اره ... دوباره 118 مگا بایت اومده...
هنوز باگ زیاد داره ... فک کنم یه 400 500 مگ دیگه هم آپدیت بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا خیلی بهتر شده ... 2 تا گیم رفتم امروز 1دونه نوب تو بازی نبود ... اصن یه چی میگم یه چی میشنوی ... واسه افرادی مثل من که به نوب کشی عادت کرده بودم خیلی بد شد .... یه بازی رفتم مید ... واقعا گند زدم ... ولی با این حال بازیو بردیم...
عه چرا یادم اومد دست قبلش یه یار نوب داشتیم که pugna داشت و رفت لاین :| بلد نبود deward کنه ... ولی از قبل خیلی بهتر شده.
http://s6.picofile.com/file/82113379..._10_161519.jpg
من sf بودم ... Queen اول بازی خیلی خوب شروع کرد و 2تا کیل ازم گرفت ولی بعدش خودش خراب کرد ... تا مید گیم هم زیاد ایتم نداشتم...
من خودم از اینویز خوشم نمیومد ولی این گیم جوری بود که اصلا دگر بدرد نمیخورد چون همشون DPS Dmage داشتن که دگر کنسل میکرد ... واسه همین اینویز رفتم ... بعدشم سنج یاشا که دیگه بعدش بازی برگشت.
engine بازی عوض شده Player ها عوض نشدن که :|
فكر كنم چون تازه اومده فقط fan هاي بازي بلد دانلود كردن يه هفته ديگه برميگرده به همون اوضاع قبل D:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دانلود ریبورن اجباری شد آخه این چه وضعیه شاید یکی دوست نداشته باشه آپدیت کنه :|
ما که سفارش دادیم ... 24 الی 48 ساعت دیگه میاد ...... پول خود backup dota2 reborn با آخرین بروزرسانی داره 5 تومن میده مفته مفته هزینه حمل و نقل هم برای من که تهرانم حدود 7400 درومد
اره 5t مفته پول پست رو دیدم هنگ کردم
1 روز دوتا نرفتم زیرچشام سیاه پوستم زرد شده عین معتاد ها کنج خونه دارم دیوار هارو نگاه میکنم :|
ببخشید 1 سوال داشتم reborn رو دانلود کردم الان اسم این 2تا custom game زیر رو میخواستم
1 - این custom game در واقع یه نوع فوتباله و هیرو ها بازیکنان فوتبالن هر هیرو قابلیت های منحصر به فرد خود را داره بر اساس هیروش در دوتا 2
2 - این مثل game معمولیه فقط همه چی (دمج - سرعت - دمج اسکیل و ...) چند برابر شده
اسم این 2تا custom game رو اگه میدونید بگید لطفا
اقا از هرجا خریدی پ خ کن هرچی دانلود کردم پرید :d
آقا هرکی میخواد بدونه از کجا خریدم بهم پ.خ بده منم بهش میگم
wtf مملی؟ خدا لعنت کنه اون پستی رو که 7400 بگیره توی تهران! خیر نبینه واقعا... نمیگم زیاده ولی ظلمه! من حاظر بودم 40 تومن بدم ولی یه ساعت برسه دستم..
یه سوال
من چرا توی بازی علامتی برای موسم نمیاد؟
و اینکه چرا گرافیک بازی برام مثل ماریو هست؟ خواهش میکنم میدونید کمک کنید.
آخرین سوال اینکه چرا هیرو های بازی صدایی ندارن مثل techies هیچ حرفی نمیزنه؟
ریبورن رو نصب کردم
از لحاظ روانی بازی و fps عالی شده
و خیلی سریع مچ پیدا میکنه و راحت تر از قبل میشه alt tab کرد
در مورد پینگ ولی نمیتونم نظری بدم
گرچه ریجن ها پینگشون رو 210 ! اینا زده ولی توی بازی فرقی با قبل احساس نکردم
هیچ دقت کردید دوباره اسم دووم شده doom bringer? tnx valve just this is good
آقا این کلیک موس ما معلوم نیس هرچی ویندوز و تب و کوفتو میزنیم انگار ن انگار
axxaa رحمان یه چیزی الان بهت میدم دان کن حل میشه منم این مشکل داشتم
ایمیل بفرست تا برات سند کنم اونجا دان کنی
سرور چطور تنظیم میشه؟ اتوماتیک هست؟
لیست مپ های فوریت کجاست؟ برای دسترسی سریع تر.
why u haste me dude?
خواستم آپلود کنم ،برات بزارم ولی عجله داری انگار بزن دانلود
cursor <for dota2 download
یه سوال دوستان شما هم توی ریبورن بازی بهتون sujjest item نمیده؟ یعنی برای erly game یادتونه؟ مثلا میگفت 2 تانگو+ آیرون برنچ و mid game و late game ماله من نداره یا ماله همه؟ مرسی.
باو عجبا باید ایمیل بدی فایلشو بفرستم توی ایمیلت :|
آقا کسی مشکل موس رو نداره؟ ر*ده به اعصابم
آقا یک سوال من هنوز ریبورن نگفرتم آیا لول ها و آیتم ها هنوز هست یا دیلیت شده ؟؟؟ :|
what do u think?
خیر،ولی خیلی خیلی بد شده واقا لول ها رو میگم ولی آیتما که همونان.
اگه منظورت region هستش دقیقا زیر mod های اصلی موقع فاید سمت راست region هست. ولی اگه انتخاب نکنید اتوماتیک انتخاب میکنه.
"لیست مپ های فوریت کجاست"
چی؟
ایتم ها همونن.
ولی روش لول اپ تغییر کرده.
یه سری تروفی ها /کار ها هستن که انجام میدی میزان point به شما میده.
هر 100 تای اونا 1لول هستش.
دوستان همین الان من متوجه یه باگ بسیار بسیار بزرگ شدم،توی anciant creep های dire ،نامحدود میتونید stack کنید!!!!!!!!!! خیلی خیلی عجبیه واقعا.. کی درست بشه خدا میدونه..