999000 تومان هدست :|
من ماوس و کیبورد و اسپیکرو مانیتورم رو هم 500تومان نیمشه :|
فروشگاه تخصصی ریزر razer این ماوس چقدر خفنه یاد این فیلم های آینده واسه سال 2200 اینها میوفته :|
نمایش نسخه قابل چاپ
999000 تومان هدست :|
من ماوس و کیبورد و اسپیکرو مانیتورم رو هم 500تومان نیمشه :|
فروشگاه تخصصی ریزر razer این ماوس چقدر خفنه یاد این فیلم های آینده واسه سال 2200 اینها میوفته :|
بله شما درست ميگيد ولي من خودم تاثير موس رو تجربه كردم و ديدم چه قدر مي تونه تو بازي تاثير داشته باشه البته اگه بازيت خوب باشه كه بتوني استفاده كامل رو از موس ببري
براي جواب اون دوست عزيزمون هم كه گفتن نميخواد براي x7 زياد هزينه كرد رو تاييد مي كنم ولي الان دارم با يه موس پد 5t بازي ميكنم كه خيلي وضعيت خرابي داره و در اينده هم ميخوام يه موس بهتر بگيرم چون اين موس ديگه كار خودش رو كرده و موس اي هم كه مي خوام بگيرم احتمالا بالا 200t باشه گفتم همين الان يه موس پد خوب بگيرم كه براي موسي كه بعدن ميخرم هم بدرد بخوره
از dr.mml هم تشكر ميكنم ممنون براي سايت ها و يه سوال تفاوت اين لو نوع پد تو حركت موس چه جوري هست؟ميتونيد يه توضيحي بديد؟
این لینک میتونه کمکت کنه
بررسی دو پد Razer Goliathus
اولین چیز تو بازی پینگ پایین بعد سخت افزار خوب تا افت فریم نداشته باشی بعد موس و کیبرد. من از مرکز بازار کامپیوتر ایران یه پد گرفتم 15 تومن با یه 70 تومنی لاجیتک فرقی نداشت به جز این که اون دور دوخت بود این نه. موس انصافا مهمه یه موسی مثل Deathadder یا Ngana 2014 از Razer میتونه تو یه بازی که پینگ طرف 0 هست دارن Lan بازی میکنن میتونه سرنوشت ساز باشه.اما نه برای ما که پینگمون 150 تا 350 هست.
-------------------------------------------------------------------------------
http://www.razer.ir/?op=shop&f=detail&id=14
* پورت اتصال USB با روکش طلا
wuttttt?!