دوست عزیز مادربرد شما حداکثر 4gb رم ساپورت میکنه با 150 میشه رم 8 گرفت پس نیازی به این هزینه نیست شما باید 2تا رم 2gb ddr3 انتخاب کنین که برندش هم زیاد تو این مورد مهم نیست که حداکثر قیمت 70-80 میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام...
من هرچی تحقیق میکنم هی میمونم توش :/ الان جور شده پول بیشتری بدم واسه لپ تاپ طرفا ۴ نیم تا ۵ تومن خیلی لپ تاو هارو دیدم و اخر رفتم سمت ایسوس چون طراحی لپ تاپ هم تا حدودی برام مهمه...
بین این دو لپ تاپ موندم بنظرتون کدومش بهتره؟
ديجی کالا - لپ تاپ ASUS مدل G550JX پانزده اینچی - ASUS G550JX - A - 15 inch Laptop
ديجی کالا - لپ تاپ ASUS مدل G551JW پانزده اینچی - ASUS G551JW - A - 15 inch Laptop
از لحاظ پردازشگر و رمو اینا G551JW خیلی بهتره اما ازطرفی هم از کسایی که پرسیدم گفتن که سیستم خنک کنندش خیلی قوی نیست و شاید مشکلاتی پیش بیاد! از طرفی هم G550jx هم طراحیش قشنگ تره هم 4K هست و سیستم خنک کنندش خیلی قویه پردازشگر و سی پی یوش هم خوبه فقط گرافیکش 950 هست...
توی دو راهی موندم نمیدونم کدومو بگیرم
ASROCK H81MDGS قیمت 170
Intel Core i3-4170 قیمت 390
Corsair XMS3 4GB 1600Mhz قیمت 90
Zotac GTX 750 Ti 2GB قیمت 540
Green ORAMAN قیمت 70
GIGABYTE Hercules Pro 380 قیمت 100
Seagate Barracuda 1TB قیمت 170
Samsung 24X SH-224BB قیمت 50
قیمت کل 1580 با تخفیف و اسمبل میشه 1600
این هم بنجمارکش در رزولیشن 2k
http://www.techspot.com/articles-inf...ch/DOTA_03.png
ديجی کالا - کامپیوتر دسکتاپ لنوو سری تینک سنتر مدل E73-D45 - Lenovo ThinkCentre E73-D45 Desktop Computer
این کیس dota 2 جواب میده ایا؟
دوستان میخام سیستممو ارقا بدم با این مشخصات
http://s2.img7.ir/L5ocK.jpg
Power 380W Green
میخاستم ببینم بهترین گرافیکی که میتونم روش بندازم که گلوگاه نکنه چیه.
خودم به Gtx 750 Ti رسیدم ولی مطمین نیستم.
ممنون
ممنون از راهنماییتون.
چندتا سوال
با توجه به پاورم Gtx 950 مشکلی نداره ؟ (از نظر پین و این چیزا. من اصن وارد نیستم تو این مسئله)
اگه مشکلی نداره کدوم برند رو پیشنهاد میکنید ؟
AMP چی هست ؟ با بقیه مدل های 950 تفاوتی داره ؟
رو Kingstone savage رو 4*2 بندازم بهتره یا یه 8.
مرسی
برای GTX 950 پاور مورد نیاز که زده 350 وات ، اگر پاور شما مشکلی نداره باید جواب بده.(ولی من جای شما بودم یه 450 وات گرین میخریدم)
Zotac GTX 950 AMP این مدل به شددت اور شده و قدرت نزدیک به GTX 960 داره.
به مادربوردت نگاه بنداز اگر 4 تا جای رم داره 2 تا 4 گیگ بگیر و به صورت یکی در میون قرار بده. ولی اگر 2 جای رم داره یه 8 گیگ بگیر.
Ater حان یک هارد خوب hdd الان چند قیمت هست؟ طرفا 2 ترا اینطورا یا بیشتر طرفا 4...دست 2 هم باشه مشکلی نداره...
