کلا خرج خرید یه هارد چقدری میشه؟ ssd قیمتش چقدره؟ و چه فرقی داره؟مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
هارد بستگی داره چه حجمی بخوای
ssd هم یه نوع هارد هست که فقط توش چپ هست و دیسک نداره
سرعتش خیلی بالا هست و فقط ویندوز و یکی دوتا نرم افزار یا بازی میریزن توش
120 گیگش بین 200 تا 250 پولشه با یه هارد اکسرنال 2 ترا میشه 500 برات آب میخوره !!!
ولی فقط بخوای هارد بخری یه یک ترا با تعویض میشه 200 تومن
ssd سرعت read و write خیلی بالاتری داره همین باعث میشه بوت سیستم خیلی سریع تر باشه سرعت اجرای بازی ها هم بیشتر بشه ولی روی کارکرد سیستم تو بازی تاثیری نداره . شما اگه میخواین کاری که ater گفتن رو انجام بدین میتونین یه samsung 750 Evo 120Gb بگیرین که قیمتش حدودا 190ت هست و کارایی خوبی هم داره مدل 240 گیگ رو هم میتونین تا 290 300 ت پیدا کنید . هارد هم بسته به حجم و مدل قیمت های متفاوتی دارن ولی مدل های مختلف 1TB رو میتونین نزدیک به 200 ت بخرید .
همه حرف های دوستمون رو تایید میکنم جز samsung 750 Evo 120Gb چون در هر صورت samsung 850 Evo 120Gb بهتر هست و فقط 15 تومن گرون تر هست.
samsung 850 Evo 120Gb داکثر سرعت نوشتن تصادفی 4k بیشتر هست ، عمر مفیدش بیشتر هست و سرعت نوشتنش هم 20 مگ بیشتر هست.
شاید بگید samsung 750 Evo 120Gb جدید تر هست ولی دقیقا همون مدل ضعیف شده samsung 850 Evo 120Gb هست.
سلام
من بین این 2 تا موس موندم.به نظر شما کدوم بهتره؟
نظر خودم روی Cougar 700 هست.موس بزرگ و تو دست بیشتر دوست دارم.اگر موس بهتری توی این رنج قیمت هست لطفا بگید.
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: COUGAR 700M Aluminum Customizable Gaming Mouse
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse
قطعاLogitech G502
Logitech G502 یکی از موس هایی هست که کم ترین نقد منفی رو از بزرگ ترین منتقدای سخت افزاری گرفته ، تا حالا دستم نگرفتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم.
البته Logitech G502 با COUGAR 700M قابل مقایسه نیست اصلا.
اگر با موسی مثل Steelseries Sensi یا Rival یا Deathadder مقایسه بشه میشد گفت هر کدوم یه برتری دارن ولی 700m اصلا در حد G502 نیست.
خودم Rival Dota 2 Edition دارم
تفاوتش با نسخه معمولی در رنگ آموزی و آرمش هست + یه آیتم دوم هم توی بازی بهت میده که 2 - 3 دلار ارزش داره.
Rival دو تا مشکل داره
گریپ هاش مزخفه سریع سایده میشه ، سیمش بافته شده نیست.
ولی راحت ترین موسی هست که دستم گرفتم ، پرفومنسش هم واقعا عالیه ، فکر کنم فقط Rival 700 و razer maba 2016 از این موس بهتر باشن.
نظر من اینه نسخه مشکلی Rival رو بگیر اون هم نخواستی مدل Sensi raw بگیر.
فقط اینجا موجود داره
لینک
يه سوال راجع به هارد لپ تاپ.
من هاردم واقعا تركيده و تو ٤٠٠ مگ ٧٠٠ تا bad sector پيدا شد با توجه به اينكه هاردم ٧٥٠ گيگه ديگه بيخيال اسكن بقيش شدم.ديگه به حدي رسيده كه تو باز كردن my compute هم هنگ ميكنه.خواستم يه هارد جديد بخرم ، بهترين مارك چيه به نظرتون؟
اگر همه اطلاعات اين هارد رو روي هارد جديد بريزم مشكلي پيش مياد؟
Sent from Vallhalla
عمر که میشه همون خرابی کمتر، سرعت هم که استاندارده و مدل های 5400 دور و 7200 دور با حجم بافر های مختلف رو همه برند ها دارند. میمونه قیمت که اونم اگه دلاری در نظر بگیریم شاید آنچنان تفاوتی نداشته باشن.(قیمت رو دقیق اطلاع ندارم.)
