خب آپدیت هنوز نیومده ولی تو سایت مشخص شده چه تغییراتی قراره بوجود بیاد.
Dota 2 - Balance of Power
http://dotabaz.com/uploads3/arc%20warden.png
http://dotabaz.com/uploads3/zeus%20arcana.png
http://dotabaz.com/uploads3/686%20new%20items.png
نمایش نسخه قابل چاپ
خب آپدیت هنوز نیومده ولی تو سایت مشخص شده چه تغییراتی قراره بوجود بیاد.
Dota 2 - Balance of Power
http://dotabaz.com/uploads3/arc%20warden.png
http://dotabaz.com/uploads3/zeus%20arcana.png
http://dotabaz.com/uploads3/686%20new%20items.png
نه خوشم اومد از ارکانا زئوس! نمیشه ایراد بدی ازش گرفت
این آبدیت برای بازی عالی
منظورم تغیرات برای بالانس شدن بازی نیست ها
منو ها و.. میگم
الا دارم تغیرات هم میخونم
امید وارم خوب باشه.
کی میاد ؟
کاشکی یکی بود آبدیت رو به فارسی ترجمه میکرد :|
pudge که دیگه سوپر من شده :|
ترجمش دقیقا" 1 روز زمان میبره...تقریبا" 40 دقیقه ای میشه دارم میخونمش تموم نشده!
الان رو Ember ام میبینم هیچ تغییری نکرده :دی اما در کل بالانس ترین پچ تا به امروزی که دوتا بازی میکنم هست و همچنین بزرگترین!
brb reading
پوج هوکرمن شده نه سوپرمن! دیگه خیلی مسخره شده یه octrian core هم میندن واسش کولدان میشه 3 ثانیه دیگه هر ثانیه تق تق تق هوک کنه
Iron Branch
Can now be used by targeting the ground, planting a happy little tree that lasts 20 seconds. 200 Cast Range. :|
درکل بنظرم اپدیت فوق العاده ایی میشه
1 ساعت و 40 دقیقه طول کشید تا تمومش کنم!
بیشتر هیروهایی که دوست داشتم buff شدن مثل sf, tinker, invoker, puck در رابطه با ta هم خوشحال باشم بهتره چون بازی کردن جلوش به خاطر نشون دادن skill 1 ـش راحت تر میشه
مثل همیشه pudge, ursa, vs هم buff شدن که برای همه عادت شده!
ember رو دست بهش نزده اما از اونور daedalus, mkb و linken که از آیتم هاش هستن رو buff کرده این یعنی حالا حالا ها این هیرو پیک میشه :|
اگر Dragon Lance و Aether Lens ( آیتم های جدید ) برای sniper بسته بشن اونوقت attack range اون از 900 میشه 1030 که تازه طرفا 200 تا hp هم بهش میده از اونطرف هم cast range آلتیمیتش 200 تا بیشتر میشه درحالیکه 250 تا مانا هم میگیره :D
void هم با اسکیل جدیدش رسما کابوس خیلی هیرو ها شد مثل: bb, ember, weaver و... فرض کنید حداقل 6 ثانیه و حداکثر 9 ثانیه با یک کولدان 16 ثانیه ای که در اصل میشه 7 ثانیه بعد از استفاده نتونید با bb مثلا 2 یا 1 کنید یا با ember هم 2 کنید و یا حتی با weaver نتونید 2 کنید :) در کل به شعور بازیکن و timingش ربط داره و buff نیست.
خیلی حرف ها هست که امیدوارم بچه ها بیان بگن استفاده کنیم اما من فعلا همینا یادم مونده بود بیام بگم :دی
holy sh!t !
علاوه بر تغییرات زیاد هیرو ها
اکثر هیرو ها توی team fight ها الان موثر تر شدن.
و از همه مهم تر بالاخره arc warden :x
(و riki هم OP تر شده ... :| )
پ.ن
فرض کنید sniper مقدار range ـش رو به حد اکثر برسونه بعد dragons lance بخره :D
این مال کریسمسه؟یا برا کریسمس آپدیت و event جدید میاد؟حجم این آپدیت چقده؟
بریستل بالانس بود الکی بهش دست زدن
وینتر بدبخت همش نرف شد اینم روش(یاراش باید تو 6 وینتر طرفو بکشن تو نمیتونی یا یارات تایم هیلشم که دیگه ....)
