن.(البته اگر دیویدی رایتر داری همون رو استفاده کن تفاوت کارایی نداره با مدل های قدیمی فقط صداش کم تر هست)
خنک کننده Deep Cool lucifer قیمت 160 تومن.
پاور Green GP850B-OC+ Platinum قیمت 490 تومن.
کیس RaidMax Narwhal Black قیمت 300 تومن.
قیمت کل 6800 با اسمبل.
این سیستم با گرافیک GTX 980 TI از هر نظر بدون نخس هست و میتونه بازی های روز با رزولیشن 4K اجرا کنه !! حتی اگر 980 معمولی هم بخرید باز هم خوب هست.
و نکات مهم
1-قیمت ها هر روز تغیر میکنه(پس روز قبل از خرید قیمت ها رو چک کنید)
2-اصلا و به هیچ وجه به پیشنهاد فروشنده ها گوش نکنید فروشنده ها نسبت به قطعه ای که روی دستشون باد کرده پیشنهاد میدن.
3-اگر میخواید برید بازار و خرید کنید حتما با یه آدم کار بلد برید(کسی که حداقل 2-3 بازار کامپیوتر ولیعصر رفته باشه و خرید کرده باشه ) مگر بخوای از جایی که معرفی کردم خرید کنی.
4-کم ترین مانیتور برای این سیستتم باید Full HD باشه کم تر باشه خرید همچین سیستمی حماقت هست.
5-بهترین کار این هست که برای ورود گرافیک GTX 980 Ti صبر کنید ، میتونید همین الان کل کیس بجز گرافیک رو بخرید (چون الان قیمت ها نرمال هست) و از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده کنید تا سیستم یالا بیاد و بعد از ورود گرافیک GTX 980 TI بری بخریش.
این هم دوتا عکس از GTX 980 TI فقط برای دلروبایی.
http://cdn.videocardz.com/1/2015/06/...Ti-picture.jpg
http://cdn.videocardz.com/1/2015/06/...-G1-GAMING.png
من که خواب همچین سیستمی هم نمیبینم ):
لینک فروشنده دومی رو بهم بده
آره مطمئنم اینم لینک مدل مادربوردم:
https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3_R20/
فرستادم
هم رم اولی رو داره هم دومی.
بوردت فرکانس 2200 به بالاتر رو پشتیبانی نمیکنه.
دوسلات هم هست دوتا از همون Kingston Hyperx Fury 4GB 1866Mhz DDR3 Cl11 بگیر بازی های این نسل نهایت 8 گیگ مصرف رم دارن بیشتر لازم نمیشه.(قیمتش امروز 6 تومن کم شد) اگر هم میخوای رم 16 بگیری همین مدل دوال 16 گیگ هم داره با همین فرکانس - قیمتش 499 هست.
بعد از نصب رم هم برو تو بایوس مادربورد گزینه XMP رو روشن کن تا روی نهایت فرکانس کار کنه.
سوالی هست من درخدمتم.
سلام
میخوام موس و کیبورد بخرم
کیبورد سقفش 400 تومان
اگه دکمه هاش لپ تاپی باشه چه بهتر!خودم رو یکی از مدل های razer نظر دارم اما بدیش اینه که سیم داره!
موس هم قفلی زدم رو اوروبوس:) اگه اونقدر ها هم چیز خوبی نیست مدل های ارزون تر دیگه پیشنهاد کنید!
مانیتور هم اگه میشه یه راهنمایی بکنید
قیمتش از 700-800 بیش تر نشه
hdmi بخوره 21 اینچ هم باشه :)
ممنون
کیبورد ها کلا دو دسته هستن همین معمولی(غشاء دار) ها و مکانیکی ها
مکانیکی خیلی بهتر هستن از هر نظر ولی گرون.
(راستی فکر کیبورد بدون سیم از از سرت بیرون کن چون مدل های گیمینگ هیچ کدوم بی سیم نیستن حداقل من ندیدم)
بهترین کیبورد مکانیکی COUGAR 700K Mechanical هست با قیمت 420 تومن (تمامی کلید ها به صورت نرم افزاری قالب برنامه ریزی هست و....)اگر میخوای مکانیکی بگیری ای بهترین گزینه هست.
یا میتونی کم تر هزینه کنی COUGAR 200K که قیمتش 120 تومن هست و تقریبا نیمه لبتابی نمیه غشایی هست کیفیتش خوب هست LED هم داره با 8 رنگ مختلف تهیه کنی (خود دارم راضی هستم).
و در آخر هم A4Tech Bloody B120 Back-light قیمتش 120 این هم غشایی هست ولی کیفیتش خوب هست.
اگر میخوای کیبورد بگیری انتخاب هات رو روی همین سه تا محدود کن ریزر مکانیکی هاش از کلید های Chery استفاده نمیکنه و من هم پیشنهاد نمیکنم (انصافا هم قیمتش خیلی بالا هست)
موس هم Ouroboros دستم بوده یک سری مشکلان داره باتریش زود تموم میشه زمانی که بدون سیم استفاده میکنی موس لگ میشه (به خاطر تاخیر بالا در زمان بیسیم) و انقدری که مدل Deathadder خوش دست هست این خوش دست نیست.