به نظر من چیزی که توی هارد دیسک مهمه در درجه اول خراب نشدنه. چون اطلاعاتی که از دست بره شاید با هر هزینه ای هم دیگه بر نگرده و ترجیح میدم حتی گرونتر هم شده یه هارد hgst بگیرم تا یه وسترن و سیگیت ارزون منتها مشکل اینجاست که اصلا پیدا نمیشن.
چیزی که توی بازار هست و راحت تعمیر میشه رو چرا آدم بخواد دنبال یک چیز متفاوت بگرده؟
همین عید امسال هاردم پرید فرستادم تهران نمایندگیش ریکاوری کردن ریختن رو یک هارد آک با هم فرستادن اومد.
----
منم western رو بیشتر پیشنهاد میکنم. البته نمیدونم laptop هم مثل desktop رنگی داره یا نه
سلام
کسی میدونه چه سایز مانیتوری برای دوتا 2 مناسب تره ؟ یا استاندارد تورنمنت ها چند اینچ ؟
در مقیاس ابعاد 16 در 9
24 اینچ FHD
و
27 اینچ FHD و 2k و 4K (اگر 27 میگیری بهتره کمی فاصله خودت با مانیتور رو زیاد تر کنی تا گشادی مردمک چشم نگیری)
قبلا بیشتر از 24 بود
اما این دو سال اخیر 90% مسابقات معروف توش از مانیتور ها 27 با رفرش ریت 120 و به بالا تر استفاده میشه.
27 !!! من با 15.6 اینچ لپ تاپ بازی می کنم فعلاً!
پس با این حساب 24 باید مناسب باشه. با 24 اینچ که دیگه لازم نیست از مانیتور خیلی فاصله بگیری ؟!
من خودم بین 22 و 24 اینچ و این 3 مدل گیر کرده بودم. سامسونگ پنل عالی داره منتها 2 اینچ بزرگتره و گفتم شاید برای دوتا بازی کردن مشکل ساز شه که گویا اینطوری نیست!
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
LG Full HD 22MP57HQ IPS
BenQ Full HD GW2270H
فاصله استاندارد از مانیتور 24 بین 50 تا 60 ثانتیمتر هست (من خودم وقتی فیلم میبینم دور تر میشم وقتی بازی میکنم نزدیک تر)
بین اون مانیتور ها هیچ کدوم !
مدل LG ولی نه اون مدل که نوشتی اون قدیمی شده.
LG 23MP67HQ با قیمت 560 خیلی خوبه !
هم یک اینچ بزرگ تر هست ، هم مدل جدید تری هست ، هم IPS. در کل همه چیز رو برای یه مانیتور با این قیمت داره.
خودم به فکر خرید مدل Asus PG279Q هستم
رزولیشن 2K رفرش ریت 144 (قابلیت اور تا 160 تنها با یک دکمه!) ، پاسخ گویی 4 میلی ثانیه ، پنل IPS در کل هیولا !!!
http://lioncomputer.ir/upload/produc...Q%20-%2001.jpg
الان یکی میگه » مرد حسابی تو سیستم نداری DOTA2 بالا بیاره بعد میخوای مانیتور 3 تومنی بخری ::kappa::
چه کنیم دیگه آرزو برای جوانان عیب نیست !
من یکسالی میشه تو کف مانیتور های ASUSم :x
اصلا مگه این برند چیز بد هم داره؟ :sm (43):
مادربورد ها زیر 1 تومنش آش دهن سوزی نیستن
گرافیک هاش هم در بعضی از موارد از رقیب چیزی سر تر ندارن ( مثلا Asus GTX 1070 Strix OC از MSI GTX 1070 Gaming X هم صداش بیشتر هست هم قابلیت اورش کم تر هست ، البته خیلی خفیف حدود 1-4%)
قبلا Asus خیلی بهتر بود ولی جدید رفته به سمت پول برند بودنش رو گرفتن :|
ولی اگر آمد بخواد یه چیز خیلی خوب بخره مثل مادربورد 1.5 تومنی یا هدست 1 تومن یا مانیتور بالا 2 تومنی قطعا ایسوس حرف اول رو میزنه بدونه برو برگرد.