2 تا هارد دارم الان یکیش maxtor هست دیگه خودت میدونی زمان اینها گذشته منم پارتیشن c رو گذاشتم رو این الان به مشکل خرده سیستم هی پیغام میده امکان داره کل اطلاعاتت پاک بشه...
سلام عزیز
Seagate Barracuda 2TB قیمت 270
Seagate Barracuda 4TB قیمت 470
سرعت بالا هم میخوای
Western Digital Caviar Black 2TB قیمت 410
Western Digital Caviar Black 4TB قیمت 750
یا
Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD + 8GB Turbo Cache قیمت 410
Seagate Desktop Hybrid 4TB HDD + 8GB Turbo Cache قیمت 600
خرید هارد دسته دوم ریسک داره ولی اگر خولستی معرفی کنم معمولا 25% زیر قیمت آک هست.
سلام
من میخام یع لپ تاب حداکثر ف ملیون تومنی بخرم
رفتم پرسیدم یه لپ تابی لنوو داره میگن بهترین لبتاب تو این قیمت همینه و 3.6 قیمتش بود
میخاستم بدونم لپ تاب بهتری تو این قیمت وجود داره
ممنون
y5070-a رو میگی؟
منم دارم ازش هم راضیم دوتا رو هم فول میکشه
فقط چند تا مشکل داره
اثر انگشت روش میمونه(با دستمال پاک میشه)
اگه با درایو های مجازی کار میکنی (VMware , virtual box) رو این لپتاپ کار نمیکنه متاسفانه باید بگم کلا رو اینتل کار نمیکنه :|
شارژدهیش 2ساعت و نیمه (اگه تو بازی نباشه) باید بگم خیلی مناسب برنامه نویسی نیست
کیفیت صفحهش عالیه واقعا ولی خب براقه (من که راضیم)
اگه تنها نیازی که داری بازی کردنه باید بگم که شک نکن توش در مورد برنامه نویسی هم باید بگم یجوری میشه باهاش گذروند فیلم دیدنم که خیلی حال میده باهاش(بخاطر کیفیت تصویرش, 1080 ببینی اووففف مثل اینکه تری دی هم میشه دید ولی من امتحان نکردم)
و البته یک مشکل دیگه که یادم برفت بگم ایکون هاش خیلی کوچیکه :| (تو بعضی از برنامه ها)
البته اگه میتونی 6میلیون بدی باید بگم asus که republic of gamers سری b-a البته نمیدونم a اومده یا نه من که چند ماهی هست که دنباله اینکارا نبودم نمیدونم اومده یا نه ولی اگه میتونی از اونها بگیر ولی زیر 4 میلیون این بهترینه
ببخشید به کیبورد گوشی زیاد عادت ندارم
حداکثر 4 ملیون نوشتم
البته اگه یه لپ تاب مناسب زیر 3 هم بود که عالی ترخب راستش من زیاد کار خاصی نمیکنم فیلم زبان انگلیسی بازی فوقش یه فتوشاپی یا برنامه ریزی تحت وب که فک کنم این لپ تاب عالی باشه براش
واقعا مشکلاتی که داره زیاد جدی نیستن اصلا میشه به راحتی ازش گذشت نسبت به بقیه لپ تاب ها
یه ابر لپ تابی پارسال یا پریسال دقیق یادم نیس ایسوس معرفی کررد واقعا عجب چیزی بود که اولا 13 میل بود که میخاستم بخرم اما پولم نکشید
الان هم 7 میل شده اما واقعا نمیرزه چون من خیلی کار تخصصی نمیکنن که به همچین قدرتی نیاز داشته باشم
خیلی ممنون بابت راهنمایی احتمال زیاد همین لپ تاب رو بخرم
سلام
سلامت باشید.
Gigabyte GA-Z170-D3H قیمت 520
Intel Core i5-6400 قیمت 670
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 قیمت 250
Zotac GTX 960 OC AMP! Edition قیمت 870
Western Digital Caviar Blue 1TB قیمت 170
Green GP650A-UK Gold قیمت 280
CPU Cooler Deepcool GAMMAXX 200 قیمت 50
Deep Cool Kendomen Ti قیمت 180
قیمت کل 2990
سیستم از این کم تر برای بازی کم میاره از این بیشتر پول اضافه خرج کردن هست.
Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD + 8GB Turbo Cache قیمت 410
^^ لینک خریدش رو برام بفرست ATER جان
خیلی کارام گره خورده به هم اعصابم داره خورد میشه همش ضرر و بد بیاری پشت هم...
سلام خسته نباشید.
من این مادربرد رو دارم
Gigabyte p61A d3
آیا نیازه که یک مادربرد جدید بگیرم؟؟
یا همین کفایت می کنه و اون سخت افزاری که فرمودید اجرا می کنه؟
دوم این که اگه از پول مادربرد کم کنم می تونم یه چیز بهتر از این بگیرم؟(Intel Core i5-6400) مثلا Intel Core i7
سومی مشکلی نداره بجای اون رمی که فرمودید یه رم چهار گیگ دیگه بگیرم بشه با این رمم 8 گیگ البته DDr3 هست رمم یا اگه مشکلی نبود دوتا هشت گیگ بندازم بشه 16 گیگ؟
بعد از رم اگه اشتباه نکنم کارت گرافیک آیا این کارت گرافیک روی مادر برد من جواب میده؟
بعد از کارت گرافیک هارد من نیازی نمی بینم یک هارد یک ترا بگیرم فعلا چرا که یک ترا اکسترنال دارم و یک 500 گیگ که داره کار می کنه خدا رو شکر.
بعد از هارد پاور که آیا پاور جدید واقعا نیازه یا همین هم کار می کنه؟ یعنی می گم واقعا نیازه مگه چه فرقی با پاور قبلیم می کنه؟
اون دوتا آخری هم خنک کنندست که چه بخوام چه نخوام باید بگیرم پس تا اینجا شد پیشاپیش ممنون.
پس آلان باید باز یه مادربرد جدید بگیرم؟
بله
اون سیستمی که پیشنهاد دادم برای بازی ها کفایت میکنه.
میگم که مادربورد شما خیلی قدیمی هست و سوکتش هم به سی پی یو های جدید نمیخوره
این سیستمی که پیش نهاد دادم رم ddr4 میخوره و کم ترین رم هم 8 گیگ میخوره و بازی های روز فعلا بالا 8 گیگ رم نمیخوان.
باز هم خیر
پس اگر این جوری هست هارد نگیر حتی اگر دیویدی داری دیویدی هم نگیر
مصر برق فرق داره پاور شما نهایت 450 وات باشه ولی این سیستم کم کم 500 وات نیاز داره.
دوتای آخری یکی خنک کننده هست یکی کیس
بله باید مادربورد جدید بگیرید.
منم مادربوردم gp1a-d3 هست.
گرافیکی معرفی کردین بهش میخوره, PCI express 3.0 میخاد که داره.
حیف CPU خوبی نداری وگرنه نیاز آپگرید نداشتی, همون کاری که ATER جان گفتن بکنی خیلی به صرفه تره.
Ater جان بی زحمت برای ما هم دو سیستم 3.5 و 4 تومان بذار ، کیس و مانیتور
سیستم 3.5 تومنی.
Gigabyte GA-Z170-D3H قیمت 520
Intel Core i5-6500 قیمت 760
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 قیمت 300
Zotac GTX 960 OC Dual Fan Cooler 2GB قیمت 765
DVD Writer: Samsung 24X SH-224BB قیمت 50
Asus HD VS207DE قیمت 410
با هزینه اسمبل 3550
کیس 4 تومنی
Asus Z170 Pro Gaming قیمت 600
Intel Core i5-6600 قیمت 800
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz CL14 قیمت 300
MSI R9 380 OC Gaming TF V 4GB قیمت 880
DVD Writer: Samsung 24X SH-224BB قیمت 50
Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho قیمت 150
LG Full HD 22MP55HQ IPS قیمت 570
قیمت کل اب اسمبل 4100
در کل سیستم دومی بهتر هست چون
سی پی یوش قوی تر هست
مادبوردش گیمینگ و بهتر هست
گرافیکش قوی تر هست و خنک تر
سی پی یو خنک کنده داره در صورتی که سیستم اولی نداره
مانیتور به جای 720 میتونی یه FullHD IPS بگیری که زمین تا آسمون با هم فرق دارن.