اگر میخوای موس وایرلس بگیری SteelSeries SENSEI Wireless بهترین هست و از هر نظر از Ouroboros بهتر هست و اصلا مشکلات لگ و.. نداره قیمتش 530 هست (10 تومن از Ouroboros گرون تر هست)
کروما هم هست یعنی به 16 میلیون رنگ تغیر میکنه.
اگر میخوای کم تر هزینه کنی Deathadder Chroma 2014 رو پیشنهاد میدم قیمتش 260 هست که خودم 4 ماه دارم عالی هست خیلی خیلی خوش دسته ( البته اگر خواستی من یکی دیگه پلمپ با گارانتی اصلی دارم که میتونم زیر قیمت بازار بهت بدم).
و اگر باز هم میخوای کم تر هزینه کنی A4Tech Bloody V8M Gaming قیمتش 100 تومن هست چیز خوبی هست بچه ها داشتن خیلی تعریف کردن.
Asus VX229H AH-IPS قیمت 750 پنلش IPS هست کیفیتش عالی هست و رزولیشن Full HD یا همون 1080 (اگر بری بازار میگن VX228H رو بردار که Ms کم تری داره ولی نه! چون پنلش Tn هست و کیفیتش در مقابل مدل VX229H AH-IPS هیچی نیست)
و بازی با مانیتور های Ms 5 رو بنده 4 سال هست تجروبه کردم و راحت میشه گفت هیچ مشکلی نداره.
اگر خریدت قطعی شد بگو کدوم مدل های رو میخوای لینک بدم با گارانتی اصلیش.
سوالی دیگه ای هست من در خدمتم.
موس سر سیمی بودنش حساسم orochi نظرت چیه؟
اون steel series که گفتی خیلی بمبه؟
گیبورد Razer Deathstalker Expert Gaming Keyboard چطوره؟
آقا کیبورد Cougar 700KR هم خیلی توپه ........ اگه دنبال کیبورد برای بازی هستید حتما موقع انتخاب و خرید به این یکی هم توجه کنید
ater جان اون کیبوردی که گفتم چطوره؟
SteelSeries Apex-Fnatic Team Edition Keyboard هم نظرم رو جلب کرد داشتم میگشتم
آره منم اونجوریم دقیقا ........ اگه دنبال اینجور هستی Deathstalker خوبه ............. سری steel series apex هم در حد همونه ولی اگه بذاری apex m800 بیاد خیلی عالی میشه چون هم از این ریزره جدیدتره ، خیلی خوش فرم تر و خیلی خفن تره ....... در واقع جلوت به هیچ وجه کم نمیاره .......... اگه منم یه روزی قرار باشه کیبورد بگیرم 60-70% همین apex m800 رو میگیرم
ویرایش : اگه میخوای یه کیبوردو دقیق بسنجی عکساش کافی نیست ...... برو yo*t*be ویدیو های unboxingش رو ببین
ویرایش 2 : این ویدیو فک کنم کمکت کنه : https://www.youtube.com/watch?v=R6OWoU5pRAs
430 برای یه کیبورد غشایی ؟؟؟؟ برای کیبورد غشایی بیشتر از 150 هزینه کردن خیلی غیر منطقی هست ! هممون Cougar 200K مثل لپتابی هست و خیلی باکیفیت ساخته شده.
اگر میخوای این مقدار هزینه کنی همون 700K بگیر این الان بهترین کیبورد کیمینگ هست توی سایت های سخت افزاری بالا ترین امتیاز رو بین کل کیبورد ها گرفته ، خیلی کارایی بالا تر از هر مدل اسیل سریز داره (اگر خواستی بگو لینک نقد این کیبورد به فارسی بدم)
این کیبورد کل کلیداش قابل تنظیم هست قابلیت ghost key داره ، و خیلی چیز های دیگه انفدر محکم ساخته شده تانک از روش در بشه چیزیش نمیشه و... دیگه من اول میخواستم این رو بگیرم ولی مشکل پیش امد پولم کم امد مجبور شدم 200K بگیرم.
اگر همین کیبورد رو ریزر میساخت الان با قیمت 1 تومن هم نمیداد دست مشتری !
انتخاب آخر با شماست ولی تفاوت کارایی بالاست.
ممنون از همگی
تصمیمم رو گرفتم
مانیتور همون asus عالیه:)
موس هم اون steele series خوبه
کیبورد هم cougar 200k خوبه:)
اگه لینکش رو لطف کنید ممنون
راستی apex m800 رو دیدم زیاد با روحیاتم سازگار نیست:پی
ویرایش: موس پد هم اگه میشه یه پیشنهادی بدید
سلام داداش گفتم پستت به اونجا ربط نداشت بیارمش اینجا .......