مانیتور Asus که واقعا نه پولشو دارم نه بدردم میخوره! ولی LG نگاه کردم قیمتش مناسبه. مشکل من با LG اینه که خیلی طراحی هاش بده. اصلاً به روز نیست. مثل Asus و Samsung و Apple شیک نیست. انگار مال 10 سال پیشه! کلا زیاد با برند LG حال نمیکنم.
اون مانیتور Samsung که گفتم مشکلش چیه ؟ خیلی تعریفشو شنیدم. پنلش ترکیبیه از IPS و AMOLED و مزیت های هر دو رو داره.
این کیبرد رو میخوام بگیرم (البته اگه پیدا بشه)، بنظرم خیلی خوش دست میاد. نظر شما چیه ؟
Gigabyte Force K3 Gaming Keyboard
من یه مشکلی داشتم اینکه پشت سره هم صفحه کامپیوترم ابی می شد یه مم تست زدم تا الان بعده ۸ ساعت ۴ تا ارور داده فکنم رمم خرابه . حالا موندم چی بخرم ؟ که تو دوتا هم مشکل نخوره قبلی ۲ بود ddr3 مارکشم کینگستون
نرم افزاری هست که بفهمم مادر بردم چیه ؟ سیستم مال ۴ ۵ ساله پیشه .
صفحه آبی دلایل میختلفی میتونه داشته باشه
ویندوز خراب
هارد خراب
دمای زیاد سی پی یو
رم خراب
و..
بهترین راهش اینه زمانی که صفحه آبی میشه با گوشی عکس بگیری بعد ارورش رو توی نت سرچ کنی ببینی برای چی هست.
سلام مجدد خدمت استاد عزیزم
من ی لب تاب دارم با این مشخصات
Operating System
Windows 10 Enterprise 32-bit
CPU
Intel Core i3 330M @ 2.13GHz 64 °C
Arrandale 32nm Technology
RAM
4/00GB Dual-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Dell Inc. 0M9XW4 (U2E1)
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
512MB ATI Mobility Radeon HD 4300 Series (Dell) 74 °C
Storage
298GB Seagate ST9320325AS (SATA) 39 °C
Optical Drives
TSSTcorp DVD+-RW TS-L633C
Audio
High Definition Audio Device
و میخوام دو تا 2 رو با حداکثر گرافیک و کمترین هزینه اجرا کنم اگر بشه فقط گرافیکشو عوض کنم :)
سرچ کردم قبلش ٫ چند تا ویدیو تو یوتیوب دیدم که همشون با memtestx86 رم تست کرده بودن . ممنم همین کارو کردم مثله اینکه رم مشکل داره . نمی دونم ۴ تا ارور می تونه دلیل کافی برای تعویض رم باشه ؟!
چن تا دیگه هم بود(با ادرس مختلف) که نرم افزاری بودن مثلا موقع کار با فایر فاکس هم صفحه ابی می شد پاک کردمش کروم ریختم ولی همین دیروز داشتم یوتیوب می دیدم بازم ابی شد تو کروم . فعلا رم رو مطمعنم . بقیه اجزا باید دونه دونه تست بشن با قطعه جایگزین که من همچین امکاناتی ندارم ...
گرافیک لپ تاپ رو که نمیشه عوض کرد :|
یه دونه از این رم بگیر
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Geil EVO Veloce 4GB 1600Mhz CL11 DDR3 Ram
سلام دوستان
من یه لب تاپ دارمacer خیلی خ.ب جواب داده و بازی هارو کامل ساپورت میکنه ram 4 گرافیک ۲ ولی خوب مال ۵ ۶ سال پیشه میخوام یه دونه جدید بگیرم بیشتر کاربردمم واسه گیم هست رنج قیمتم تا ۳.۵ هم مشکلی ندارم فقط خواستم به بگید یه چیز خوب و تمیز باشه ممنون میشم کمک کنید.
ممنون فقط می شه مادربردمو چک کنی ببینی مشکلی نداره ؟ نگیرم بمونه رو دستم ...
http://forum.dotabaz.com/uploaded/157_01469784482.jpg
یه بنده خدایی از اینا داشت راضی بود به نظره منم که عالیه ولی قیمتش 4 تومنه
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Asus G551VW i7 12 1TB+128 SSD