ater جان این ۲ تا لیتکی که میدم رو نگاه کن ببین این مادربورد میتونه این گرافیک رو ساپورت کنه؟
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Sapphire NITRO R7 370 OC Dual-X 4GB GDDR5
https://www.asus.com/Motherboards/P8H61USB3_R20/
بله ساپورت میکنه مشکلی نداره
فقط خیلی قدیمی هست ماله نسل 3وم هست! الان ما تو نسل 7-8 هستیم
سلام
از نظر بورد که مشکلی نیست
پاورت باید 500 وات به بالا یاشه
ولی چرا 370 ریبند شده 270 ؟؟؟!!!!
گرافیک GTX 950 هم به روز تر هست هم مصرفش کم تری داره هم کارایی بیشتری داره و 100 تومن قیمت کم تر
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Zotac GTX 950 AMP! Edition 2GB GDDR5
http://uupload.ir/files/m99u_geforce...50_-_2560p.png
تازه بماند که گرافیک که بالا پیشنهاد داد 10 درصد کاراییش یه خاطر اور کارخانه ای بیشتر شده.
من الان پاور 380 دارم...
الان به نظرت من مادربورد رو عوض کنم یا گرافیک رو؟
بهترین مارک پاور چی هست الان؟ Green؟
بهترین برند پاور به ترتیب
XFX
EVGA
Corsair
Enermax
و
Green
چهار تای اولی توی دنیا بهترین هستن و آخرین تو ایران شناخته شده هست و برادریش رو ثابت کرده
برای کیس های بالا 4 میلیون بهتر از برنده های خارجی استفاده کرد زیر 4 میلیون همون گرین بهترین گزینه هست.
پاور میخوای بگیری Green GP550A-UK Gold قیمت 230
یا Green GP650A-UK Gold قیمت 270
اگر پولت میرسه 2.5 تا 3 خرج کنی یه کیس جدید بگیر ولی اگر نه ،در طول چند ماه همین جوری شروع کن به عوض کردن قطعات دونه دونه اول از پاور بعد گرافیک بعد سی پی یو مادربورد بعد کیس بعد رم و....
نه آخه خرج من یکی دوتا که نیست سر همین هر سری فقط میتونم یک قطعه رو عوض کنم...
این هاردی که الان گفتی رو گرفتم سرعت کامپیوتر از نظر boot فوق العاده شده خیلی عالی هست.
پاور رو حتما باید بگیرم و بزارمش تو اولویت چوت کامپیوتر من شده بعضی وقتا تا 72 ساعت هم روشن بمونه...البته خودم هم هستم اما بیشترش یا داره دانلود میکنه یا برنامه های دیگه در حال اجرا هستن...
سلام، بببخشید من امروز لپتاپم رو فروختم و تصمیم گرفتم یه لپتاپ جدید بگیرم با قیمت 1،300 تومن
به احتمال زیاد Asus core i5 دست دو بگیرم ولی میخواستم بدونم چه چیزی برای خرید تو اولویت هست (مدل گرافیکش حداقل باید چی باشه) و Acer Core i5 هم میتونه مثل ایسوز تو یه رده قرار بگیره؟
سوال من در مورد لپتاپ بود، اگه با تاپیک سازگاری نداشت معدرت میخوام
دوست عزیز با 1300 فقط میشه لپتاپی خرید که گرافیک آنبورد داره
قوی ترین گرافیک آنبورد که روی سی پی یو 1200 تومنی من هست توی بازی Dota 2 روی گرافیک نورمال کم میاره خیلی هم بد جور ، حالا گرافیک های لپتابی بماند !!!
من توی لپتاپ های تا 1600 ندیدم i5 باشه یا گرافیک درست درمونی داشته باشه.
با 1300 میشه لپتاپی خرید که فقط با هاش آفیس اجرا کنی و فیلم ببینی نهایت پاسور بازی کنی.