Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیم روحمو آتیش میزنه
کامبک خوردیم در حد لالیگا
:|
:((
نمایش نسخه قابل چاپ
Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیم روحمو آتیش میزنه
کامبک خوردیم در حد لالیگا
:|
:((
من وقتی هیرو invis توی تیم حریف باشه اعصابم خورد میشه! خیلی بازی داشتم که اینطور اعصاب نمونده واسم -_- یا توی بازی هایی که یه دسته از موجودات عجیب میان برا تاینی پوج اسلاردار pa و خلاصه همه ی هیرو ها russian blade میبندن!
مین کار هم جالب بود :دی از این به بعد میگیمش مین کار
یه بازی بود آمار هم تیمی های من:
1-20-0
0-15-5
1-30-12
4-10-1
بود.
یجوری زدم ب کیبرد دکمه هشت کنده شد :| الانم با چسب چسبوندمش :|
از پسر عمم داغون تر ندیدم گلاب به روتون اون روز اعصابش خورد شد تف کرد تو مانیتور و بعد لیو داد!:-o
خوب عزیزانم با توجه به اینکه این چیزای که شما نوشتید اصلا ربطی نداشت میخام خاطره ی اولین الترا (کاش رمپیج میشد) براون بگم
یه بار با terror blade بازی کردم از اول بازی همه ی هم تیمیام اباندون بودن. تیم حریفم :riki ursa wrath king sand king crystal چار تا کری یه ساپ! همشون نوب بودن
دقیقه های 20 /25 بازی بود داشتیم جمع میشدیم . حدود لول 15 بودم که ایتمای زیرو بسته بودم:
مانکی. بش لول 2 . چشمه . دسلاتور. . پا تلپورت 2. ایتم ایمج(سه تات میکنه)
اول کریستال اومد جلو تو بیس روم 2 انداخت بعد یک کرد بعد اومد کنارم شیش کرد ! تا از 2ش در اومدم یه اتکش زدم رفت تو بش. بعد با دو تا اتک دیگه مرد (آخه لول 8 بود)!
بعد یورسا با انخش و وراس کینگ اومدن جلو گیرم اوردن با هیل 10% فرار کردم . بعد شیشم رو انداختم رو یورسا و 1 کردم مرد! بعدم زنده شد. لولام که از کولدون در اومد با ایتما و لول دو و 3 4 تا دمون درست کردم و بعد بش زدم رو یوراساو مرد!
حالا ... هنوز ایمیجام زنده بودن که روی وراس کینگ اومد روش بش انداختم دوسه تا اتک و بعد بایکم مرد چون ان شیشش تو کولدون بود زنده نشد اینم الترای من که رمپیج نشد!
ریکی بهم 1 اتک زد مردم! ینی تا دوروز غذا نمخوردم از ناراحتی