از نظر قیمت من به شما همون siberia raw رو پیشنهاد می کنم اختلاف کیفیتش هم نسبت به kraken اونقد زیاد نیست ولی اگه کلی بخوام به شما هدست پیشنهاد بدم انتخاب های من اینها هستن :
در درجه اول : SteelSeries Siberia V3 با قیمت حدود 500 هزار تومان ( اگه مشکلی با قیمتش نداشتید بدوووووون فکر کردن همینو بگیرید )
لینک : ديجی کالا - هدست مخصوص بازی استیل سریز مدل سیبریا V3 پریزم - SteelSeries Siberia V3 Prism Gaming Headset
در درجه دوم : اگه به هر دلیلی هدستی که در بالا ذکر کردم دوست نداشتید برید سراغ ایر فون ریز razer hammerhead pro ( اینم بگم hammer head دو مدل داره یکیش با میکروفونه یکیش بدون میکروفون ) .......... به چشم یه هندزفری بهش نگاه نکنین ؛ اگه برای بازی هدست میخواید در درجه ی دوم به سراغ همین برید ؛ بیس فوق العاده عالیش توی بازی به شما لذت خاصی رو میده ...... همچنین بدنه ی بیرونیش از جنس آلومینیومی هست که برای ساخت هواپیما استفاده میشه و به همین دلیل نویز هایی رو که از بیرون میشنوید کم میکنه ( noise cancelling نداره برای همین انتظار نداشته باشید هیچ صدایی رو از بیرون نشنوید ) ........................... خلاصه قیمت میکروفون دارش حدود 250 و بدون میکروفونش هم حدود 190 هزار تومان هست
لینک ( با میکروفون ) : ديجی کالا - هندزفری ریزر هامرهد + میکروفون - Razer HammerHead Gaming Handsfree
لینک ( بدون میکروفون ) : ديجی کالا - هدفون ریزر هامرهد - Razer HammerHead Gaming Headphone
درجه سوم : اگه بازم از بالایی خوشتون نیومد من به شما همین kraken و siberia raw رو پیشنهاد میکنم که متناسب با بودجه ای که دارید میتونید یکیشون رو تهیه کنید
اگه همه ی 350 هزار تومن رو میخوای بدی هدست این بهترین انتخابه ؛ حتی تستم گرفتن ازش ........ چنتا بازیکن حرفه ای رو آوردن بعد چشاشونو بستن و به ترتیب اول هدست kraken و بعد Siberia V3 رو گذاشتن تو گوششون ..... بعد ازشون پرسیدن کدوم بهتر بود همشون Siberia V3 رو انتخاب کردن
SteelSeries Siberia V3 Gaming Headset با قیمت 365 هزار تومان ............................ در کل بهترین هدست برای بودجه شما هست ...... من جای شما بودم 100000000% همینو میگرفتم
لینک : http://www.digikala.com/Product/DKP-...D8%AF%D9%84-V3
اینم بگم یه مدل Siberia V3 بود بالا ذکر کردم 500 هزارتومان بود اون مدل پیشرفتش بود ( Siberia V3 prism )
یه سیستم با بودجه 600 هزار تومن برای گیمینگ. محتویات کیس مهمه فقط.ممنون
سلام دوستان یه مشاوره میخواستم یه مونیتور با این مشخصات برای گیمینگ و سرچ و کارای اینترنتی خوب هست یا نه لدفا زودتر پاسخ بدید:
LG LED
WIDE 19.5
20M35A
زمان پاسخ دهی سریع پیکسل ها: 5 میلی ثانیه ULTRA FAST
قابلیت توان کاهش مصرفی
وضوح تصویر: 1600 در 900
نسبت کنتراست: 5/000/000:1
READER MODE
Super Energy Saving
DuAL Smart solution
فقط کیس یا فقط مانیتور و بقیه چیز ها رو هم میخواد؟
اگر فقط کیس هست با 600 چیزی که میشه جمع کرد در بهترین حالت بتونه dota 2 رو اجرا کنه نبیشتر ، الان کم ترین کیس برای بازی های روز کم کم 2 تا 2.5 آب میخوره.
این قیمتش 390 هست.
توی این رنج قیمت این بهترین هست.
داداش من خراب این همر هد ریزر شدم
خودت تستش کردی توی گیم و موسیقی
و اینکه با میکروفونش توی تیم اسپیک و دوتا2 میشه راحت و شفاف صحبت کرد؟
سلام میخواستم بدونم که این سیستم (لپتاپ)
intel corei 5- 2430M - 2.4 ghz
Nvidia geforce 2gg gt540M
6 GG ram
به راحتی میتونه دوتا2 رو با گرافیک بالا اجرا کنه؟ فیفا پونزده رو کمی تیک میزنه حتی با کیفیت پایین
چطوری fps 60 بگیریم ؟واسه من 30میگیره.
کارت گرافیک لپ تاپم GT 610یا GT 630M دقیق یادم نیست.
fps چیه؟؟؟
Frame per second
تعداد تصاویر توی هر ثانیه رو FPS میگن که هرچی عددش بالا تر باشه گیمینگ بهتره 100 fps برای گیمینگ هست.
توی بازی های آفلاین به دلیل عدم نیاز به نت fps بیشتره.