کجا 100 fps ؟؟!! یا علی ! :d
مانیتور هایی که تو ایران هست اصلا از 60 fps بیشتر ساپورت نمیکنن (بجز 2 تا مانیتور که قیمتشون 2 تومن به بالا هست)
60fps رون ترین حالت هست برای گیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سیستم با قیمت 600 تا 900 میخوام که فقط dota 2 بالا بیاره . همچین چیزی اصلا وجود داره؟
ASROCK H81MDGS قیمت 170
Intel Pentium G3220 قیمت 170
Corsair XMS3 4GB 1600Mhz قیمت 90
Palit GT 730 2GB DDR3 قیمت 250
Green ORAMAN قیمت 70
GIGABYTE Hercules Pro 380 قیمت 100
Seagate Barracuda 1TB قیمت 170
Samsung 24X SH-224BB قیمت 50
قیمت کل با اسمبل میشه 1100
از این کم تر راه نداره به نظر من میخوای کم تر بشه بعضی چیز ها رو دسته دوم بگیر.
من هاردم داغون شده میخوام یه هارد بگیرم .
میخوام ssd بگیرم 128 گیگ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا .
به نظرت ssd+هارد اکسترنال ؟ یا یکم دیگه پول جمع کنم ssd + hdd بگیرم ؟
SSD فقط و فقط Samsung 850 EVO 120GB با قیمت 270 بقیه SSD ها مقابلش هیچی نیستن.
هارد هم اکسرنال اگر میخوای بگیری
Western Digital My Passport Ultra Premium 1TB قیمت 220
یا اگر HDD میخوای بگیری
Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170 تومن.
اگر میخوای سرعتش خیلی خوب باشه
Western Digital Caviar Black 1TB قیمت 250 تومن.
به نظر من اگر نمیخوای جا به جا کنی زیاد اصلا سمت اکسرنال نرو چون زود خراب میشن (کلا همشون این جوری هستن) و اطلاعات هم زود میپره.
سلام بچه ها
من مدتیه تصمیم گرفتم لپ تاپمو عوض کنم و یه لپ تاپ تو رنج قیمت 3 تومن(شاید کمی بیشتر!) میخوام بگیرم بنظرتون چه مدلی بگیرم الان چه نوع لپ تاپی تو این قیمت خوبه که بشه باهاش همه کار کرد مخصوصا بازی کردن درضمن به دلایلی نمیتونم pc اپگریت کنم و تصمیم گرفتم لپ تاپ بگیرم میخواستم نظر شما رو بدونم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم نیاز به راهنمایی دارم
من اطلاعاتم کامل نیست ولی از اسوس ها میتونی سری RoG بگیری که مخصوص گیم. مثل: ASUS G56JK قیمت: 3,500,000
از لنوو هم سری Y فکر کنم برای گیم باشه. مثل: Lenovo Y5070 قیمت 3,400,000
از MSI هم مدل هایی مثل: MSI GE40 2PC Dragon Eyes خوبه. قیمت: 3,000,000
اما پیشنهادم همون Asus. چون معمولا کار هاش کیفیت خوبی دارن.
چندتا توصیه کلی دیگه:
- لپ تاپ هایی که CPU سری U دارن معمولا کم مصرف تر و ضعیف ترن، سعی کن از سری های MQ و HQ انتخاب کنی.
- به Full HD بودن صفحه نمایش و 4 یا 6 سلولی بودن باتری دقت کن.
- به داشتن ویندوز ارجینال توجه کن چون معمولا 100 تا 150 تومن میبره رو قیمت لپ تاپ.
- به وزن لپ تاپ و قابلیت حملش دقت کن که البته لپ تاپ های گیم اکثرا سنگین اند.
- سعی کن زیاد جستجو کنی و با عجله خرید نکن.
امیدوارم مفید بوده باشه.
همون قیمت 3 تومن یا 3 نیم ممنون از دوست عزیزwarden بیشتر تحقیق میکنم...