باف شدو دمون خوب بود الان واسه خودش مانتااستایلی میشه
آخه یکی جلو این آیس فراگ رو بگیره چرا یورسارو همش باف میده این دیگه دست پلیرش باشه ایمباست.
معلوم نی اوراکل اینجا چکارست.
دازل رو چرا تکون میدین.باو دیگه رو ساپورترا ....
الان کونکا شده مگنوس با آقانیم ....
ترکسس هم همون مدوساس فقط ما درک نمیکنیم(با آقانیم هر تیرش که به دشمن برخورد میکنه 50 درصد به دشمنای پشتش میخوره)
رازور رو دست نمیزنن نمیدونم چرا مگه این از هیرو های دیگ چش کمتره؟
شدو شامن رو کلا از بازی فک کنم حذفش کنن ماراش آلان دو تا اتک میخواد که نابود بشه.
یه وقت مدوسا رو باف ندینا.
خدا رو صد هزار متبه شکر دست ترور بلید نزدن.
لجیونم دیگه با آقانیم ایمباست . تو دوئل دیگه نمیشه به لجیون زد مگر دو طرفی که با هم جنگ میکنن(لجون طرف رو بکشه یا طرف لجیون ر بکشه)ساپورتر بنده خدا کلن گوشته تو دست این
از اسنایپر بدمون میومد بافشم دادن تو یوتیوب برین ببینین همین رنج چقد بهش با دشمن فاصله میده.
من مخالفم وید فیسلس باف بود.
پادج تو رو از بیس هوک میکنه.
دیگه تو پابلیک ریکی و اسنایپر و پادج پیک ریتشون بالا میره.
ویسیج رو یه وقت باف ندین ایمبا میشه.
من چون خودم اکثر ساپورتر بازی میکنم اعصابم خورد شده این آیتمای ارزون قیمت که تازه اومده خیلی بازی رو مسخره میکنه .
از نظر خودم آیس فراگ دیگه رو دوتا کار نمیکنه باور کنید همش کار یه مشت آماتوره که تو دوتا ور میرن
یه چیزی خوشحالم کرد که دیگه این فیدرا نمیتونن پشت سر هم کوریر بخرن. الحمدلله
Aether Lens به رنجه هوک 200 تا اضافه میکنه.
کلا این دوستمون گویا یه مقدار از این آپدیت که اومده ناراحته :دی
مدوسا پتچه قبلی باف شده بود.نقل قول:
یه وقت مدوسا رو باف ندینا.
هنوز Disable میشه.نقل قول:
لجیونم دیگه با آقانیم ایمباست . تو دوئل دیگه نمیشه به لجیون زد مگر دو طرفی که با هم جنگ میکنن(لجون طرف رو بکشه یا طرف لجیون ر بکشه)ساپورتر بنده خدا کلن گوشته تو دست این
dp رو بدجوری قوی کردن . تمام ویژگی های اسکیل 3 قدیم رو پخش کردن تو حالت عادی هیرو و یه لول جدید بهش دادن . با این حال فکر نکنم به اون شدت پیک بشه .
یکی گفته بود ember تغییری نکرد . اتفاقا من فکر میکنم خیلی ضعیف شد . bot ember ( بوت تراول ) دیگه زیاد جالب نیست . لاقل برای من که agressive بازی میکردم با این هیرو جالب نیست . دیگه اطمینانی نیست که بخوای بپری وسط .
ریکی هم که طبق عادت معمول قوی شده . :/
آرکانا زئوس هم از این نظر که زیر پاش خیلی ابر هستش یه مقدار مسخره ست ! و اینکه بدنش بیش از حد سوخته و سیاهه . میتونستن خیلی بهتر کارش کنن . :/ پچ خیلی بالانسی به نظر میاد به هر حال . تغییرات مپ هم خیلی جالبه
من به شدت منتظر پیت لرد بودم تا زت البته زت هم هرو خوبیه
در کل همه اپدیت یک طرف این sfیه طرف .همینطوری شم فارم میکرد حریف نداشت دیگه این اقانیام رو نمیدونم برا چی دادن بهش
ایتم های جدید هم بازی رو بیشتر شبیه کاستوم گیم میکنه البته اینا نظر شخصی من بود
این run جدیده چیه ؟ چی کار میکنه ؟
داداش درسته استان میتونه بشه یا هرچیز دیگه ولی یکی مثل کریستال مایدن چقدر دمیج داره که بتونه این لجیونو بکشه؟؟؟؟تازه لول moc هم که هیلش میده
آی دلم میخواد یکی برا این آقانیم بره من بین داشته باشم ...
