ویندوز 32 بیت وقتی بیشتر از 3 گیگ رم پشتیبانی نمیکنه چرا باید فعال کنن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من وقتی ریبورن رو اجرا میکنم همه چی بهم ریخته هست و نمیشه وارد تنظیمات گرافیکی شد...
فایل پیوست 4055
کسی میدونه چی کار باید کرد؟
ویرایش:راه حل رو پیدا کردم:d
سلام،دوستان یه سوال کسی ریبورن رو نداره؟ بفرسته برا من ؟ پول پست رو هم خودم میدم،سایت هست ولی باید کارت ب کارت کنیم پول رو (درب منزل نداره :( ) اگه کسی داره لطف کنه بگه ،چون من نتم یه 5 -6 روزی طول میکشه دانلودش کنه.
سلام
کسی مشکل دانلود داره برا ریبورن؟ من هرشب ک میذارم برا دانلود تا نزدیک 4گیگ میره ولی وقتی لاگ اوت کنم 1بار باز 0 میشه یا میشه 1گیگ دانلودد! باید چیکار کنم؟
واقعا برای شبکه ای مثل استیم که بزرگ ترین برنامه دانلود و بازی هستش افته که یه چنین باگی رو از اول ساختش فیکس نکنه :|
اگر درهنگام دانلود شما اپدیتی به بازی بیاد هر چقدر هم حجمش کم باشه حتی 1 مگ و شما دانلود را pauseکنید بازی از اول دانلود میشه اگه پست های قبلی این نوپیک رو هم میخوندید میدید ما چقدر در بارش بحث کردیم
دوستان من لپتاپم ۲تا کارت گرافیک داره بعد وقتی که ریبورن رو از استیم اجرا میکنم با گرافیک ضعیفتر اجرا میکنم و توی بازی لگ دارم کامل,الان اگر بخوامٰ که با اون یکی کارت گرافیک اجرا کنم بازیو باید فایل exe دوتا ریبورن رو پیدا کنم , کسی میدونه کجاس ؟
خب پس از 3-4 بار پاک کردن دوتا2 و نصب دوباره بک اپ بازم نتونستم اجراش کنم دیشب زدم دانلود شه بدون هیچ توقفی تا الان 3.5 گیگ دانلود شده و به گفته استیم باید تا فردا ساعت 9 صبح دانلودش کامل شه امیدوارم مشکلی پیش نیاد
خب همین 2 دقیقه پیش رسید به 5 گیگ و برق رفت x-(
الان دوباره اومدم زدم دانلود بشه حالا شانس اوردم 2.8 گیگ رو سیو کرده
من بیخیال نمیشم شده 1 سال این کامپیوتر روشن بمونه من این ریبورن رو دانلود میکنم
این دردسرها چیه خب میکشید
وقتی دانلود ریبورن اجباری بشه دیگه نیازی نیس از پوشه ی استیم کپی بگیرید و جدا جدا بازی رو نصب کنید
دوتا 2 به ریبورن تبدیل میشه و دوتا 2 رو نصب کنید انگار ریبورن نصب شده .... ( فکر کنم اونموقع از دوتا 2 بک اپ بگیرید انگار از ریبورن بک اپ گرفتید )
دوستان من ریبورن از یکی از دوستان تهیه کردم ولی به این صورته :|
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3236_01441644323.png
کسی میدونه چجوری باید نصب کنم؟
مشکل حل شد .
من با Reborn که بازی میکنم تو بازی خیلی زومه یک محیط خیلی کوچیکتری رو میتونم ببینم و همه چی بزرگتره طبیعتن کسی میدونی چطور میشه دوربین رو عقب تر برد؟ا
بله بلاخره دانلود reborn اجباری شد الان هر کس می خواد دانلود کنه دیگه مشکلی پیش نمیاد
به سوی ریبورن :D:D:smile40:
کسی سایت میدونه که ریبورن رو بفروشن؟؟؟
قبل از هر کاری ! برین داخل تنظیمات و مناسب با قدرت سخت افزارتون تنظیمات رو اعمال کنید ! حتما توجه کنید که resolution ست شده باشه
اغا شما سایت میدونین که اپدیت دیروز 6.3 گیگ رو که همان ریبورن هست بفروشن؟
هر کی تبلیغات میکنه تخلف براش ثبت میشه
خودتون سرچ کنید تا سایت فروشگاهی پیدا کنید !
این میلاد ظالم که نمیزاره ما سایت معرفی کنیم :| توی گوگل سرچ کن خرید بک آپ دوتا2 ریبورن میاره برات.
بالاخره آپدیتش تموم شد .... 8 ساعت طول کشید .. :|
امروز دوباره 118 مگابایت جدید اضافه شده. :)
من الان 7 ساعت دوتا بازی نکردم مثل معتادیم که مواد گیرش نیومده :imhorrifiedplz::smile16:
کسی یه راهی سراغ نداره سرعت دانلود استیم فیکس شه ؟ ... الان یه فایل معمولی بگیرم با سرعت 400-500 میگیره ولی تو استیم هی میره بالا باز میاد پایین میره رو 400 باز میاد رو 30-40 .
لعنت به این reborn :| .
برای من الان 14 ساعته هنوز 1 گیگ مونده ، این استیم با حدکثر دانلود نمیکنه عوضی
خخخ من که تا این دان شه دارم دوتا 1 بازی میکنم . کیف میده یه سال پیش که دوتا دو نداشتم با این بازی میکردم . خخخخ
Sent from my HTC One using Tapatalk
5 گیگ دانلود از دیشب تا الان اومد از اول gg
الآن کلا باید چه قدر دانلود کنیم تا ربورن دانلود شه؟:|
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
محمد فقط لول ! چقد بدشانسی آخه ...
یکی هم گیر نمیاد اپلود کنه بخدا من سایت داشتم که vps دستم بود 30 دقیقه طول نمیکشید هم دانلودش هم اپلودش برای بچه ها ، که حداقل نیاد از اول با idm راحت بگیرن
اقا من دیشب 2گیگ دانلود کردم الان که دوباره رفتم تو استیم شده بود 500mb چرا؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
WTF
انگار همه لول یک شدیم رفت :/
6 گیگ با این نت . زده 1day 14 hour :O