بهترین لپ تاپ با قیمت 3.2 تا 3.4
Asus N56JN-A با قیمت 3250
و
Asus N56JN-C با قیمت 3350
اونی که گرون تر هست گرافیکش 2 گیگ بیشتر هست (فقط از نظر مموری نه قدرت)
دوست عزیز اگر میخوای با لپتاپ بازیهای جدید و آیندرو انجام بدی سعی کن سری جدید بگیری که دارای گرافیک سری 900 هستند یکی از بهترین هاش که همین دیروز دوستم خرید msi ge62 هست که واقعا آلیه البته قیمتش 3.8 هست ولی خب از این لپتاپهایی که الان تو بازار هستم و ماله چند سال پیش هستند خیلی بهتر هست
لپتاپهای ایسوس نسبت به بقیه سنگینتر هستند و از لحاظ شکل و قیافه خیلی خیلی از msi پایین تر نسبت به سخت افزار هم کمی گرونتر در کل اگر برای گیمینگ حرفه ای میخواین msi بهترین گزینه هست چه از لحاظ سخت افزار چه قیمت چه امکانات جانبیش مثل کیبورد صدا و ...
ولی اگر میخواین 3.5 هزینه کنین بهتره یکم بیشتر هزینه کنین حدود 300 و همین ge62 رو بگیرین که واقعا ارزش داره نسبت به لپتاپ 3.5 که سری قدیمی تر هست
مرسی از راهنمایی همتون من در حال حاضر دارم تحقیق میکنم اون لپ تاپ های سری N که Ater گفت واقعا خوبن به نظر خودمم ASUS G550JX هم خیلی خوبه...
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی Lenovo مدل Y5070 - Lenovo Y5070 2015 - A - 15 inch Laptop
این هم سری جدید lenovo هست که بیشترین ارزش خرید رو داره با گرافیک 960 و تصوریر 4k بهترین توی رنج قیمتی خودش هست
این لپتاپ از ASUS G550JX رم بیشتری داره و گرافیکش نسبت به ایسوس که gtx 950 هست بهتره و gtx 960 هست 8gb هم ssd داره و با این سخت افزار قوی تر 200تومان هم ارزون تره
یه نگاهی هم به این بندازین
MSI GE62-8GB-960
من نمیدونم چرا دستم نمیره lenovo بگیرم ولی خب سخت افزار خیلی قوی داره
یک چیز رو در رابطه با خرید قطعات الکتریکی فراموش نکنید
تعصب روی برند رو کنار بگذارید و اونی که کارایی بهتری نسبت به قیمت رو ارائه میده رو بخرید.
من حقیقت چیزی هم نمیخوام که همه بازی رو بخونه با کیفیت بالا و بدون افت فریم. فوقش بازی خیلی گرافیک بالا بزنم روش MK X یا GTA V ... فقط dota بازی میکنم!
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی ASUS مدل G550JX - ASUS G550JX - B - 15 inch Laptop
این لپ تاپ بنظرتون خوبه؟ من بین لپ تاپ هایی که توی این قیمت گشتم این بنظرم از همشون بهتره! تنها مشکلش میشه گفت رم 8 گیگش هست... مشکل جدی بوجود نمیاره رم 8؟
همونطور هم ک گفتم من نمیخوام همه جور بازی گرافیک بالایی روش بزنم!
سری A همین لپ تاپ خیلی قدرتمند و خوبه اما میره تو 5 تومن...
ديجی کالا - لپ تاپ 15 اینچی Lenovo مدل Y5070 - Lenovo Y5070 2015 - D - 15 inch Laptop
این هم از اون لپتابه که گفتید ارزون تره هم ویژگیهاش بهتره :
cpu هاشون یکیه
gpu یکم قویتره
ram 16 gb هست که از اون 8gb بیشتره
و از همه مهمتر صفحه نمایش 4k داره !!!!
سلام یه لپتاپ خوب برای گیمینگ صرفا تا 2 و 300 یا 400 میرسه سرمایش :p (خودم نیستم از این پولا نداریم دی:)
ممنون میشم معرفی کنی
نظر من هم روی
Msi GS70 Stealth قیمتش 2.5 هست البته تو بازی با هیچ لپتاب دیگه ای در رنج 2 تا 2.5 قابل مقایسه نیست یه سر و گردن بالا تر هست.
سلام، یه چند تا سئوال داشتم.
1-یه سیستمی که بتونه همه بازی هارو تا 3-4 سال با کیفیت 1080p و Fps 60 اجرا کنه قیمتش چقدر میشه؟(فقط قطعات داخل کیس مد نظرمه، مانیتور و کیبورد و اینا رو حساب نکنید)
2-مادربوردی داریم که بشه 2تا کارت گرافیک روش سوار کرد؟ اگه هست ایا همچین مادربودری گرفتنش بصرفست یا خیر؟
3- یه جا شنیدم که میگن رم اسپلیت شدش بهتره، مثلا 2 تا 8 گیگ از یدونه 16 بهتره، و 4تا 4گیگ هم از 2 تا 8 گیگ بهتره و .... همچین چیزی درسته؟ اگه درسته راجع به کارت گرافیک هم صدق میکنه؟ مثلا 2تا 2گیگ از 1 دونه 4گیگ بهتره؟
4-همون سئوال اول رو در نظر بگیرید بعد ... از نظر عمر مفید و قیمت، گرفتن یه لپ تاپ بصرفه تره در میاد یا جمع کردنه یه PC؟ (البته بازم منظورم از PC فقط قطعات داخل کیس هستش.)
