خب آپدیت هنوز نیومده ولی تو سایت مشخص شده چه تغییراتی قراره بوجود بیاد.
Dota 2 - Balance of Power
خب آپدیت هنوز نیومده ولی تو سایت مشخص شده چه تغییراتی قراره بوجود بیاد.
Dota 2 - Balance of Power
ATER (12-16-2015),Deadking (12-17-2015),FCB (12-16-2015),fever361 (12-16-2015),Milad._.R (12-16-2015),Mohammad_ai69 (12-16-2015),pishva (12-16-2015),reza (12-18-2015),Soul Keeper (12-16-2015),trace (12-17-2015)
نه خوشم اومد از ارکانا زئوس! نمیشه ایراد بدی ازش گرفت
Sharingan (12-16-2015)
این آبدیت برای بازی عالی
منظورم تغیرات برای بالانس شدن بازی نیست ها
منو ها و.. میگم
الا دارم تغیرات هم میخونم
امید وارم خوب باشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Sharingan (12-16-2015)
کی میاد ؟
کاشکی یکی بود آبدیت رو به فارسی ترجمه میکرد
pudge که دیگه سوپر من شده
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
18 دسامبر که میشه 2 روز دیگه ( جمعه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترجمش دقیقا" 1 روز زمان میبره...تقریبا" 40 دقیقه ای میشه دارم میخونمش تموم نشده!
الان رو Ember ام میبینم هیچ تغییری نکرده :دی اما در کل بالانس ترین پچ تا به امروزی که دوتا بازی میکنم هست و همچنین بزرگترین!
brb reading
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
پوج هوکرمن شده نه سوپرمن! دیگه خیلی مسخره شده یه octrian core هم میندن واسش کولدان میشه 3 ثانیه دیگه هر ثانیه تق تق تق هوک کنه
Iron Branch
Can now be used by targeting the ground, planting a happy little tree that lasts 20 seconds. 200 Cast Range.
درکل بنظرم اپدیت فوق العاده ایی میشه
1 ساعت و 40 دقیقه طول کشید تا تمومش کنم!
بیشتر هیروهایی که دوست داشتم buff شدن مثل sf, tinker, invoker, puck در رابطه با ta هم خوشحال باشم بهتره چون بازی کردن جلوش به خاطر نشون دادن skill 1 ـش راحت تر میشه
مثل همیشه pudge, ursa, vs هم buff شدن که برای همه عادت شده!
ember رو دست بهش نزده اما از اونور daedalus, mkb و linken که از آیتم هاش هستن رو buff کرده این یعنی حالا حالا ها این هیرو پیک میشه
اگر Dragon Lance و Aether Lens ( آیتم های جدید ) برای sniper بسته بشن اونوقت attack range اون از 900 میشه 1030 که تازه طرفا 200 تا hp هم بهش میده از اونطرف هم cast range آلتیمیتش 200 تا بیشتر میشه درحالیکه 250 تا مانا هم میگیره
void هم با اسکیل جدیدش رسما کابوس خیلی هیرو ها شد مثل: bb, ember, weaver و... فرض کنید حداقل 6 ثانیه و حداکثر 9 ثانیه با یک کولدان 16 ثانیه ای که در اصل میشه 7 ثانیه بعد از استفاده نتونید با bb مثلا 2 یا 1 کنید یا با ember هم 2 کنید و یا حتی با weaver نتونید 2 کنید در کل به شعور بازیکن و timingش ربط داره و buff نیست.
خیلی حرف ها هست که امیدوارم بچه ها بیان بگن استفاده کنیم اما من فعلا همینا یادم مونده بود بیام بگم :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (12-18-2015),Soul Keeper (12-16-2015)
holy sh!t !
علاوه بر تغییرات زیاد هیرو ها
اکثر هیرو ها توی team fight ها الان موثر تر شدن.
و از همه مهم تر بالاخره arc warden
(و riki هم OP تر شده ... )
پ.ن
فرض کنید sniper مقدار range ـش رو به حد اکثر برسونه بعد dragons lance بخره
این مال کریسمسه؟یا برا کریسمس آپدیت و event جدید میاد؟حجم این آپدیت چقده؟
.................................................. .........
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©