من اکثر اوقات ساپورتر بازی میکنم این آپدیته ممکنه برا بعضی ساپورترا خوب بوده باشه ولی خیلی زیادی دیگه این کری هارو آمبولانس میکنه :(
یکی از هیرو هاییی هم که زیاد پلی میدادم وینتر بود که کلا تو این آپدیت جدید ری.. بهش.
اسمش رو باید میذاشتن New Update WTF
dp که عشقه هر چقدرم قوی شه اشکال نداره
riki هم واقعا نرفش خیلی بیشتره
Strength growth reduced from 2.0 to 1.6
Agility growth reduced from 2.9 to 2.2
Base armor reduced by 1
Smoke Screen no longer slows turn rates
Invisibility Fade Time: 6/5/4/3 seconds
Note: No longer grants 6/8/10/12 HP regeneration
یه آلتیمیت شعر هم بهش دادن که به نظرم از اون blink strike ulti سگی که دهنو سرویس میکرد خیلی بهتره ( اینم بگم 450area رنج خیلی زیادی نیست )
هر چی بود بازمriki از قبل ضعیفتر شده
ویرایش : امیدوارم این پچ مثل اسمش باشه و دیگه شاهد *ن شدن یه هیرو با پیکش توی AP نباشیم
الان شما میتونین توی دوئل جلوی لیجن رو بگیرین؟ فقط با استان بفیه میشه نگهش داشت وگرنه دیگه خودش میتونه راحت بزنه
یکی آیتم های جدید رو ترجمه کنه .......
بعضی چیزهایی که اضافه کردن توی این پچ برگرفته از custom game ها هست شما اگه بری dota imba dustom game بازی کنید التیمیت ادمیرال اینطوره و درو رنجر میتونه چند اتک بده و.....
سلام
آپدیت اومد فکر میکنم 900 مگابایت
همینه دیگه؟
فکر کنم پتچ جدید اومد
1.2 gb WTF
بهتره که اپدیت باشه مگرنه خودم به شخصه میرم والو رو اتیش میزنم
بله اومد بالاخره!
بمونم تا 2 مجانی شه بعد دانلود کنم :imgrinningplz:
چرا برای بعضی ها 900mb هست و برای بقیه1.2gb ؟؟؟؟!
آپدیت الان واسه من اومد. 800 تایی حجمشه.
آخرین بازی هم انجام دادم درست قبل از آپدیت با riki بود ببینم بعدش چطور میشه :-D
Sent from my C5303 using Tapatalk
احساس میکنم jungle radiant خیلی بزرگ شده :|
خاک تو سرشون با اپدیتشون ، به جا اینکه اینقدر به فکر عوض کردن جای کریپ باشی باگ tiny که مثل اسکلتی میشه یا dk که لباس تنش نی و خیلی باگ های دیگه رو رفع کن
چرا مپ این جوری شده?!?!?!?؟؟؟؟
پودج وقتی توی rot گیرت بندازه دیگه همینطور میاد دنبالت هی هوکت میکنه....
wp f*cking valve
game is balanced
الحمدلله همه چی بالانسه. منم اشتباه میکردم...
مصاحبه بعدی با رئیس والوه در راه است درباره پچ 6.86 در یک فضای دیپلوماسی....
کسی فهمیده این یعنی چی؟؟؟؟؟!!
Rod of Atos:
Cripple now grants units that attack the target 40% accuracy
کلا بعد از هر پچ یه عده ناراحت و یه عده خوشحالا اما واقعا تو این 5 سال بنظرم بهترین و بالانس ترین پچی بوده که دادن!
طرف اومده گیر میده Drow شده مدوسا!!!واقعا چقدر احتمال خریدن Agha هست براش!بیشتر واسه آخرایه بازی خوبه و بنظرم کاربردیه!