خیلی خیلی ممنون
1- به غیر از fullhd باید جزئیات گرافیکی بازی هم مشخص باشه ولی وقتی میگین 1080 پس منظور جزئیات بالا هست که برای همچین کیسی حداقل بودجه 5میلیون لازم هست تا بتونید 3سال راحت باشید
2- بله خیلی وقت هست که همچین مادربرد هایی در بازار موجوده و الان 99% مادربردهای 400تومان به بالا همچین قابلیتی دارند و شما سیستم برای بازی چه بخواین چه نخواین مادربردش قابلیت sli cross داره
3-در مورد رم هم بله کامل درسته duel همیشه بهتر از single هست ولییییی در مورد گرافیک خیر 2تا 2gb هیچ وقت نمیتونه از 100% استفاده کنه با کلی آپدیت درایور حتی به نزدیک 4gb هم نمیرسه البته بحث گرافیک فقط به 2gb 4gb نیست و معیارهای مهمتری برای انتخاب داره مثلا خیلی وقت ها هست که یه مدل کارت 1gb از مدل دیگه ای که 2gb هست قویتر عمل میکنه
در کل بخوام ساده بگم یک کارت با قیمت 1 میلیون تومان بهتر از 2تا کارت که هرکدام 500تومانه است
4- بدون شک سیستم از لپتاپ برتری داره از هر نظر تنها برتری لپتاپ قابلیت حمل هست
1-همچین سیستمی حدودا 7.5 تومن فقط کیسش ، چون باید گرافیک خیلی گرون خرید تا نخوای بعدا عوض کنی ولی کار عقلانی این هست یه گرافیک 1500 تومنی به جای گرافیک 2700 تومنی بگیری ولی 1.5 یا 2 سال بعد با یه جدید تر عوض کنی اون جوری کیس میشه 6 تا 5.5 تومن.
2-مادربورد های بالا 400 هزار تومن کم کم 2 تا گرافیک رو ساپورت میکنن و از 600 بالا تا 3 تا و از 900 یالا تر 4 تا.
3- بستگی داره برای مثلا یه نوع مادربورد بهتر هست رم ها روش 4 کاناله بهتر هست باشه یعنی اگر میخوای 16 گیگ رم بگیری باید 4 تا 4 گیگ بگیری ، نوع دیگه ای هست که 2 کاناله بهتر کار میکنه یعنی بخوای 16 گیگ بگیری باید دو تا 8 گیگ گرفت(بیشتر مادربورد ها همه 2 کاناله یا 4 کاناله هستن و قدیمی ها تک کاناله)
گرافیک تا جایی که امکانش هم بهتره یه یه قوی استفاده بشه تا دو تا ضعیف در کل یه گرافیک با قدرت 100 بهتر از دو تا گرافیک با قدرت 50 هست (در SLI و Cross مشکل frame rate وجود داره )
4- اگر یه کیس باشه با قیمت 5 میلیون و یه لپ تاپپ باشه با قیمت 5 میلیون ، قدرت کیس 2 برابر لپ تاپ هست.(در هر صورت خرید لپ تاپ برای کار گیم غیر عقلانی هست ، مگر مشکل جابه جایی و فضا داشته باشی)
-----
خارج از نقل
دوستان بعضی وقت ها برای پیشنهاد یه سیستم یا جواب دادن یه سوال من بین 10 تا 30 دقیقه وقت میگذارم ، شما هم اگر میشه اون دکمه تشکر کپک زده رو یه بار بزنید):d
سلام.
من میخواستم بدونم کمترین قیمت سیستمی که بتونه دوتا 2 رو به بهترین شکل بالا بیاره چنده؟یه توضیحم درباره سیستمی که پیشنهاد میکنین بدین مرسی :x
سلام.
یه رم 4 گیگ برای این مشخصات می خواسم برام پیشنهاد کنین .
بودجه تا 150 200 هزار تومان.
CPU =Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz 3.02 GHz
MotherBoard Model =BIOSTER Group-P41D3