ممنون از دوستان به زودی تاپیکی میزنم که هر بار 10 صفحه از داستانه و هر چند وقت یک بار آپدیت میشه و 10 صفحه دیگه اضافه میشه با فرمت pdf و همراه عکس و نقشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از دوستان به زودی تاپیکی میزنم که هر بار 10 صفحه از داستانه و هر چند وقت یک بار آپدیت میشه و 10 صفحه دیگه اضافه میشه با فرمت pdf و همراه عکس و نقشه
6,500
words
این لیست زیباترین و به یادماندنی ترین بازی های تاریخ دوتا 2 هست با match id میتونین دانلود کنین هر کدومو که خواستین و راحت ببینین .
https://docs.google.com/spreadsheet/...rive_web#gid=0
دوستان در پی خلق یه رول جدید به اسم Hunter یا شکارچی هستم.
نظر شما چیه ؟
تمام اطلاعات طبقه بندی نشده توی ذهنم هست میتونم توی این هفته وقت کردم آشنایی و آموزش رو توی یه تاپیک بدم بیرون.
بدیم؟
ندیم؟
راستی تا حالا کسی در مورد این رول چیزی شنده؟
این کلا خودم را خلق میکنم ولی گفتم شاید یکی قبل از من به ذهنش رسیده باشه.
این roll به نظر من وجود داره و نیازی به خلق نداره.مثل Nyx assasin
سلام! امروز کارت امتحان نهایی 2 سال پیشم رو پیدا کردم دیدم شماره صندلیم 1805 بود،اومدم دیدم شماره کاربری اینجام هم 1805 e خیلی جالبه درسته؟
چرا شکلک منو میزاری ؟!
its mine mate
لول شماره کاربری هارو
آقو ما این آرکانا PA با NP SOV Ausp رو روی vega گذاشتیم اگه 4cl رو نبره دیگه دیگه ..........
دعا کنید این یکیم ببرم XD
تصمیم گرفتم دقیقا آخر گفتم اگه ببره 2تا آرکانا میگیرم سره 4cl گذاشتم .......... الانم داره میبازه یعنی هر دو تیم یه سوتی هایی دادن یارو رنک 1k نمیکنه
الان mid تیم vega فک کنم ddos شده اگه بازی موکول بشه عااااااااااااااااالیههههه ههههههه
چجوری ای پی شو پیدا کرده وسط بازی؟ :|
1600 تا به طرف پول داده !!!! فکر کنم یه کیل دیگه داشتم برای طرف یه Divin هم میفرستادن !
http://uupload.ir/files/q901_2015-06-10_00001.jpg
یجورایی واقعا بهتر شده ........ در واقع یه نسبتی داره که هرچقدر گلد بگیری تو کل بازی بر اون اساس به طرف مقابل میده
چجوری رو یه بازی شرط میبندید؟
آقا یه شخصی هست با نام W@rden که خیلی میشه من تو صفحه اول با +600 بیننده ببینم . ایشون همین W@rden این انجمنن آیا؟ xD
خب دوستان کنکوری خودتون رو اماده کنید که فردا روز موعوده d:
بلههههههههههههههه .........
ddoser ها ، لگ ها ، dly ها ، standin ها و بازیکنان 4cl همگی دست بدست هم دادن که 4cl ببره و من حدود 45$ ببرم .......
GG Wagama TA and W33 Leshrac
sfz pr ببندید رو sfz