از یه طرف واقعا باگهای گرافیکی هست تو بازی که ناراحت کنندست اما تاثیری تو بازی نداره.کسایی که قبل از عرضه رسمی بازیو شروع کردن و wave wave هیرو هارو عرضه میکردن چی بگن!!از اون موقع بدتر نیست که!اینام بخاطر کلاینت جدید بازیه و باید کم کم برطرف بشه!من Reborn رو یک PC حدود 7 سال پیش نصب کردم در مقایسه با ورژن معمولی هم بیشتر فریم میگیرم هم روونتره!
دیگه انجین عوض شده باید کم کم اوکی بشه.
ولی این پچ بیشتر بدرد Pro game ها و بازیهای رسمی میخوره کلی از هیروهای useless رو آوردن تو Hero pool تیم ها.Void بنظرم درسته یکی از بهترین اسکیل های دوتا رو ازش گرفتن اما دیگه کمتر کسی_(تو مسابقات که دیگه اصلا) واسه Hard carry پیک میکرد الان دقیقا fight control شده چیزی فرای تصور!
Bristle هم بیشتر باف شده!بنظرم الان Agha میتونه جزو انتخابایه 2-3 هیرو باشه.همینطوری اسکیل اول و دوم رو اسپم کنی تو 30 ثانیه مکس استک میشه اولتی هیرو!تازه همرم slow+armor neg میکنه.یه چیزی که داشتم بعد از دفعه دوم تغییرات میخوندم اومد تو ذهنم این بود انگار ولوو اینو به عنوان هدیه بازگشت EGM به A داده!تمام هیروهای اصلیشونو باف کردن از furion و CK وChen وLD وpuck ....
بیشتر برای ppy خوشحالم!Chen خیلی باف شده از HP خودش تا اسپلش و اینکه تمام jungle creep ها هم باف شدن!!!از اونور 2تا سنتار و potato هم الان Magic res گرفتن که استک هم میشه!!!!!!
فقط درباره اسکیل جدید DP نفهمیدم 4 بار شارژش رو میشه همزمان روی 4 تا هیرو زد یا دونه دونه قابل استفادست!اگه بشه همزمان بزنی خیلی حال میده عملا آلتیمت روشن میکنی رو 4 تا هیرو حریف اسکیلتو میندازی میری rampage میگیری full HP میای بیرون!!!البته غیر از اون کلا یکم نرف شده.هم تعداد روحاش کم شده هم سرعتش کمتر شده هم CD اسکیل هاش زیادتر شده نسبت به قبل!
اون اسکیل جدید Doom رسما تانک برندازه!!!!کافیه اتک اسپید داشته باشی!!!
بیشتر واسه OD خوشحالم الان اساسی باف شده.یعنی هم میشه اتکرش کرد هم Nuker ...
Ember هم بنظرم نرف شده جدا از اینکه دیگه Vision نمیده اسپریتش اومدن Oracle به CM خودش آخرته نرفه!یعنی mid بره یا Lane فرقی نداره اول بازی نمیتونه فارم کنه!همه بازیش تو Early game به اسکیل سومش هست اونم Oracle فرتی purge میکنه!
کلا بنظرم خیلی تغییراته خوبی بوده .من پچ 6.84 هم با اون همه آیتم جدید و باف و نرف کمتر از این لذت بردم اولش اما بعدا دیدم خیلی رو بازیا تاثیر داشت.به این یکی امیدوار ترم تو Major بعدی بیشتر معلوم میشه.
داداش شما میخوای بری اینترنشنال بازی کنی که میگی برای پروگیمر ها خوب شده؟همین پابلیک و رنکد که مشتی نوب و فیدر تو تیمت میوفتن زجر آوره. این پچ ممکنه به قول شما واسه پروگیمرا خوب باشه ولی برای بازیکنی که تفننی 2 ساعت در هفته بازی میکنه
مزخرفه. درضمن خیلی از باگ های گرافیکی (کله زئوس و دلای در بعضی انیمیشن هیرو ها ...) و بعضی از باگ های بازی فیکس نشده. درضمن تو هرپچ که یه هیرو رو باف میدن یا نرف میکنن ربطی به هدیه دادن و اینا نداره.نکته مثبت این مپ جدید اینه که کلیف کردن کمتر اتفاق
میفته
درضمن وید نرف نشده فقط اسکیلش عوض شده ،در نظرداشته باش که لول 1 تمام دمیج های 2 ثانیه قبل رو خنثی میکنه